Találatok a következő kifejezésre: 9 hetes vagyok. Még a terhesség (12 db)

9 hetes kismama vagyok. Még a terhesség előtt a doki megnyomkodta a mellbimbómat és tejsavót préselt ki belőle. Ez gondot fog majd okozni a szoptatásnál? Fogok tudni szoptatni?

Legjobb válasz: szerintem annak semi köze nem volt a tejhez amit akkor nyomot ki én ugy tudom tejsavó vagy elõtej ahogy tetszik csak a terhesség vége fele jelentkezik semi kép terhesség elõt de nyugodtan kérdezz utána dokinál is de szerintem szpotatásnál nem lesz semi gubanc ha most nem fáj akkor bizos nincs gond

szerintem annak semi köze nem volt a tejhez amit akkor nyomot ki én ugy tudom tejsavó vagy elõtej ahogy tetszik csak a terhesség vége fele jelentkezik semi kép terhesség elõt de nyugodtan kérdezz utána dokinál is de szerintem szpotatásnál nem lesz semi gubanc ha most nem fáj akkor bizos nincs gond
Nyugi, szoptatásnál ebbõl semmi gond nem lesz.Bár kicsit tényleg korai az elõtej, de ha az orvos nem jelezte neked, hogy gond van, akkor azért mert nincs, ne aggódj.

Normális hogy terhesség alatt izomfájdalmam van, meg a derékfájdalmam? 9 hetes vagyok és nagyon aggódom, már volt egy vetélésem 5 hetesen.

Legjobb válasz: Szia! Nekem úgy fájt a derekem az elején, majd meghaltam. A dokim azt mondta ne aggódjak. Teljesen probléma mentes volt a terhességem. Sok sikert és kitartást! Remélem nálatok sem lesz gond.

Szia! Nekem úgy fájt a derekem az elején, majd meghaltam. A dokim azt mondta ne aggódjak. Teljesen probléma mentes volt a terhességem. Sok sikert és kitartást! Remélem nálatok sem lesz gond.
szia, nekem 11 hetesen volt egy s.vetelesem marciusban es most megint babas vagyok(8 hetes) es nekem is leszakad a derekam, hasam alja es fajnak az izmaim!A dokim azt mondta elofordulhat hogy ahogy no a meh.... kihat a fajdalom a derekra, hatra.Ilyenkor atalakul az egesz testunk!!!!Szerintem ne aggodj!!!!De ha megis menj el dokihoz hogy megnyugodj!!!!!En is sokat aggodom az elozo dolgok miadt sajnos de pozitiv vagyok!!!Minden jot!!!!!
Ne aggódj, abszolút velejáró. Én is tapasztaltam a legelején. Pihenj sokat és elmúlik. Ne ülj egyhelyben hosszan, sokat ne álldogálj és ne emelj! Az orvosnak szólhatsz róla, lehet, hogy ír izomlazító gyógyszert (Troparin C) ami nem árt a babának sem. Boldog babavárást kívánok!
Nekem is fájt a derekam a terhességem elején, és izomláz-szerû érzésem is volt. Kb. 1-2 hét alatt megszûntek ezek a tünetek. Szerintem teljesen normális! Boldog babavárást! 23 hetes kismama

26 hetesen híztam 9 kilót ez sok? Nem vagyok cukros, viszont elég magas súllyal (87, 8 kg) kezdtem meg a terhességet, most már a lábam is nagyon dagad a nagy súlytól vagy sok víz van rajtam? Nagyon gáz?

Legjobb válasz: Szerintem sok. Legalábbis ahogy leírtad az alapján. A védõnõ úgyis fogja mondani. Picit figyelj oda, a vizesedésre egyél sok görögdinnyét, kerüld a sós ételeket, sok zöldség és kevés kenyér/tészta! Minden jót kívánok! Boldog babavárást! 28 hetes pocis

