Találatok a következő kifejezésre: 9 hetes napos (26 db)

Most akkor 9 hetes, 5 napos vagy 8 hetes, 4 napos?

Babát várok.Az orvos azt mondta,hogy 8 hét-4 nap körüli a babóm,viszont tegnap a kalkulátor 9 hetet és 5 napot mutatott.

Legjobb válasz: A menstruációd szerint 9hét 5 napos vagy de az UH szerint 8hét 4 napos, egy hét eltérés nem számít, ez azt jelenti hogy késõbb volt ovud, nem a 14. napon, Boldog babavárást! :)

A menstruációd szerint 9hét 5 napos vagy de az UH szerint 8hét 4 napos, egy hét eltérés nem számít, ez azt jelenti hogy késõbb volt ovud, nem a 14. napon, Boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Így már érthetõ.Köszi! :) ) Megy a zöld kezecske.
Nekem is egy héttel kisebbet mondott a doki eddig, holott a táblázat szerinti mérete mindig megegyezik (a kalkulátoros terhességi héttel), vagy több. Mostmár, a 12. hetin kezdett közelíteni, hogy 12 és 13.hét között vagyok, holott kalkulátor és babaméret alapján is már simán betöltöttem a 13. hetet! Szerintem emiatt ne aggódj! :)
en menstruacio szerint mondom ha kerdik, 8 hetes 4 napos vagyok (most latom te is) de tudom mikor fogant, mert csak 2 szer szeretkeztunk abban a honapban, ovu napjan es az utan. de azt mondom amit a kalkulatorok, es a doki is azt irta a papirra.
Nekem május 14-én jött meg utoljára, tehát mensi és kalkulátor szerint ma vagyok 10+1 napos, viszont volt 2 ultrahangom már, az elsõ szerint valóban 10+1 napos, a késõbbi szerint pedig 9+5 napos. 28 naposak a ciklusaim, és tuti középidõben fogant, mert csak akkor voltunk együtt.

Ha 9+2 napos vagyok akkor az a 10. Het ugye? Akkor mikor leszek 10 hetes ha a 10. heten vagyok vagy ha betoltom? A babafejlodes miatt kerdem.

Legjobb válasz: Ez a betöltött 9. hét. Az orvosok mindig betöltött hetet néznek. Most 9 hetes terhes vagy. Igen, elkezdted már a 10. hetet, de 10 hetes majd 5 nap múlva leszel, ha be is töltötted. Tudom fura ez a terhességi matek, nekem is az volt. Én ma vagyok 38+6, tehát még 38 hétnek számít.

Ez a betöltött 9. hét. Az orvosok mindig betöltött hetet néznek. Most 9 hetes terhes vagy. Igen, elkezdted már a 10. hetet, de 10 hetes majd 5 nap múlva leszel, ha be is töltötted. Tudom fura ez a terhességi matek, nekem is az volt. Én ma vagyok 38+6, tehát még 38 hétnek számít.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt. Egyebkent akkor ha a fejlodesrol olvasok akkor engem a 9. Het meretei es tortenesei erintenek?
Igen, a dokik a betöltött héttel számolnak. 9 hetes vagy, de benne vagy a 10.-ben. Ha fejlõdési infókat nézel, akkor a 10 heteset is nézd, mert abban azt írják, hogy a 10. hétre mi hogy alakul, azaz addigra, amire betöltöd a 10-et (szóval 9+1, 9+2, 9+3...) remélem, érthetõ voltam :)
Betöltött 9 hetes vagy, tehát a 10. héten tartasz.

9 hetes és 6 napos vagyok. Mikortól kezd a mell növekední? Nekem még semmi változás!

Legjobb válasz: Alkati kerdes. En 9 hetesen mar egy szammal nagyobban hordtam, igy 29 hetesen meg eppen 2 kozott vagyok. De a baratnomnek nem nottek meg a cicijei meg a szoptataskor sem.

Alkati kerdes. En 9 hetesen mar egy szammal nagyobban hordtam, igy 29 hetesen meg eppen 2 kozott vagyok. De a baratnomnek nem nottek meg a cicijei meg a szoptataskor sem.
Nem mindenkinek nõnek meg a mellei! Mondjuk én 2 számmal nagyobb melltartót hordok, kb a 14.héttõl...
En is 9 hetes 6 napos vagyok. :-) Gratulalok! Nekem most kicsit megalltak a novesben. edig 1, 5 meretet nottek. Alkat kerdese. Nekem igy, neked ugy. Szeretned ha nonenek, vagy inkabb ne nojenek, mert igy is nagyok?
Ez mindenkinél más! Barátnõmnek szó szerint semmit nem nõtt, még csak meg sem feszült, ezzel ellentétben, még én nem is tudtam, hogy babás vagyok, de a melleim jelezték, mert duplára nõttek!! Vártam én is, meg eleinte örültem, hogy nõnek, de most meg kirepedt, meg fájt is a 20.-héttõl! Boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: Szeretném ha egy picit növekedne:-))

9 hetesen mekkora volt a babátok uh-n (esetleg 9 hét +/- pár naposan)?

