Találatok a következő kifejezésre: 9 hetesen el a babámat (9 db)

Ma kezdtem el inni a palástfű teát. Ezt mindennap kell inni szünet nélkül? Édesíteni lehet? 3 hete szivleállás miatt vették el a babámat 9 hetes voltam. Ez a tea tényleg segiti a méh gyogyulását és a köv. teherbeesést?

Legjobb válasz: Nagyon jótékony hatású, ez biztos. Az, hogy magát a terhességet is elõsegíti, nem bizonyított, de méhet és környékét "rendbe teszi". Nyugodtan ízesítheted mézzel, vagy édesítõszerrel, de még cukorral is, ha nem ízlik csak úgy natúr. Mindennap ajánlott 2,5-3 dl fogyasztása, de elég 1x egy nap, nem kell kétszer. Remélem, hamarosan megint sikerül teherbe esned.

Nagyon jótékony hatású, ez biztos. Az, hogy magát a terhességet is elõsegíti, nem bizonyított, de méhet és környékét "rendbe teszi". Nyugodtan ízesítheted mézzel, vagy édesítõszerrel, de még cukorral is, ha nem ízlik csak úgy natúr. Mindennap ajánlott 2, 5-3 dl fogyasztása, de elég 1x egy nap, nem kell kétszer. Remélem, hamarosan megint sikerül teherbe esned.

9 hetesen veszítettem el a babámat (nem volt szívhangja). Hogyan lehet ezt lelkileg feldolgozni?

Legjobb válasz: Egy baba elvesztese, barmilyen formaban is tortenik nagyon fajdalmas dolog. Nem tudom, hogy mennyire vagy vallasos, de az segit a leginkabb, ha a terhedet(foleg igy karacsonykor) Kepzeletben leteszed Isten laba ele, es engeded, hogy atsegitsen ezen a nehezsegen. Hagyd, hogy vigasztaljon.Az en ferjem battyja 1,5eves koraban halt meg. Majdnem beleorultek a szulok. Nem konnyu, de ha nem vagy egyedul uj remennyel atveszeled. Kitartast neked! Es sok szeretet!

Egy baba elvesztese, barmilyen formaban is tortenik nagyon fajdalmas dolog. Nem tudom, hogy mennyire vagy vallasos, de az segit a leginkabb, ha a terhedet(foleg igy karacsonykor) Kepzeletben leteszed Isten laba ele, es engeded, hogy atsegitsen ezen a nehezsegen. Hagyd, hogy vigasztaljon.Az en ferjem battyja 1, 5eves koraban halt meg. Majdnem beleorultek a szulok. Nem konnyu, de ha nem vagy egyedul uj remennyel atveszeled. Kitartast neked! Es sok szeretet!
csak gondolj arra, hogy jobb ha igy történtek a dolgok, mint ha megszületik és bármilyen súllyos betegséggel születik... nincsenek véletlenek, mint tudjuk... ha s sors igy akarta akkor azt nekük el kell fogadni, minden úgy történik ahogy nekünk a legjobb legyen...hidd el! /még ha ilyen formában is/ :-(
A baba elvesztése ténylge, minidig, minden formában fájdalmas dolog, talán a legfájdalmasabb. Én a helyedben arra gondolnék, mint már írták is, hogy valami baj volt a babával, és jobb ilyenkor elveszteni, mint késõbb, akkor nehezebb lett volna. És ami fontos, a jövõre gondolj. Persze elfeljteni sosem fogod, de a következõ babádra gondolj, és nyugodj meg, mert ez nem jó a szervezetednek. nemsokára megfogan egy másik baba, és nem lesz semmi baj.-)
Szia. Teljesen átérzem a fájdalmadat, hiszen én 3 alkalommal is elveszítettem a babámat. Dec 13.-án mûtöttek. Nekem is nagyon fáj, de próbálok a jövõre koncentrálni, hogy minnél elõbb egy uj élet költözhessen a pocakomba. Ezt kívánom neked is, amint lehet. Én 6 éve egy 5 napos babát veszítettem el, tavaly egy 14 hetes terhességet, méhen belüli elhalás miatt, most pedig egy 15 hetes terhességet genetikai rendellenesség miatt, ezért meg kellett szakítani terhességet. Sok erõt és kitartást kívánok neked z új évre, és egy babát a 2008 as karácsonyfa alá.
Szia. nagyon sajnálom, hogy elveszítetted a babádat. Nekem szintén 9 hetesen kellet megszakítani a terhességet mert hasonlóan a te esetedhez nem volt szívhang. Julius 13-án volt a mõtétem és agusztusban ismét terhes lettem. Most 23 hetes kismama vagyok és a baba is meg én is teljesen egészségesek vagyunk. Probálj bízni a jövõben és jobbulást kívánok.

