Találatok a következő kifejezésre: 9 hetes vagyok, a mai (2 db)

9 hetes vagyok, mi fog történni a mai vizsgálaton?

Magánrendel?be megyek, ez a második alkalom. Múltkor csak annyi volt, hogy hüvelyiuh-val megnézett, megállapította a terhességet, ennyi.

Legjobb válasz: Tulajdonképpen ugyan erre. Lesz hüvelyi uh, és kérdéseket tesz föl a dokid. Megkérdezi van e valami panaszod, és ad válaszokat. Ha szükséges megtapint az ujjával is...de ezt nem mindig szokták. Legjobb ha kérdéseidet fölírod egy papírra, és a vizsgálat elõtt megkérdezed azokat. Ha mindent rendben talál, márpedig minden oké lesz, ad idõpontot a 12.hétre. És akkor már genetika lesz. De az is egy hüvelyi uh....csak picit több adatot néz majd. +utána laborban vérvétel. De ezt majd elmondja neked. Minden jót!

Tulajdonképpen ugyan erre. Lesz hüvelyi uh, és kérdéseket tesz föl a dokid. Megkérdezi van e valami panaszod, és ad válaszokat. Ha szükséges megtapint az ujjával is...de ezt nem mindig szokták. Legjobb ha kérdéseidet fölírod egy papírra, és a vizsgálat elõtt megkérdezed azokat. Ha mindent rendben talál, márpedig minden oké lesz, ad idõpontot a 12.hétre. És akkor már genetika lesz. De az is egy hüvelyi uh....csak picit több adatot néz majd. +utána laborban vérvétel. De ezt majd elmondja neked. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Ok, KÖSZI. Remélem dobog a kicsi szíve, az Én DRÁGÁMNAK :) Minden jót.
Hát persze h dobog!!!!! És imádni fogod!:)
Én is folyton sírok...olyan dolgokon, amin azelõtt sosem...igen érzelgõsebbek lettünk:) De ez csodás érzés. Én szerdán voltam uh-on 9hetesen 5 naposan. Csodás volt!!!!
Ha normális a doki, magától ad!Én mindig kaptam:) és soha nem kértem:) Hová jársz?Kihez?
A kérdező hozzászólása: Anyyira érzelgõs vagyok mostanában, hogy most még ezen is elsírtam magam, hogy belegondoltam milyen fantasztikus ez :)
A kérdező hozzászólása: Én is pont ma vagyok 9 hetes 5 napos :D Képet lehet kérni róla, hogy Apa is láthassa, vagy még felesleges?

9 hetes terhes vagyok, a mai ultrahangon viszont azt mondta a doki hogy nem hallja a baba szivverését és nem fejlődött rendesen se. Mit tegyek? Muszáj abortuszt csinálni?

olvastam már olyat,hogy mégis élT a köv heti ultrahangon már látszott-nem szeretném ha elvennék csak igy

Legjobb válasz: Szia! szerintem minél hamarass konzultálj egy másik dokival, és kérj tõle vizsgálatot, és egy másik ultrahangot is!

Szia! szerintem minél hamarass konzultálj egy másik dokival, és kérj tõle vizsgálatot, és egy másik ultrahangot is!
Sajnos én 11 hetesen jártam hasonlóan, azt mondta a doki, h nincs szívhang, mennem kellett mûszeres befejezésre, de azt is mondta h mielõtt bármilyen beavatkozást csinálna elõtte mégegyszer megnézi hüvelyi uh-on, sajnos akkor sem volt szívhang és sajnos 2007.01.10.-én(pont 1 éve)megcsinálta a mûtétet.DE olyan jófej dokinõm van, hogy annyi erõt tudott adni, hogy megpróbáltuk mégegyszer és most 14 hetes kismama vagyok, semmi gond nem volt. Fel a fejjel, akárhogy is lesz.Még egy hüvelyi uh-ot csináltatnák a helyedben, aztán kiderül.SOK SZERENCSÉT!
A kórházakban a missed ab. esetén kettõ független nõgyógyásznak is meg kell vizsgálnia a kismamát, mindkettõnek azt kell látnia hogy nem él a baba mielõtt elvégeznék a küretet. Egy orvos véleménye nem mérvadó, kötelezõ egy másiknak is megnézni!!!!
Szia! Nekem 2 fõorvos mondta hogy meghalt a babám, és mûteni akartak. Én elmentem egy harmadikhoz, azóta is hozzájárok. Élõ terhességgel. Hála istennek!!! Keress meg egy másik orvost!
Szia! Én is hasonló cipöben járok...Most vagyok elvileg a 7. hét elején és ma voltam dokinál, és õ is azt mondta, hogy túl kicsi meg nincs szivverés és már a küritésrõl beszéltünk. Nekem furcsa, hogy ennyire pontosan meg tudják állapitani, hogy mikor kell, hogy verjen a sziv, meg hogy mekkora kell, hogy legyen, amikor azt se lehet tudni, hogy a baba mikor fogant meg, és ezen kivõl, hogy nem kell hogy minden terhesség ugyanolyan ütemben kell, hogy fejlödjön, nem?? Nekem volt már egy vetélésem és nem örülnék én se, ha csak ezt megint úgy hiphop elvennék. Biztos én is elmegyek egy másik dokihoz, az tuti. Neked is ajánlom, a felsö sorokat olvasva. Drukkolok neked, ird meg hogy mi lett!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!