Találatok a következő kifejezésre: 9 hetes vagyok. Ma (43 db)

9 hetes vagyok, ma együtt voltunk a párommal és kicsit barnáztam utána. Kedden tudnék csak elmenni dokihoz. Mennyire kell aggódnom?

Ha már holnap nem barnáznék, akkor minden rendben van? Ma egész nap csak pihentem, hátha segít valamit.

Legjobb válasz: Ha holnap már nem barnázol, akkor valószínûleg nem hormonális probléma, hanem a méhszájból jött a vérzés. A terhes méhszáj sokkal vérdúsabb, ezért könnyebb felsérteni. Próbáljatok meg óvatosabbak lenni. De azért említsd meg a dokinak. Viszont ha nem múlik el, akkor baj lehet a progi szinteddel. De mivel írtad, hogy pont együttlét után történt, sokkal valószínûbb az elsõ lehetõség.

Ha holnap már nem barnázol, akkor valószínûleg nem hormonális probléma, hanem a méhszájból jött a vérzés. A terhes méhszáj sokkal vérdúsabb, ezért könnyebb felsérteni. Próbáljatok meg óvatosabbak lenni. De azért említsd meg a dokinak. Viszont ha nem múlik el, akkor baj lehet a progi szinteddel. De mivel írtad, hogy pont együttlét után történt, sokkal valószínûbb az elsõ lehetõség.
Köszi a lepontozást!:) )Saját tapasztalatot írtam le amiben nem búzdítottam a kismamát arra, hogy hagyja történni a dolgokat!!!Dehát ezek vagyok ti akiknek ez az egész oldal csak arra van, hogy pontozgassatok!
Õszinte leszek hozzád!Nekem volt egy vetélésem nem így volt mint neked.Magzatviz el hajnalban majd vér ömlés szerüen.Ez 2001 ben volt.2004 ben ujabb terhesség 2x bevéreztem barnás-véres volt.korházba be de nem volt baj.2005 ben megszültem a lányom egészségesen.Most újra várandós vagyok, és rákérdeztem mik az esélyeim és, hogy mi a helyzet a nemi élettel.Egy kiváló szakember azt mondta a nemi életet csak lelki okokból szokták ellenezni, hogy a szülõk ne tudják magukat okolni...Gondolom a következtetés levonva.Ezen kívül még azt mondta nem terhesen csináltassak egy progeszteron szintet.Valószinüleg a sárgatesttel volt baj ami azóta akár helyre is állhatott.Most 30 hetes vagyok és semmi panaszom nem volt még eddig a terhességem során.Leszámítva az elejét persze mell fájás stb.2100-as a méhszáj állapota, de mielõtt bárki kombinálna nem elsõ szülõknél a rugalmasság miatt gyakori.Nem jelent semmit.Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Eddig bele sem gondoltam, hogy ha hormonális eredetû akkor lehet inkább bajra gondolni ugye?
Engem a doki a biztonság kedvéért eltíltott a nemi élettõl az elsõ 12 hétben, mert ilyenkor még fennáll a vetélés kockázata, jobb az óvatosság Boldog babavárást, 18 hetes kismama:)
A kérdező hozzászólása: Sajnos elhalt az embrióm, ezért volt a barnázásom sajnos! Holnap kórház...
szia! nagyon sajnálom, ami veled történt. sajnos ez már velem is megtörtént kétszer is. mindkettõnél barnázás és másnap már véreztem és vége volt a terhességemnek, majd kórház és eü küret. gondolom Téged is megvisel lelkileg, kitartás. a családom nagyon sokat segített. ezen túl leszel és 3 hónap múlva újra próbálkozhattok. utazzatok el valahová, a klimaváltozás jót tesz. mégegyszer nagyon sajnálom.

9 hetes vagyok, fájdogál néha a méhem körül, ma bele is szúrt, elég erősen. Mi lehet ez?

