Találatok a következő kifejezésre: 9 hetes vagyok, és múlóban (2 db)

9 hetes kismama vagyok, és múlóban a terhességi tünetek. Mit jelent ez?

9 hetes kismami vagyok.

Legjobb válasz: EZ NAPRÓL NAPRA VÁLTOZIK, ÉN IS ÍGY VOLTAM, DE HA CSAK AZ NYUGTAT MEG, MENJ BE EGY UH-RA ÉS MEGNYUGSZOL, ÉN IS BEMENTEM EGYSZER. 18 HETES KISANYA

EZ NAPRÓL NAPRA VÁLTOZIK, ÉN IS ÍGY VOLTAM, DE HA CSAK AZ NYUGTAT MEG, MENJ BE EGY UH-RA ÉS MEGNYUGSZOL, ÉN IS BEMENTEM EGYSZER. 18 HETES KISANYA
Szerencsés vagy. Nem a babának van baja, hanem egyszerûen változik a szervezeted hozzáállása. Ne aggódj nincs semmi baj a babával és terhes vagy még attól, hogy nincs émelygés és hasonlók. Élvezd ezt az idõszakot.
Szerintem azt, hogy szerencsés vagy és hamar elmúltak a kellemetlen érzések. Elsõ terhességemnél én is így voltam. Azért várd ki a végét, jön más... :-)

Hány hetes terhes lehetek kb ha az vagyok egyáltalán.1-vagy 2 jött meg.8-9 mult el tljesen és 8-9 énvoltamegyütt a párommal. Tehát?

aj ha ilyenkor cigizek?bulizk? alkoholt fogyasztok?még nem biztos h az vagyok.ha nem jön meg tesztelek

Legjobb válasz: Nem vagy terhes, úgyhogy bulizhatsz.

Nem vagy terhes, úgyhogy bulizhatsz.
http://www.kiskegyed.hu/kalkulator/terhessegi-kalkulator/ Nem írtad hány naposak a ciklusaid! Nézd meg a kalkulátorba! Ha kiderül h terhes vagy ne cigizz és ne igyál addig amíg nem is tudod pontosan addig lehet..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!