Találatok a következő kifejezésre: 9 hetes két (28 db)

Nem egész 9 hetesen ket lyukkal kifelébb kapcsolom az ovet a nadragomon. Ez pocak vagy puffadas? 163cm, 51 kg vagyok, 50, 5 voltam az 5dik héten. Azt hittem puffadas, de reggelre sem ment le napok óta.

Legjobb válasz: van akinek hamarabb kezd nöni a pocak. Egyik barátnömnek 9 hetesen már lehetett látni, idegen is megkérdezte babát vár-e. Aztán utána 3 hónapig nem nött semmit a pocakja. Normál testalkatú volt. A másodiknál szintén normál testalkattal esett teherbe és a 15. hétig semmi nem látszott.

van akinek hamarabb kezd nöni a pocak. Egyik barátnömnek 9 hetesen már lehetett látni, idegen is megkérdezte babát vár-e. Aztán utána 3 hónapig nem nött semmit a pocakja. Normál testalkatú volt. A másodiknál szintén normál testalkattal esett teherbe és a 15. hétig semmi nem látszott.
Ilyenkor ami latszik is nem a babatol van hanem a puffadastol. :-). Persze kezd turemkedni a pocak es nem tudod azt a nadragot hordani amit elotte mert nyom de ez csak puffadastol van. En ugyanigy voltam vele. :-)
A szemeremcsontodat 14 heesen lepi at a mehed, addig fizikailag lehetetlen pocakot noveszteni, minden mas urban legend es proeszteron generalt puffadas.
A kérdező hozzászólása: Szeretném megvárni a 12.dik hetet, és csak utána bejelenteni a cég felé. Csak félek, nehogy észre vegyék. Folyton olyan a hasam, mint aki sokat evett és "úgy maradt" :-)
a 9. héten 22-30 mm az embrió : DD fizikailag lehetetlen hogy egy 2-3 cm-es magzat látszódjon, az hogy emelkedne ki a hasadból?

9 hetes terhes vagyok, és két vetélés után elég ideges vagyok a mostani terhességemmel. Mi van akkor, ha a melle két napja nem feszül, nem fáj, és elkezdett lógni, és a hasam alja szúrkál. Ez normális? Nincs semmi baja a babának?

Legjobb válasz: A legtöbb nõnél nem is jelentkezik tünet.Ez természetes.Akad akiknél korán elmúlnak a tünetek és akad olyan akinél mindvégig megmaradnak.A babának nincs baja ettõl.Az hogy kicsit lógnak a melleid lehet a hormonoktól.Fog az még úgy duzzadni,hogy mindjárt kidurran érzésed lesz,ez sem jele annak,hogy bármi baja lenne a babádnak.A hasszurka teljesen normális.A méhszalagok húzódnak,feszülnek és ettõl van ez az érzés.Én a mai napig szenvedek az alhasi szurkálástól.29 hetes km vagyok.Minden jót nektek!