9 hetes babám ha fent van állandóan csak nyügős, és nem foglalja el magát a kiságyban sem. Mit tegyek?

Bár tudom, hogy mindent meg kell tennem, hogy elfoglaljam, de már probáltam mindent, se játék, se arc mimika, se beszéd, se ének, se kocsikázás, se hordozó, persze, ha mozog a popsija el tud aludni, de mihelyt fent van állandóan sír. Néha elég er?teljesen. A büfiztetés és az ételt kizárnám, a pelenka is tiszta. És nagyon szeretem, tehát nem mutatom felé, hogy már nagyon nehéz vele. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Az, hogy kicsi még :-) az enyém is ilyen volt, idõvel jobb lesz, ne félj! Az én babám kb. 3,5 hónapos kora óta van el kicsit hosszabb ideig is egyedül, és azóta nem nyûgösködik annyira. Szerintem annál többet nem tehetsz, mint amit leírtál. Türelem, néhány hét és jobb lesz!

Az, hogy kicsi még :-) az enyém is ilyen volt, idõvel jobb lesz, ne félj! Az én babám kb. 3, 5 hónapos kora óta van el kicsit hosszabb ideig is egyedül, és azóta nem nyûgösködik annyira. Szerintem annál többet nem tehetsz, mint amit leírtál. Türelem, néhány hét és jobb lesz!
Próbáltad, hogy bekapcsolsz mellette rádiót, vagy zenét?A szomszédunknak bejött.

27 hetesen már 9-szer voltam ultrahangon, így hozta a helyzet. Nem árt a babának? Még előre láthatólag 3-szor kell mennem.

Legjobb válasz: Az Uh nem árt a babának. Elõfordulhat, hogy zavarja õket, mivel egy kicsit melegíti a szövetet, ezért is nem szokták olyan sokáig végezni a vizsgálatokat, de ha így van, akkor megpróbál elmozdulni elõle. Szóval ne aggódj, semmi baja nem lesz.

Az Uh nem árt a babának. Elõfordulhat, hogy zavarja õket, mivel egy kicsit melegíti a szövetet, ezért is nem szokták olyan sokáig végezni a vizsgálatokat, de ha így van, akkor megpróbál elmozdulni elõle. Szóval ne aggódj, semmi baja nem lesz.
szia, Ne aggódj, semmi baja sem lesz! Én 6 hetesen tudtam meg, hogy babát várok, és szinte végig hetente jártam UH-ra, mert kellett sajna. Semmi baj nincs a bébimnek, szerencsére tök egészséges. Kopp-kopp. Az a lényeg, hogy 1 uh, ne tartson tovább 20 percnél, mert melegíti a magzatvizet. Grat. a babához:)

Akinek a babája ekcémás az arcán és abbahagyta a tejtermék és tojás fogyasztását, elmúlt valamikor? Kinövik a babák? Mikorra múlik el? 9 hetes a picim.

Legjobb válasz: Szia! Az én kisfiamnál is kb ekkor jött elõször ez a szörnyûség (tõlem örökölte). :-( Én is abbahagytam egy idõre a tejtermékek és a tojásos dolgok fogyasztását, de sajnos nem múlt el. Aztán valahogy magától mégiscsak. Most 4 hónapos és már harmadjára lángol fel az ekcémája, de sajna most már a nyakán is. :-( :-( Egyenlõre nem találtam meg szt a "csodaszert" ami segítene. Nekem azt mondták vannak babák akik kinövik és vannak akik nem. Én az utóbbi vagyok, remélem a kisfiam nem.