Dokihoz kedden megyek. 6 hetesen volt egy kis vérzésem, azóta szedek duphastont. Remélem ez csak a méh tágulása, kérlek nyugtassatok meg hogy az!

Legjobb válasz: Sorstárs vagy...Mintha én írtam volna. Én is duphastont szedek, vlrzls miatt. Nekem pont tegnap volt ilyen óránként 5-6 alkalommal. Mára ez lecsökkent 1-2-re. A terhes barátnõm (25h) azt mondta, hogy ez normlális, neki is szokott lenni, mivel alakulunk belölrõl, nyúlnak a szalagok. Ne aggódj! Szedsz te is 3x2 MagneB6-ot?

Sorstárs vagy...Mintha én írtam volna. Én is duphastont szedek, vlrzls miatt. Nekem pont tegnap volt ilyen óránként 5-6 alkalommal. Mára ez lecsökkent 1-2-re. A terhes barátnõm (25h) azt mondta, hogy ez normlális, neki is szokott lenni, mivel alakulunk belölrõl, nyúlnak a szalagok. Ne aggódj! Szedsz te is 3x2 MagneB6-ot?
A kérdező hozzászólása: nem szedek, azt nem mondta a doki. csak e-vitamint, elevitet, meg a duphastont. majd akkor kedden megkérdezem tõle. dejó, ezek szerint megnyugodhatok egy kicsit :)
Lenne nekem is egy kérdésem hozzád, de ha azt lehet inkább priviben. Lehet? :) A magnéziummal nem ártasz, az a görcsökre is jó!!!!!!
A kérdező hozzászólása: persze persze nyugodtan

36 hetes vagyok, ma voltam uh-on és 35 hetest mutatott. Nem jelent ez bajt? BDP: 87mm, HC:318mm, FL:69, 9. Mit jelent az, hogy II. kpf, Flow:neg.

Legjobb válasz: Szia! A flow: neg. azt jelenti, rendben van a magzati vérkeringés. A II.kpf nem tudom...a lepényt szokták még nézni ilyenkor, hanyad fokban érett.

Szia! A flow: neg. azt jelenti, rendben van a magzati vérkeringés. A II.kpf nem tudom...a lepényt szokták még nézni ilyenkor, hanyad fokban érett.
Szia! Én 27 hetesen voltam uh-n, ott azt írták mért adatok szerint 26 hetes. Rákérdeztem, azt mondta a doki, egy hét nem számít, mert el bele is fér (mikor volt a beágyazódás, attól függõen már lehet az idõpont) meg hát ahogy vannak 160 és 200 cm magas emberek (és mindkét véglet normális!!!!) úgy a babák is más-más méretüek. Mi nem vagyunk túl nagyok semmilyen téren sem, a családban is inkább kissebbnek mondható mindenki, honnan örökölt volna nagyobb méreteket? Úgyhogy ebbõl kiindulva szerintem semmi gond a méreteivel, fõleg ha csak egy hétrõl van szó. kpf.: koponya végû fekvés, vagyis a buksija van lefele: befordult a szüléshez. Minden jót neked! És ne aggódj! 33 hetes kismama
A II.KPF-azt jelenti hogy koponyavégü fekvésben fekszik, tehát a feje már lefelé van a szülöcsatorna felé...
Szia!Nekem is hasonloak jöttek ki a 36 heti ultrán!Ezek az értékek azt jelentik kb 45 cm babád, és 2600gramm.Normális ütembe fejlõdik a kicsid mind az enyém is.A köldögzsínorba az áramlás negatív az nagyon jó.A babád fejel lefelé van a hasadba ami nagyon jó mert befordult a szülõcsatorna felé. Nincs miért aggódnod!Szép babavárást, és babázást:) )Üdv:Zsuzsa
Szia! én 31 hetes vagyok, de az uh szerint csak 29. Mert a baba méretei ekkorák. Az orvosom azt mondta, ne aggódjak, amiért kisebb, mint az átlag, mert az átlagot 3500-3700 grammra teszik. Ha a baba kisebb súllyal érkezik, attól még lehet makk egészséges és majd kint behozza a lemaradást.

