Találatok a következő kifejezésre: 9 hetesen miatt (22 db)

Veszélyeztetett 9 hetes terhes vagyok. "Máshogy" élhetek szexuális életet, vagy kifejezetten az orgazmus miatt nem lehet ilyenkor?

Legjobb válasz: azt mondják az orgazmus miatti méhösszehúzódások miatt is kerülendõ mindenféle ilyesmi dolog :( én is 9 hetes vagyok, és nekem is meg lett "tiltva" . pfff

azt mondják az orgazmus miatti méhösszehúzódások miatt is kerülendõ mindenféle ilyesmi dolog :( én is 9 hetes vagyok, és nekem is meg lett "tiltva" . pfff
3. válaszoló vagyok Ha volt már kis vérzésed, gyógyszert szedsz és ágynyugalmat tanácsolt a dokid, akkor szerintem ne kockáztass, bár nem vagyok orvos. Ne szégyenlõsködj, nyugodtan kérdezd meg! Hidd el, lesznek (lehetnek) még ennél "cikisebb" kérdéseid is, mire a 9. hónapba érsz! (Tapasztalatból mondom) :) Vigyázz magadra és boldog babavárást!
Én a 24. héten lettem veszélyeztetett, nekem minden meg lett tiltva; se szexuális élet, se orgazmus ill. izgalmi állapot! Nálam erre azért volt szükség , hogy ne legyenek méhösszehúzódásaim és keményedések (pedig külön gyógyszereket is kaptam). Ha valaki teljesen jól van és rendben, problémamentesen zajlik a terhessége, akkor lehet orgazmus, és igen, az tényleg jó a babának, de veszélyeztetett terhességnél ez nem biztos, hogy jó ötlet. Te mi miatt lettél veszélyeztetett? Inkább kérdezd az orvosod, hogy mit lehet és mit nem, az a biztos, amit õ mond!
Én úgy tudom az orgazmus kifejezetten jót tesz a babának (is)! De a dokit nem kérdezted?? Érdemes lenne... Sok sikert és boldog babavárást! :-)
A kérdező hozzászólása: Volt egy kis vérzésem a 6. héten. Kaptam gyógyszert és "ágynyugalmat". Még nem kerültem vele olyan négyszemközt, hogy megkérdezzem. Kissé szégyenlõs vagyok. :)
Szia. Azt gondolom, hogy bátran kérdezz. Azért tett fogadalmat orvosod, hogy segítsen. A házasélettel várj még 12 hetes korodig. Akkorra a beágyazódás, lepény, hormonszint elég biztos lesz. Persze, ha addig nem lesz panaszod és kérd ki orvosod véleményét.
Szerintem ne kockaztass.En nagyon szexfuggo vagyok es meg is valamit valamiert...:o)Minket is eltiltott a doki mert szex utan barnaztam a 7. heten.Miutan betoltottem a 12.hetet probalkoztunk de csak epp csak, de nagyon feltunk es ugy meg nem az igazi...mind a kettonknek a baba jart a fejebe. A szeretgetesnek es a gyonyornek vannak mas modjai is, max ilyenkor kicsit
...bocsi valaki elkuldte veletlenul es nem fejeztem be Szoval max ilyenkor kicsit onfeleldozobbnak kell lenned...es ha tenyleg kemenykedsz sztb akkor tenyleg nem jo az orgazmus. Gratulalok a babahoz! 18 hetes pocakos
Szia én is veszélyeztetett terhes vagyok az elejétõl kezdve mert volt vetélésem!ilyenkor az orgazmus miatt nem ajánlják a szexuális életet mert méhösszehúzódást eredményez! sz.tem kilehet birni a kisbabámért mindent aza kis hancur nem ér annyit hogy utánna baj legyen! boldog babavárást üdv:23 hetes kismami

Mennyi az esélye annak h teherbe essek szoptatás alatt? 4 hónapos a kislányom és a párommal nem védekeztünk 5 és 9 hetes korában.1x-1x. Az lehet h a szopi miatt + mutasson a teszt?

