Találatok a következő kifejezésre: 9 hetesen még a (128 db)

07.12-én jött meg utoljára, 9 hetes múltam. A 12. hetes genetikai UH-ra milyen dátumra kell időpontot kérnem? 10. 04-én leszek pont 12 hetes. Akkor arra a hétre kell az időpont?

Ott milyen ultrahangot csinálnak?

Legjobb válasz: Hüvelyit általában.Mikor felhívod õket, meg fogják kérdezni, hogy hány hetes vagy, arra figyelj, hogy BETÖLTÖTT hetet mondj, ne olyat, amit most kezdtél, vagy majd leszel.Tehát ha 9 hét 5 napos vagy, akkor az 9 hetes pl.A dátumot õk mondják majd meg, hogy mikorra kell menned.

Hüvelyit általában.Mikor felhívod õket, meg fogják kérdezni, hogy hány hetes vagy, arra figyelj, hogy BETÖLTÖTT hetet mondj, ne olyat, amit most kezdtél, vagy majd leszel.Tehát ha 9 hét 5 napos vagy, akkor az 9 hetes pl.A dátumot õk mondják majd meg, hogy mikorra kell menned.
A 12 hetes uh hasi szokott lenni. Szerintem nagyon ritka, hogy hüvelyit csinálnak. Én 12 hét 5 naposan voltam.
Elsõ vagyok.Most voltam a múlt héten.Hüvelyit csináltak.Az elsõ gyerekemnél 3 éve hasit.
Nálunk kizárolag hüvelyit, mert igy minden látható, hasin kevésbé.De az az utolsó hüvelyi, fel lehet lélegezni.:-)

9 hetesen még elmehet a baba? Vannak jelei?

Legjobb válasz: Ha nincs swmmi tüneted, csak az éppen most kialakuló anyai aggódás mondatja veled folyamatosan, hogy baj van, akkor jobb, ha nem spanolod magad. Én is ezt csináltam, sírógörcsöt kaptam mikor elolvastam egy két szomorú esetet, de aztán az uh-n mégis ott volt az én picikém. Addig rossz ez nagyon, amíg nem érzed nap mint nap mocorogni. Jelei lehetnek: vérzés és erõs görcsök. De ne is gondolj ilyenekre, jobb lesz mindkettõtöknek! Üdv: 33 hetes kismami

Ha nincs swmmi tüneted, csak az éppen most kialakuló anyai aggódás mondatja veled folyamatosan, hogy baj van, akkor jobb, ha nem spanolod magad. Én is ezt csináltam, sírógörcsöt kaptam mikor elolvastam egy két szomorú esetet, de aztán az uh-n mégis ott volt az én picikém. Addig rossz ez nagyon, amíg nem érzed nap mint nap mocorogni. Jelei lehetnek: vérzés és erõs görcsök. De ne is gondolj ilyenekre, jobb lesz mindkettõtöknek! Üdv: 33 hetes kismami
Szia! Gratulálok a babához! Én az 5. héttõl szedem a Femibion terhesvitamint. Ebben minden benne van, ami segíti a baba normális fejlõdését, ezáltal csökkenti a vetélés kockázatát. Persze a 12. hétig kritikus akár honnan nézzük. Vigyázz magadra, ne emelj nehezet, ne nagyon hajolgass, ha nem muszáj, kerüld a hasizomgyakorlatokat. Én a házaséletet is mellõztem az elején. Ja én ne idegeskedj, mert az a baba is átveszi, neki sem jó, ha te feszült vagy. Minden rendben lesz, ha odafigyelsz magadra. Jó egészséget és jó babavárást! 23 km
Azt mondjak, hogy az elso 12 het-ben barmi tortenhet, sot utanna is csak a kockazat csokken a betoltott 12 het utan. Sajnos nem mindig van jele. Olvastam itt tobbszor is, hogy valaki ment uh-ra es mar nem talaltak szivhangot. De nem szabad ilyenre gondolni! En is izgultam az elso 12 hetben es most is de folyamatosan mondogattam magamban, hogy minden rendben lesz. Szerintem probald meg elvezni a kismamas honapokat es ne aggodj.
Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de a kerdesedre valaszolva, igen elmehet....en 10 hetesen vesztettem el, semmi tunetem nem volt, ultrahangon tudattak velem nincs szivhang. De probalj meg pozitivan gondolkodni!!! Miert is vesztened el?? Legy boldog hiszen ez egy csoda amit most atelsz!!!

Mennyire paráztok azon, hogy történik valami baj? Gondolok influenzára, vagy mondjuk egy vetélés, amit azonnal nem is lehet észrevenni? Olvastam itt olyat, hogy 9 hetesen elment a baba és csak 11. héten tudta meg a kismama. 7 hetes vagyok

Legjobb válasz: Én biztos voltam benne, hogy nem történhet baj. Mégis meghalt a baba. Szóval ne parázz, azzal csak ártasz mindkettõtöknek. A baj sajnos anélkül is megtörténik, hogy várunk rá. "Bevonzani" pedig nem szabad. Boldog babavárást!