Szerintem sok. Legalábbis ahogy leírtad az alapján. A védõnõ úgyis fogja mondani. Picit figyelj oda, a vizesedésre egyél sok görögdinnyét, kerüld a sós ételeket, sok zöldség és kevés kenyér/tészta! Minden jót kívánok! Boldog babavárást! 28 hetes pocis
A nagy könyv szerint sok! De ez nem szentírás!!! Az elsõ terhességemnél a 30. hétig híztam 16 kg-ot, a végére 22 lett belõle. Nem vizesedtem, csak a szülés utáni 1-2 napban. A babám makk egészséges lett. Nem azt mondom, hogy ez a jó, mert én is eléggé szenvedtem a súlyfeleslegtõl, de azért ne kezdjél el fogyózni, csak figyelj oda, hogy mibõl mennyit eszel. A legjobb valóban a gyümölcs. Én szinte egész nap csak azt eszem, mert ebben a melegben nem is nagyon kívánok mást. A mostani babával még csak 7 kg-t híztam, most vagyok 30 hetes. Most azért már az elsjétõl próbáltam odafigyelni, hogy mit, és mennyit eszem. Az elsõnél az volt a baj, hogy rengeteg gyümölcsöt ettem, de mindíg jó alaposan lecukrozva. Most egyáltalán nem teszek rá cukrot, és úgy néz ki, hogy ennyi elég ahhoz, hogy ne hízzak el túlságosan. Vigyázz a sóval, mert az nem tesz jót a vizesedésnek!! Üdv: 30 hetes kismami
Én 24 hetes vagyok, 60kg-ról kezdtem, eddig 10kg-ot szedtem fel.Az orvos azt mondta diétázzak.Csak csirke vagy pulykahúst egyek, párolt zöldségeket, semmi tészta, rizs liszt vagy fehér kenyér...gyümölcsök közül sem mindegy hogy mit eszem. Próbálj meg naponta többször keveset enni, és estére inkább csak gyümölcsöt. Boldog babavárást.
Szia! Én 74kg-ról kezdtem a terhességet, most vagyok 30hetes plusz 9kg-nál járok, és én hetente megkapom a védõnõtõl hogy sok!!! Szerintem nem, ha vizesedsz akkor próbáld ki a grépfruit-ot, nekem a szülésznõm ajánlotta, azt mondja ennél jobb vizhajtó nincs!!! Ha szereted eheted úgy mint a narancsot, ha nem akkor a levét csavard ki és idd meg, minden másnap egy szép nagyot!!! Még nem tudom a hatását mert nem vizesedem!!! Remélem sikerült segítenem!! Boldog babavárárst!!
Én 89kg-val kezdtem (164cm vagyok), és most vagyok 91kg 20 hetesen. Viszont már az én lábaim is nagyon vizesednek (mondjuk nálam terhesség elõtt is elõfordult, mikor még sokkal soványabb voltam is). Néha már menni is alig tudok, hiába kenegetem, hidegvizes zuhany, felpolcolás stb... Amúgy szerintem nem feltétlenül "gáz", azt pl. nem írod, milyen magas vagy. Azért ebben a 9 kilóban biztosan van víz is.
Sziasztok!!Én 29 hetes vagyok, 78kgról kezdem(160cm-hez), most tartok plusz 7 kg-nál, de nem vizesedek, és semmi más bajom sincs!!szerencsére a védõnõ sem cseszeget!!:) boldog babavárást!!:)
Szia! Én 165 cm vagyok, 60 kg-ról 69-re sikerült híznom 25 hetesen! Nem tehetek róla, hogy ilyen sok! Én tényleg odafigyelek arra mit eszem, de valószínûleg a szervezetem elraktároz minden hasznosíthatót! Az a furcsa az én esetemben, hogy viszonylag csinos vagyok, de a pocakom az óriási! Szerencsére engem senki nem cseszeget...

9 hetes kismama vagyok. Nagyon nehezen viselem, szinte mindent kihányok. Még a terhesség elött elkezdtem terhesvitamint szedni, amit most is szedek, mivel mindent kihányok nemtudom felszívódik e igy valami?

igyekszem sok zöldséget, gyömölcsöt, gyümölcslevet enni, inni,de sokáig az sem marad meg bennem.kap igy a babó elég vitamint?