Legjobb válasz: 10 hetes korágig kb. 100%, hogy nem esel teherbe. (Kivétel lehet, ha addig visszaáll a ciklusod, bár a legtöbb esetben, ha ennyire nagyon korán jön is a ciklus, még nincs peteérés az elsõ vérzés elõtt.) A szopi miatt nem lesz pozitív a tesz (kivéve ha terhes vagy :o) Egyébként viszont könnyedén teherbe lehet esni, szóval ha nem szeretnétek még kistesót, akkor most már védekezni kell valahogyan...

10 hetes korágig kb. 100%, hogy nem esel teherbe. (Kivétel lehet, ha addig visszaáll a ciklusod, bár a legtöbb esetben, ha ennyire nagyon korán jön is a ciklus, még nincs peteérés az elsõ vérzés elõtt.) A szopi miatt nem lesz pozitív a tesz (kivéve ha terhes vagy :o) Egyébként viszont könnyedén teherbe lehet esni, szóval ha nem szeretnétek még kistesót, akkor most már védekezni kell valahogyan...
A teszt csak akkor lesz pozitív, ha van a vizeletedben HCG hormon. Ez a hormon azonban csak és kizárólag terhesség esetén termelõdik. Szoptatás alatt olyan simán teherbe eshetsz, mint a sicc. A szoptatás nem fogamzásgátlás. Amint van menszeszed, van peteérésed, azonnal meg is foganhat az a pete.
Én is szoptatás alatt estem teherbe!!! Ráadásul nekem negatívot mutatot a teszt... 14 hónap van a két pici között. Valószínûleg terhes vagy, mindenképpen menj el dokihoz!!! Remélem megtartod a babát! :)
Szerintem terhes vagy!A teszt csak a szopi miatt nem lesz pozitív.Én is szoptatok és jelenleg babát várok.Igaz az én fiam 17 hós, és már terveztük!Van olyan ismerõsöm, aki szoptatott nem menstruált még és terhes lett.Mert ugye a menszesz elõtt van peteérés!Menj el dokihoz!
Mi a fõiskolán tanultunk szülészet-nõgyógyászatot. Elhangzott elõadáson, hogy szülés után, a szoptatás ideje alatt menstruáció nincs ( egy ideig), viszont peteérés van. Vigyázni kell, mert bármikor teherbe eshesz újra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.Nem vettem még tesztet csak érdeklödni akartam sztem nem vok terhes csak a párom aggodik am még nemjött meg ujra ezért kérdeztem h megtartanám-e?lehet igy is nagyon rossz helyzetbe vunk kicsinált minket ez a válság de nem lenne szivem el vetetni.remélem nem vok az.Egyébként pedig védekezünk mindig csak akkor nem volt gumink és mivel nem vagyunk fából igy megesett az eset
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.nem vagyok terhes vettem 1 tesztet ennek nagyon örülünk hisz igy nem kell gondolkodni h mit is csináljunk.Jó tudom h más szeretné ha terhes lehetne de minket tényleg nagyon gallyra tett ez a válság és bár szeretnénk majd 1 babát de 1 kicsit rendbe kéne jönni anyagilag.másrészt nem szeretnék 1 kicsit és 1 még kisebbet.

Nagyon izgulok a tarkóredő mérés miatt. Ti hogy voltatok ezzel? Még 9 hetes vagyok, de állandóan ott jár az eszem hogy jó lesz-e.

