Találatok a következő kifejezésre: 9 hetes terhesség, majd (6 db)

9 hetes vagyok. Ultrahangos vizsgálaton egy 3, 5 cm miómát talált a doki. Gondot okoz majd a terhesség alatt?

Legjobb válasz: Nem szokott gond lenni általában felszívódik terhesség alatt vagy után.Nekem is találtak de nincs vele semmi gondom.Egy 27 hetes kismama.Gratulálok a babához.

Nem szokott gond lenni általában felszívódik terhesség alatt vagy után.Nekem is találtak de nincs vele semmi gondom.Egy 27 hetes kismama.Gratulálok a babához.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Boldog babavárást kivánok.
Sziasztok!Én is 9 hetes vagyok és nekem is van egy 3cm es myomám.Azt mondták nem fog gondot okozni!!!

9 hetes kismama vagyok. Még a terhesség előtt a doki megnyomkodta a mellbimbómat és tejsavót préselt ki belőle. Ez gondot fog majd okozni a szoptatásnál? Fogok tudni szoptatni?

Legjobb válasz: szerintem annak semi köze nem volt a tejhez amit akkor nyomot ki én ugy tudom tejsavó vagy elõtej ahogy tetszik csak a terhesség vége fele jelentkezik semi kép terhesség elõt de nyugodtan kérdezz utána dokinál is de szerintem szpotatásnál nem lesz semi gubanc ha most nem fáj akkor bizos nincs gond

szerintem annak semi köze nem volt a tejhez amit akkor nyomot ki én ugy tudom tejsavó vagy elõtej ahogy tetszik csak a terhesség vége fele jelentkezik semi kép terhesség elõt de nyugodtan kérdezz utána dokinál is de szerintem szpotatásnál nem lesz semi gubanc ha most nem fáj akkor bizos nincs gond
Nyugi, szoptatásnál ebbõl semmi gond nem lesz.Bár kicsit tényleg korai az elõtej, de ha az orvos nem jelezte neked, hogy gond van, akkor azért mert nincs, ne aggódj.

9 hetes elhalt terhesség, majd művi befejezés után mennyi idöt kell várni a következő próbálkozásig? A dokim szerint a javaslat 2 ciklus.

Sokak szerint lelki okokból is várni kell, de az én lelkemen úgy érzem az segítene ha mihamarabb lehetne babánk...

Legjobb válasz: Én 7 hetesen veszítettem el a babát. A dokim nekem 3-4 hónap várakozást javaslt, hogy a méh nyálkahártyája rendesen kifejlõdjön és minden rendben legyen.

Én 7 hetesen veszítettem el a babát. A dokim nekem 3-4 hónap várakozást javaslt, hogy a méh nyálkahártyája rendesen kifejlõdjön és minden rendben legyen.
Szia! Nekem is volt elhalt terhességem. A mûtét után elõször én is úgy éreztem, hogy azonnal újból babát akarok, de késõbb rájöttem, hogy ez nem valódi, megalapozott érzés, csak amolyan lelki reakció a veszteségre. Ezután olyan idõszak következett, amikor intenzíven gyászolni kezdtem az elvesztett embriót, és csak 3 hónap múlva jutottam el oda, hogy a múlton túllépve újra babát szeretnék, valóban. Nekem a doki 3 ciklust javasolt, ki is vártuk, utána egybõl meg is fogant az újabb baba. Persze ez mindenkinél más, de remélem azért tudtam segíteni. Üdv. 'egy 8 hetes'
Szia! Nekem a múlt héten volt sajnos egy mûtéti beavatkozás. Én teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Nekem a doki 3 hónapot mondott és fõleg lelki okokból. Én még sajnos nem jutottam túl a gyászolós idõszakon, de idõvel menni fog mert mennie kell. És akkor jöhet a baba, remélem az is gyorsan összejön majd. Kitartás és légy türelmes a testednek és a lelkednek is regenerálódnia kell.
nekem is volt egy januárban 10hetesen nekem 6honapot aztán 4-5honapot mondot a doki, és májusban lettem ujra terhes elsöre sikerült, most 8hetes vagyok, szerintem megéri megvárni a honapokat mert annyi kell a léleknek
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!


9 hetesen normális ha majd kidurran a hasam? Már a párom is észrevette. Második terhesség.

Legjobb válasz: Elsõ terhességemnél is hamar látszódott. másodiknál a 10.hét óta kismama gatyót hordok. 15.héten eltitkolni sem tudom:)

Elsõ terhességemnél is hamar látszódott. másodiknál a 10.hét óta kismama gatyót hordok. 15.héten eltitkolni sem tudom:)
Második terhességnél általában hamarabb nõ a pocak, mivel már az elsõ baba kinyújtotta a dolgokat. :) Fõleg, ha még nem telt el sok idõ az elsõ terhesség óta. Ismerõsömnek a második babával akkora hatalmas pocakja lett, hogy 7 hónaposan már mindennaposnak látszott, a 9-ben pedig rendesen szörnyülködve nézték. Én az utolsó hónapban nem láttam, de többen is elhûlve mondták, hogy ekkora pocit még életükben nem láttak! Mondjuk a babája is 4 kg lett. :) Én most vagyok kb. 5 hetes a második babámmal és már szûk a nadrágom, pedig kevesebb súllyal vagyok mint az elsõ babámnál. :) Bár gondolom, hogy ez még nem is igazán a baba, hanem csak a puffadás, de ki kell gombolni, mert különben begörcsöl a hasam egy idõ után.
Igen normális. Nekem is azonnal látszott az elsõ és a második is :D

9 hetes terhes vagyok ma voltam a nőgyógyásznál. Első terhességem. Mikor mondja meg a doki hogy mikorra vagyok kiírva? Mert nekem semmit sem mondott. Majd csak terhesgondozáson beszélünk erről?