Legjobb válasz: Ne félj, elveszi õ, ami neki kell. Arra próbálj figyelni, hogy elegendõ folyadékot igyál, ki ne száradj. Én is végigrókáztam az elsõ 12 hetet, de nem lett semmi gond. Vitaminból ajánlom a Flavon kids-et, mert az azonnal, a nyálkahártyán keresztül us felszívódik és többet tud, mint az Elevit vagy hasonlók. Tapasztalatból mondom. Sokaknál bevált, nálam is. A kajákat tekintve nekem leginkább a kefir volt hajlandó bennmaradni, ráadásul abban rengeteg tápanyag is van. Sem azelõtt, sem azóta nem tudtam megenni, de akkor ez volt a legjobb. Ezen kívül a lassan elrágcsált almaszelet volt nekem jó és a szénsavmentes, citromos ásványvíz. Próbáld kitapasztalni, neked mi válik be. Kitartás, nemsokára elmúlik a rosszullét, a 11 hét után nekem már egész tûrhetõ volt, a 12 után meg el is múlt. Boldog babavárást!

Ne félj, elveszi õ, ami neki kell. Arra próbálj figyelni, hogy elegendõ folyadékot igyál, ki ne száradj. Én is végigrókáztam az elsõ 12 hetet, de nem lett semmi gond. Vitaminból ajánlom a Flavon kids-et, mert az azonnal, a nyálkahártyán keresztül us felszívódik és többet tud, mint az Elevit vagy hasonlók. Tapasztalatból mondom. Sokaknál bevált, nálam is. A kajákat tekintve nekem leginkább a kefir volt hajlandó bennmaradni, ráadásul abban rengeteg tápanyag is van. Sem azelõtt, sem azóta nem tudtam megenni, de akkor ez volt a legjobb. Ezen kívül a lassan elrágcsált almaszelet volt nekem jó és a szénsavmentes, citromos ásványvíz. Próbáld kitapasztalni, neked mi válik be. Kitartás, nemsokára elmúlik a rosszullét, a 11 hét után nekem már egész tûrhetõ volt, a 12 után meg el is múlt. Boldog babavárást!
A baba elveszi ami magának kell!! Azért emlitsd meg a dokinak vagy a védönönek ezt a sok hányást mert kiszáradhatsz és legyengülhet a szervezeted! Még kórház is lehet belöle ahol kapsz infúziót stb.Gratulálok a babához! Kitartást!
Milyen vitamint szedsz? Mióta hánysz ki mindent? Lehet kicsit szüneteltetned kéne a vitamin szedését, hátha változik valami! Én is nagyon rosszul voltam és Maternát szedtem, majd abbahagytam és egybõl jobban lettem.

Hogy éljem túl? Ma tudtam meg, hogy elhalt a terhességem, ráadásul ikrek voltak. Holnap műtenek. :" ( Ez már a második vetélésem, 9 hetes vagyok/voltam

Legjobb válasz: Csak annyit tudok írni neked,hogy õszintén sajnálom és kitartást kívánok!A fájdalmad természetes,senki és semmi nem tudja pótolni a Kicsikéidet!