Legjobb válasz: 8+6 hetesen 19.4mm volt:) ma már 22hetesek vagyunk:)

8+6 hetesen 19.4mm volt:) ma már 22hetesek vagyunk:)
21mm
Nekem kereken 9 hetesen 23 mm volt a Crl :D
Szia. Én 10 hetesen voltam Uh-on, és a babámnak a CRL-je akkor volt 31 mm. Boldog babavárást :) 22+1 hkm
Valószínüleg fel volt puffadva!! :-))
Biztos hogy nem látszik még 9hetesen, nekem 18hetesen kezdett el ugyahogy látszani, türelmetlen az ember, de ne félj, majd a végén meg már azt kívánod, hogy ne nõjõn tovább.
A kérdező hozzászólása: :D hm... Akkor nemtudom, hogy miért teszek ilyen vidótoda.... Becsapás... :S köszi a választ. Jah és szerintetek érdemes már elmenni a dokihoz?
már bejelentkezhetsz a dokihoz, de még két hét mulva fog valószínû érdemleges dolgot látni. A videóról meg annyit, hogy a 9 hetes magzat(embryo) még kb 3-4 cm között van..szóval kisebb mint a hüvelykullyad..tehát mi is látszódhatna belõle?? amugyis a baba olyankor még 9 hetesen a méhhel együtt a szeméremcsont mögött van és csak a 10-11.hét körül kezd a szeméremcsont fölé kerülni, akkor sem látszk, csak tapintható. Puffadás viszont lehet magyarázat, vagy eleve nagy hasa volt a videós csajnak már terhesség elõtt is.
A kérdező hozzászólása: Az lehet, vagy nem 9 hetes csajt kameráztak. Mind1most már tudod, hogy van még idõm kiélvezni az alakomat :P Tudtok valami jó korházat pesten?
En holnap toltom be a 14 hetet, de nekem meg csak a mult heten tunt el az allandoan kikandikalo csipo csontom, pedig nem vagyok sovany!...es meg most kezdek kerekedni.Viszont a baratnom is terhes es 1 idosok vagyunk, de o neki mar 8 hetesen is nagy pocija volt, igaz o duci es neki mar nem az elso baba. Dokihoz raersz 1-2 het mulva menni, es 5 hetesen voltam de csak a petezsak latszott es 1 kis potty. Gratulalok a babahoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi, ésn is neked. Engem mondjuk érdekel a kis pontom, mert arrol is kapok képet és olyan jó lesz majd késõbb visszanézi:)
Nekem most kezdett el latszodni 17 hetesen, 9 hetesen csak puffadastol nagy a hasunk!!!
Hogy látszódik-e a pocak az attól függ hanyadik terhesége.Én nekem ez a második most töltömbe a 12.hetet és akkora a hasam a kislányommal kb a 19.héten volt ekkora.De a védõnõ azt mondta, hogy a 2.-3. terheségnél elõbb látszik, hogy kerekedik a has mivel kivannak tagulva a szalagokis és a méh is.És nemcsak, hogy ellõbb látszódik, de azt mondják nagyobb is lesz a has a terheség végére a másodikal mint az elsõvel.

9 hetesen mekkora volta babátok? Írjátok oda légyszi, hogy 9 hét hány naposan!

Legjobb válasz: 9+3 on voltak az ikreik 19 és 21 mm-ek. :-)

9+3 on voltak az ikreik 19 és 21 mm-ek. :-)
9 hét 5 nap: 29 mm volt a crl.
kerek 9 hét 2.35 cm volt a crl
9 hét 0 nap 23 mm
9+2 25mm volt
9+3 hetesen 20mm.
A kérdező hozzászólása: Gratula nektek. Akkor a mi kis babánk 23mm-vel rendben van :)
A kérdező hozzászólása: 9+o napon :)

Nem túl nagy ez az érték? A elvileg 9 hetes és4 napos vagyok és ma voltam uh-on és a CRL értékem szerintem magas:42, 1mm. A doki azt mondta, hogy a terhesség ideje: 9/9 hét és nagy baba. Lehet, hogy azért magas, mert ikrek?