Legjobb válasz: Én nem agyaltam ezen sose:) Biztos voltam benne, hogy minden rendben lesz. Amikor mentünk, akkor izgultam kicsit, hogy mi lesz az eredmény, de ez sem volt igazi para:) Én hiszek abban, hogy a pozitív gondolatok aranyat érnek! Úgyhogy csak pozitívan, nem lesz ott semmi baj:) (ja, amúgy én is a 9. hétben vagyok:))

Én nem agyaltam ezen sose:) Biztos voltam benne, hogy minden rendben lesz. Amikor mentünk, akkor izgultam kicsit, hogy mi lesz az eredmény, de ez sem volt igazi para:) Én hiszek abban, hogy a pozitív gondolatok aranyat érnek! Úgyhogy csak pozitívan, nem lesz ott semmi baj:) (ja, amúgy én is a 9. hétben vagyok:) )
Természetes, h aggódsz ezen! Hidd el, mindenki ugyanígy aggódik. Beleértve magamat is. De nem szabad sosem rosszra gondolni. Mindig csak pozitivan szabad hozzáállni, õ fejlõdik a maga kis ütemében odabent, hidd el :) Engem pl megnyugtatott, h szedtem terhesvitamint az elsõ 12 hétben. (Femibion) De amikor mentem vizsgálatra, persze majd megõrültem. Nem nagyon tudod kontrollálni, h ne idegeskedj, de avval semmit nem segítesz. Szóval, ne félj, próbálj másra koncentrálni és nem idegeskedni! Boldog babavárást! 34 hkm
Nem akarok felesleges parát beléd ültetni, de én csak azon aggódom, hogy élni fog-e vagy sem...sajnos már volt rossz tapasztalatom. Az fel se merül bennem, hogy gond lehet a tarkóredõvel.
Gratulálok:) na ugye-ugye:) ))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Minden a legnagyobb rendben még eddig.Nyaki redõ 3mm alatt. :)
A kérdező hozzászólása: Szia kedves utolsó.Igazad van, nem kellene bujni a könyveket meg a neten ezek a dolgok után olvasgatni (nyomozgatni) csak hát a kíváncsiság.. Én is úgy szeretnék hozzá állni a dolgokhoz ahogy te pozitivan, csak hát akkor is bennem van ez a kis félelem.Neked is boldog babavárást, és sok egészséget kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó erre nem is gondoltam, de nagyon nagy igazság van abban amit irtál köszönöm szépen! :)
Ja, utolsó vagyok még egyszer: a tarkóredõ önmagában semmire nem utal, csak AFP-vel együtt, és az életkor, AFP és tarkóredõ összevetése adja a %-ot
Engem a baráti körben a kismamák nagyon megnyugtattak, hogy ezen nem kell aggódni, és a magam részérõl feleslegesnek tartom ezt a vizsgálatot (bár kötelezõ 35 fölött, és én annyi vagyok), mert semmi más, csak statisztika. Az én eredményemen a legtöbb kismama kiakadt volna (1:733), de miután úgy mentem neki hogy nem jelent semmit, nem is aggódok rajta. Végülis 1:10 esetén is lehet egészséges a baba, és 1:10000 esetén is lehet Down-kóros. Szerintem ez plusz stressz a kismamának. Úgyhogy nyugalom!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a megnyugtató szavakat! :) Annyira nem idegeskedem, csak mégis ott van a fejemben hogy milyen lesz az eredmény.Kedves elsõ, sajnálom hogy már volt rossz tapasztalatod, de nyugodj meg biztosan nem lesz gond.Én ugyan így voltam amikor megtudtam hogy terhes vagyok, akkor még 5 hetes voltam és csak petezsákot láttak.Akkor attol féltem hogy majd üres lesz vagy nem lesz sziv dobogás, mert mindenfélét olvastam.De aztán voltam kontrollon és minden oké volt.Már alig várom a vizsgálat napját , hogy túl legyek rajta és halljam amint azt mondja a doki hogy:Minden jó :) Boldog babavárást mindenkinek, és még egyszer köszönöm a válaszokat! :)
Én a 8+1 héttõl voltam így. Amikor beléptem a 12. hétbe, megnyugodtam. A 12+3 héten voltunk ultrahangon, már teljesen laza voltam, biztos voltam benne, hogy minden oké lesz. Így is történt! : ) Szóval ismerõs. 15+2 hkm
Izgultam én is, ugyanígy, egészen addig, míg ki nem mondták, hogy 1, 1 mm. Hála Istennek rendben volt, de az érzés nagyon is ismerõs. Gondolj arra, hogy rendbe kell lennie, képzeld el, ahogy babázol, ahogy játszotok, hogy milyen szép lesz! :) Nekem ez segített! Minden szépet és jót Nektek! 20 hkm
Fõ a pozitív hozzá állás, én is nagyon féltem, félek, de hidd el, rendben lesz minden!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) )))