Ma betömték a fogam és kaptam érzéstelenítőt, ugye nem ártott? 9 hetes vagyok.

El?ször elkezdte fúrni anélkül, de elég brutálisan fájt, úgyhogy kértem. Azt mondta, hogy lehet adni ilyet.

Legjobb válasz: Igen, nekem húzták. De tömetnem is kell, ahhoz nem szoktam kérni érzéstelenítõt. Nekem is azt mondta a doki, hogy lehet kapni érzéstelenítõt, sõt bármit meg tud csinálni ilyenkor is. A védõnõm is elõtte elmondta, hogy nyugodtan járhatok fogorvoshoz, a kicsinek nem lesz baja. Úgyhogy nyugi, ne idegeskedj ezen!

Igen, nekem húzták. De tömetnem is kell, ahhoz nem szoktam kérni érzéstelenítõt. Nekem is azt mondta a doki, hogy lehet kapni érzéstelenítõt, sõt bármit meg tud csinálni ilyenkor is. A védõnõm is elõtte elmondta, hogy nyugodtan járhatok fogorvoshoz, a kicsinek nem lesz baja. Úgyhogy nyugi, ne idegeskedj ezen!
A doki tudja, hogy mit adhat ilyenkor, nyugi:)

Tegnap és ma kicsit fájdogál a derekam. Normális ez? 9 hetes vagyok.

Egyébként 3. baba.

Legjobb válasz: Normális. Gratulálok a babához!

