Találatok a következő kifejezésre: 9 hetes az orvosom még nem (3 db)

9 hetes vagyok, az orvosom még nem küldött vérvételre. Nem kellett volna elküldenie?

Legjobb válasz: vérképre gondolsz? én is csak a 16. héten voltam, de akkor néztek csomó mindent: afp ...

vérképre gondolsz? én is csak a 16. héten voltam, de akkor néztek csomó mindent: afp ...
Ne aggodj, 12hetesen van az elsö vérvétel és uh.Még van idöd!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
En is 9 hetes vagyok, most jottem a dokitol, most voltam amugy eloszor..hat nem semmi hogy dobog a kicsi szive...de engem sem kuldott vervetelre..
A kérdező hozzászólása: Tényleg csodálatos hallgatni...:)
En is csak a 12.heten voltam, mert mondtam, h kutya van a lakasban, es a toxoplazma miatt megcsinaltatta akkor a nagy labort, de O mondta, h a 16.heten mentem volna, de a kutyus miatt inkabb menjek elobb. Boldog babavarast kivanok! 20 hetes kismama
Szia! Sajnos a legtöbb helyen nem küldenek még ilyenkor, pedig minél elõbb, annál jobb. Én állandóan szédelegtem 9 hetesen, de csak nagy nehezen küldött el a doki 10 hetesen (vagyis tulajdonképpen a védõnõ küldött el, amikor kiskönyvet kaptam, mert leépítés volt, és így szükségem volt a kiskönyvre hamarabb, mint a nálunk szokásos 12.hét). Kiderült, hogy eléggé vashiányos vagyok, azért szédültem (amúgy se volt túl jó a hemoglobinom sohasem). Szerintem, ha csak a 12.héten megyek (pláne a 16-on) elájultam volna egy párszor. Arról nem is beszélve, hogy a vashiány árt a babának (a rossz vérkeringés miatt nem kaphat elég oxigént).
Szia! Én a 11. héten vagyok, és az elsõ vérvételem a 12 hetes vizsgálaton lesz. A dokim azt mondta néhány héttel ezelõtt, hogy a 20. hétig ráér.
SZia! Egy évben csak egyszer végeznek rákszûrést. Ha nem rég csinált akkor mjd jövõre fog megint
en 12 hetes terhes vagyok nekem a doki marciusba csinalt rakszurest aprilisba tudtuk meg hogy babas vagyok azota nekem nem csinalt rakszurest!
Szia Nálam ilyenrõl szó se volt még azt se kérdezte meg a doki hogy mikor csináltak utoljára stb
Nekem kb. a 30. héten csinált a doki, mert felfáztam és folyásom volt, de semmi kúpot, gyógyszert nem kellett használjak, mert nem volt baktérium kitenyészett. A lányom 15 hónapos és gyönyörû.
Szia!Nekem sem csinálltak annó, mert elõtte egy pár hónappal volt, ezt mondták.
Ha egy éven belül volt rákszûrésed, akkor nem csinálnak. Szülésed után fog legközelebb.
A kérdező hozzászólása: Februárban csinált, s ha minden igaz január vége - február eleje körül fogok szülni. Akkor nem is fog rákszûrést végezni a terhesség alatt? Mással is elõfordult már ilyen?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!

Én 9 hetes terhes vagyok és jövő héten megyek az orvoshoz, de semmit nem érzek, reggeli rosszullétem sincs, undor valamitől és attól félek, hogy esetleg elment a picur, nagyon aggódom érte. Vagy ilyenkor még senki se érzi a babáját?

Legjobb válasz: Mindenkinél más, ne aggódj! Nekem eleinte álmosság, fáradtság volt, a 7.héten mensziszerû hasfájás, amin segített a Magne B6. A terhesség elején csak 1* hánytam, a 14.héten, mikor elvileg már múlnak a tünetek. A 12.heti UH után megnyugodtam, azóta nem is aggódom annyit a pici miatt.

Mindenkinél más, ne aggódj! Nekem eleinte álmosság, fáradtság volt, a 7.héten mensziszerû hasfájás, amin segített a Magne B6. A terhesség elején csak 1* hánytam, a 14.héten, mikor elvileg már múlnak a tünetek. A 12.heti UH után megnyugodtam, azóta nem is aggódom annyit a pici miatt.
Szia! Én 7+4 hetes vagyok. Én is nagyon féltem, hogy valami gond van, mert nekem sem volt semmi tünetem. A kezdeti menzi szerû érzés is teljesen elmúlt a múlt héten, sõt már a melleim sem fájtak egyáltalán.. Tegnap voltam dokinál és minden rendben van! :) 12, 6 mm-es és hallottam, ahogy dobogott a kicsi szíve! :) Ne aggódj! Semmi gond nem lesz! Örülj, hogy nem kínoznak a tünetek! Ha baj lenne, biztosan lenne más jele is! Ha nem vérezgetsz nem hinném, hogy lenne bármi gond is! Gratulálok! :) Boldog babavárást!
szia.én 11hetes vagyok.nekem se volt tünetem, csak a menzesz kimaradása, meghogy nagyon fájtak a melleim, ennyi, és még most sincs, se szédülés, se hányinger.tegnap voltam orvosnál, minden rendben van.ugyhogy ne izgulj, nem vagyunk egyformák.minden rendben lessz.boldog baba várást.
majd lesz, kicsit korai, vagyis nem mindenkinel jelentkeznek ennyi idösen a kellemetlensegek, nekem 12 hetesen kezdödött az emelyges es a kaja undor.majd visszasirod meg ezt:)
elözö vagyok, nem mindenkinel mulik el idövel, föleg nem 14 hetesen.majd akkor jön a java.van aki vegig szenved a terhesseg alatt, persze ez edes szenvedes:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!