Találatok a következő kifejezésre: 9 hetes amikor (48 db)

Van egy 9 hetes am. Bulldogom! Nem probléma, ha az egyik szeme kék a másik barna? Csak normális válaszokat!

Legjobb válasz: Egészségügyi szempontból kérdezed? Ha igen, nem probléma.

Egészségügyi szempontból kérdezed? Ha igen, nem probléma.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azért is esett rá a választásom, mert nem minden napi és hát tudom, hogy senki nem vette volna meg! Volt egy Huskym aki barna szemû volt! Õ azért nem kellett senkinek csak nekem!
A kérdező hozzászólása: Azért is! De rem. más gondja sem lesz! (pszihés)
Nem hiszem, hogy pszichés problémával ez összefüggene. Embereknél is elõfordul, hogy különbözõ a szemszínük és nincs semmi bajuk. Genetikai mutáció. Másrészt viszont nekem tetszenek az ilyen kutyák. Nagyon egyediek. :)
Semmi baja nem lesz, csak esztétikai "probléma", emiatt kiállításra nem vihetnéd. De se egészségügyi, se pszichés problémája nem lesz emiatt.
Nem baj... Azt hiszem hogy a huskyknál és a malamutoknál ez elég gyakori dolog ha nem tévedek.
általába a világosabb szemükre süketek is de nem baj, ugyanolyan teljes életet fog élni :D
világosabb szemük oldali felükre :D csak már este van

Egy 8 hetes golden retriever kb mekkora lehet? És sokat nőne még egy hetet? Mert csak jövőhéten tudnánk utánamenni, és akkor már 9 hetes lesz. = ( És azt akarom, hogy még kiskutya legyen amikor hozzám kerül.

Legjobb válasz: Már nem lesz olyan kis szõrgombóc, de mindenképpen kiskutya lesz, hisz még csak 9 hetes, emiatt ne aggódj. :) Nem az a lényeg, hogy mekkora, hanem hogy természetében még igen kis ragaszkodó, kíváncsi kölyök kutyus. :) Mi is ilyen idõs korban hoztuk el a kutyámat, akkor kezdett csak igazán nõni, de még abszolút nem volt nagy. Utána meglátod fel sem tûnik majd hipp-hopp nagy kutya lesz (persze lélekben még mindig komolytalan marad) :) Megértem hogy kiskutyát szeretnél, az mindig édes, de ne felejtsd el, hogy egyszer megfog nõi (nem is olyan lassan), és akkor is ugyanúgy kell szeretned, gondoznod! :) Sok sikert és boldogságot a kis lurkóhoz, hidd el ha a kezedben tarthatod a sajátodként, akkor el is felejted ezt a kérdést :)

