Találatok a következő kifejezésre: 9 hetes az orvosom még (5 db)

9 hetes terhességet állapított meg az orvos, gondoltátok volna?

azért írom le röviden a történetemet mert én is elég sok esetben észrevétellel panasszal kapcsolatban írtam ide, és láss csodát minden negatív eredménnyel szemben TERHES VAGYOK.

Legjobb válasz: nah :D üröm az örömben,de gratula:D:D remélem nem lesz gondod hát igen kinek ilyen kinek olyan a szervezete,a barátnõmnek a mensi elõtt 3 nappal kimutatta a babót:D:D

nah :D üröm az örömben, de gratula:D:D remélem nem lesz gondod hát igen kinek ilyen kinek olyan a szervezete, a barátnõmnek a mensi elõtt 3 nappal kimutatta a babót:D:D
Elsõ soron had gratuláljak a babádhoz! Örömteli és kiegyensúlyozott babavárást kívánok! A világ legcsodálatosabb dolga elé nézel! Tényleg ne foglalkozz mással, csak magaddal és a pici kis élettel odabent! Jó egészséget nektek! Üdv: Kócos Barby
Nekem jan 5 az utolsó mensim, és hétfõn leszek pont 12 hetes! Mensi szerint 2 nappal idõsebb vagy nálam, de lehetett késõbb is a pé-d. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nagyon kedvesek vagytok, mondanom sem kell hogy azóta is fülig ér a szám, bár egyrészt még ne mis akarom elkiabálni ismerõsök között mindenképpen meg akarom várni a 3 hónapot másrészt még a munkahelyemen is titkolnom kell amig ninc smeg a kiskönyvem. éss amúgy a doki vágta rá a 9 hetet , de az ha én jól számolom akkor 10, mert ugye jan 3, tól kell számolni :D
Hamar osszejott a baba!:) Akkor nem a magan dokihoz fogsz jarni, akihez eloszor elmentel? Atvaltasz az SZTK-s dokira, nem?
A kérdező hozzászólása: Igen, úgy tûnik jobban bevállt, amúgy is lesz bõven kiadás, a vizsgálatok végett, nemhogy még alkalmanként is fizetni kéne a magánnál... De a fõ érv, hogy szimpatikusabb is volt meg figyelmesebb is!
A kérdező hozzászólása: dejóóó :) ÉN IS GRATULÁLOK NEKED!!!!
nagyon grat neketk :D NAGYON BOLDOG BABAVÁRÁST!! remélem egyszer végre nálunk is összejön :D

9 hetes vagyok, az orvosom még nem küldött vérvételre. Nem kellett volna elküldenie?

Legjobb válasz: vérképre gondolsz? én is csak a 16. héten voltam, de akkor néztek csomó mindent: afp ...

vérképre gondolsz? én is csak a 16. héten voltam, de akkor néztek csomó mindent: afp ...
Ne aggodj, 12hetesen van az elsö vérvétel és uh.Még van idöd!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
En is 9 hetes vagyok, most jottem a dokitol, most voltam amugy eloszor..hat nem semmi hogy dobog a kicsi szive...de engem sem kuldott vervetelre..
A kérdező hozzászólása: Tényleg csodálatos hallgatni...:)
En is csak a 12.heten voltam, mert mondtam, h kutya van a lakasban, es a toxoplazma miatt megcsinaltatta akkor a nagy labort, de O mondta, h a 16.heten mentem volna, de a kutyus miatt inkabb menjek elobb. Boldog babavarast kivanok! 20 hetes kismama
Szia! Sajnos a legtöbb helyen nem küldenek még ilyenkor, pedig minél elõbb, annál jobb. Én állandóan szédelegtem 9 hetesen, de csak nagy nehezen küldött el a doki 10 hetesen (vagyis tulajdonképpen a védõnõ küldött el, amikor kiskönyvet kaptam, mert leépítés volt, és így szükségem volt a kiskönyvre hamarabb, mint a nálunk szokásos 12.hét). Kiderült, hogy eléggé vashiányos vagyok, azért szédültem (amúgy se volt túl jó a hemoglobinom sohasem). Szerintem, ha csak a 12.héten megyek (pláne a 16-on) elájultam volna egy párszor. Arról nem is beszélve, hogy a vashiány árt a babának (a rossz vérkeringés miatt nem kaphat elég oxigént).
Szia! Én a 11. héten vagyok, és az elsõ vérvételem a 12 hetes vizsgálaton lesz. A dokim azt mondta néhány héttel ezelõtt, hogy a 20. hétig ráér.

Ha az orvos 7 hetesen küldött védőnőhöz, akkor nagy gond, ha csak 9 hetesen jutok el hozzá? Vagy próbáljak meg mihamarabb menni? Van ennek jelentősége? (első babás)

Legjobb válasz: én menszi szerint a 10. hét végén vagyok, doki szerint egy héttel le vagyunk maradva, szóval 9. végén. Jövõhéten megyek dokihoz, és csak azután védõnõhöz. Én úgy voltam vele, és a dokim is mondta, hogy ráérek majd ekkor, ne siessek. Úgyhogy én csak 11-12. héten megyek.