Normális. Gratulálok a babához!
Hát nekem csak egy pillanatig szokott tartani. Nem hiszem hogy normális lenne. Vigyázz magadra!
Ez nem valami megszokott, szerintem felfáztál.. Nézésd meg magad mindenképp!
Nekem is volt már így.
A kérdező hozzászólása: de akkor ez normális dolog?alig bírtam levegõt venni.(nagyon fájt akkor épp, de eltelt vagy 5-8perc és teljesen elmúlt).
A kérdező hozzászólása: oké, majd megmondom az orvosnak.bár még eddig kétszer fordult elõ.(egyszer amikor még nem voltam terhes, meg most!
Nekem nem voltak ilyen bajaim, de sztem ez nem normális. Mielõbb menj orvoshoz.
Ilyenkor még csak hüvelyi ultrahanggal szokták nézni, csak azzal látni, hasi ultrahanggal csak 12. héttõl. Igen, van remény.
Drukkolok neked! 29 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenképpen írok, ma is meg hétfõn is. Fél 5 re megyek este megírom mit mondtak!
Én az elsõ hozzászolóval nem értek egyet, h. csak hüvelyivel szokták nézni. Én 5. hetesen voltam és hasin nézett meg a doki, akkor még csak petezsák volt, a szív a 6-7. hét körül alakul ki, a 7. hétre hívott vissza, hasin nézett szintén, és látta a szív hangot meg amit kell. De ez én voltam, nem megijeszteni akartalak. Remélem minden rendben lesz.
Nekem egyszer sem néztek hüvelyi uh-val, 6+6 naposan volt hasi uh-val szívhang. De ha már voltál és akkor rendben volt, most azért már látnia kellett volna, tényleg jobb, ha másik dokihoz is mész.Drukkolok, hogy ne érjen keserû csalódás! 39 hetes kismama
írd meg mindenképp. furcsa.
Drukkolok neked! A kisfiamnál egyáltalán nem csináltak hüvelyi uh-t, pedig elõtte volt egy méhen kívüli terhességem, és gyönyörûen látszott már 6 hetesen is, 8 hetesen már szívhang is volt. Viszont a kislányommal 17 hetesen begörcsöltem és egy olyan dokihoz kerültem, aki bevallottan egyáltalán nem értett az uh-hoz. Már elõre szólt, de azért lemérte a babámat. A combcsontja 27 hetesnek felelt meg, a feje a korának a hasa is valami bõdületes nagy volt. Mondta is, hogy felejtsem el amiket mért. Remélem, hogy te is csak egy ilyen hozzá nem értõ dokihoz kerültél és rendben van a babád!
izgatottan várom a fejleményeket! :(
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi ultrahanggal megnézte ez a másik orvos. Csak az üres petezsák volt! Szerdán megszakítják a terhességem mert a szervezetem nem fogta fel hogy elhalt a terhesség és nem lökte ki... :( Majd Idõvel megpróbáljuk újra. Köszönöm azoknak akik drukkoltak. Sajnos nincs mit tenni... :(
21.vagyok! nagyon nagyon sajnálom! kis szünettel újra próbálkoztok majd és beköltözik a babóca, ne aggódj! mielõbbi testi és lelki jobbulást kívánok! :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon aranyos vagy :) Várunk most egy jó darabig mert most mind a kettõnknek fel kell ezt dolgozni. Nagyon beleéltük magunkat hogy baba lesz. Ráadásul a páromnak benn kell lennie a mûtéten mert németben vagyunk és én nem beszélek németül. Nem tudom ott is mit fog átélni szegény. De kicsit késõbb újrapróbálkozunk, mert már tudjuk hogy tényleg szeretnénk babát :) Köszönöm még egyszer azoknak akik szorítottak. Mindenkinek jó babavárást és babázást kívánok :)
Nekem is hasi UH volt 8 hetesen, ekkor már szépen látszódott a szívmûködés és a baba is. Sose hallottam olyat, hogy 9 hetesen ne lenne szívmûködés, hiszen az már a 6. héten megindul.
Drukkolok, írj mndenképpen
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm! Én még reménykedem! Majd ma kiderül.
Nem emlékszem pontosan, hogy nekem hogy volt. De két héttel fiatalabb a terhességem a menstruációs számításhoz késõbb. Két héttel késõbb fogant. Rendszertelen ciklusaim voltak, nekem sem láttak semmit elõször, másodjára petezsákot, harmadjára már volt szívhang! És hüvelyivel vizsgáltak! Tehát amikor azthittem, hogy már 9 hetes vagyok, még csak 7 hetes voltam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Úgy megvagyok ijedve. Az orvos egybõl azzal jött, hogy vérrel távozni fog a baba. De nincs semmi panaszom nem fáj a hasam, az émelygés is megvan. Nem értem...