Itthon vagyok táppénzen.9 hetes vagyok. Mostanában nincs kedvem lemenni az utcára, se sétálni, se vásárolni. Kicsit rossz kedvű is vagyok. Mit tegyek ellene? A hormonok miatt van?

Szerencsére el tudom magam foglalni, a házimunka, és az államvizsga tételek tanulása. Sokat szell?ztetek, de elkészülni, felöltözni és kimozdulni semmi kedvem.

Legjobb válasz: Szia! Lehet a hormonoktól is,de ettõl a hülye idõtõl is.Én nembírom az esõt és a szelet,attól mindig rossz a kedvem,de ha kisüt a nap akkor már olyna boldog tudok lenni,hogy nagyon.Majd jobb kedved lesz! Boldog Baba várást! 7+4 hetes pocis(3 hós kislány anyukája)

Szia! Lehet a hormonoktól is, de ettõl a hülye idõtõl is.Én nembírom az esõt és a szelet, attól mindig rossz a kedvem, de ha kisüt a nap akkor már olyna boldog tudok lenni, hogy nagyon.Majd jobb kedved lesz! Boldog Baba várást! 7+4 hetes pocis(3 hós kislány anyukája)
Lehet a hormonok miatt is, de talán ha jön a jó idõ, napsütés, az majd meghozza a kedvedet!
A kérdező hozzászólása: Remélem hogy ha sütni fog a nap jobb lesz a kedvem, mert én is szeretem a napsütést. :)

9 hetes vagyok. Eddig nem szedtem csak magne B6-t és gravidát. Folsavat nem. Lehet valami baja ez miatt a babának?

Legjobb válasz: A terhesvitamin is tartalmaz folsavat. Ne aggódj! Én sem szedek mást, csak az elevitet és a magneb6-ot. 13 hetes kismami

A terhesvitamin is tartalmaz folsavat. Ne aggódj! Én sem szedek mást, csak az elevitet és a magneb6-ot. 13 hetes kismami
A gravida mellé felesleges folsavat is szedni, hiszen a terhesvitaminok legfontosabb komponense a folsav.
Nem lesz semmi baj, ne aggódj. Mondjuk én az Elevit mellé szedek vas-szulfát és folsav tablettát. Végul is, ha belegondolunk....anyáink max. D vitamint vagy Ca- ot szedtek és itt vagyunk...:-) Nem lesz semmi baj, egyél sok zôldet, mint : a káposztafélék, spenót...stb. Udv. 15 hetes kismama

4 hete volt szivleállás miatt kaparásom, 9 hetes voltam. Már rettenetesen várom, hogy megjöjjön a menszesz, de hát semmi. Lehetséges, hogy csak orvos segitségével (pl. gyogyszerrel) fog megjönni, vagy várjak türelmesen?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is ugyan ez volt 2006-ban.Június elsején volt a mûtét és csak július közepén jött meg de akkor aztán úgy hogy azt hittem belepusztulok....Nyugi, nem kell orvosi segitség.Olyan 6-8 hét mire helyre áll a dolog.(Bár nekem aztán elég rendszertelen volt ezután, most azonban 22 hetes kismami vagyok) Szóval várj türelemmel és levezd ki hogy nincs mensid:DDDD