Már nem lesz olyan kis szõrgombóc, de mindenképpen kiskutya lesz, hisz még csak 9 hetes, emiatt ne aggódj. :) Nem az a lényeg, hogy mekkora, hanem hogy természetében még igen kis ragaszkodó, kíváncsi kölyök kutyus. :) Mi is ilyen idõs korban hoztuk el a kutyámat, akkor kezdett csak igazán nõni, de még abszolút nem volt nagy. Utána meglátod fel sem tûnik majd hipp-hopp nagy kutya lesz (persze lélekben még mindig komolytalan marad) :) Megértem hogy kiskutyát szeretnél, az mindig édes, de ne felejtsd el, hogy egyszer megfog nõi (nem is olyan lassan), és akkor is ugyanúgy kell szeretned, gondoznod! :) Sok sikert és boldogságot a kis lurkóhoz, hidd el ha a kezedben tarthatod a sajátodként, akkor el is felejted ezt a kérdést :)
Az ilyenek fogják eldobni, ha már csúnya, nagy kutya lesz és nem cuki... Nézz utána egy kcsit... A kutyák kb egy éves korig kiskutyák, kamaszok és 3 évesen lesznek igazán felnõttek. Úgyhogy van idõd...
Mi 7, 5 hetesen hoztuk el a kutyust( már majdnem 3 hónapos most), amúgy úgy szint golden retriever. Hát 9 hetes korára mindenki csak ámult mekkora kutya vált belõle. Mondani tudom, hogy a golden egy hét alatt tényleg képes rettenetesen nagyot nõni, úgy hogy észrevehetõ a méretbeli különbség. De hidd el a viselkedésében nem lesz látható, nekünk minél elõbbre járunk a kutyussal annál inkább játékosabb, szeleburdibb. Néha még most is mondom, talán kissé korai is volt nekünk a kutyust 7, 5 hetesen elhozni, mivel akkor még benne volt az, hogy sokat alszik és annyira azért nem akart játszani, tekintve ismeretlenek voltunk neki. 9 hetesen szerintem már benne lesz valamelyest az önállóság is(de tényleg csak olyan mértékben, hogy egyedül hagyás már nem gond). Szerintem semmivel sem lesz másabb a kutyus, még ha valamivel nagyobb is, a viselkedéseben sokáig kölyök marad.:D
Az, hogy tovább van a mamával, csak jó neki :)
én 11 hetesen hoztam el a kutyámat, mert mi elõtte elmentünk nyaralni.:/ de aranyos volt még akkor is.:)
Fél évesen is kölyök még, ne aggódj.
ha esetleg gondolod képeket is tudok mutatni méretbelileg... Az elõzõ voltam 18:34-es
A kérdező hozzászólása: Huh az nagyon jól jönne :) Küldj e-mailt.

Milyen módszerekkel lehet bolhátlanitani egy 9 hetes kiskutyát? Eddig boltban kapható Baba samponnal fürdettem, ami csak részben volt hatásos! Kérném a tanácsokat! Tomi

Ugy tudom védőoltást csak 3 hónapos korában ad az állatorvos neki,bolhanyakörvet is ugyanennyi idösen lehet nyakába tenni,egyes kereskedelmi forgalomban lévő bolhasamponok is csak 12hetes korban alkalmazhatóak!

Legjobb válasz: bolha ellen nincs oltás. 9 hetesen már használhatsz spot-ont

bolha ellen nincs oltás. 9 hetesen már használhatsz spot-ont
A baba sampont nagyon sürgõsen felejtsd el! Tele van kõolajszármazékkal. Ha már mindenképp humánnal akarod, akkor WU2, a narancsásrga feliratos, ami száraz hajra van. A bolhák ellen meg Neostomosan az igazi, de a komplett lakást ki kell vele mosni. Azt meg ki mondta h oltást csak 3 hónaposan kaphat? Egy normális oltási program így néz ki: 6-7 hetes:Parvovírusos bélgyulladás elleni oltás. 9-10 hetes:Kombinált oltás 11-12 hetes:Parvovírusos bélgyulladás elleni oltás 13-14 hetes:Kombinált oltás 15-16 hetes:Veszettség elleni oltás 6 hónapon belül:Veszettség elleni ismétlõ oltás
Spot on a legjobb, kérdezd meg az állatorvosod melyiket ajánlja, úgyis menni kellene az elsõ oltásra 9 hetesen (vagy a másodikra akár).
A kérdező hozzászólása: Igen vinni is akarom majd, kutyit, csak mivel rengeteg bolha van szegényben, (tulajnál ahonnan hoztam elég koszos helyen voltak összezárva hét másik testvérével)meg a bundájában a szöre tövénél a börhöz közel tele van fekete apró szemekkel, akár egy porszem, és nagyon vakaródzik, mivel tudnám azt eltávolitani? ki lehet azt kefélni a bundájából? köszi eddigi hozzászólásokat!
Már 2 oltásának kéne lenni, 6 hetesen az elsõ, 8 hetesen a második. Tehát ideje, hogy õ ios megkapja az elsõt. Ha elmész a dokihoz, õ majd ajánl bolhairtást is.
A kérdező hozzászólása: Értem, akkor mielöbb elis viszem, kapja meg amit kell, :DD
Figyelem, a helyét is bolhairtani kell!!! A Frontline spot on 8 hetes kortól alkalmazható!
Babasampont ne használj!! Tudom, hogy egy kommentelõ ezt már elmagyarázta, de azt javaslom, semmi emberi tisztálkodószert ne használj a kölykön, mert õ nem ember, hanem kutya! Nekem 8 hetes a kutyusom, de nem bolhás. A környezetre kéne figyelni, azt nyugodtan lefújhatod. Kérd ki az állatorvosod véleményét!
2hetes kortól alkalmazható kutyáknál: http://www.allati.com/kutya-eloskodok-ellen/exspot/---------..