Csak annyit tudok írni neked, hogy õszintén sajnálom és kitartást kívánok!A fájdalmad természetes, senki és semmi nem tudja pótolni a Kicsikéidet!
Nekem sok vetélésem volt. Csak egy jó tanács. Ha a doki nem nézetné meg, akkor kérd, hogy a lisztérzékenységet is nézzék meg. Ha lisztérzékeny lennél, akkor lehet annak a következménye a vetélés, mégha az orvosok nem is hisznek (sajnos nem is tudnak) róla. Sokadik baba elvesztése után derült ki rólam, és a diéte betartása után született egy fiam. Sajnálom! Az viszont jó, hogy sikerül teherbe esned. Majd sikerülni fog a baba megtartása is.
Szia.Nagyon sajnálom.Muszáj valahogy túléld, bár tudom hogy nehéz.Nekem is volt missed ab-om és nagyon nehéz.De.Ha letelik a várakozási ídõ akkor csak a jóra és a következõ projektre gondoljál.Nekem azt mondták , hogy beteg lett volna valószínûleg.Ezek a babák valami miatt nem ide készültek a földre hanem föl a felhõkbe.Sok erõt és kitartást és tudd, hogy nem vagy egyedül.
Nagyon sajnálom. :( Adj idõt a gyásznak, most (még) ne akarj erõs lenni. Remélem, a párod melletted van.
Hát nagyon sajnálom... Ne add fel a reményt! Lesz még babád! Én kivizsgáltatnám magam a helyedben, ha már két vetélésed volt, lehet, valami hormonporoblémád van, amit ki tudnak kezelni.
Nagyon sajnálom a babáidat. Tudom ez nem nagy vigasz, de gondolj arra nem véletlenül mentek el, valószínûleg ha megmaradnak súlyos betegek lettek volna és egy életen át szenvedésüket kellett volna nézned. Remélem mihamarabb édesanya leszel, addig is sok erõt és kitartást kívánok!
Kedves Kérdezõ! A családállítást én is szívbõl javaslom. Nekünk addig nem jött össze a baba, amíg az édesanyámat nem tudtam elfogadni. Egy családállítás alkalmával kaptam egy olyan karaktert mint az anyukám. Két órán keresztül bõgtem, mire 11 évi kapcsolta megszakítás után végre felhívtam. December elején találkoztam vele, szilveszterkor a babó már a pocimban volt. Ezzel a módszerrel is csak nyerhetsz. Sõt megtudhatod mi okozza a vetéléseket. Nagyon szurkolok neked, és kitartást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a bíztató szavakat! Kedves 13:30-as! Köszönöm a segítséged! A húgom is kineziológiával foglalkozik, és Õ is már sokszor mondta, hogy családállításra kellene mennem. Lehet lassan tényleg nem ártana... Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát!!
Elõször is nagyon nagyon sajnálom!Ne add fel a reményt, leírom, egy barátnõm hogy járt:elõször elvetélt iker babákkal, aztán ismét teherbe esett, és megint elvetélt(akkor egy babát várt).Minkét esetben a 9.-10. hét körül.Kiderült, valami kis hormonra van szüksége.Azóta 2 gyerekes anyuka lett belõle!Szóval gyászold meg a babáidat, de ne add fel!
Nagyon, nagyon sajnállak! Sok -sok erõt kívánok Neked! Hidd el, az idõ segíteni fog! (Ezt sajnos tapasztalatból írom-már háromszor éltem ezt át:-(((( Sírj, ha úgy érzed kell! Ne tartsd vissza!
Nagyon sajnálom. Ez most egy borzasztó idõszak. Nekem is volt vetélésem. Csak azt tudom tanácsolni, hogy a fizikai kezelések mellett kérj segítséget a lelki feldolgozáshoz. Én hiszek a spiritualitásban, nekem egy családállítás és a Bach-virágterápia tette helyéra a dolgokat és az, hogy megengedtem magamnak a gyászt. Most már a 14. hétben vagyunk.Ha érdekel a téma szívesen segítek.
A kérdező hozzászólása: Doki is azt mondta, hogy meg akarja majd nézni, hogy mi van. Két hét múlva kell hozzá visszamennem, akkor kezd majd vizsgálódni. Úgy érzem most, hogy nem is kell már soha gyerek, mert nem tudnám túlélni mégegyszer!!!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Nagyon köszönöm neked, lehet akkor megpróbálom én is!

En sehogy sem ertem most h van? 40 hetbol all a terhesseg, de visszont 9 honap de 40 het az 10 honapnak felel meg, en most 20 hetes terhess vagyok akkor az 5 honapos vagy hogy van?

Legjobb válasz: Hetekben számold. 9 hónap a terhesség tényének nyilvánvalóvá válásától, egyébként 10 holdhónap. Senki nem számolja amúgy hónapokban.