Szia! Az én kisfiamnál is kb ekkor jött elõször ez a szörnyûség (tõlem örökölte). :-( Én is abbahagytam egy idõre a tejtermékek és a tojásos dolgok fogyasztását, de sajnos nem múlt el. Aztán valahogy magától mégiscsak. Most 4 hónapos és már harmadjára lángol fel az ekcémája, de sajna most már a nyakán is. :-( :-( Egyenlõre nem találtam meg szt a "csodaszert" ami segítene. Nekem azt mondták vannak babák akik kinövik és vannak akik nem. Én az utóbbi vagyok, remélem a kisfiam nem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!az a szörnyû, hogy a családban ilyen probléma sosem volt.
szia, a kisfiam 5 hónapos, nekünk 3 hónapos kora körül jött ki igazán, addig csak száraz volt a bõre. én is abbahagytam a tej és tejtermékek fogyasztását, de mivel tejfehérje sok minden másban is van (Pl.bizonyos felvágottakban is akár), nem múlt el teljesen. mi kaptunk a bõrgyógyásztól 2 féle krémet, azzal kenem, sokkal jobb, de nem tökéletes. én is abban reménykedem, hogy majd kinövi.

Még csak 9 hetes vagyok, de alig várom, hogy megszülessen a babám (első). Mivel üssem el az időt, hogy ne legyen olyan hosszú idő a vissza lévő idő?

Annyira várom már, hogy megszülessen, hogy a karomban tartsam. Ti hogyan várjátok, miket csináltok,hogy gyorsabbnak t?njön az id??

Legjobb válasz: Most keres vmi hobbit, nem tudom miket suertsz, de biztos van vmi :-) Setalj sokat az nagyon jo... Aztan kesobb elkezdheted megvenni a ruhakat, agyat, babakocsit... De mar most is nezzegetheted a bababoltokat, menj be nezz szet. Az interneten is nezz utana mindenek, olvasgas a terhesegrol, szulesrol, babakrol... Tervezd meg a babaszobat... Anyi mindennel el kell keszulnod, eszre se veszed es mar mehet oviba :-) Kitartas! :-)

Most keres vmi hobbit, nem tudom miket suertsz, de biztos van vmi :-) Setalj sokat az nagyon jo... Aztan kesobb elkezdheted megvenni a ruhakat, agyat, babakocsit... De mar most is nezzegetheted a bababoltokat, menj be nezz szet. Az interneten is nezz utana mindenek, olvasgas a terhesegrol, szulesrol, babakrol... Tervezd meg a babaszobat... Anyi mindennel el kell keszulnod, eszre se veszed es mar mehet oviba :-) Kitartas! :-)
Bocs ágyat csak nincs ekezetem :-)
Ha otthon vagy, akkor lassan fog tellni az idõ. Olvasgass a terhességrõl. Ha dolgozol, akkor meg koncentrálj a munkádra.
Élvezd ki hogy még azt csinálsz amit akarsz. Olvass, menjetek moziba, étterembe, színházba, kirándulni. Élvezzétek hogy együtt vagytok kettesben a pároddal. Menjetek el utoljára ketten nyaralni. Élvezd hogy csak magadért vagy igazán felelõs. Ha van hobbid, most csináld, mert ha meglesz a baba nem fogod tudni. Amikor megteheted, aludj ameddig akarsz, és akkor feküdj amikor szeretnél. Élvezd hogy akkor ehetsz, ihatsz, WC-zhetsz amikor te szeretnéd. Nézz végig egy filmet megszakítás nélkül. Menj el vásárolni, és nézelõdj nyugodtan. Ezeket mind jó idõre elflejtheted ha megvan a babád. A gyereknevelés nem rózsaszín köd, hanem kökemény, igaz a legszebb meló. Soha többé nem leszel a magad ura, mert õ mindíg fontosabb lesz.
Én sokat olvastam a baba fejlõdésével, gondozásásával kapcsolatban. De pl. a szoptatással, altatással kapcsolatban nem. Mikor megszületetett akkor kellett bújnom a netet és a könyveket. Így utólag már jobban felkészülnék ezekre is. Ja, meg rengeteget jártam baba boltokba, turikba...sok mindent be tudtam olcsón szerezni!:-) Jó babavárást!

Miért nem fogadja el a tejem a 9 hetes babám?

Eddig egy-egy alkalommal 140ml-t evett csak anyatejes babám, pár napja azonban csak 40-80ml-t,és evés közben sír, elfordul t?lem. Lefejtem ma neki a tejem, és így adtam oda , ekkor is csak üvöltött, nem fogadta el. Ezután készítettem neki tápszert, amib?l 90ml-t egyb?l megevett! Mi lehet ennek az oka? Nemrég elkezdtem szedni a Cerazetta nev? fog.gátlót. Lehet ennek ilyen hatása?? Köszönöm!