A legtöbb nõnél nem is jelentkezik tünet.Ez természetes.Akad akiknél korán elmúlnak a tünetek és akad olyan akinél mindvégig megmaradnak.A babának nincs baja ettõl.Az hogy kicsit lógnak a melleid lehet a hormonoktól.Fog az még úgy duzzadni, hogy mindjárt kidurran érzésed lesz, ez sem jele annak, hogy bármi baja lenne a babádnak.A hasszurka teljesen normális.A méhszalagok húzódnak, feszülnek és ettõl van ez az érzés.Én a mai napig szenvedek az alhasi szurkálástól.29 hetes km vagyok.Minden jót nektek!
Hasi szurka a terhesség elsõ harmadában elég gyakori, nekem is volt, az pedig, hogy nem feszül a melled egy dolog, lehet, hogy 1-2-3 nap elteltével újra fog, de az sem baj, hogyha nem, hiszen mindenkinek más a szervezete és a hormonháztartása.Ez a két dolog tehát önmagában nem jelent semmit, viszont ha bármilyen pecsételõ barnázás, vérzés, rózsaszínes váladék elõfordul, vagy elkezdesz görcsölni, ne késlekedj azonnal fordulj orvoshoz és õ ír neked valami terhességmegtartó vitamint/pl.ustrogestan/.Nekem is így volt.Nyugodj meg!Üdv:26 hetes
szia, elõször is gratula a babához! Másodszor, szerintem az idegeskedés nem jó annak a babának. Nem törvényszerû, hogy állandóan egyforma terhességi tüneteid legyenek nap-mint nap. A tested változik alakul. Próbálj meg pozitívan arra gondolni, hogy hát persze hogy nincs semmi baja! Tudom, hogy az elõzményeket tekintve ez nem lehet könnyû, de az idegeskedés és a szorongás a legrosszabb! Drukkolok Neked!
Próbálj meg nem nagyon idegeskedni (bár ebben a helyzetben lehet hogy ez kivitelezhetetlen) Nekem az elsõ pár hét alatt megnõtt a mellem, s azóta ugyanakkora. 15 hetes vagyok. Emiatt ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Utrogestant most is szedek, de olyan parás vagyok, hogy mi lehet e vele, él e még, mert az orvos azt mondtam, hogy veszélyeztetett terhes vagyok, és bármikor elvetélhetek, az elsõ 12 hétben, és csak akkor múlik el a veszélyeztetettségem, ha letelik a 12 hét!
Nekem is volt már vetélésem, így át tudom érezni, mennyire aggódhatsz! A terhességi tünetek nem minden nap jelentkeznek egyformán. Mikor kell visszamenned a legközelebbi uh-ra? Ha egy héten belül, akkor próbálj addig nem idegeskedni és kibírni. Ha csak hetek múlva kell menned, akkor én elmennék egy magán uh-ra, akár a dokimtól kikönyörögném megnyugtatásként és meg is fogja érteni. Akár egy 4D-re, ha a dokid nem hajlik mégsem rá, hogy megnézze minden rendben van-e. Fontos, hogy ne idegeskedj, mert akkor a méhed is görcsben van, szedj magnéziumot, az segít ellazulni, oldja a stresszt is. Próbálj ne arra gondolni, hogy Õt is elveszítheted. Menj el mihamarabb egy uh-ra!
Szia! Tegnapi 15.36-os vagyok. Hogy vagy?
Szia! Én egyszer voltam úgy, hogy elkezdett fájni a mellem és hirtelen már nem éreztem. El is vetéltem. Persze nem tudom, hogy ez így törvényszerû-e másnál is..
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is elmúlt a mell feszülésem, szinte egyik napról a másikra.Rá pár napra el is vetéltem.Ez múlt héten történt.Utrogestant szedtem.De nem törvényszerû, hogy nálad is ez fog történni.

Hány hetesen fog elküldeni a nőgyógyászom a védőnőhöz és a háziorvoshoz? Most 7 hetes vagyok, két hét múlva megyek hozzá legközelebb, 9 hetesen.

Legjobb válasz: Engem nem küldött a nõgyógyászom a védõnõhöz, a háziorvoshoz meg csak akkor mentem, mikor már táppénzre akartam menni. szerintem már elmehetsz a védõnõhöz, mert õ ad kiskönyvet.