9. hetes, 34 é kismama vagyok, első gyermek, fogalmam sincs semmiről. Tegnap a nőgyógyász mondta, keressem fel a védőnőt, így is tettem, akivel július (7. hó! ) 18. tudtunk időpontot egyeztetni, amikor már 14-15 hetes terhes leszek. Nem késő ez?

Akkor kapok kiskönyvet, akkor fogunk először találkozni. Nem lesz ebből probléma? Mire kell az a kiskönyv? Mi van benne? Addigra már a 12. heti vizsgálaton is túl leszek.

Legjobb válasz: A kiskönyv az, amibe minden eredményt összegyûjtenek, felírnak. Illetve ide kerülnek a pecsétek a terhesgondozáson. Én 13 hetesen voltam az elsõvel, 14 a másodikkal, 11 a harmadikkal. (Egyrészt, mert pont mindig szabin volt vagy betegállományban, másrészt, mert a mi védõnõnk pl nem is szereti a 12. hét elõtt kiállítani a kiskönyvet, mert ugye addig van a legnagyobb esély korai vetélésre.) Na, szóval nem lesz belõle semmi baj

A kiskönyv az, amibe minden eredményt összegyûjtenek, felírnak. Illetve ide kerülnek a pecsétek a terhesgondozáson. Én 13 hetesen voltam az elsõvel, 14 a másodikkal, 11 a harmadikkal. (Egyrészt, mert pont mindig szabin volt vagy betegállományban, másrészt, mert a mi védõnõnk pl nem is szereti a 12. hét elõtt kiállítani a kiskönyvet, mert ugye addig van a legnagyobb esély korai vetélésre.) Na, szóval nem lesz belõle semmi baj
Ha ez megnyugtat, akkor én holnap megyek elõször a védõnõhöz 16. hetesen. Szóval szerintem nem vagy elkésve. Amúgy én is a 20. kerületben lakok. :-)
Én 9. héten kaptam kiskönyvet, de a nõgyógyászom még soha nem írt bele! Az elsõ alkalommal a védõnõ írta bele az elsõ laboradatokat, úgy adta át. Azóta nekem csak a fogorvos pecsételt bele. A háziorvos is fog majd , õ azt modnta, hogy ált. a nõgyógyászok a végén írnak, pecsételnek bele. Soha nem kérték tõlem a kiskönyvet, a fogorvosnál is én kértem meg az orvost, hogy pecsételjen és írjon bele. Szóval emiatt ne aggódj. Bár tudom, hogy az ember annyira szeretné már, hogy kiskönyve legyen. Én is be voltam sózva, mert már 7 hetesen jelentkeztem a védõnõnél, de azt mondta, hogy akkor menjek, ha már lesznek leleteim. 7 hetesen még nem voltak...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor úgy látszik, mindenhol másképp van. Ebben a kései idõpontban benne van a védõnéni 2 heti szabadsága, és h én váltott mûszakban dolgozom. Nekem csak akkor jó ha du-os vagyok. A beutalók megvannak, azt a nõgyógyász adta. Amúgy Bp. 20. ker-ben lakom.
Nekem azt mondta a doki (ma voltam), hogy a védõnõhöz a laborlelettel menjek még a 12. hét elõtt. 2, 5 hét múlva megyek a 12. heti uh-ra. Hát remélem nálunk hamarabb ad idõpontot a védõnõ...Hol laksz, ahol ilyen sokára adnak? (Egyik barátnõm, 16 hetesen ment a védõnõhöz, nem volt semmi gond belõle neki.)
Nálunk mindenki 12. hét után kap kiskönyvet. Hisz a terhesgondozást nõgyógyász végzi, õ ad beutalokat, stb.
Én elõször a 6ikon, másodiknál a 9ik héten voltam. Nálunk is mindenhol kérik a kiskönyvet! Abban benne vannak a pecsétek, ha a dokihoz mész , beleírja, hogy hány hetes a terhesség, minden rendben van-e kell-e gyógyzser! Védõnõ beleírja a súlyt, vérnyomást! A legelején benne van az utolsó menstruáció, apa neve, védekezés módja, elérhetõségek!
Nem tudom, nálunk pl már vinni kellett elsõ vérvételre a kiskönyvet, azt kérték csak el a laborban, sõt 12. heti UH-on is. Nem értem, miért csak a 15. héten kapod meg, de gondolom baj nem lesz belõle.
hát passz. Nekem pl vérvételekre a beutalót a védõnõ adta, és az volt a 12. héten, meg nálunk amúgy is úgy van labor, hogy leadod a papírjaidat, meg a kiskönyvet. Ha a beutalókat megkapod máshonnan, késõbb majd beírnak mindent a kiskönyvedbe, amit kell. Hívd fel a védõnõt, kérdezd meg. Nem fogja leharapni a fejed :)
Szia én a X kerben lakom és 6! hetesen kaptam a kiskönyvet..