Legjobb válasz: Ha ikrek lenne akkor 2 lenne.A CRL ülõmagasság,de tényleg nagyobb az átlagnál a babód. http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Itt meg tudod nézni,mekkora méret a nagy átlag.

Ha ikrek lenne akkor 2 lenne.A CRL ülõmagasság, de tényleg nagyobb az átlagnál a babód. http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Itt meg tudod nézni, mekkora méret a nagy átlag.
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 ez az oldal szerint majdnem 11 hetes vagy lahat hogy el vagy számolva

9 hetes terhesen mekkora volt a babátok? Nekem 9 hét 1 naposan 26, 5 mm. Az orvos szerint tökéletes méret. Nektek mekkora volt?

Legjobb válasz: kedves utolsó válaszoló!tarts mélyen magadba a rosszindulatú megjegyzéseid.egyszerûen kíváncsi vagyok a többi kismama tapasztalataira.

A kérdező hozzászólása: nem paráztam, csak kíváncsi voltam még pár másik kismama véleményére.szívbõl gratulálok neked is:-)
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó válaszoló!tarts mélyen magadba a rosszindulatú megjegyzéseid.egyszerûen kíváncsi vagyok a többi kismama tapasztalataira.
tényleg én voltam az, de nem rosszindulatból ne haragudj de hajlamosak vagyunk arra hogy a kákán is csomót keressünk rendben vannak a baba méretei, ez a lényeg, ne parázz ezen !!!!!! a 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: gratulálok!:-)
én tegnap voltam uh-n 9+3hetesen és 23mm a picikém :-) nekem is azt mondták, hogy tökéletes :-))
Szerintem az elsõ és utolsó válaszoló ugyan az a személy. Szóval ok nélkül szólod meg kedves kérdezõ. Ne aggódj annyit, ha az orvos azt mondja hogy tökéletes, akkor az:) gratulálunk!
"Az orvos szerint tökéletes méret" akkor miért kell most itt ezen filózni?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:-)Szerintetek ha pár mm-el nagyobb mint az átlag az baj?
21mm volt a kisfiam
az bizony :) kislányom 9 + 2 naposan 22 mm kisfiam szintén ennyi idõsen 25 mm a kislányom 2, 5 éves már a kisfiam még a pocakban 34 hetes kismama

9 hetes és 4 napos vagyok. Már 2 napja nincs semmi panaszom. Elötte volt mellfeszülés, fejfájás, hányinger. Volt már másnak is ilyen? Kicsit izgulok nehogy valami baj legyen? !

Legjobb válasz: Nincs mitõl félned!Nekem olyan borzalmas mellfeszülésem és émelygésem volt,hogy iszonyat.Aludni sem tudtam,Majd egy reggel úgy keltem (10.héten),hogy semmi bajom.Megreggeliztem,bedobtam egy tejes kávét és ez azóta sincs másképp.Ma vagyok 20 hetes:)

Nincs mitõl félned!Nekem olyan borzalmas mellfeszülésem és émelygésem volt, hogy iszonyat.Aludni sem tudtam, Majd egy reggel úgy keltem (10.héten), hogy semmi bajom.Megreggeliztem, bedobtam egy tejes kávét és ez azóta sincs másképp.Ma vagyok 20 hetes:)
Nekem is a 9-10. hét körül volt hogy semmi panaszom nem volt, minden elmúlt. De pár nap múlva visszatért. Ne aggódj minden rendben van! De ha az megnyugtat menj el a dokidhoz egy uh-ra. Sok boldogságot kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.elmegyek egy uh-ra az a tuti.

9 hetes vagyok, de az uh szertint csak 8 hetes és 4 napos. A Crl 18 mm az jó?

Nektek mekkora volt a babátok?

Legjobb válasz: Köszönöm rendik vagytok, csak én egy kicsit izgulok, mert már 4 spontánom volt. :-( Remélem minden rendben lesz.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm rendik vagytok, csak én egy kicsit izgulok, mert már 4 spontánom volt. :-( Remélem minden rendben lesz.
Ez nagyon kicsi eltérés, pár nap csupán, ezzel ne is foglalkozz. Minden baba más és más ütemben növekszik. Nekem nincs ezekrõl a hetekrõl CRL értékem, így azt nem tudom neked megmondani. Üdv, 39h.
persze, hogy jo ez a meret.nekem 8hetesen es 3naposan volt 20mm.ne izgulj, minden ok! :)
Nekem 9 hetesen 23 mm volt a bébi de, 12 hetesen az uh-n kiderült hogy elmúltam 13 hetes. Ne izgulj, minden rendben van. Most is elörébb járunk méretben, pedig 4 hete még le voltunk maradva. 32 heteske

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!