Legjobb válasz: Nekem sem mondta meg a doki,mikor 7hetesen voltam nála. A 12hetes ultrahang papírjára volt ráírva elõször a szülés várható idõpontja. Gondolom az akkori méretekbõl számolnak pontosabban.

Nekem sem mondta meg a doki, mikor 7hetesen voltam nála. A 12hetes ultrahang papírjára volt ráírva elõször a szülés várható idõpontja. Gondolom az akkori méretekbõl számolnak pontosabban.
Mikor volt az utolsó mensid elsõ napja? Írd meg és megmondom
Elvileg meg szokták mondani. De írd be a Google-be, hogy terheskalkulátor, és ott ki tudod számolni.
A kérdező hozzászólása: szeptember 14.azóta kiszámoltam és az jött ki hogy junius 20.de akkor az orvos miért nem mondta meg?mondjuk nem is volt valami kedves.de legalább már tudom köszi
nekem volt juli 10, 19, 26, 22, végül 13-n szültem:)
Nekem sem mondta az aki megállapította a terhességem (csak annyit mondott, hogy "gratulálok anyuka":) .)Csak az elsõ terhesgondozáson lett beleírva a kiskönyvembe. Gratula a babádhoz:)
Igen kedves kérdezõ, jól tudod, de azért leírok pár adatot. Ha 28 naposak a ciklusaid ezek érvényesek. A teherbe esés legvalószínûbb napja: 2011.szeptember 28. Az elsõ trimeszter vége (12. hét): 2012. december 7. A második trimeszter vége (27. hét): 2012. március 21. A szülés várható ideje (40.hét): 2012 június 20. A terhesség eddigi ideje: 8 hét, 3 nap Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek a segítséget
Abba reménykedhetsz. És mit fogsz csinálni három gyerekkel egyedül? Szerintem elég nagy felelõtlenség így gyereket vállalni.
Szia! Szerintem tartsd meg a babát, õ nem tehet róla, hogy felelõtlenek voltatok, ne öld meg! Szülés után pedig köttesd el magad, hogy többé ne kerülj ilyen helyzetbe! Ja és ha eddig nem vállt fel téged 2 gyerekkel akkor most sem fog ha meg lesz a harmadik, de akkor is szüld meg, az a pici semmirõl sem tehet. Én tuti megszülném ha besikerülne pedig már mi sem akarunk gyereket, de mi védekezünk is.
Arra ne alapozz, hogy õ megváltozik. Mindkét féle döntés nagyon nehéz, különösen, hogy egyedül vagy. Remélem, sikerül majd olyan döntést hoznod, ami mindannyiótok számára a lehetõ legjobb!
Ha fel tudod nevelni a harmadik gyermeket is egyedül, akkor semmiképp ne vetesd el! A pasira tuti nem számíthatsz...ha 2 gyerek nem kell neki, akkor 3 pláne nem fog. Ha ez a baba védekezés mellett jött....hát akkor igen, nincsenek véletlenek. De mindenképpen gondold át, hogy egyedül meg tudod-e adni nekik, amire szükségük van. Én mindenesetre szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért gondolják sokan, hogy aki nem tervezi a babát az nem is védekezik, és az csak felelõtlen ember lehet. Na mindegy!
A kérdező hozzászólása: Amúgy egy fél éve volt egy missed ab. mûtétem pont ennyi idõs terhesen. Én is úgy gondoltam, hogy ez a sors ajándéka, hogy megint ez történt velem.
A kérdező hozzászólása: A gyerekek õt nem ismerik személyesen. Én mindig csak titkos kapcsolat voltam neki, mert pontosan a gyerekeim miatt nem vállalta fel a kapcsolatunkat, mert hát mit szól a családja hozzá. Már több mint 3 éve tart a dolog, se veled se nélküled.
Én biztos megtartanám.Véletlenek nincsenek. A környezetemben több hasonló körülményû barátnõm van, és az a tapasztalat, hogy ilyen meglepetés baba nagy ajándék, talán a legjobban sikerültek. Apuka nem változott meg, de a baba olyan öröm, a többi testvérnek is. Van ahol 4. jött így. A barátnõm két napig sírt mikor rájött h terhes, közben épp váltak. Megtartotta, az a kisfiú fantasztikus. A nagyobb testvétek nagyon örültek, sokat segítenek.
Elnézést:csonak=csonka....
Bàr nem dijazom az abortuszt, a helyedben nem taranàm meg.Van két gyereked, igy is nehéz lehet neked, akkor egy harmadikkal?Nem csak anyagilag, lelkileg is felkel készülni egy csemetére. Én bizony inkàb a meglévö kettöre koncentràlnék, akik csonak csalàdban vannak, ràadàsul ahogy értelmezem, màr idegen férfit is elkellett fogadniuk, aztàn az is elment... Nem, semmiképp nem ajànlom hogy megtartsd.
ebben ne reménykedj, a gyerek semmiféle ilyen dolgot nem old meg. ha még is késöbb érdekli a gyerek akkor majd örülsz, de azzal ne álltasd magad hogy ez biztosan úgy lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!