hüvelyi ultrahanggal kellett volna néznie, ott látszódott volna akár a jóhír akár a rossz a másik dokinál ragaszkodj a hüvelyihez ja és tényleg van úgy, hogy 9 hetesen 7 hetes vagy, mert nem ciklus közepén fogant, szóval reménykedj és pihenj sokat a hétvégén
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de én ugyanígy jártam én 7 hetes terhes voltam 2010.jan.ban.A nõgyógyászom azt mondta , hogy 5 hetesen már látszódnia kellene az embriónak, 6 hetesen szívhangnak kéne lennie. nekem meg csak a petezsák látszott az is szabálytalan alakú ovális volt babszem forma helyett.Annyit mondott a doki, 2lehetõségem van vagy spontán elvetélek mert ki foglya lökni a szervezetem vagy ír beutalót és megszakítják a terhességet. :( Az utóbbit választottam.Nem lett volna egészséges a babánk ha késõbb meg is jelent volna a petezsákban, azt mondta a doki.2010 áprilisban ismét terhes lettem, az elõzmények miatt veszélyeztetett terhes! 2011.jan végén egészséges kisfiunk született! Szerintem 9hetesen ha még nincs embrió, se szívhang akkor ez: MOLLA TERHESSÉG.(Nekem is ez volt)
köhöm, nekem hasival néték 6 hetesen és láttak petezsákot, benne embriót is. Szívhangot ugyan nem, de ha mondjuk 8 hetesen mentem volna, akkor lehet, hogy láttak volna azt is. Csak azért írom, mert nem igaz az, hogy hasival nem lehet ezeket látni... Szorítok neked, hogy ne legyen semmi baj! Te meg ne izgulj!!! Majd írd meg, hogy mi volt!
Nekem is hasival nézték a 6.héten, és petezsákot már láttak.8.héten volt hüvelyi UH-m.
Szerintem egy 9 hetes terhesség már hasi UH-gal is egyértelmûen látszik, nemcsak hülvelyivel. Ha valóban biztosan 9 hetes a terhesség, akkor ott már kell lennie szívhangnak. Azt nem is értem, hogy nem látta a babát sem. Korábban látta? Mikor volták elõtte orvosnál? Ha nincs szívhang ennyi idõsen, az baj. Én is elmennék a helyedben másik orvoshoz.
Miután a baba 'segítséggel' fogant, 4 hetesen már hüvelyi úton nézték, petezsák volt, 6.héten már pulzált. Van olyan, hogy pl. 7.héten látszódik, tehát késõbb. Nem tudom, szeretném azt írni hogy van remény, de nem tudom hogy van-e, de tényleg, ahogy írták elõttem, írd meg, hogy mi volt a dokinál!
A kérdező hozzászólása: Egy hónappal ezelõtt voltam akkor látszott a baba, 5-6 hetesre mondta, egy másik orvos, de az most szabadságon volt. Szívhang nem volt de azt mondta hogy az még korai is lett volna. Azóta nõtt, ezért mondta ez a újabb orvos, hogy már kéne lennie szívhangnak.
Na, akkor így már elég faramuci a helyzet... :S Ha 1 hónapja volt embrió, akkor most is lennie kéne, mert bár van olyan felszívódik, de szerintem akkor a petezsák sem nõ. Mondjuk az is igaz, hogy az uncsimnak az üres petezsák is nõtt, de mégsem lett benne semmi. A lényeg, hogy most tényleg csak egy orvos tudja megmondani, hogy mi van, mindenképpen menj másikhoz. A hüvelyi tényleg pontosabb, nekem 5 hetesen a hüvelyi uh csak üres petezsákot mutatott, két héttel késõbb szintén hüvelyin már az embrió is látszódott, pulzált is és ezután csak a 12. héten nézték, akkor már hasival, de akkor már teljesen babaformájú volt a gyermekem! Nagyon szorítok neked!!!!
szia! tegnap még csak néztem a kérdéseid-válaszaid, de nem akartam károgni. én ugyanígy jártam novemberbe. missed ab -küret :( 9 hetesen már látszani kell hasi ultrahangon is. akkor csak azzal tudtam vigasztalódni, hogy nem volt egészséges és jobb ez így. nekem 11.héten vették ki és kb.6-7 héten hallhatott meg és a szervezetem tartotta, nem lökõdött ki magától (jól begyulladt körülötte a méhem azonnal mûtét után bika adag antibiotikumot kaptam) de most már itt dobog a babánk szíve és minden rendben van vele. pár hónap és boldog kismama leszel megint. :)

