Találatok a következő kifejezésre: 9 hetes vagyok. Két napja nem (3 db)

9 hetes terhes vagyok. Két napja nem feszül a mellem. Lehet hogy baj van?

Legjobb válasz: Szia! Nem nem baj,nem fogod állandóan érezni,de érintésnél érzékenyebb.Ne izgulj! Gratula a babához

Szia! Nem nem baj, nem fogod állandóan érezni, de érintésnél érzékenyebb.Ne izgulj! Gratula a babához
Ne idegeskedj! Nekem 4 lányom van, és egyiknél se fájt a cicim a 7. hét után.! A szülés után be pótolta. Úgy hogy attól még semmi baj nincs. Nem mindenkinek fájnak a mellei végig a terhesség alatt! Sok egészséget kívánok!
Én most 17 hetes vagyok, egyszer elmentem emiatt UH-ra is, mert nekem is hol, feszül, hol nem. nem aggódj
Szia! Ne aggódj!Nem lehet baj.Folyamatosan változik a hormonszint a szervezetedben.Ez is elmúlik egyszer...úgy mint a hányinger..meg az összes többi terhességi tünet is enyhül, hol másikak jönnek.
Ne aggódj, lehet, hogy újra fog, aztán megint nem.
Nekem is 10 hetesen abbamaradt a mellfájdalmam, de azóta vissza-visszatér, igaz már nem állandóan. Ne izgulj, semmi baj, de ha nagyon félsz, nézesd meg uhon és megnyugszol:-)

9 hetes terhes vagyok, és két vetélés után elég ideges vagyok a mostani terhességemmel. Mi van akkor, ha a melle két napja nem feszül, nem fáj, és elkezdett lógni, és a hasam alja szúrkál. Ez normális? Nincs semmi baja a babának?

Legjobb válasz: A legtöbb nõnél nem is jelentkezik tünet.Ez természetes.Akad akiknél korán elmúlnak a tünetek és akad olyan akinél mindvégig megmaradnak.A babának nincs baja ettõl.Az hogy kicsit lógnak a melleid lehet a hormonoktól.Fog az még úgy duzzadni,hogy mindjárt kidurran érzésed lesz,ez sem jele annak,hogy bármi baja lenne a babádnak.A hasszurka teljesen normális.A méhszalagok húzódnak,feszülnek és ettõl van ez az érzés.Én a mai napig szenvedek az alhasi szurkálástól.29 hetes km vagyok.Minden jót nektek!