Legjobb válasz: Lehet, hogy a tejed ize változott meg.

Lehet, hogy a tejed ize változott meg.
Hát valószínû, hogy a fog.gátló miatt megváltozott a tejed. Szoptass, és inkább használjatok gumit erre a pár hónapra.
Egyetértek, inkább a szopi, mint a tabletta kényelme. Védekezni másképp is lehet szerencsére.
Egyetértek, óvszer vagy más!
Persze hogy van remény, csak nem szabad idegeskedni, minél gyakrabban cicire tenni a babát, esetleg köztes idõben fejni.
Igen, minél gyakrabban szoptatsz, elméletileg annál több lesz! Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Elnézést Cerazette...
Nekem is drasztikusan lecsökkent a tejem, mikor a babám orra úgy bedugult, hogy egyáltalán nem tudott szopizni. De mikor jobban lett gyakrabban tettem mellre és egy alkalommal többször is váltogattam a két mellet, így ismét megnõtt a mennyiség.
igyal edeskomeny teat, nekem az mindig segit
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Már enne a kisfiam, de a két mellbõl csak 40ml-t képes kiszívni! Van még remény, hogy ismét lesz több tejem?:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Sajnos már a tejem mennyisége is drasztikusan lecsökkent:( Már elhagytam a tablettát, annyit gondolkodtam pedig elõtte, hogy szedjem vagy sem. Ma már biztos nem tenném...:(
Ettél pl káposztás kaját, babot, fûszeres ételt..bármit, ami befolyásolhatja a tejed ízét? De az is lehet, hogy lappang benned valami betegség és amiatt nem kívánja.
valóban minnél többször cici, plusz fejjél, de ne a köztes idõben, hanem szopi után. tápszert ne adj neki, mert csak rontana a helyzeten. a 3. gyerekemmel nekem is nagyon lassan indult meg a tejem, de a gyakori szopzás, fejés bevált. ezebkívül én ittam napi 1 liter laktoherb teát és szedtem a Urtica Urens 5 CH homeopátiás tejserkentõt. eleinte napi 3*5 golyót ajánlott a doktornõ és nagyon beindult tõle a tejem. ezt a kúrát csináltam kb. 2-3 hétig és azóta is rengeteg tejem van! kitartás helyrehozható a dolog:)

9 hetes babám szopja a hüvelykujját. Igy is alszik el. Baj ez?

Nem fog nehezen menni majd kés?bb a leszokás róla? Kissebbnek cumizott, de amióta megtalálta a hüvelykujját, azóta nem kell neki a cumi! Egyébként nem sirós baba, végig alussza az éjszakát!

Legjobb válasz: 6 éves koromig szoptam az ujjam, ennek sajnos az lett az eredménye, h éjszakai fogszabályzó kellett. segített a leszokásban, mert volt benne egy olyan rész, amitõl képtelenség volt bevenni az ujjam a számba :D a fogaim megsínylették, azóta is elég nyílt a harapásom. anyukám sosem nyaggatott ezzel, mert alapvetõen én is nyugis baba voltam, nem sokat sírtam. sztem olvass utána ennek.