Engem nem küldött a nõgyógyászom a védõnõhöz, a háziorvoshoz meg csak akkor mentem, mikor már táppénzre akartam menni. szerintem már elmehetsz a védõnõhöz, mert õ ad kiskönyvet.
Én kaptam a dokitól egy igazolást, hogy hány hetes terhes is vagyok és azzal kellett mennem a védõnõhöz, hogy megkapjam a kiskönyvet.(12. hét elõtt kell még a védõnõhöz menni úgy tudom)
Szia! nem értem mért nem küldött el már a védõnõhöz a dokid, engem azonnal elküldött mikor elmentem hozzá pedig csak 6 hetes voltam, csak úgy szerintem nem tudsz elmenni egy védõnõhöz, mert én is kaptam egy papírt, amin a doki kéri a kiskönyvet a védõnõtõl és anélkül nem kaptam volna meg... lehet, hogy majd akkor fog elküldeni amikor 9 hetes leszel, a háziorvoshoz viszont magadtól kell menned, de csak ha akarsz az nem kötelezõ úgy mint a belgyógyászat vagy a fogászat, ezeket eldöntheted, hogy akarsz e menni vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azt mondta a dokim, hogy fog adni egy papírt amivel mehetek a védõnõhöz, csak azt nem mondta, hogy mikor. Remélem a következõ alkalommal kapok.
Nekem azt mondta addig ne menjek mig be nem töltöm a 9hetet.Addig bármi történhet, ezt õ csak jó tanácsként mondja.Bele éli magát a kismama és ne adj isten felszivódik, vetélés, ne legyen semmi!!Ezt mondta nekem.Igaza van!!Az a kismama könyv ráér még.Igaza van!!Én a jövõ héten leszek 9hetes talán mehetek a védõnõhöz.-)

Mit tennétek a helyemben? Van két gyermekem 6 és 1 évesek. Éppen válófélben vagyunk de kiderült, hogy 9 hetes terhes vagyok. A papírom megvan mehetnék el vetetni de még mindig gondolkodom.

Legjobb válasz: Akkor is válni akartatok amikor 9 héttel ezelõtt megfogant a bébitek? Tud róla a férjed? Ha nem mondd el neki, és gondolkodjatok el azon, hogy miért is akartok elválni, nem-e tudnátok még egy esélyt adni magatoknak. Tudom ez nagyon nehéz döntés neked, de ha mégis válás lenne a vége, tudnod kell, hogy ha megtartod számithatsz-e rá. Sok sikert!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Sajnos még mindig úgy néz ki, hogy elválunk. Csak azt remélem, hogy a pici egészséges lesz.
Akkor is válni akartatok amikor 9 héttel ezelõtt megfogant a bébitek? Tud róla a férjed? Ha nem mondd el neki, és gondolkodjatok el azon, hogy miért is akartok elválni, nem-e tudnátok még egy esélyt adni magatoknak. Tudom ez nagyon nehéz döntés neked, de ha mégis válás lenne a vége, tudnod kell, hogy ha megtartod számithatsz-e rá. Sok sikert!
Szia! Olyan súlyos a helyzet, hogy válnotok kell?Ha meg tudjátok oldani, hogy együtt maradjatok, akkor tartsd meg, de ha mindenképpen válásra kerül a sor, akkor én nem merném bevállalni.De neked kell eldönteni, tiéd a felelõsség!3kicsivel a mai világban egyedül nagy bátorság!Az anyagi helyzetedet is csak te ismered, dönts ezek alapján!
S a férjed tud róla? Ha nem, mindenképp mondd el neki, ez õrá is ugyanúgy tartozik. Beszéljétek meg, semmiképp se egyedül dönts! Én hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek, valamiért ennek is így kellett most lennie. Remélem jól fogtok dönteni. A pici nem tehet semmirõl...
Ezt neked kell tudnod, hogy a 3 gyermeket egyedül normálisan fel tudod e nevelni és van e annyi energiád. Gondolom, hogy nem attól a férfitól vársz babát, akitõl épp most válsz. Kérdezd meg a pocaklakó apját, hogy õ mit szeretne és segítene e. Sok sikert a döntéshez.
Szia!Szerintem 2-gyerekkel könyebb egyedül is mint hárommal.A harmadik min változtatna ha már így is van kettõ???
Az elõzõ vagyok.Mármint a kapcsolatotok szerinted egy harmadik gyermekkel rendezõdne?Gondolom nem az a probléma köztetek, hogy hiányzik mégegy gyerek és akkor minden oké lenne.Szerintem kockázatos nagyon is.De te döncsd el!Te tudhatod igazán!
Lehet, h ez a kicsi a jel, h mégis együtt ellene maradnotok, nem? Sztem mindenképp beszéld meg vele a dolgot, én nem merném elvetetni, mert mi van, ha megbánom? Nem lehet visszacsinálni, és szörnyû lenne a gondolat. Segítene anyagilag, ha mégis szétmennétek, és megtartanád a babát?
Te meglennel 3 aprosaggal egyedul??? En a helyedben nem vallalnam be, egyertelmu hogy elvetetnem. Az apaval milyen rosszban lehettek, hogy mar elvaltok, pedig meg a masik ketto gyerek is kicsi. En semmikepp nem tartanam meg, ne legyel felelotlen, vetesd el, koncentralj a masik kettore, az is epp eleg lesz neked anyagilag, lelkileg, fizikailag!
Ez érdekes. Válófélben vagytok, dde terhes vagy a férjedtöl.Àlt ha 2 ember válik, az már hosszú idö szövödménye szex szerelem nélkül..... Ezt neked kell tudni, de 3 gyereket felnevelni ebben a világban...Ha csak nem álltok nagyon jól anyagilag, és lessz segítséged. Ellenkezö estben szerintem én elvetetném....
Szerintem mindenkeppen tartsd meg. Ha majd a nagyobbak kiropulnek o meg mindig ott lesz neked. Jol gondold meg...
A kérdező hozzászólása: Sajnos a férjem az apa!
Látom van itt egy megrögzött abortuszpárti, aki még a jó kívánságokat is lepontozza... Inkább nem minõsíteném...
Szia, es a ferjeddel elvaltok mar biztosan?
Szia! Gratulálok a bátor döntésedhez!Szoritok, hogy minden jó legyen!Sok boldogságot!:) ))
Szívbõl gratulálok, és nagyon örülök a döntésednek! :) ) Sok erõt és kitartást, hidd el, biztosan nem fogod megbánni! :)
A kérdező hozzászólása: Megtartom! Lehet, hogy nem vagyok normális de nem tudom megölni az a picit akinek már van szívhangja.
Engem is érdekelne. Ha nem titok.
Megkérdezhetem, hogy végül hogyan döntöttél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat de a lelkiismeretemre bíztam a döntésemet.
Szerintem ha már itt feltetted ezt a kérdést, akkor komoly kételyeid lehetnek... Gondold át alaposan, mielõtt döntesz!