Én biztos voltam benne, hogy nem történhet baj. Mégis meghalt a baba. Szóval ne parázz, azzal csak ártasz mindkettõtöknek. A baj sajnos anélkül is megtörténik, hogy várunk rá. "Bevonzani" pedig nem szabad. Boldog babavárást!
Ja, és légyszíves ne olvasgass olyanokat, ami nem neked való ! ;-) :-)
nekem is a 9. héten halt el és a 12. héten vettük észre. Sajnos elõfordul. De nem szabad ilyesmin stresszelni, ha szerencséd lesz, most jön az álomkóros periódus, a 2. terhességnél átaludtam az egész elsõ trimesztert, szóval már nem volt alkalmam ilyesmin agyalni :) 30 hetes kismami
Szia!Egyszerûen ne foglalkozz ilyesmivel és ne olvass semmi rémisztõ történetet. Általában akiknél minden rendben van, nem írják le, akiknél pedig valami gond volt, szívesebben megosztják másokkal. Én is sokáig voltam stresszben, és rájöttem, hogy teljesen felesleges, úgysem tõled függ, hogy mi fog történni. A lényeg, hogy vigyázz magadra, és élvezd a terhességet!
Szia! Nekem tavaly augusztusban szakították meg a terhességet a 12.héten mert nem volt szívverés, de a nagysága alapján kb három hete már elhalt.Nem elriasztani akarlak, de sajnos van ilyen.Most 34 hetes kismama vagyok, de végig paráztam az elsõ 12 hetet.De ne is gondolj ilyenekre, rendben lesz minden. Üdv
A kérdező hozzászólása: és ha megáll a szíve, akkor nincs semmi tünet? ugyanúgy érzékenyek a mellek, puffadva van a has és semmi folyás nincs?
SZia! Egy évben csak egyszer végeznek rákszûrést. Ha nem rég csinált akkor mjd jövõre fog megint
en 12 hetes terhes vagyok nekem a doki marciusba csinalt rakszurest aprilisba tudtuk meg hogy babas vagyok azota nekem nem csinalt rakszurest!
Szia Nálam ilyenrõl szó se volt még azt se kérdezte meg a doki hogy mikor csináltak utoljára stb
Nekem kb. a 30. héten csinált a doki, mert felfáztam és folyásom volt, de semmi kúpot, gyógyszert nem kellett használjak, mert nem volt baktérium kitenyészett. A lányom 15 hónapos és gyönyörû.
Szia!Nekem sem csinálltak annó, mert elõtte egy pár hónappal volt, ezt mondták.
Ha egy éven belül volt rákszûrésed, akkor nem csinálnak. Szülésed után fog legközelebb.
A kérdező hozzászólása: Februárban csinált, s ha minden igaz január vége - február eleje körül fogok szülni. Akkor nem is fog rákszûrést végezni a terhesség alatt? Mással is elõfordult már ilyen?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Szia! Én mindegyikre éhgyomorram mentem, még vizet sem ittam reggel.
Õszintén szólva, én mindegyikre éhgyomorra mentem, gondoltam biztos, ami biztos. Amire tuti éhgyomorra kell menni, az a 24. hétben a terheléses vércukor vizsgálat.
Szia! Ha vérképet is csinálnak, akkor éhgyomorra kell menni.A 16 hetes AFP-re viszont nem muszály.
Ha esetleg a toxoplazma vizsgálatot ismétlik és csak azért vesznek vért, ahhoz sem szükséges éhgyomor.
20 hetes vagyok. Háromszor voltam vérvételen eddig, de egyiket sem kérték éhgyomorra. A biztonság kedvéért érdeklõdd meg a védõnõtõl. Én mindegyik elõtt rákérdeztem, azt mondta nyugodtan egyek, nem fog semmit befolyásolni. Õ majd szól, ha éhgyomorral kell mennem.
Ha teljes általános vérképet is néznek, az nem árt, ha éhgyomri, mondjuk azért vizet ihatsz elõtte. Majd ha lesz az AFP vizsgálat a 16.héten, arra nem kell éhgyomorra menni.
Szerintem várjatok meg a tesztet, és ha az jó eredményt mutat próbálkozzatok.

Miért eszi meg egy 9 hetes kiskutya a saját ürülékét?