Naptári számítás szerint 9 hetes terhes vagyok, ám a 12 hetes UH-ra a naptári számítás szerinti 14. hétre kaptam időpontot. Ez normális?

Úgy tudtam, hogy az utolsó menstruáció számít, tehát én ezen az UH-on 14 hetes leszek...

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy betöltött 12 hetesnek kell lenni. Én is 13. hetesen mentem, tehát ez nem jelent semmit. Illetve a védõnõ által számított és az ultrahangos vizsgálat alapján lehetnek eltérések.

Én úgy tudom, hogy betöltött 12 hetesnek kell lenni. Én is 13. hetesen mentem, tehát ez nem jelent semmit. Illetve a védõnõ által számított és az ultrahangos vizsgálat alapján lehetnek eltérések.
Én is már betöltöttem a 13dik hetet mikor mentem és semmi bajnem volt, az eredményünk jó lett.
Szia! Igen elvileg ez igy jó! Az orvosok az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják a terhességet, viszont van egy beágyazódási idõszak ami 10-14 nap és ezért 2 hetet le lehet vonni a terhességbõl. Pl. Én most vagyok naptár szerint 18 hetes de a terhességem csak 16 hetes.

9 hetes kismama vagyok! Iszonyuan faj a torkom. Nem tudok nyelni! Egesz ejszaka nem aludtam. Probaltam a mezes teat, piritost. Mit vehetnek be ami nem art a babanak? Vagy mit tehetnek?

Legjobb válasz: Szia. Menj orvoshoz, õ fog írni olyan antibiotikumot, ami nem káros a babára. A gyulladásokkal különösen kell vigyázni. Gyors gyógyulást! 35 hetes kismama.