Szia!Nekem is ugyan ez volt 2006-ban.Június elsején volt a mûtét és csak július közepén jött meg de akkor aztán úgy hogy azt hittem belepusztulok....Nyugi, nem kell orvosi segitség.Olyan 6-8 hét mire helyre áll a dolog.(Bár nekem aztán elég rendszertelen volt ezután, most azonban 22 hetes kismami vagyok) Szóval várj türelemmel és levezd ki hogy nincs mensid:DDDD
De remélem nem azért várod annyira, hogy utánna egybõl teherbe tudj esni!? Mert az még nagyon korai lenne! Ugyanez történt velem is tavaj. Nekem a mûtét után 4 hétre megjött és utánna rendszeres volt. Mégis kivártuk a 5 hónapot, hogy lelkileg is és szervezetileg is rendbe jöjjek és persze a méhem is "meggyógyuljon". Most vagyok a 21-ik hétben és lekopogom, minden rendben. Szerintem légy türelmes!!! De azért ha a 6-ik hétben sem jön meg, menj vissza az orvoshoz. Kitartás!
Nekem is ez volt tavaly. Nekem 8 hétre jött meg, és utána szabályos volt. Ne aggódj, az a legrosszabb. Néhány hónapig én is stresszeltem magam, minden mensinél kiborultam, hogy nem sikerült teherbe esnem újra. Aztán erõt vettem magamon, és lehiggadtam. Rögtön mutatkozott az eredmény. Most 25 hetes vagyok, és minden rendben zajlik. Fel a fejjel!
Hát nekem csak egy pillanatig szokott tartani. Nem hiszem hogy normális lenne. Vigyázz magadra!
Ez nem valami megszokott, szerintem felfáztál.. Nézésd meg magad mindenképp!
Nekem is volt már így.
A kérdező hozzászólása: de akkor ez normális dolog?alig bírtam levegõt venni.(nagyon fájt akkor épp, de eltelt vagy 5-8perc és teljesen elmúlt).
A kérdező hozzászólása: oké, majd megmondom az orvosnak.bár még eddig kétszer fordult elõ.(egyszer amikor még nem voltam terhes, meg most!
Nekem nem voltak ilyen bajaim, de sztem ez nem normális. Mielõbb menj orvoshoz.

9 hetes kislányom kb 40 ml után nem kér több tápszert, a meleg miatt lehet?

Reggel evett rendesen,de most nem kell neki,illetve pár napja is ezt csinálja napközben igy eszeget.Mivel

Legjobb válasz: Ha elég folyadékot kap, akkor nem - de ha megpróbálod a tápszert kicsit több vizzel késziteni, akkor elhet, hogy jobban eszi - csak akkor a 40 ml nem ugyanannyi, mint most.