Legjobb válasz: egy kiskutya felelõsséggel jár ha magunkhoz veszük egy ebet szánjuk rá az idõt (2-3 hét minimum)a nevelésére és fogadására, szocializációjára, tanítására különben egész élete csak szenvedéssel és problémákkal tarkított lesz... a kérdésre még az is egy opciós válasz mert szaporítótól vásárolták a kutyust aki szûk helyre zárva élt, és nem volt lehetõsége már pici korától csak a helyére piszkítani és ösztönösen eltünteti a nyomokat

egy kiskutya felelõsséggel jár ha magunkhoz veszük egy ebet szánjuk rá az idõt (2-3 hét minimum)a nevelésére és fogadására, szocializációjára, tanítására különben egész élete csak szenvedéssel és problémákkal tarkított lesz... a kérdésre még az is egy opciós válasz mert szaporítótól vásárolták a kutyust aki szûk helyre zárva élt, és nem volt lehetõsége már pici korától csak a helyére piszkítani és ösztönösen eltünteti a nyomokat
mert hagyod. Ésmert unatkozik. Ha most nem szoktatod le, akkor "szarevõ" lesz
Lehet vitaminhiánya a kutyusnak. A jelenség neve: koprofágia. Az erre ajánlott tabletta: http://ebcicaweb.hu/termek/stool_repel-um.html Hatásos lehet még, ha ananászt adsz neki enni minden nap. A konzervesbõl elég 6-7 kocka. Ettõl az ürülék ehetetlenné válik a kutya számára. (Próbáltuk, bevált.)
szerintem is vitaminhiány, az jó amit ez elõzõ válaszoló mondott
mert hagyják neki, nem felügyelik a kiskutyát nem foglalkoznak vele (egy 9 hetes kölyök folyamatos felügyeletet, jelenlétet igényelne)..., vagy bünteték, leszidták amikor bepiszkított esetleges ásványi anyag-hiány ...magnézium, kálium(ez a legkevésbé valószínû)
Nem, az igazság az, hogy a kutyamama mindig megeszi a kölykei ürülékét, hogy más "falkák" ne találják meg a kölyköket. A lényeg az, hogy a kiskutya mindig ezt látta a mamájától és most ezért csinálja ezt. Sok kutya eszi meg saját és más kutyák ürülékét, errõl most szoktasd le és minden rendben lesz! :)
19:53! Na nehogy azt mondd, hogy akinek sajnos dolgoznia is kell valamikor, az várja meg a nyugdíjat és csak akkor legyen kutyája, hogy végre állandóan vele lehessen. Én írtam az ananászos választ. Azt még hozzátenném, hogy lehet tápot kellene váltanotok, mert miután ezt tettük, teljesen megszûnt a probléma. Elõtte az ananász is bevált, de ha nem adtuk neki, akkor újrakezdte.
12:47! A te fejedben valami nagyon nincs rendben!
Ha 2 terhességed volt az azt jelenti hogy lett is belõle baba? (mert akkor kellett hogy kapjál mindenképp). Ha abortusz volt, akkor is mindenképp adniuk kellett volna, hisz nem vizsgálják az abortumot hogy milyen vércsoportja volt, hanem úgy veszik alapból hogy rh pozitiv volt. Tehát akkor is kapnod kellett volna. Nem lehet hogy csak te nem tudod hogy kaptál?
Az nagy baj, ha nem kaptál. Az elsõ gyermekkel nem lesz gond a másodikkal van gáz.Orvoshoz kell menni MOST
A kérdező hozzászólása: összesen 3 vetélés volt.Most utoljára kaptam, a vetélés után.De az orvos fogta a fejét, hogy eddíg nem kaptam.És most tanácstalan vagyok.
vércsoport A rh negatív...tudod van A, B, AB? meg ás vércsoport, ebbõl lehet vki rh pozitív s negatív...pozitív az emberiség 85% a amúgy...s anti d t szokták rh negatívosoknak beadni elsõ baba szülés után h ha második baba lesz ne legyen vércsoport összeférhetetlenség
lehet de vércsoport ellenõzéskor nem mondták??? Dokidnak nem szóltál???
az ARH mit jelent?és az anti?
ui mégegy de anti d is csak annak adják be úgy tudom h ha baba más vércsoportú mint õ...mármint (elsõ)baba pozitív...
lehagytam h 0 ás vércsoport s van
Szia! Én is rh negativos vagyok és volt több vetélésem is. A dokim nagyon odafigyelt rá, hogy még a mütét után megkapjam az antiD-t. 72 órán belül kell beadniuk.
Szia! Ha most megkaptad az anti-D-t akkor a köv. terhességnél emiatt nem lesz baj. Az elsõ két vetélés után végeztek valamilyen vizsgálatokat? Nálam például kiderült, hogy a progeszteron hormonnal van probléma.
A kérdező hozzászólása: Nem semmilyen vizsgálatot nem végeztek, sõt mikor elvetéltem, kijött magától minden de nem kapartak ki, amin most szintén fel volt háborodva az orvos.Azt mondta ilyen nincs.Ez szintén mûhiba
Szia! Nekem is negatív a vércsoportom, most várom a 3. babámat! Nekem minden szülésem után beadták az antit! Van viszont egy ismerõsöm, akinek szintén nem adták be a z injekciót az elsõ gyereke után, ennek már 15 éve, és sajnos nem is lehetett több babája!