én menszi szerint a 10. hét végén vagyok, doki szerint egy héttel le vagyunk maradva, szóval 9. végén. Jövõhéten megyek dokihoz, és csak azután védõnõhöz. Én úgy voltam vele, és a dokim is mondta, hogy ráérek majd ekkor, ne siessek. Úgyhogy én csak 11-12. héten megyek.
Az a 2 hét belefér. Legalábbis nálam így volt, és nem volt gond, hogy kicsit késõbb mentem :)
Dehogy gond. Én 10 hetesen voltam. Pont jó volt. Az orvosod nem azt mondta gondolom hogy a héten mindenképpen menjél, hanem azt hogy már mehetsz. A lényeg hogy a 12. heti elsõ genetikai uh-ra már meglegyen a kiskönyved. Sok boldogságot! 38 hetes kismami
Én 14 hetesen voltam elõször védõnõnél. Semmi gond nem volt ezzel. Azt nem szokták szeretni ha túl hamar mész. 11-12 hetes kor körül kellene. 7, 5 hós baba anyukája


SZia! Egy évben csak egyszer végeznek rákszûrést. Ha nem rég csinált akkor mjd jövõre fog megint
en 12 hetes terhes vagyok nekem a doki marciusba csinalt rakszurest aprilisba tudtuk meg hogy babas vagyok azota nekem nem csinalt rakszurest!
Szia Nálam ilyenrõl szó se volt még azt se kérdezte meg a doki hogy mikor csináltak utoljára stb
Nekem kb. a 30. héten csinált a doki, mert felfáztam és folyásom volt, de semmi kúpot, gyógyszert nem kellett használjak, mert nem volt baktérium kitenyészett. A lányom 15 hónapos és gyönyörû.
Szia!Nekem sem csinálltak annó, mert elõtte egy pár hónappal volt, ezt mondták.
Ha egy éven belül volt rákszûrésed, akkor nem csinálnak. Szülésed után fog legközelebb.
A kérdező hozzászólása: Februárban csinált, s ha minden igaz január vége - február eleje körül fogok szülni. Akkor nem is fog rákszûrést végezni a terhesség alatt? Mással is elõfordult már ilyen?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!

Én 9 hetes terhes vagyok és jövő héten megyek az orvoshoz, de semmit nem érzek, reggeli rosszullétem sincs, undor valamitől és attól félek, hogy esetleg elment a picur, nagyon aggódom érte. Vagy ilyenkor még senki se érzi a babáját?

Legjobb válasz: Mindenkinél más, ne aggódj! Nekem eleinte álmosság, fáradtság volt, a 7.héten mensziszerû hasfájás, amin segített a Magne B6. A terhesség elején csak 1* hánytam, a 14.héten, mikor elvileg már múlnak a tünetek. A 12.heti UH után megnyugodtam, azóta nem is aggódom annyit a pici miatt.

Mindenkinél más, ne aggódj! Nekem eleinte álmosság, fáradtság volt, a 7.héten mensziszerû hasfájás, amin segített a Magne B6. A terhesség elején csak 1* hánytam, a 14.héten, mikor elvileg már múlnak a tünetek. A 12.heti UH után megnyugodtam, azóta nem is aggódom annyit a pici miatt.
Szia! Én 7+4 hetes vagyok. Én is nagyon féltem, hogy valami gond van, mert nekem sem volt semmi tünetem. A kezdeti menzi szerû érzés is teljesen elmúlt a múlt héten, sõt már a melleim sem fájtak egyáltalán.. Tegnap voltam dokinál és minden rendben van! :) 12, 6 mm-es és hallottam, ahogy dobogott a kicsi szíve! :) Ne aggódj! Semmi gond nem lesz! Örülj, hogy nem kínoznak a tünetek! Ha baj lenne, biztosan lenne más jele is! Ha nem vérezgetsz nem hinném, hogy lenne bármi gond is! Gratulálok! :) Boldog babavárást!
szia.én 11hetes vagyok.nekem se volt tünetem, csak a menzesz kimaradása, meghogy nagyon fájtak a melleim, ennyi, és még most sincs, se szédülés, se hányinger.tegnap voltam orvosnál, minden rendben van.ugyhogy ne izgulj, nem vagyunk egyformák.minden rendben lessz.boldog baba várást.
majd lesz, kicsit korai, vagyis nem mindenkinel jelentkeznek ennyi idösen a kellemetlensegek, nekem 12 hetesen kezdödött az emelyges es a kaja undor.majd visszasirod meg ezt:)
elözö vagyok, nem mindenkinel mulik el idövel, föleg nem 14 hetesen.majd akkor jön a java.van aki vegig szenved a terhesseg alatt, persze ez edes szenvedes:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!