Hetekben számold. 9 hónap a terhesség tényének nyilvánvalóvá válásától, egyébként 10 holdhónap. Senki nem számolja amúgy hónapokban.
Terhesség idejét az utolsó menstruáció kezdõ dátumától számolják. Ezért jön még a 36 hét 9 hónaphoz 4 hét, így lesz 40 hét a terhesség teljes hossza.
9 HOLDHÓNAP! a terhességet holdhónapban mérik.
Alap matematika: 40 hét az NEM 10 hónapnak felel meg, ugyanis a februáron kívül egyik hónap sem 4 hétbõl áll, hanem 4 és fél hétbõl. Sima számítás: 9 hónap nagyjából 273 nap. 40 hét meg pontosan 280 nap. A hónapokat meg számold utolsó mensi szerint: ha január 1-én volt az utolsó akkor február 1-én vagy 1 hónapos, április 1-én 3 hónapos, június elsején 5 hónapos, stb.
Jóég, elsõ vagyok, 9 holdhónapot akartam írni. :D Újszülött baba a mentségem.
Vegyél már elõ egy naptárt.... Örök hiba, nem érte miért nem értitek. Nálatok egy hónap 4 hét? Mert nálunk kicsit több... (kivéve a februárt, ami pont 28 nap, ha nem épp 29) Szóval a terhesség 9 hónap, nem 10!!! Nem számolják már el évezredek óta, ne izgulj....
Akkor számoljunk eszerint: 10 hónap = 40 hét, akkor 12 hónap 48 hét, nem igaz? Akkor vajon miért áll egy év 52 hétbõl? Vagy idén szilveszter hamarabb lesz, mint télapó? Én tudom, hogy kö[email protected] vagyok, de muszáj megkérdeznem, miért nem gondolkodtok egy kicsit? Minden nap legalább 3-4 ember megkérdezi, és biztos vagyok benne, hogy ezek a kismamák PONTOSAN tudják, hogy ha 12 hónap 52 hétbõl áll, akkor nyilván nem az utolsó két hónap sikerül 6 hetesre, hanem a hónapok állnak többõl, mint 4 hét. És mégis megkérdezik. MIért?

Vérzéstől számítva 9 hetes terhességet még kimutat a teszt? Van még HCG, vagy már csak vérvizsgálat mutatja ki?

Azt ne írjátok, hogy csináljak egyet és megtudom, mert még nem vagyok 9 hetes. Az okot nem akarom elmondani, hogy miért akkor akarok tesztelni, légyszi emiatt csak olyan válaszoljon, aki tudja, hogy ekkor még kimutatható-e, mert ha nem , akkor előbb kell tesztelnem.

Legjobb válasz: A 9 hetes már két kimaradt menstruáció, úgyhogy mindenképpen kimutatja a legegyszerûbb teszt is.

A 9 hetes már két kimaradt menstruáció, úgyhogy mindenképpen kimutatja a legegyszerûbb teszt is.
Bõven kimutatja a teszt, a nap bármely szakában, még reggeli vizelet sem kell hozzá.
igen, kimutatja a teszt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Az elsõ terhességemnél a 40. napon, tehát 6 hetesen teszteltem, mert szokott ilyen sokat késni.De többet nem. Tehát, ha nem jön meg 40 napig, akkor abban a három hétben már szednék vitamint, biztos, ami biztos.
te dolgod persze, azért ha bármit tapasztalsz, menj orvoshoz inkább!:) sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Már most szedjél vitamint, hisz amúgy is elõtte tanácsos elkezdeni (még a terhesség elõtt). Ártani nem fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de vitamint szedtem a kislányom elõtt is, amikor babát terveztünk és csak szedtem, szedtem, mert ugye a tervezett terhesség elõtt már jó szedni. 2 évig nem estem teherbe, mihejst abbahagytam, kismama lettem. Emiatt nem szedem, mert megint babát szeretnénk. Kislányommal is, mikor megtudtam, hogy kismama vagyok 6 hetesen, onnantól szedtem.
Ahogy gondolod persze. Viszont biztos, hogy a vitamin nem akadályozza a teherbeesést, sõt! Ettõl kár félni. De hát 2 év szedés tényleg kiábrándító lehetett eredmény nélkül, szóval megértem, ha nincs kedved szedni.

9 hetes terhes vagyok ma voltam a nőgyógyásznál. Első terhességem. Mikor mondja meg a doki hogy mikorra vagyok kiírva? Mert nekem semmit sem mondott. Majd csak terhesgondozáson beszélünk erről?

Legjobb válasz: Nekem sem mondta meg a doki,mikor 7hetesen voltam nála. A 12hetes ultrahang papírjára volt ráírva elõször a szülés várható idõpontja. Gondolom az akkori méretekbõl számolnak pontosabban.

