Találatok a következő kifejezésre: 9 kiló kevés (2 db)

9 kiló hízás kevés a 34. hétre? A párom 70 kiló én pedig 54nyel kezdtem.

Legjobb válasz: Szerintem nem kevés, mindenki más alkat. Van aki többet hizik, van aki kevesebbet. Egy ismerõsöm a 36. héten 5 kg felesleggel büszkélkedhetett, míg én a 18 héten 4 kg plussz. Nem vagyunk egyformák, én örülnék neki, ha nem híznék, csak minimálisat.

Szerintem nem kevés, mindenki más alkat. Van aki többet hizik, van aki kevesebbet. Egy ismerõsöm a 36. héten 5 kg felesleggel büszkélkedhetett, míg én a 18 héten 4 kg plussz. Nem vagyunk egyformák, én örülnék neki, ha nem híznék, csak minimálisat.
Örülj neki, én már most 8-nál tartok pedig 24 hetes vagyok.Alkat kérdése...Van olyan aki nemhogy hízik, lefogy...érdekes dolgokat produkál a természet :o)
Nem kevés én 34 hetes vagyok és 5 kg-t híztam.

18 hónapos kislányom 79cm és 9, 4 kiló, az nagyon kevés?

Legjobb válasz: Akkor semmi gond. Én is kicsi vagyok 50 kg és 160 cm a kicsi lányunk 12 kg és 83 cm volt másfél évesen..

az én lányom19 hós.a18 hós vizsgálaton 9 kilo 77 deka és 82cm volt. szóval ne aggódj, nemcsak a te babád kis súlyú. igaz az én lányom elég rossz evõ, de viszont nagyon-nagyon jó kedélyû, mosolygós, huncut, élet vidám baba. szóval amíg így van nálatok is addig nincs gond. õk ilyenek, más babák meg már egy évesen 10 kilok.ez a másik véglet. szóval nem kevés a kicsit súlya!!!!! hol laktok? 24 éves anyuka
Akkor semmi gond. Én is kicsi vagyok 50 kg és 160 cm a kicsi lányunk 12 kg és 83 cm volt másfél évesen..
Az én kislányom 1 évesen 7, 2 kg és 71 cm. Kutya baja, egyedül jár, véreredménye tökéletes. Pici, filigrán, mozgékony baba. Ennyi. Egyátalán nem kell aggódnod!
Szerintem relatíve...minden baba más és más. Az én fiam most 14 hós, 84 cm, és 9 kiló, én nem látok rajta semmi gondot, teljesen jó étvágyú, izgõ-mozgó baba, se nem sovány, se nem kövér. Van olyan baba, aki alig 1 éves, és akkora combjai vannak mint én karom, de õt sem kövérezem le, mert tudom, úgyis kikupálódik mire megnõ. Piszkafa gyerekbõl lesznek elhízottak, kövér husi babákból meg modell alkatúak, és sorolhatnám az összes verziót...annak örülj, hogy van egy szép egészséges gyermeked!!!
Ha ti se vagytok óriások akkor rendben van . Talán elvinném orvoshoz de nem hagynám hogy szúrkálják hogy mi a baja. étvágya jó? jókedvü? ha igen semmi gond.
Elég kicsi... áltlagban egy évesen szoktak ekkorák lenni..
Az én lányom 18 hónaposan 86 cm volt és telibe 9kg. Na õ egy kicsit mindig is vékony volt. A lányod a magasságához jó súlyban van és ha te sem vagy magas, duci akkor ez genetikai adottság nála. Nem kell aggódni ha szépen fejlõdik és nem beteg!
17 hós lányom kb 10 kg és 84 cm körül van.bár koraszülött volt(nem volt 2 kg)de egyenletes a fejlõdése és kiegyensúlyozott kislány szóval ne aggódj
18 hósan 82 cm és 9, 95 kg volt a kislányom. Most 19 hós és 10, 2 kg. Szerintem is rendben van a kislányod. Ha vékony lenne azt látnád. Az én kislányomnak vannak kis hurkái is, és õ mindig is inkább hosszú vékony baba volt. Sose volt nagy pocakja. És mindig jó kedvû, izgõ-mozgó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam, hogy van még kicsi rajtunk kívül!
Dehogy kevés, simán belefér az átlag tartományba: http://www.vitalitas.hu/ismerettar/babalex/blhh2ossznov.htm
A kérdező hozzászólása: Én is elég vékony vagyok, 168cm és 54kg. Voltunk már vérvételen 1 évesen de tökéletes lett az eredménye és mivel tünete sincs ezért a doki szerint teljesen egészséges. Igazából csak kíváncsi vagyok, hogy vannak-e rajtunk kívül ilyen kicsik.
A kérdező hozzászólása: Tudom de Õ 1 évesen 7, 8 kiló volt. :/
Bocs, elõzõ vagyok: én inkább azon akadok ki, amikor valaki azt írja, hogy 5 hónapos a babám és 10 kg! No az viszont szerintem már nem normális, de a Tiéd sokkal inkább.
Az enyém is vékony: 16 hónaposan 9700 g és 84 cm. Egy évesen 8400 g volt és 77 cm. Ezen a nyáron sokat hízott, de nõtt is, így tulajdonképpen megmaradt a nyurga testalkata.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!