Német juhász kiskutyám 9 hetesen kombinált helyett, megint Parvo ellenit kapott ezen a héten, , most mit tegyek? Belehet oltani ezen héten kombináltal is, vagy várjak újabb két hetet, hogy végre megkapja az első kombináltot.

6 hetesen lett először beoltva: vanguard plus cpv 9 hetesen megint ezzel és nem kombináltal.

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz tõle. Az én kutyám is elõször két parvo ellenit kapott, aztán kapta meg a két kombit.

Semmi baja nem lesz tõle. Az én kutyám is elõször két parvo ellenit kapott, aztán kapta meg a két kombit.
Be ne adasd neki most a kombit, a másikra! Na meg értelmes orvos be se adja! Elsõ voltam
A doki dönti el, hogy milyen sorrendben oltja. Mi is kaptunk ismétlõt, szóval a szokásosnál eggyel többször oltották a kutyát, elõször 13 hetesen mehetett utcára.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akkor kicsit késõbb megkapja elsõ kombináltját! Addig is udvaron marad, mint eddig. Kis faluban élünk, az utcánkban lévõ kutyák egészségesek (nem tudom oltva vannak-e, ). Megpróbálok nem aggódni, inkább a kutyával kellemes idõt eltölteni. Annyi kérdésem még lenne, hogy 10, 11 hetesen oltassam be kombináltal? Megmondom õszintén féltem a "blökimet". Elsõ kutya melyrõl teljesen én gondoskodom :-)
Nem értem, nem mondta az orvos, mikor vidd vissza? Mert nekem mindig mondta. Amúgy úgy emlékszem 2 hetente kapott egy oltást.
A kutya legkorábban két héttel az elõzõ oltás után kaphat másikat.
A kérdező hozzászólása: Jól van megnyugodtam, köszönöm a válaszokat kb. 2 hét múlva megkapja elsõ kombiját 11 hetesen, majd én értesítem mikor jöjjön vagy megyünk mi hozzá :-). Azután majd szépen sorba megkapja az összes ajánlott oltásokat meg a chippet :-) Igazából én reagáltam túl a dolgot, attól féltem õszintém megmondva, hogy addig (a 1.kombinált oltásig) elkap valami szörnyû vírust (pl.: szopornyica). De az utcában kevés kutya van, azok is megvannak kötve és kutya bajuk sincs!
Én azért nem sétáltatnám a kombó elõtt, de ez mindenkinek a maga döntése.
A kérdező hozzászólása: Szigorúan udvaron marad, nagy udvarunk van, nem engedem én se sehová csak 2. kombó után egy héttel.