9 hetes terhesen derült ki hogy pajzsmirigy alulműködésem van. Azóta szedem ráa thyroxin-t, de előtte a 9 hétig- mivel nem derült akkor még ki- nem szedtem rá semmit. Baja lehet ezért a babámnak? Félek! 10 hetes kismama

Legjobb válasz: Mennyire magas a TSH-d? Mert ha nem annyira, akkor lehet, hogy simán csak a terhesség vitte fel a TSH-t, és így más minden oké lesz gyógyszerrel! Igazából az lenne a lényeg, hogy a fogantatáskor ne mûködjön alul. Nekem 6 volt a TSH-m, mikor megfogant, ez csak 6 hetesen derült ki, onnantól szedek gyógyszert. Nekem valószínû emiatt nem fejlõdött jól, és én 9 hetesen elvetéltem... :( De ez kétesélyes, mint minden más, minidg vannak kivételek, nem is kevés. Sajnálom, hogy nem tudtalak igazán megnyugtatni!

Mennyire magas a TSH-d? Mert ha nem annyira, akkor lehet, hogy simán csak a terhesség vitte fel a TSH-t, és így más minden oké lesz gyógyszerrel! Igazából az lenne a lényeg, hogy a fogantatáskor ne mûködjön alul. Nekem 6 volt a TSH-m, mikor megfogant, ez csak 6 hetesen derült ki, onnantól szedek gyógyszert. Nekem valószínû emiatt nem fejlõdött jól, és én 9 hetesen elvetéltem... :( De ez kétesélyes, mint minden más, minidg vannak kivételek, nem is kevés. Sajnálom, hogy nem tudtalak igazán megnyugtatni!
Szia, Nekem is ez a gondom.Beszeltem neten egy pajzsmirigy szakemberrel.Nekem 6.19 volt a tsh-m.A 12 hetig nem szedtem ra gyogyszert csak utanna.A doki azt mondta hogy a babara ez semmilyen hatassal nem volt es nem lesz.A 12 hettol ugyanis maganak termeli.Az elott pedig annyi a kockazat ha nem szedtel gyogyszert hogy no a veteles kockazata 3%-rol 10%-ra.De ha mar szedet a gyogyszert akkor ne aggodj be fog allni normalra es nem lesz semmi gond.Nekem azota 3 havonta kell mennem vervetelre es azota miota szedem 2 alatt van a tsh.Csak szed vegig a gyogyszert es miutan megszulsz beszeld majd meg a belgyogyasszal hogy hogyan tovabb!Szoval ne aggodj!!!!!A babanak nem lesz semmi baja!!!!Mi 29 hetesek vagyunk!!!!Jol van a nagylany!!!!Mocorog, ficankol!!!!!!Ha gondolod irj es elokeresem a doki email cimet es irj neki ha meg aggodnal!!!!!! Minden jot nektek!!!!!!

9 hetes és 6 napos vagyok. Mikortól kezd a mell növekední? Nekem még semmi változás!

Legjobb válasz: Alkati kerdes. En 9 hetesen mar egy szammal nagyobban hordtam, igy 29 hetesen meg eppen 2 kozott vagyok. De a baratnomnek nem nottek meg a cicijei meg a szoptataskor sem.

Alkati kerdes. En 9 hetesen mar egy szammal nagyobban hordtam, igy 29 hetesen meg eppen 2 kozott vagyok. De a baratnomnek nem nottek meg a cicijei meg a szoptataskor sem.
Nem mindenkinek nõnek meg a mellei! Mondjuk én 2 számmal nagyobb melltartót hordok, kb a 14.héttõl...
En is 9 hetes 6 napos vagyok. :-) Gratulalok! Nekem most kicsit megalltak a novesben. edig 1, 5 meretet nottek. Alkat kerdese. Nekem igy, neked ugy. Szeretned ha nonenek, vagy inkabb ne nojenek, mert igy is nagyok?
Ez mindenkinél más! Barátnõmnek szó szerint semmit nem nõtt, még csak meg sem feszült, ezzel ellentétben, még én nem is tudtam, hogy babás vagyok, de a melleim jelezték, mert duplára nõttek!! Vártam én is, meg eleinte örültem, hogy nõnek, de most meg kirepedt, meg fájt is a 20.-héttõl! Boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: Szeretném ha egy picit növekedne:-))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!