Találatok a következő kifejezésre: 9 hetesen érzés, (9 db)

9 hetesen menstruáció érzés, ez normális?

9 hetes terhes vagyok és néha olyan érzésem van mint menstruáció elött szokott lenni. Nem görcs, csak olyan furcsa érzés. Szerintetek ez normális? Nagyon félek a vetélést?l és aggodok,hogy ez annak a jele is lehet :(

Legjobb válasz: Igen ez normális,ne aggódj.Én 31 hetes vagyok és elejétõl mindig ilyen érzésem van,a menzeszhez közeledve még görcsölök is 3 napot.Nekem is van egy kisfiam,de azzal nem volt ilyen gond.Azt azért tanácsolnám hogy próbálj kevesebbet emelgetni.Boldog babavárást!!!!!

Igen ez normális, ne aggódj.Én 31 hetes vagyok és elejétõl mindig ilyen érzésem van, a menzeszhez közeledve még görcsölök is 3 napot.Nekem is van egy kisfiam, de azzal nem volt ilyen gond.Azt azért tanácsolnám hogy próbálj kevesebbet emelgetni.Boldog babavárást!!!!!
dehogy baj.ne aggodj.általában mindenkinek van.Nekem edig nem volt de most jött elõ. 6hets vagyok
Teljesen normális, mindenki átment rajta, ne aggódj! Nekem a doki MagneB6-ot javasolt, napi 3*1-et, mérséklõdtek a görcsök, majd meg is szûntek. Recept nélkül lehet kapni. További boldog babavárást.
A mensi érzés teljesen normális, nekem 11 hétig megvolt szinte folyamataosan, és azóta is idõnként érzem. A méh növekedését jelzi, ne félj, abszolut nem a vetélésre utal!!! De a babaemelgetéssel azért vigyázz, próbáld ne emelni, hanem legugolni hozzá, vagy ágyról, székrõl felvenni.
Ez az érzés sokáig meg fog még maradni. De ha nem erõs görcs, és nincs vérzés, akkor nyugi!!!!! Nem kell aggódni, hisz minden rendben van. Gratulálok! 13 hetes kismama

Valami baj történhetett tegnap? 9 hetes kismami vagyok, és tegnap a buszon, ahogy álltam, az egyik kanyart egy kicsit rosszul vettem. Olyan érzés volt, mintha nyújtózkodtam volna egy hatalmasat, persze nem önszántamból.

És egész délel?tt fájt alul, ahol a petefészek van. Úgye nincs semmi baj?? Nem véreztem és nem is görcsöltem, csak fájt.

Legjobb válasz: Szia! Ha nincs vérzés és görcs, akkor nincs semmi baj. Biztos meghúzódott egy izom. De ha nem vagy jól irány a doki. Én mindig leülök a buszon emiatt, bár a pocakom még alig látszik. ha 1 megállót utazol, akkor is le kell ülni. Ne törõdj vele, ha emiatt pofákaat vágnak az utasok. Te már tudod, hogy vigyáznod kell magatokra. Boldog babavárást! 18 heteske

Szia! Ha nincs vérzés és görcs, akkor nincs semmi baj. Biztos meghúzódott egy izom. De ha nem vagy jól irány a doki. Én mindig leülök a buszon emiatt, bár a pocakom még alig látszik. ha 1 megállót utazol, akkor is le kell ülni. Ne törõdj vele, ha emiatt pofákaat vágnak az utasok. Te már tudod, hogy vigyáznod kell magatokra. Boldog babavárást! 18 heteske
Szerintem az egyik méhtartó szalag nyúlt, és azt érezted. Olyan szúrásjellegû volt? Ha mára már nem érzel semmit, akkor nem hiszem, hogy baj lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, csak egy kicsit megijedtem, mert nem szeretném elveszteni ezt a babát. Mára már nem fáj, és tényleg nem is görcsöltem és nem is véreztem Jó babavárást!!

9 hetesen természetes még a "mindjárt megjön" érzés?

Legjobb válasz: Igen, nekem még a 20. hét után is többször elõfordult. 27. hetes kismami

Igen, nekem még a 20. hét után is többször elõfordult. 27. hetes kismami
Teljesen természetes ez az érzés én még most is érzem pedig már 25 hetes vagyok de azért említsd meg az orvosodnak! Boldog babavárást!
Igen elõfordulhat, mert én is mind a 2 gyermekemnél véreztem az elsõ 3 hónapban, de épp ezért engem veszélyeztetett terhesnek írt ki a nõgyógyász és feküdnöm kellett, hogy nehogy hamarabb legyen szülés.
igen, akár 9hónaposan is :D boldog babavárást
25 hetes vagyok és mindig érzem néha, ne aggódj!

Normális, hogy 9 hetesen érzem a hasam alul? Olyan feszülős érzés, mintha történne bent valami?

Legjobb válasz: Persze hogy normális! Nõ a méhed nyúlnak a szalagok sok változás történik bent! De ezt mindenhol mondják és írják is na meg vágig gondolva is termreszetesen történnek bent dolgok!