Édesapám halála okozta ideg problémám miatt két hónapig nyugtatót és kedélyjavítót kellett szednem. Most 9 hetes terhes vagyok és aggódom, lehet baja a babának?

A fogantatás és az utolsó gyógyszer beszedése között három és fél hónap telt el.El?tte és azóta semmilyen gyógyszert nem szedek.

Legjobb válasz: Szerintem nem, mert ennyi idõ alatt ki kell ürülnie a szervezetbõl. Pláne ha hozzáadsz még két hetet. mert a fogantatás után két hétig semmiféle kapcsolatod nincs vele. Tehát 4hónap alatt ki kellett örülnie a szervezetedbõl. de ha aggodsz kérdezd meg az ovrosod.

Szerintem nem, mert ennyi idõ alatt ki kell ürülnie a szervezetbõl. Pláne ha hozzáadsz még két hetet. mert a fogantatás után két hétig semmiféle kapcsolatod nincs vele. Tehát 4hónap alatt ki kellett örülnie a szervezetedbõl. de ha aggodsz kérdezd meg az ovrosod.
Nem lesz semmi gond. Nekem a mamám és az nyukám öt nap különbséggel haltak meg, és én is szedtem Xanaxot meg Zoloft-ot. Amint megtudtam hogy várandós vagyok abba hagytam de csak fokozatosan. Ma egy gyönyörû egészséges 8, 5 hónapos kislány anyukája vagyok. A gyógyszereket azóta sem kell szednem. Boldog babavárást kívánok.
Nyugodj meg, nem lesz semmi baja a babádnak. A szervezetedbõl már eltávozott a gyógyszer hatása. Én a terhességem 16. hetében veszítettem el az apukámat. Bár, semmit nem vettem be, a trauma amit átéltem nyilván elég volt....én biztosan többet ártottam a babámnak, mint Te, aki még nem voltál a gyógyszer szedésekor várandós. 36+4 pocakos
Nem lesz baj.) TErhesen is felírják a Seduxent, ami nem gyenge...

9 hetes kislányom két napja etetés időben, csak mosolyog de nem akar enni, ha meg erőltetjük akkor kapálózik és sír. Ez kb. 10 percig tart, aztán eszik szépen ahogyan eddig is. Mi lehet a viselkedésének az oka és mit tegyünk?

Kislányom 9 hetes múlt. Tápszert eszik, és eddig négy óránként evett óram? pontossággal.Két napja etetés id?ben, csak mosolyog de nem akar enni, ha meg er?ltetjük akkor kapálózik és sír. Ez kb.10 percig tart, aztán eszik szépen ahogyan eddig is. Mi lehet a viselkedésének az oka és mit tegyünk? Tegnap kapta meg az els? oltást, de nagyon jól viselte, se láz semmi.