nekem is algopyrint meg panadolt mondott, "szigoruan egy szemet, csak ha indokolt" :) gyogyulj meg hamar (en is beteg vagyok :()
Szia. Menj orvoshoz, õ fog írni olyan antibiotikumot, ami nem káros a babára. A gyulladásokkal különösen kell vigyázni. Gyors gyógyulást! 35 hetes kismama.
Szia, én 6 hetesen voltam megfázva, torokfájás stb. Homeopátiás szerek nagyon jók, homeogene 9 - torokfájásra, Stodal - szintén csillapítja a torokfájást, köhögést, kaparást. Kamilla tea sok mézzel, + sok pihenés! Jobbulást, és boldog Babavárást!
Nekem azt mondta a védõnõ, hogy az algopyrin az egyetlen gyógyszer, ami nem jut át a méhlepényen, csak azt szedhetem fájdalomcsillapításra, ill. ha lázas vagyok. Ne várd meg, míg lázas leszel, inkább tényleg mej el orvoshoz. Jobbulást kivánok:16 hetes kismami!
Doki!!!
Semmi olyan dolgot ne vegyél be, amit nem a dokid ajánlott. Minden terhesség más, van amit az egyik kismama bevehet, a másik viszont már nem. Úgyhogy menj el a házidokidhoz, az a legbiztosabb.
Nagyon jók a homeopátiás készítmények is, nem tartalmaznak gyógyszert.A legtöbb patikában már részletes tájékoztatást kapsz róluk.
Szerintem is doki, de az tuti, hogy a tantumverde sprai-t lehet használni torok fertõtlenítõ, gyulladáscsökkentõ! A nevét tuti rosszul írtam !
Én is inkább azt javasolnám neked, hogy menj el az orvoshoz jobb ha inkább õ ír fel neked olyan gyógyszert amire szükséged van és persze nem árt a babának! Ha orvoshoz nem akarsz menni akkor viszont a gyógyszertárban kérj a torkodra olyan gyógyszert amit várandósan is tudsz szedni!Jobbulást neked! 34 hetes kismama
Fájdalomcsillapításra nekem a dokim a Panadolt javasolta. Nyugodtan bevehetsz belõle egyet-egyet, de a folyamatos szedését orvosi ellenörzés nélkül nem javasolnám. Ha nem enyhülnek a tüneteid, akkor jobb lenne, ha szakember írna Neked gyógyszert. Boldog babavárást!

Volt-e jó kimenetele annak, amikor a picike túl pici? 9 hetesen 13-17 mm kellene legyen, de csak 7, 1.9 nap alatt csak 0, 4 mm-t nőtt?

Nincs semilyen káros szenvedélyem, és nem kínoznak rosszulétek, normálisan élek és táplálkozom.

Legjobb válasz: azigen. nekem 10hetesen 41mm vol:S remélem semmi gond nincs.ha a dokid azt mondta akkor hidj neki.

azigen. nekem 10hetesen 41mm vol:S remélem semmi gond nincs.ha a dokid azt mondta akkor hidj neki.
Szia! Most nem szabad kétségbe esned és azon aggódnod, hogy valami probléma van. Ezzel még többet ártasz a babádnak. Nem olyan biztos, hogy valami baj van. Az is lehet, hogy csak el vagy számolva és nem is 9 hetes vagy. Nekem a 12. héten "túl nagy" volt a babám, vagyis a szonográfus csaj azt mondta. Akkor volt 7, 9 cm. Nyugodj meg, keress fel egy jó dokit és õ majd elmondja, hogy mi a helyzet. Minden jót! Kellemes baba várást! Jó egészséget! :) 18 heteske
Doki mit mondott erre? Mikor mész legközelebb uh-ra, mert gondolom visszahívtak, ha fejlõdik akkor lehet tényleg el vagy számolva és kissebb a terhesség!
Most néztem, 9 hetesen 23 mm-t ír, a 7mm tényleg nagyon kicsi, az 6-7 hetes terhességnek felel meg. Nem lehet hogy késõbb fogant a babád? Habár elég keveset nõtt 9 nap alatt.... Én a helyedben elmennék uh-ra, és megnézetném magam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, bár nem vígasztaltak meg:( Voltam ultrahangon ultrahangon, ott mérték ezeket az értékeket. Egy hét múlva kell mennem ismét, de lehet, hogy megkeresek egy másik dokit is. És most kicsit vérzek is, remélem, hogy csak a menzesz második kimaradását jelzi. Most pihenek. Mondtam a picinek, hogy nagyon szeretnénk, hogy éljen és egészséges legyen. Mit tehetnék még?
Ha vérezgetsz kicsit én azt mondom irány a kórház!!!! Csinálnak egy uh-t és ha nincs seemi baj akkor legalább megnyugszol, és a vérzésre is adnak gyógyszert! Ne várj még 1 hetet semmiképp!!!!
A kérdező hozzászólása: Két doki is azt mondta nincs gyógyszer a vérzésre, más mint amit amúgy is kapok: a 3x2 ultrogestan. Ti hallottatok másról?
Vérzésre azt szokták adni, de annak meg kellene szüntetni a vérzést! Ha nem akkor sajna lehet vetélés lesz.