A legtöbb nõnél nem is jelentkezik tünet.Ez természetes.Akad akiknél korán elmúlnak a tünetek és akad olyan akinél mindvégig megmaradnak.A babának nincs baja ettõl.Az hogy kicsit lógnak a melleid lehet a hormonoktól.Fog az még úgy duzzadni, hogy mindjárt kidurran érzésed lesz, ez sem jele annak, hogy bármi baja lenne a babádnak.A hasszurka teljesen normális.A méhszalagok húzódnak, feszülnek és ettõl van ez az érzés.Én a mai napig szenvedek az alhasi szurkálástól.29 hetes km vagyok.Minden jót nektek!
Hasi szurka a terhesség elsõ harmadában elég gyakori, nekem is volt, az pedig, hogy nem feszül a melled egy dolog, lehet, hogy 1-2-3 nap elteltével újra fog, de az sem baj, hogyha nem, hiszen mindenkinek más a szervezete és a hormonháztartása.Ez a két dolog tehát önmagában nem jelent semmit, viszont ha bármilyen pecsételõ barnázás, vérzés, rózsaszínes váladék elõfordul, vagy elkezdesz görcsölni, ne késlekedj azonnal fordulj orvoshoz és õ ír neked valami terhességmegtartó vitamint/pl.ustrogestan/.Nekem is így volt.Nyugodj meg!Üdv:26 hetes
szia, elõször is gratula a babához! Másodszor, szerintem az idegeskedés nem jó annak a babának. Nem törvényszerû, hogy állandóan egyforma terhességi tüneteid legyenek nap-mint nap. A tested változik alakul. Próbálj meg pozitívan arra gondolni, hogy hát persze hogy nincs semmi baja! Tudom, hogy az elõzményeket tekintve ez nem lehet könnyû, de az idegeskedés és a szorongás a legrosszabb! Drukkolok Neked!
Próbálj meg nem nagyon idegeskedni (bár ebben a helyzetben lehet hogy ez kivitelezhetetlen) Nekem az elsõ pár hét alatt megnõtt a mellem, s azóta ugyanakkora. 15 hetes vagyok. Emiatt ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Utrogestant most is szedek, de olyan parás vagyok, hogy mi lehet e vele, él e még, mert az orvos azt mondtam, hogy veszélyeztetett terhes vagyok, és bármikor elvetélhetek, az elsõ 12 hétben, és csak akkor múlik el a veszélyeztetettségem, ha letelik a 12 hét!
Nekem is volt már vetélésem, így át tudom érezni, mennyire aggódhatsz! A terhességi tünetek nem minden nap jelentkeznek egyformán. Mikor kell visszamenned a legközelebbi uh-ra? Ha egy héten belül, akkor próbálj addig nem idegeskedni és kibírni. Ha csak hetek múlva kell menned, akkor én elmennék egy magán uh-ra, akár a dokimtól kikönyörögném megnyugtatásként és meg is fogja érteni. Akár egy 4D-re, ha a dokid nem hajlik mégsem rá, hogy megnézze minden rendben van-e. Fontos, hogy ne idegeskedj, mert akkor a méhed is görcsben van, szedj magnéziumot, az segít ellazulni, oldja a stresszt is. Próbálj ne arra gondolni, hogy Õt is elveszítheted. Menj el mihamarabb egy uh-ra!
Szia! Tegnapi 15.36-os vagyok. Hogy vagy?
Szia! Én egyszer voltam úgy, hogy elkezdett fájni a mellem és hirtelen már nem éreztem. El is vetéltem. Persze nem tudom, hogy ez így törvényszerû-e másnál is..
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is elmúlt a mell feszülésem, szinte egyik napról a másikra.Rá pár napra el is vetéltem.Ez múlt héten történt.Utrogestant szedtem.De nem törvényszerû, hogy nálad is ez fog történni.

Nem egész 9 hetesen ket lyukkal kifelébb kapcsolom az ovet a nadragomon. Ez pocak vagy puffadas? 163cm, 51 kg vagyok, 50, 5 voltam az 5dik héten. Azt hittem puffadas, de reggelre sem ment le napok óta.

Legjobb válasz: van akinek hamarabb kezd nöni a pocak. Egyik barátnömnek 9 hetesen már lehetett látni, idegen is megkérdezte babát vár-e. Aztán utána 3 hónapig nem nött semmit a pocakja. Normál testalkatú volt. A másodiknál szintén normál testalkattal esett teherbe és a 15. hétig semmi nem látszott.

van akinek hamarabb kezd nöni a pocak. Egyik barátnömnek 9 hetesen már lehetett látni, idegen is megkérdezte babát vár-e. Aztán utána 3 hónapig nem nött semmit a pocakja. Normál testalkatú volt. A másodiknál szintén normál testalkattal esett teherbe és a 15. hétig semmi nem látszott.
Ilyenkor ami latszik is nem a babatol van hanem a puffadastol. :-). Persze kezd turemkedni a pocak es nem tudod azt a nadragot hordani amit elotte mert nyom de ez csak puffadastol van. En ugyanigy voltam vele. :-)
A szemeremcsontodat 14 heesen lepi at a mehed, addig fizikailag lehetetlen pocakot noveszteni, minden mas urban legend es proeszteron generalt puffadas.
A kérdező hozzászólása: Szeretném megvárni a 12.dik hetet, és csak utána bejelenteni a cég felé. Csak félek, nehogy észre vegyék. Folyton olyan a hasam, mint aki sokat evett és "úgy maradt" :-)
a 9. héten 22-30 mm az embrió : DD fizikailag lehetetlen hogy egy 2-3 cm-es magzat látszódjon, az hogy emelkedne ki a hasadból?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!