Legjobb válasz: Az én lányom 10 hetes és anyatejes. Néha nekem is ezt csinálja.Azt vettem észre, hogy ilyenkor túl álmos ahoz, hogy aludjon és túl éhes ahoz hogy egyen.Mostmár úgy ekõzõm meg ezeket a "kitöréseket", hogy folyamatosan kínálom neki az enni valót. szerintem valami fejlõdési ugrás lehet nálla mert valóban többször eszik viszont aludni egyre kevesebbet alszik.

Az én lányom 10 hetes és anyatejes. Néha nekem is ezt csinálja.Azt vettem észre, hogy ilyenkor túl álmos ahoz, hogy aludjon és túl éhes ahoz hogy egyen.Mostmár úgy ekõzõm meg ezeket a "kitöréseket", hogy folyamatosan kínálom neki az enni valót. szerintem valami fejlõdési ugrás lehet nálla mert valóban többször eszik viszont aludni egyre kevesebbet alszik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Megnyugodtam, hogy nincs nagy baj. Mi kipróbáltuk ma hogy a másik szobában etetjük, hogy ne mindíg ugyan onnan lássa a dolgokat, és bevállt. Próbáld ki te is hátha te is sikerrel jársz.

9 hetes kismama vagyok és két napja görcsöl és szúr a hasam. Ez normális ilyen korba?

Legjobb válasz: Szija!Attól függ milyen erõs görcseid vannak,esetleg ha véreznél írány az orvos,de ha úgy érzed errõsen görcsölsz akkor mindenkéépen keresd fela nõgyógyászod!Én 10 hetes terhess vagyok nekem is fáj a hasam,és egy rossz hirtelen muzdulat olyan szúrás áll a hasamba,hogy iszonyú.Doki mondta azért szúrkál mert tágula méh.Szóval pihenj sokkat,és semm stressz!Gratulálok!

Szija!Attól függ milyen erõs görcseid vannak, esetleg ha véreznél írány az orvos, de ha úgy érzed errõsen görcsölsz akkor mindenkéépen keresd fela nõgyógyászod!Én 10 hetes terhess vagyok nekem is fáj a hasam, és egy rossz hirtelen muzdulat olyan szúrás áll a hasamba, hogy iszonyú.Doki mondta azért szúrkál mert tágula méh.Szóval pihenj sokkat, és semm stressz!Gratulálok!
Elõfordulhat, ahogy írták, ha nem túl erõs a görcs(mensi szerû) az nem baj.Ha nagyon ijesztõ, fordulj orvoshoz, mert Tudod , Te érzed az erõsségét.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a segitséget aranyosak vagytok! Puszi
Szerintem pedig a görcs, nem jó.Még az hogy szúr esetleg eggyet, kettõt belenyilal néha az oké.De hogy 9 hetes, és görcsöl is, az szerintem nem norm dolog...Meg kéne azért holnap mutatnod magad a dokinak..Biztos ami biztos
ha komolyan görcsölsz, én is javaslom a dokit. De ha csak inkább szurkálásszerû fájdalom, az teljesen normális. Tágul a méhed.

Két hete vetéltem el, 9 hetesen, vákumos műtétem volt. Nem fáj semmi, nem vérzek, akkor lehetek együtt a párommal?

Legjobb válasz: Két hét nagyon korai, fertõzést kaphatsz. Nem tenném semmiképpen. Kivárnám a hat hetet.