Hogy éljem túl? Ma tudtam meg, hogy elhalt a terhességem, ráadásul ikrek voltak. Holnap műtenek. :" ( Ez már a második vetélésem, 9 hetes vagyok/voltam

Legjobb válasz: Csak annyit tudok írni neked,hogy õszintén sajnálom és kitartást kívánok!A fájdalmad természetes,senki és semmi nem tudja pótolni a Kicsikéidet!

Csak annyit tudok írni neked, hogy õszintén sajnálom és kitartást kívánok!A fájdalmad természetes, senki és semmi nem tudja pótolni a Kicsikéidet!
Nekem sok vetélésem volt. Csak egy jó tanács. Ha a doki nem nézetné meg, akkor kérd, hogy a lisztérzékenységet is nézzék meg. Ha lisztérzékeny lennél, akkor lehet annak a következménye a vetélés, mégha az orvosok nem is hisznek (sajnos nem is tudnak) róla. Sokadik baba elvesztése után derült ki rólam, és a diéte betartása után született egy fiam. Sajnálom! Az viszont jó, hogy sikerül teherbe esned. Majd sikerülni fog a baba megtartása is.
Szia.Nagyon sajnálom.Muszáj valahogy túléld, bár tudom hogy nehéz.Nekem is volt missed ab-om és nagyon nehéz.De.Ha letelik a várakozási ídõ akkor csak a jóra és a következõ projektre gondoljál.Nekem azt mondták , hogy beteg lett volna valószínûleg.Ezek a babák valami miatt nem ide készültek a földre hanem föl a felhõkbe.Sok erõt és kitartást és tudd, hogy nem vagy egyedül.
Nagyon sajnálom. :( Adj idõt a gyásznak, most (még) ne akarj erõs lenni. Remélem, a párod melletted van.
Hát nagyon sajnálom... Ne add fel a reményt! Lesz még babád! Én kivizsgáltatnám magam a helyedben, ha már két vetélésed volt, lehet, valami hormonporoblémád van, amit ki tudnak kezelni.
Nagyon sajnálom a babáidat. Tudom ez nem nagy vigasz, de gondolj arra nem véletlenül mentek el, valószínûleg ha megmaradnak súlyos betegek lettek volna és egy életen át szenvedésüket kellett volna nézned. Remélem mihamarabb édesanya leszel, addig is sok erõt és kitartást kívánok!
Kedves Kérdezõ! A családállítást én is szívbõl javaslom. Nekünk addig nem jött össze a baba, amíg az édesanyámat nem tudtam elfogadni. Egy családállítás alkalmával kaptam egy olyan karaktert mint az anyukám. Két órán keresztül bõgtem, mire 11 évi kapcsolta megszakítás után végre felhívtam. December elején találkoztam vele, szilveszterkor a babó már a pocimban volt. Ezzel a módszerrel is csak nyerhetsz. Sõt megtudhatod mi okozza a vetéléseket. Nagyon szurkolok neked, és kitartást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a bíztató szavakat! Kedves 13:30-as! Köszönöm a segítséged! A húgom is kineziológiával foglalkozik, és Õ is már sokszor mondta, hogy családállításra kellene mennem. Lehet lassan tényleg nem ártana... Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát!!
Elõször is nagyon nagyon sajnálom!Ne add fel a reményt, leírom, egy barátnõm hogy járt:elõször elvetélt iker babákkal, aztán ismét teherbe esett, és megint elvetélt(akkor egy babát várt).Minkét esetben a 9.-10. hét körül.Kiderült, valami kis hormonra van szüksége.Azóta 2 gyerekes anyuka lett belõle!Szóval gyászold meg a babáidat, de ne add fel!
Nagyon, nagyon sajnállak! Sok -sok erõt kívánok Neked! Hidd el, az idõ segíteni fog! (Ezt sajnos tapasztalatból írom-már háromszor éltem ezt át:-(((( Sírj, ha úgy érzed kell! Ne tartsd vissza!
Nagyon sajnálom. Ez most egy borzasztó idõszak. Nekem is volt vetélésem. Csak azt tudom tanácsolni, hogy a fizikai kezelések mellett kérj segítséget a lelki feldolgozáshoz. Én hiszek a spiritualitásban, nekem egy családállítás és a Bach-virágterápia tette helyéra a dolgokat és az, hogy megengedtem magamnak a gyászt. Most már a 14. hétben vagyunk.Ha érdekel a téma szívesen segítek.
A kérdező hozzászólása: Doki is azt mondta, hogy meg akarja majd nézni, hogy mi van. Két hét múlva kell hozzá visszamennem, akkor kezd majd vizsgálódni. Úgy érzem most, hogy nem is kell már soha gyerek, mert nem tudnám túlélni mégegyszer!!!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Nagyon köszönöm neked, lehet akkor megpróbálom én is!

Mi lehet ez? 9 hetes vagyok. Tegnap is és ma is olyan furcsát éreztem a hasamban...