Persze hogy normális! Nõ a méhed nyúlnak a szalagok sok változás történik bent! De ezt mindenhol mondják és írják is na meg vágig gondolva is termreszetesen történnek bent dolgok!
pontosan ahogy az elsõ válaszoló írja:-)
Eddig nem volt semmi szurkálás feszülés semmi???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Hát azt értem, hogy történnek bent a dolgok, csak a keményedés-feszülés azt hittem késöbb jön.
A kérdező hozzászólása: Ja, az ikreimmel is volt ilyen, de ott minden más volt, minden nehézség hamarabb volt. Velük is éreztem ilyet 8 hetesen, de akkor kicsit be is véreztem, heamatómám lett...

9 hetes terhes vagyok, 2 hete tart, hogy majd ki pukkadok olyan érzésem van ha eszek vagy megiszok, és most 3 napja a gyomrom felvan puffadva mint egy luffi és nagyon fáradékony vagyok mozgás közben, normális ez?

74 kg vagyok eddig sem volt deszka hasam de most ugy nézz ki a hasam hogy a gyomrom nagyobb mint az alhasam ,persze nöt az alhasam is de ugy nézzek ki mint egy kb. 5 hónapos kismama ,irjatok légyszí mi lehet ez ??

Legjobb válasz: szerintem ez pufadás lehet próbáld meg az étrendedet át alakitani és mozogj tornáz esetleg szedjél valamit pufadás túltengés ellen gratula a babához

szerintem ez pufadás lehet próbáld meg az étrendedet át alakitani és mozogj tornáz esetleg szedjél valamit pufadás túltengés ellen gratula a babához
Ez a rossz emésztés miatt van, valószínûleg a gyomrod sem a legjobb.Nincs szorító érzésed a szegycsont alatt?Mert akkor terhességi refluxod is van. Amit ajánlani tudok az a Motilium, nagyon hatásos!Evés elõtt kell bevenni egy szemet és akkor nem fog úgy felfújni az étel.Ha a gyomrod is ég akkor rágjál Rennie-t és igyál Venter gyomorbevonót.Recept nélkül kaphatók.
Szinte teljesen ugyanezek voltak a tüneteim, sõt, székrekedéssel párosultak. Nekem segített az espumisan gyöngy, recept nélküli, kismamák is szedhetik.Én egyszerre kettõt szoktam bevenni. Minden jót! 17 hetes kismami
Én is ilyen bajokkal küzdök, pont ma nézegettem magam, hát én is úgy nézek ki mint aki 6 hós terhes, de szedem a gyomorkönnyítõt, és valamivel jobb! 8 hetes kismami

6 hetes terhes vagyok (elméletileg). ) 9-én megyek dokihoz. Olyan fura néha olyan rossz érzésem van, hogy nincs minden rendben?

Másnál is volt ilyen?

Legjobb válasz: Kicsit ha letudnád írni részletesebben ezt az érzést az jó lenne.

Kicsit ha letudnád írni részletesebben ezt az érzést az jó lenne.
Szia! Én 6 hetes terhesen hívtam fel a dokimat, hogy idõpontot kérjek vizsgálatra. Megkérdezte, hogy érzem magam. Azt mondtam neki, nem is tudom. Olyan fura érzésem van, nem tudom megmagyarázni. Azt mondta, ha ilyen érzésem van, akkor minden rendben van, akkor lenne gond, ha konkrétan meg tudnám mondani, mi a bajom. pl. vérzek vagy görcsölök. Neked nem ilyen érzésed van? Mert akkor ez valószínûleg nálad is a hormonok miatt van. Minden jót és nagyon boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Félek, hogy bármi gond lesz. Méhenkívüli, nincs is ott, nem pulzál a szívecskéje.ilyenekre gondoltam
A kérdező hozzászólása: Kedves második!Köszönöm, igen olyan furcsa érzés, már csak azért is mert a lányomnál nem éreztem így.
Na, ilyenekre ne is gondolj!!! Én annak idején folyton az interneten lógtam, és olvasgattam a rémtörténeteket, egy frászban voltam az uh-k elõtt, erre a dokim eltiltott az internettõl. Azt mondta, inkább a kismamás-babás lapokat olvasgassam, amiben a helyes táplálkozásról, mozgásról, stb... írnak. Most én ajánlom ezt Neked, és mivel minden terhesség és kisbaba is más és más, ne is hasonlítsd a korábbi terhességedhez a mostanit. Még egyszer minden jót és sok boldogságot! 2. voltam.
Én ugyanezektõl tartottam, de szerintem, ezek a kételyek mindenkiben felmerülnek. Szerintem, az aggodalom teljesen normális, de inkább gondolkodj pozitívan, optimistán, és ne is agyalj ilyeneken. Mindenek elõtt a pozitív hozzáállás a lényeg! Tapasztalatból mondom, mert velem volt olyan, hogy a 10. hét tájékán annyira aggódtam, hogy sírtam az aggodalomtól. Azt mondta az orvos, hogy az elsõ 12 hétben ha baj van, a baba rendszerint elmegy magától, az ellen meg nem lehet tenni. (A terhességek arányához mérten ritkának számít, amikor élettel összeegyeztethetetlen rendellenesség merül fel, és az embrió nem megy el magától. Persze elõfordul, de ilyenekre ne is gondolj!) Élvezd ki a babavárást! :) Isteni érzés, és inkább a jó dolgokra koncentrálj! Gratulálok a babához! 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, biztos jobb lesz ha már túl vagyok a dokin:-)

11, 5 hetes terhes vagyok.2 hete olyan idegesség van rajtam, hogy mindenkit kikészítek magam körül. Ez elmúlik, vagy végig kísér a 9 hónap alatt? Borzalmas érzés, pedig eddig a legnagyobb boldogságot éreztem.

