Találatok a következő kifejezésre: 9 hetes vagyok. Volt hüvelyi fertőzésem, (1 db)

9 hetes kismama vagyok. Volt hüvelyi fertőzésem, remélem ki lett kezelve. A vizeletes eredményem rossz lett. Ez nagy baj?

Gennyes és baktériumok vannak benne.Ett?l lehet bajom?

Legjobb válasz: Szia! A vizeletben terhesség esetén sokszor elõfordulnak a határértéktõl nagyobb számban baktériumok. Bár lehet, hogy a "gennyes" baktériumok ezektõl eltérõek. Az, hogy kell-e kezelni, az eltérés nagyságától függ. Mutasd meg a védõnõdnek és orvosodnak az eredményt, õk tudni fogják, mit kell tenni. Nekem is több volt a baci, de nem volt szükség kezelésre.

Szia! A vizeletben terhesség esetén sokszor elõfordulnak a határértéktõl nagyobb számban baktériumok. Bár lehet, hogy a "gennyes" baktériumok ezektõl eltérõek. Az, hogy kell-e kezelni, az eltérés nagyságától függ. Mutasd meg a védõnõdnek és orvosodnak az eredményt, õk tudni fogják, mit kell tenni. Nekem is több volt a baci, de nem volt szükség kezelésre.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik légzésfigyelőt választanátok?

A vezetékes angelcare-t,vagy a mobil Snuza-t? Első kisfiam nagyon ritkán aludt a kiságyba és félek,hogy a második babámmal is ugyanez lesz a helyzet. Ebben az esetben jobb választás lenne a Snuza gondolom. Csak nem tudom,hogy mennyire megbízható.

3

Hétvégéi tippelős? Nem, hét?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Szombat reggeli tippelos! Van kedvetek? Het, nem?

Koszonom!!!! <[link]

10

Barátnőm a barátjával nagyon felelötlenek voltak. A fiu kétszer is elment barátnőmben. Mit csináljon? És esemény utánit javasoltam neki.

10

6+6 hetes terhes vagyok, négy elhalt terhességgel és egy spontán vetéléssel a hátam mögött.6 hetesen elkezdtem vérezni, kaptam rutascorbint, de tegnap piros vér jött. Megmaradhat a baba?

Kaptam 4 hetesen utrogestant,medrolt,clexanet,aspirin protectet.Félek,hogy a vérzés megint a terhességelhalás jele.Annyi bíztat,hogy a testhőm nem esett le, most is 37.3.Ez adhat reményt?Járt valaki így?

15

Akinek császára volt, mennyire fájt utána, milyen volt a felépülés?

20

Mikor és hogyan kérjek időpontot a dokihoz? 11 hetes vagyok

Privát orvoshoz szeretnék járni, de még nem voltam nála. Kedden és csütörtökön rendel, akkor lehet időpontot is kérni. Jövő pénteken leszek 12 hetes. Mikor hívjam fel és mit mondjak neki? Az oké, hogy időpontot szeretnék kérni xy vagyok. De azt is mondjam, hogy 12 hetes leszek pénteken? Mikor kell a genetikaira menni?

4

Volt köztetek olyan akinek kevesebb volt a magzatvíze? Hamarabb szült? Császármetszés eseten hamarabb inditották?

32 hetes vagyok

3

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

11

Mire való ez a viselkedés?

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!