...nem a méhemnél, hanem jóval feljebb. Inkább a beleknél. Egy pillanatra belenyilalt. Olyan, mintha valaki belülr?l hasbavágott volna. Nyílván nem a baba, de mit?l lehet ez? Egyáltalán mi ez? Ráadásul nagyon fel vagyok puffadva is, pedig nem is eszek sokat.

Legjobb válasz: a puffadás a megváltozott emésztéstõl van, ez tök természetes, nekem is volt. Vegyél Espumisan-t az használ. És ne igyál szénsavasat még pezsgõtablettát sem, mert én pl (most már) csak a Calcium Sandoz után puffadok fel. De nagyon durván!

a puffadás a megváltozott emésztéstõl van, ez tök természetes, nekem is volt. Vegyél Espumisan-t az használ. És ne igyál szénsavasat még pezsgõtablettát sem, mert én pl (most már) csak a Calcium Sandoz után puffadok fel. De nagyon durván!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Akkor ez a fura nyilallás is a puffadástól van?
Szia! Én 10 hetes vagyok és én is éreztem azt amirõl te is írtál! Szerencsére pont akkor mentem el a dokimhoz, aki természetgyógyász is egyben és kitapogatta ahol éreztem a fájdalmat és mondta, hogy a nyilalásnak semmi köze a babához, a belek okozzák. Nekem konkrétan ott fájt, ahol a vastag és a vékony bél találkozik! Lelassul a bélmozgás és emiatt van az egész! Én is nagyon megijjedtem, mert nekem például nagyon erõsen belehasított, volt hogy egy egész napon át folyamatosan és mindig ugyanazon a ponton! Szóval ne aggódj, nincs semmi baj! Boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó, hogy ilyeneket más is érez és, hogy nem jelent bajt! Jó, hogy van ez az oldal! Én mindent megbeszélek a férjemmel, de ilyen dolgokban nem nagyon tud mit mondani. Õ még nem volt terhes:-) Minden szépet és jót kívánok Nektek! És mégegyszer köszi a megnyugtató válaszokat!

9 hetes vagyok, hétfőn voltam dokinál, minden rendben volt, ma viszont egyszer barnáztam, kb. másfél órája. Azóta szerencsére semmi. Normális ez?

Legjobb válasz: Nekem volt a 8. 12.15. héten is ilyen panaszom,mindig mentem orvoshoz,de szerencsére minden rendben volt. Hogyha nem görcsölsz és nem erõsödik a vérzés, akkor minden rendben van.(elvileg) Nekem azt mondta a dokim,hogy ez egy figyelmeztetõ jel arra,hogy egy kicsit vegyek vissza a tempóból és pihenjek. Hogyha nem múlik el mindenképpen szólj az oevosodnak,max. csinál ultrahangot megint és te is nyugodt leszel. A lényeg,hogy pihenj többet!

Nekem volt a 8. 12.15. héten is ilyen panaszom, mindig mentem orvoshoz, de szerencsére minden rendben volt. Hogyha nem görcsölsz és nem erõsödik a vérzés, akkor minden rendben van.(elvileg) Nekem azt mondta a dokim, hogy ez egy figyelmeztetõ jel arra, hogy egy kicsit vegyek vissza a tempóból és pihenjek. Hogyha nem múlik el mindenképpen szólj az oevosodnak, max. csinál ultrahangot megint és te is nyugodt leszel. A lényeg, hogy pihenj többet!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ.Nincs azóta se vér, se barnázás és a hasam sem fáj.Ha újból jelentkezik, akkor csináltatok uh-t.
Én elkezdtem barnázni a 10. héten, aztán lett egy haematomám, egy vérömleny, amivel azóta fekszem itthon, szerintem a barnázás nem a jó jelek közé sorolandó, én bánom, hogy akkor nem mentem orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Te folyamatosan barnáztál vagy csak egy alkalommal?Uh-on derült ki a vérömleny? Köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!