Hát lekötni nem tudod a kezét... Nekem mindkét gyerekem ujjszopós. Pár hónaposan bepróbálkoztunk a cumival, de õk is olyan 4 hónapos körül megtalálták az ujjukat. A fiam kettõ múlt, õ már egyáltalán nem szopja az ujját, nem is emlékszem, mikor hagyta abba, a kislányom most lesz 8 hónapos, õ így altatja magát. Amúgy meg szerintem mocorognak a fogai, mert valamit (elõkét, rongyit) állandóan a szájába töm. Nem tudom, én ennek inkább örülök ennek egyenlõre, minthogy 4-5 évesen is a cumi lógjon a szájában.
6 éves koromig szoptam az ujjam, ennek sajnos az lett az eredménye, h éjszakai fogszabályzó kellett. segített a leszokásban, mert volt benne egy olyan rész, amitõl képtelenség volt bevenni az ujjam a számba :D a fogaim megsínylették, azóta is elég nyílt a harapásom. anyukám sosem nyaggatott ezzel, mert alapvetõen én is nyugis baba voltam, nem sokat sírtam. sztem olvass utána ennek.
Két gyerekem van, egyiknek sem kellett a cumi, mindkettõ ujjszopós. Az egyik gyerekem 2 hóstól 6 hósig szopta. Utána már nem, ahogy elkezdett kúszni, mászni, többet nem kapta be. A másik gyerekem most hagyta el kb egy hónapja az ujjszopást, saját magától, 3, 5 évesen. Õ is 2 hósan kezdte. Játék közben sosem szopta, mindig csak ha álmos volt. De látod, õ is abbahagyta, és a fogaival sincs semmi baj. Talán egy picit elõrébb állnak, de azt mondta a fogorvos, hogy vissza fog menni neki, mert még idõben abbahagyta az ujjszopit. Nem fogod tudni leszoktatni a babádat, ha õ az ujját akarja szopni, akkor ez van, ezt kell szeretni. Fogadd el, aztán majd leszokik vagy elõbb vagy utóbb (segítséggel).
Igaz, én még csak most várom a babámat, de azt tudom, hogy annál rosszabb nincs, ha az ujját szopja.Arról nem tudod csak úgy leszoktatni, hogy "elvitte a cica", nem tudod elvenni tõle. Nem tudod valahogy visszaszoktatni a cumira?(ha már annyira cumizni akar valamit) Vagy hallottam olyan praktikákat, igaz kegyetlenségnek hangzik, hogy valami savanyúval pl citromlé be kell kenni az ujját, amint megérzi az ízét kiköpi.Lehet érdemes kipróbálni, szerintem nem ártasz vele. Remélem egy tapasztaltabb anyuka többet tud majd segíteni neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Eléggé megoszlik a vélemény, ahogy látom! Talán abban egyetértünk, hogy ha csak alváshoz használja, akkor nem baj! Nos, Õ csak alváshoz használta eddig, napközben meg majdhogynem az egész öklét bekapja..nem éhes..elvan vele, elgagyog a kezének.. :) Szóval akkor hagyom neki! :)
Elõzõ vagyok, a 8. válaszoló véleméynére utaltam, csak közben még valaki írt.
Utolsót nagyon megértem és mélységesen egyetértek vele. Nekünk akkora áldás, hogy megtalálta végre az ujját 4 hósan. Azóta nem kell altatni, játék közben is ha bepörög lenyugtatja magát...stb, stb... Én nagyon örültem neki, hogy megtalálta a kis ujjacskáját! Majd leszokik róla. Leszoktatni nem lehet és nem is szabad! Ha még 3-4 évesen is csinálni akarja már el lehet magyarázni neki, hogy ez már nem olyan jó dolog! Addig a fogaknak sem árt úgy tudom.
Az én lányom is 2 hónaposan kezdte, aztán rendszeresítette, még most is /25 hónapos/ használja de csak alváshoz, miután elaludt már nincs is a szájában. Van a dolognak elõnye és hátránya is: Elõny hogy nem kell éjjelente átmenned és a szájába dugdozni a cumit hogy csöndben legyen ha esetleg kiesett, mert kéznél van mindig az ujja. Hátrány: Ha nem csak alváshoz használja, és esetleg bütykös is lesz neki/mint nekünk/ a szopizástól, mert a foga már kidörzsöli. Jah és nem beszélve arról hogy milyen lesz a késõbbiekben a fogsora, bár láttam már cumis gyereket is kiálló fogakkal. Tutira nehezebb leszoktatni, mint a cumiról. Te döntöd el hogy hagyod-e neki hogy cumizza vagy sem, én ismerek olyat aki mindig kihúzogatta a szájából a kezét... Nah én nem, ha kisfiam /3 hetes/ is rátalál majd, én hagyom neki is.
Az a helyzet, hogy hiába akarod, nem tudod leszoktatni.hiszen az ujját mégsem veheted el tõle.egyébként az ujjszopinak, a cuminak is van elõnye, hátránya.én mit meg nem adnék, ha az én fiam az egyiket csinálná...:-(ugyanis ez a csecsemõkorban mondhatni létszükséglet, ösztön, hogy cumizzanak, szopjanak valamit.így nekünk marad az állandó nyugoskodes, nyugtalanság.éjjel a folytonos ringatás, teaztatas, amíg volt tejem, a cicizés.úgy hogy mellette van még egy 21 hónapos lányom...szóval ez sem jobb:-S
Szia, két gyermekem van, az elsõ sem cumit nem használt, sem az ujját nem szopta. A kislányom most 14 hónapos és 4-5 hetes korától kezdve szopja az ujját. Errõl azért nem nagyon lehet átszoktatni a cumira, mert ha nem kell a cumi neki, akkor nem tudsz mit csinálni. A lányom csak akkor szopja az ujját, ha épp elaltatja magát, játék közben soha. Boltban, vagy amikor történik valami, soha nincs az ujja a szájában. Csak ha fáradt és aludni készül. Éjjel sincs a szájában, csak amíg elalszik. Nem hinném, hogy olyan komoly dolog ez, én nem csinálok belõle ügyet. Majd leszokik róla és azért egy 3 évesnek már el tudod magyarázni, hogy miért nem jó dolog (ha esetleg úgy látnád, hogy le kell szoknia). A fiam szeptemberben lesz 3 éves, simán rá lehetett beszélni a szobatisztaságra, le lehetett beszélni az esti cumisüvegrõl.. szóval nyugi, hagyd kicsit nyugton, annyi minden történik most vele. Bízz kicsit benne, tudja mi a jó neki.
Ha jót akarsz Neki nem hagyod.Én is sokáig szpotam az ujjam kiskoromban.Nekem viszont nem volt éjszakai fogszabályzóm, mint az elõttem hozzászólónak így sajnos az alsó fogaim megsínylették.A mai napig emlékszem rá, hogy milyen nehéz volt leszoknom róla.Egy traumaként éltem meg mikor mentem iskolába és már nem lehetett a számban az ujjam.Szóval még most szoktasd át a cumira amíg lehet.Én nagyon figyeltem a lányom, hogy nehogy véletlenül az ujját szopja.Hálaistennek eddig nem vette a szájába(4hónapos), mondjuk nem is egy nagy cumis.Csak este kell neki elalváshoz. Minden jót, és ujjszopizás mentes napokat kívánok :)
Nálunk is 2 hónapos volt a kisfiam, amikor megtalálta a hüvelykujját. Minden elalvásnál a szájába dugta és nappal is gyakran játszott vele. Éjszaka is csak a cuppogást hallottam, ahogy az ujját szopja és alszik. Neki cumija egyáltalán nem volt. Kétségbe voltam esve, hogy hogyan fog leszokni róla!? Aztán kb. 4 hónaposan amikor már mindkét kezére szüksége volt a játékhoz, akkor elhagyta. Ma már egyáltalán nem szopja, még éjjel sem, emellett cumija sincs. Szerintem jó idõ ez most arra, hogy a cumiról is leszokjon és az ujjszopást meg úgyis el fogja hagyni, ha a játéknál használnia kell a kezeit.

