Találatok a következő kifejezésre: 9 hetes vagyok. Nagyon nehezen (3 db)

Nem tudok feküdni állandóan. Hogy bírtok otthon lenni és feküdni? Én nagyon nehezen, pedig még csak 9 hetes vagyok.

Én állandóan csak a babára gondolok. Feküdnöm kellene, ezt itthon nem lehet megtenni, mármint egy kis mosogatni való, felmosás, mosás mellett nem tudok elmenni. Ti hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: Te vagy Kati?

Te vagy Kati?
A kérdező hozzászólása: nem Kati vagyok
Miért kell feküdnöd? Én is itthon vagyok táppénzen már a 9. héttõl. Nekem is mondta a doki, hogy feküdjek, pihenjek. De én sem tudtam végig feküdni, amit kellett megcsináltam. Ha úgy éreztem akkor közbe-közbe lepihentem. Meg délután pihengettem, de nem kimondottan feküdtem. Szerintem neked is kímélni kell magad, és nem állandó jelleggel feküdni. Szerintem arra senki sem képes. Szépen, kényelemesen csináld meg a dolgodat, de mindig a baba legyen az elsõ, ha úgy érzed pihenje le, a munka megvár!!!! Boldog baba várást! 37 hetes pocis

9 hetes kismama vagyok. Nagyon nehezen viselem, szinte mindent kihányok. Még a terhesség elött elkezdtem terhesvitamint szedni, amit most is szedek, mivel mindent kihányok nemtudom felszívódik e igy valami?

igyekszem sok zöldséget, gyömölcsöt, gyümölcslevet enni, inni,de sokáig az sem marad meg bennem.kap igy a babó elég vitamint?

Legjobb válasz: Ne félj, elveszi õ, ami neki kell. Arra próbálj figyelni, hogy elegendõ folyadékot igyál, ki ne száradj. Én is végigrókáztam az elsõ 12 hetet, de nem lett semmi gond. Vitaminból ajánlom a Flavon kids-et, mert az azonnal, a nyálkahártyán keresztül us felszívódik és többet tud, mint az Elevit vagy hasonlók. Tapasztalatból mondom. Sokaknál bevált, nálam is. A kajákat tekintve nekem leginkább a kefir volt hajlandó bennmaradni, ráadásul abban rengeteg tápanyag is van. Sem azelõtt, sem azóta nem tudtam megenni, de akkor ez volt a legjobb. Ezen kívül a lassan elrágcsált almaszelet volt nekem jó és a szénsavmentes, citromos ásványvíz. Próbáld kitapasztalni, neked mi válik be. Kitartás, nemsokára elmúlik a rosszullét, a 11 hét után nekem már egész tûrhetõ volt, a 12 után meg el is múlt. Boldog babavárást!

Ne félj, elveszi õ, ami neki kell. Arra próbálj figyelni, hogy elegendõ folyadékot igyál, ki ne száradj. Én is végigrókáztam az elsõ 12 hetet, de nem lett semmi gond. Vitaminból ajánlom a Flavon kids-et, mert az azonnal, a nyálkahártyán keresztül us felszívódik és többet tud, mint az Elevit vagy hasonlók. Tapasztalatból mondom. Sokaknál bevált, nálam is. A kajákat tekintve nekem leginkább a kefir volt hajlandó bennmaradni, ráadásul abban rengeteg tápanyag is van. Sem azelõtt, sem azóta nem tudtam megenni, de akkor ez volt a legjobb. Ezen kívül a lassan elrágcsált almaszelet volt nekem jó és a szénsavmentes, citromos ásványvíz. Próbáld kitapasztalni, neked mi válik be. Kitartás, nemsokára elmúlik a rosszullét, a 11 hét után nekem már egész tûrhetõ volt, a 12 után meg el is múlt. Boldog babavárást!
A baba elveszi ami magának kell!! Azért emlitsd meg a dokinak vagy a védönönek ezt a sok hányást mert kiszáradhatsz és legyengülhet a szervezeted! Még kórház is lehet belöle ahol kapsz infúziót stb.Gratulálok a babához! Kitartást!
Milyen vitamint szedsz? Mióta hánysz ki mindent? Lehet kicsit szüneteltetned kéne a vitamin szedését, hátha változik valami! Én is nagyon rosszul voltam és Maternát szedtem, majd abbahagytam és egybõl jobban lettem.