Legjobb válasz: Elmúlik nyugi! A frontok és a meleg is közrejátszhat. én kb a 12-13. hétig komplett idegzsába voltam, de néha még most is vannak nehezebb napjaim, pedig 22 hetes vagyok. Fel a fejjel, türelem, elmúlik meglátod!

Elmúlik nyugi! A frontok és a meleg is közrejátszhat. én kb a 12-13. hétig komplett idegzsába voltam, de néha még most is vannak nehezebb napjaim, pedig 22 hetes vagyok. Fel a fejjel, türelem, elmúlik meglátod!
Ha a második trimeszterbe lépsz, akkor már lehet szedni a HOVA nevezetû, vény nélkül kapható, homeopátiás készítményt. Pont az ilyen idegi állapotokra. Nekem is hozzá kellett nyúlnom sajnos, de ezzel rengeteget segítettem a páromnak és a szüleimnek is.
A második vagyok, elfelejtettem az elõbb, hogy nekem hullámzik a kedélyem. Azt hiszem, egyénfüggõ, hogy elmúlik, vagy végigkísér.
Egyél meg egy Rennie deflatine-t nekem is az segitett. Terhesek is szedhetik!
Egyetértek az elõzõ hozzászólóval, a Rennie a legjobb! Magnézium alapú, nem ártasz vele a picinek. Mindenféleképpen vegyél, mert ha már most szenvedsz, egy pár hét és napközben is fogsz!
A zsömle a liszt miatt savat csinál.Igyál tejet, nekem bevált, ha nem segít akkor rennie...
Szia. Nekem terhesség elõtt is volt gyomorsavam és nekem a citromos víz segített és még vitamin is van benne és nnem kell gyógyszert bevenni. Egy pohárka vízbe facsarok egy friss citromot és megiszom. Csak elsõ hangzásra szörnyû. Próbáld ki, remélem segít. Jobbulást!
nekem is a rennie tabletta segít a savnál, meg ha tudom, hogy olyat ettem ami puffaszt akkor veszek be espumisan gyöngyöt és így nem áll az emésztésem, 30 hetes vagyok, de még egyszer nem volt kellemetlen székrekedésem, így még az aranyér is elkerült.ajánlom mindenkinek.
SAMARIN!!!!!!

9.5 hetesen ma véres vízszerű folyásom volt, enyhe mensis érzéssel. Kórházban voltam, UH csak hétfőn lesz, külföldön élek. Itt nem adnak duphastont meg hasonlót. Mit csináljak pihenésen kívűl?

Félek mi lesz ha megint elkezdek vérezni. Reggel jött egy kb 2-3cm foltnyi, aztán elállt, haza küldtek emiatt munkából. Aztán ebédid?ben megint beindult, szaladtam a wcre, megint ez a kellemetlen illatú, vízes állagú, véres valami jött. Szerintetek ha pihenek, akkor sikerül megtartani a babát? Járt már így valaki? 2hét múlva repülök haza, addig itt sajnos nem tudok szerezni duphastont . :(

Legjobb válasz: Lehet hogy a szervezeted még spontán mensivel reagál az új dologra, ez gyakran elõfordul, igaz a 8. hét körül, de tolódhat. Itthon az ambulancián egybõl megnéznék, ott nem? Nem feltétlen szükséges duphaston, vagy egyéb, de hétfõig mindenképpen pihenj, ha pedig erõs görcsöd lesz, darabos vérzésed, akkkor hívjatok mentõt, gondolom az van. Nyugi!!-az is fontos!

Lehet hogy a szervezeted még spontán mensivel reagál az új dologra, ez gyakran elõfordul, igaz a 8. hét körül, de tolódhat. Itthon az ambulancián egybõl megnéznék, ott nem? Nem feltétlen szükséges duphaston, vagy egyéb, de hétfõig mindenképpen pihenj, ha pedig erõs görcsöd lesz, darabos vérzésed, akkkor hívjatok mentõt, gondolom az van. Nyugi!!-az is fontos!
En is kulfoldon elek, es nekem is igy volt, csak en elmentem priv.dokihoz es o irt nekem duphastont.de azota nekem mar megszuletett a kisfiam.ird meg holelsz es lehet tudok segiteni...
A kérdező hozzászólása: 2.válaszoló, megy a privi egy percen belül. 1.válaszoló, itt is megnéztek, de az én városom ügyeletén nincs nõgyógyász, sem ultrahangos gép, csak a szomszéd városiban, de mivel véreztem, nem volt kedvem odáig elkocsikáztatni magam. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!