Két hetes a babám 3 óránként etetem. Nyugodt baba eszik alszik. Maradjak a 3 óránkénti etetésnél vagy várjam ki hogy Ö kéri a kajcsit? Éjszaka 2kor vagy 3kor ébred enni kb 9-10kor alszik el.

Legjobb válasz: Én éjszaka semmi pénzért fel nem költeném, ha õ nem ébred, illetve ha nem 3 óránként ébred. Tudja õ, hogy mikor éhes, neked pedig ki kell használnod minden pillanatot a pihenésre. Szerintem a szigorú napirenddel is ráérsz, bár ha már beállt, az klassz.

Én éjszaka semmi pénzért fel nem költeném, ha õ nem ébred, illetve ha nem 3 óránként ébred. Tudja õ, hogy mikor éhes, neked pedig ki kell használnod minden pillanatot a pihenésre. Szerintem a szigorú napirenddel is ráérsz, bár ha már beállt, az klassz.
ne keltsd fel, örülj, hogy alszik. Szuper babód van!
szerintem orulj neki hogy alszik...bar az enyem aludna, en semmi penzert nem keltenem fel
ha nem pici a sulya nem kell keltegetni alváskor fejlödnek
Az én babóm 5 hetes, eleinte én is három óránként tömtem, aztán úgy döntöttem, egyen amikor éhes, szerintem sokkal jobb így. Bár 5 óránál többet még nem hagytam aludni, féltem, hogy leesik a cukra, meg a cicim is szétdurrant már.:-)
A kérdező hozzászólása: Mi is max 4 órát hagyjuk aludni. Szegényt túl etettük ma. Kicsit bajba vagyunk mikor miért sír szegény és olyan mohó. Remélem nem lesz baja!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!