Miért indul ilyen nehezen a pisilés? 9 hetes kismama vagyok és néhány napja azt veszem észre, hogy nagyon kell, aztán elég nehezen indul meg.

Sokat járok pisilni is, és úgy érzem nem tudom kipisilni magam, de nem hinném, hogy fel vagyok fázva, mert voltam már sokszor és az nem ilyen érzés.

Legjobb válasz: Valamilyen más jellegû húgyúti fertõzés lesz, szerintem terhességtõl független dolog. Urológussal nézesd meg magad, mert ebbõl 1-2 nap alatt lehet vesegyulladás is akár, amit jelenleg kezelni se nagyon tudnak (vagy kisebbik rossz elvén felvállalva, hogy károsodik az embrió).

Valamilyen más jellegû húgyúti fertõzés lesz, szerintem terhességtõl független dolog. Urológussal nézesd meg magad, mert ebbõl 1-2 nap alatt lehet vesegyulladás is akár, amit jelenleg kezelni se nagyon tudnak (vagy kisebbik rossz elvén felvállalva, hogy károsodik az embrió).
szia! Én 6 hetes vagyok, és idõnként nekem is van ilyen érzésem. Pedig sem felfázva nem vagyok, sem más húgyuti baj nincs. szerintem ha egyéb panaszod, mint vesetáji fájdalom, csípõ érzés vizelésnél, vagy hõemelkedés , láz nem jelentkezik akkor nincs semmi baj.
Szerintem csak azt érzed, hogy a megduzzadt méh nyomja a hólyagod, és ezért érzed a sûrû vizelési ingert, meg az ilyenkor szokásos vérbõség is közrejátszik, próbálj meg elõredõlve pisilni, így biztosan kiürülsz.
A kérdező hozzászólása: az biztos, hogy most napokban nagy változás van odabent, mert a méhemnél kigömbölyödött a hasam, tudjátok a bugyi vonalában. és amit észrevettem, hogy minta befeszülnék, amikor wc-re megyek, és amikor észreveszem és elengedem magam, akkor már sikerül a pisilés.
ilyen nekem is volt. mármint ilyen befeszülés. tudom, butaság, de mintha attól féltem volna, hogy kicsúszik a baba és elveszítem. amikor mondtam a dokinak, akkor mondta, hogy ez természetes aggodalom a kismamáknál, elõfordul. vegyél nagy levegõt és miközben fújod ki, ki tudod pisilni magad - közben el is tudod engedni magad - nekem ez használt.
Szia ilyen nekem is volt 10.héttöl kb a 16.ig Az orvos aztmondta valoszinü a megnövekedett méh miatt érzem igy. sokat igyál minimum2, 5litert mert ha nem tudod kipisilni magad akkor könnyebben elszaporodnak a bacik. én sajnos igy jartam és genny volt a vizeletemben 14hetesen de semmi gond a babával csak kellemetlen. A megváltást az hozta mikor már elkezdett nõni a pocakom mikor már nem a szeméremcsont mögött volt a baba hanem már kinötte azt a hejlyet és (lehet hülyén fogalmazok) kiemelkedik a medencébõl. Mikor már a bugyovonal felett van. ja ésnagyon vigyazz nehogy felfazz.mert ogy könnyebb ha nem tudod kipisilni magad. nekem olyan volt mintha elakadna valahol és bár nagyon kell alig csordogál mikor sikerül. 20hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!