Ha elég folyadékot kap, akkor nem - de ha megpróbálod a tápszert kicsit több vizzel késziteni, akkor elhet, hogy jobban eszi - csak akkor a 40 ml nem ugyanannyi, mint most.
szerintem is csináld kicsit hígabbra, és többször kínáld vízzel vagy teával , vagy amivel szoktad. csak 1 lapáttal szoktam kevesebb tápszert rakni ilyenkor a vízhez. ezt csak nappal, nagyon melegben szoktam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, vizet szoktam neki adni, de megpróbálom hogy a tápszer is hígabb legyen.
Ilyen komoly kérdésben miért nem az orvost kérdezed???
én is ugyanígy jártam az elsõ terhességemmel, 9 hetesen, tünetmentesen. Nem néztek hormonszintet. Mikor újra teherbe estem, kapta Utrogestant, de ennél már barna folyásom is volt. 28 hetes kismami
Velem ugyan ez tortent csak 8 hetesen. A masodik terhessegemmel eddig nincs semmi gond, most 25 hetes vagyok. Nem szedtem semmi hormonpotlast, gyogyszert, az elso terhessegemnel es a masodiknal sem. A legtobb esetben termeszetes szelekciorol van szo nem feltetlenul hormonhiany. Persze azert beszld meg a dokiddal, hogy o mit javasol.
Ez jó kérdés, engem is foglalkoztat. Nekem is 9 hetesen volt missedem. 2 hónapig tojtak a fejemre utánna, de én erõszakoskodtam, hogy nézzenek meg ezt-azt mert még van tejem. Erre kiderült magas a prolaktinom. Jó, kaptam rá gyógyszert szedtem is 2 hónapig. Most ellenõrizték a szintet, 130 lett, szerintük már jó. (endokrinológushoz jártam). Közölte el lehet hagyni a gyógyszert! De, én pánikolok, hogy mi van ha megint ez lesz a baj! Akkor azt mondták, hogy nincs jelentõsége a következõ terhességnél semminek! Szerintem ezek után igenis lenne!
Nálam is pont ez történt a 9. héten, nem volt semmi tünet. Most a 17. héten vagyok és én duphastont szedtem a 12. hétig. Elõször csak felírta és azt mondta akkor szedjem, ha kicsit görcsölök vagy ha barnázok, de én már másnap elkezdtem szedni, pedig nem volt semmi tünet. Gondoltam ártani nem árthat és hát az elsõnél sem volt tünetem! Egyébként nekem is azt mondta az orvos, hogy biztos beteg lett volna és kivizsgálást csak a 3. ilyen eset után szoktak csinálni.
Utána én sem véreztem 2 napig és 2nap utàn elkezdetem vérezni egy hétig
Szia!Nagyon sajnálom!:( A mûtét során nagyon kipucolnak de még számíthatsz vérzésre.
Szia, Sajnálom, a vérzés max 2hétig normális, az, hogy most nem már nem vérzel, egy picit jó hír. Gyorsabban gyógyulsz, lehet (ha holnapra mégis jelentkezne csak vér! akkor ne ijedj meg, de ha darabosan jönne vissza menj be az ügyeletre. A lelkire nem tudok tanácsot adni, hogyan lehetne kiheverni, sajna erre sincs egyen recept, nekem a tombolás és az önpusztítás segített. Kitartást, visszakapjuk amit elveszítünk:)
Normalis, en sem vereztem csak egy picit es majd 1 honap mulva megjott rendesen, nyugi minden oke!
Nalam is nagyon hamar elmult a verzes es a mehem is gyorsan visszafejlodott, a lelki reszre nincs gyogyir, csak az ido-ahogy mondjak de tenyleg igy van, sokat sirtam, majd par het utan elojott az oszton hogy gyereket akarok, de azert kivartam par honapot(tavaly februarban tortent), kozbe jott a nyar, elmentunk Gorogorszagba es probaltam nem gorcsolni a dolgon, elvegeztettem par vizsgalatot, hatha kiderul valami problema ami miatt tortent a baj(nem volt semmi).Novemberben mar nem jott meg, most vagyok 32 hetes, ugyhogy ne szomorkodj mert neked is sikerulni fog!!!!!