Hát, neked elõször is pihenni kéne, mert baj lehet. Aztán meg csak behatolni nem szabad, tehát a párod téged is kielégíthet akár orálisan, akár másképp.
Érdekes, mert én utána vagy egy két hónapig nem sportolhattam. Ha nem telt el a hat hét, akkor ne. Fertõzés veszély, plusz sebes vagy ott belül, ergo nem a legjobb ötlet. Nagyobb baj is lehet, és akkor akár gyermeked sem lehet többé. És hat hétig erõlködni, emelni sem szabad, pont ezekért. A párodat meg tedd boldoggá másképp:)
Várd ki ezt az egy hetet, nehogy ezek múljon! Oldjátok meg máshogy, csak a behatolás okozhat gondot!
Két hét nagyon korai, fertõzést kaphatsz. Nem tenném semmiképpen. Kivárnám a hat hetet.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, nem hiányzik!
Ezt találtam a neten: A vérzés elmúlta után pár nap pihenéssel (tehát a mûtéttõl számított másfél-két héten belül a hobbiszintû sportolás elkezdhetõ. A versenyszintû edzéssel várnék a következõ mentsruáció lezajlása utáni idõig és persze mindent megtennék az erõnlétem fokozásáért (egészséges étrend, vitaminok, stb)
"A mûtétet követõen a nyitott méhszáj miatt nagyobb a fertõzésveszély, ezért tilos a házasélet. Nem esik senki sem könnyebben teherbe, csak ugyanolyan eséllyel, mint korábban. Viszont vagy fogamzásgátlót kell szedni, vagy folyamatosan óvszert használni. Értelemszerûen a nem hüvelyi behatolást a mûtét nem befolyásolja."
Ilyenkor ugyanúgy vonatkozik a 6 hét! Nekem is volt ilyen és teljes 6 hét nemi élet megtiltás volt. Utána kontroll és ha a doki engedélyezte lehetett. Én a helyedben nem tenném... Nem hiszem h egy ilyen dolog után hiányzik egy fertõzés!
A kérdező hozzászólása: Magán orvos. Hozzáteszem, mindig is sportoltam. Az elsõ két gyermekemmel is végig, és most is amég terhes voltam. Talán azért, nem tudom.
Remek kérdés. Fogalmam sincs. Magán orvos vagy sem? Nekem, mint írtam nem volt szabad sportolni 2 hónapig. Sokat kellett pihenni. Mondjuk a sportnál megerõlteted magad, de belül nem feltétlen sérülsz, sõt fertõzést sem kapsz el. Kivéve ha úszol, de az sem ajánlott. A szeretkezés során viszont fertõzés juthat be.
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem, akkor miért nem tiltották az edzést is?
Elvileg igen, mivel letelt a a6 hét. Gyakorlatilag majd kiderül, lehet elõször kellemetlen lesz. Orvos látott már? Mindent rendben talált? Ha igen, akkor lehettek, de azért érdemes gumit használni, a fertõzések miatt is.
A kérdező hozzászólása: A páromat, az rendben van. És Én?
A kérdező hozzászólása: Jövõhéten kell visszamennem, végülis annyit mondott, ha már nem vérzek folytathatom az edzéseket is. Ebbõl gondolom, nagy baj nem lehet oda bent. Csak, már hetek óta nem találkoztunk a párommal :-(
Kövesd az orvos utasítását. Ha nem mondott semmit, kérdezd meg. Nem kell visszamenned kontrollra?
A kérdező hozzászólása: Nem telt el hat hét, csak kettõ!
(Egy nõgyógyász) Tisztelt kérdezõ! Ez minden képen ellenjavallt. Nem függ össze azzal, hogy van -e alhasi fájdalom, vagy vérzés, esetleg váladékozás. Mivel ez egy beavatkozás volt, amely által a szövetek valamilyen formában csak sérültek, így a fertõzés veszélye fenn áll, mint egy szülést követõen pl. Ennek okán az aktus még óvszerrel sem javasolt.
Igen.
9 hetes, nagytestû kölyök még tiszta laza izomzatú. Ne várd el tõle a kifejlett kutya mozgását.
Igen. Nekem is sokáig ezt csinálta a kutyám. Aztán 4-5 hónapos kora körül már kezdett rendesen mozogni.
Igen, a kölykök így csinálják. Én végtelenül aranyosnak tartom :)
Ha nagyon siet, akkor így szalad egy kiskölyök.
A kérdező hozzászólása: nem lesz dyspláziája?
Én is sokáig ettõl féltem. De ezt nem tudhatjuk. 6 hónapos korától lehet csinálni egy szûrést. Addig nem tehetsz semmit.
A kérdező hozzászólása: Szülei és nagyszülei HD/A-sak voltak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!