Nekem sem mondta meg a doki, mikor 7hetesen voltam nála. A 12hetes ultrahang papírjára volt ráírva elõször a szülés várható idõpontja. Gondolom az akkori méretekbõl számolnak pontosabban.
Mikor volt az utolsó mensid elsõ napja? Írd meg és megmondom
Elvileg meg szokták mondani. De írd be a Google-be, hogy terheskalkulátor, és ott ki tudod számolni.
A kérdező hozzászólása: szeptember 14.azóta kiszámoltam és az jött ki hogy junius 20.de akkor az orvos miért nem mondta meg?mondjuk nem is volt valami kedves.de legalább már tudom köszi
nekem volt juli 10, 19, 26, 22, végül 13-n szültem:)
Nekem sem mondta az aki megállapította a terhességem (csak annyit mondott, hogy "gratulálok anyuka":) .)Csak az elsõ terhesgondozáson lett beleírva a kiskönyvembe. Gratula a babádhoz:)
Igen kedves kérdezõ, jól tudod, de azért leírok pár adatot. Ha 28 naposak a ciklusaid ezek érvényesek. A teherbe esés legvalószínûbb napja: 2011.szeptember 28. Az elsõ trimeszter vége (12. hét): 2012. december 7. A második trimeszter vége (27. hét): 2012. március 21. A szülés várható ideje (40.hét): 2012 június 20. A terhesség eddigi ideje: 8 hét, 3 nap Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek a segítséget

A karcagi kórházban a terhesség megállapításánál ha 7-9 hetes terhesen mennék oda, akkor még az nap mehetnék Uh-ra, vagy 1 hét múlva vissza kellene menni?

Pár éve 10 hetesen még akkor megcsinálták az 1. uh-t,két éve friss teszttel 1 hét múlva csinálták.

Legjobb válasz: Hívd fel a kórházat és az idõpontkérésnél azonnal megmondják Neked! UH hétfõtõl - csütörtökig van.

Hívd fel a kórházat és az idõpontkérésnél azonnal megmondják Neked! UH hétfõtõl - csütörtökig van.
Jaj és ezt bocsi elfelejtettem: Gratulálok!! :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációt! Ezt nem fogják nekem megmondani: a nõgyógyászati szakrendelésre nincs idõpont, Uh-ra is csak akkor adnak, ha már van beutaló...
Ha 2 terhességed volt az azt jelenti hogy lett is belõle baba? (mert akkor kellett hogy kapjál mindenképp). Ha abortusz volt, akkor is mindenképp adniuk kellett volna, hisz nem vizsgálják az abortumot hogy milyen vércsoportja volt, hanem úgy veszik alapból hogy rh pozitiv volt. Tehát akkor is kapnod kellett volna. Nem lehet hogy csak te nem tudod hogy kaptál?
Az nagy baj, ha nem kaptál. Az elsõ gyermekkel nem lesz gond a másodikkal van gáz.Orvoshoz kell menni MOST
A kérdező hozzászólása: összesen 3 vetélés volt.Most utoljára kaptam, a vetélés után.De az orvos fogta a fejét, hogy eddíg nem kaptam.És most tanácstalan vagyok.
vércsoport A rh negatív...tudod van A, B, AB? meg ás vércsoport, ebbõl lehet vki rh pozitív s negatív...pozitív az emberiség 85% a amúgy...s anti d t szokták rh negatívosoknak beadni elsõ baba szülés után h ha második baba lesz ne legyen vércsoport összeférhetetlenség
lehet de vércsoport ellenõzéskor nem mondták??? Dokidnak nem szóltál???
az ARH mit jelent?és az anti?
ui mégegy de anti d is csak annak adják be úgy tudom h ha baba más vércsoportú mint õ...mármint (elsõ)baba pozitív...
lehagytam h 0 ás vércsoport s van
Szia! Én is rh negativos vagyok és volt több vetélésem is. A dokim nagyon odafigyelt rá, hogy még a mütét után megkapjam az antiD-t. 72 órán belül kell beadniuk.
Szia! Ha most megkaptad az anti-D-t akkor a köv. terhességnél emiatt nem lesz baj. Az elsõ két vetélés után végeztek valamilyen vizsgálatokat? Nálam például kiderült, hogy a progeszteron hormonnal van probléma.
A kérdező hozzászólása: Nem semmilyen vizsgálatot nem végeztek, sõt mikor elvetéltem, kijött magától minden de nem kapartak ki, amin most szintén fel volt háborodva az orvos.Azt mondta ilyen nincs.Ez szintén mûhiba
Szia! Nekem is negatív a vércsoportom, most várom a 3. babámat! Nekem minden szülésem után beadták az antit! Van viszont egy ismerõsöm, akinek szintén nem adták be a z injekciót az elsõ gyereke után, ennek már 15 éve, és sajnos nem is lehetett több babája!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!