Az nagyon jó, hogy van már két gyermeked! Õk sokat segíthetnek lelkileg. Talán annyi vígasztalhat, hogy valószínûleg beteg lett volna. Nekem elsõ baba lett volna (terveztük, 6 éve vagyunk együtt) és "sajnos" nem vetéltem el, hanem súlyos betegen megszületett. Két hetet élt intenzívosztályon. Mûtötték is. Szóval lehet, hogy jobb így, hogy elment hamar és nem kellett látnod a szenvedését. Hidd el, azt a pár napot nem kívánom senkinek! Plusz még a temetés... Iszonyú volt... Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá többször is és még most is szoktam sírni miatta, pedig ez januárban történt, de muszáj valahogy túlélni és a jövõre koncentrálni. Év végére talán újra terhes leszek és minden rendben lesz... A férfi után meg nem szabad sírni. Nem érdemli meg, hogy szeresd, ha képes volt elhagyni amikor terhes lettél. Na jó, ez csak az én véleményem, remélem nem sértettelek meg! Sok erõt és kitartást kívánok! Minden jót, jó egészséget! Üdv.
Szia! Sajnálom!Nekem is 9 hetesen volt missed ab.-om.Nekem az uh után 5 nappal volt a mûtét, de én már vártam, hogy túl legyek rajta.Sokkal jobb, hogy így történt, mint késõbb.És ezt el kell hitetni magaddal, hogy a sors, és a természet akarta így.Én csináltam egy 4 napos tisztító kúrát utána, és a 2hét lejárta után elkezdtem sportolni.Nagyon jót tett velem.Te is próbáld meg!Én 1 napig véreztem, utána csak 5 nap pici barnázás.több mint 3 hete volt már, 1 hete volt peteérésem, remélem, meg is fog jönni hamarosan.Augusztustól újra belevághatunk. Ne bánkódj, lépj tovább.Az emlékeidet(teszt, uh kép)tedd el emlékbe, de ne nézegesd többet.Ja, és én elmentem bulizni egyszer, és kicsit több koktélt ittam, és jól is esett, mert egy kicsit kiengedtem a gõzt, és tudtam utána emberek közé menni.Addíg bújkáltam. Kitartás, idõ, fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom a babádat, azt hiszem abba én is belehaltam volna ha betegen született volna. Próbálok erõt venni magamon, csak sajnos egyedül nagyon nehéz. Fõleg, hogy kollégák vagyunk, és sokszor kell majd látnom. Már majdnem három éve tartott az úgymond "titkos viszonyunk", mert sajnos ez az volt, sosem vállalt fel. Voltak mellettem barátnõi, de mindig visszatért hozzám. Olyan se veled se nélküled kapcsolatban voltunk, hisz sokszor szakítottunk. Mikor belépett valaki az életébe én próbáltam kiszállni, de sajnos nem mindig ment. Hát ez van, ilyen az élet, ezt hozta a sors. Örülök, hogy megoszthattam ezt másokkal. Remélem egyszer kiheverem, és lesz még valaki akit így tudok szeretni. Bár most nem vágyom senki másra csak õrá, de talán már hiába.
A kérdező hozzászólása: Ma én is egész nap csak sírtam. Véletlen sikerült ez a baba, attól a pasitól fogant akit nagyon szeretek, de a baba hírére inkább elhagyott. Már csak abban reménykedtem, ha meglesz akkor talán visszakapom õt is. Ennek már sajnos esélye sincsen. Tudom nem kellene utána sírnom, de nagyon nehéz. Bár tegnap egész nap velem volt, ami nagyon jólesett, hogy mikor kinyitottam a szemem az altatás után rögtön õt láttam. Már van amúgy két gyermekem, így már csak velük vigasztalódhatom.
Szia!Nekem 5 hete volt missedem.Már másnap semmi tisztulás nem volt.(1csepp sem).4 nap múlva visszamentem a dokihoz mert aggódtam.Azt mondta örüljek neki, hogy nincs.Persze csinált 1 uh-t, és mindent rendben talált.Szóval azért még pár nap múlva is beindulhat, az sem baj!Kivéve, ha darabos! A lelki része a legrosszabb, de hidd el az idõ tud csak segíteni.Nekem már könnyebb így 5 hét távlatából, habár naponta többször is eszembe jut, csak már nem bõgöm el magam.Elõre nézek és készülök a következõ babára! Kitartást neked és jobbulást!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a kedves válaszokat mindenkinek.
Nagyon sok kitartást kívánok neked, hogy ki tudj szállni ebbõl a kapcsolatból. Õ nem érdemel meg téged! Légy egy kicsit büszkébb és ne hagyd magad kihasználni! Próbálj másik férfit találni, aki viszont szeret majd téged és örülne egy közös kisbabának is! Tudom nem könnyû a mai világban normális férfit találni, de hidd el, sikerülni fog, ha végre kivered a fejedbõl ezt a ...-ot. Szóval minden jót, jó egészséget, kitartást és nagyon sok erõt kívánok! Tudod, ami nem öl meg, az megerõsít! Üdv.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!