Egy nagyobb kutya ami olyan 5-6 hónapos már nem fog úgy kötődni hozzám, mint egy 8-9 hetes?

Ha egy 8.9hetessel foglalkkozok olyan sokat, sokkal jobban fog szeretni, meg köt?dni hozzám, mint egy már kb fél éves kutya nem?

Legjobb válasz: Dehogynem, ne viccelj! Én egyszer egy 7 éves kutyát hoztam ki menhelyrõl, annál jobban még egyik kutyám sem ragaszkodott hozzám. A mostani kutyám 8 hetesen került hozzám, de ha a következõ kutyám vásárlása elõtt leszek, akkor mindenképp növendéket (tehát olyan 4-7 hónaposat) fogok keresni. A kötõdést minden életkorban ki lehet alakítani. Ez inkább a kutya személyiségétõl, és a Te nevelésedtõl függ, mintsem a kutya életkorától.

Dehogynem, ne viccelj! Én egyszer egy 7 éves kutyát hoztam ki menhelyrõl, annál jobban még egyik kutyám sem ragaszkodott hozzám. A mostani kutyám 8 hetesen került hozzám, de ha a következõ kutyám vásárlása elõtt leszek, akkor mindenképp növendéket (tehát olyan 4-7 hónaposat) fogok keresni. A kötõdést minden életkorban ki lehet alakítani. Ez inkább a kutya személyiségétõl, és a Te nevelésedtõl függ, mintsem a kutya életkorától.
Ó, dehogy. Két kutyánk van, az egyiket az utcáról fogadtuk be, olyan másfél év körüli volt akkor, a másikat "tenyésztõtõl" kaptuk 14 hetesen. A kóbor semmivel sem volt nehezebben kezelhetõ, és soha nem jutott eszébe elmenni tõlünk.
ennek nincs köze ahhoz, hogy milyen idõs kora óta van veled.csak ahhoz van köze milvennek lát téged.
Ha olyan kapcsolatot építesz ki a kutyáddal élete végéig mélyen fog kötõdni hozzád és rajong érted. Ez rajtad múlik csupán.
Egyáltalán nem. Az én kutyám majdnem öt hónaposan került hozzám. Elõtte pár hetes korától másnál volt. Annyira kötõdik hozzám, hogy az hihetetlen. A régi gazdáját fel sem ismer. Pedig az utcán találkoztunk már vele nem egyszer..
Dehogynem. A kutyák hihetetlen alkalmazkodó lények, az én két kutyám egy éves korukban kerültek hozzám, de én úgy érzem, mintha mindig is velem lettek volna:)
Szerencsére nincsenek ilyen szabalyok. Attol fugg hogyan és mennyit foglalkozol vele. Egy 5-6 honapos kutya eloéletérol néha kevesebbet tudsz, de ez sem ellene szol, kutyaiskolaban lattam egy éves menhelyi kutyat egy honap alatt olyan intenziven csuggeni a gazadjan ahogy mas kutya-gazda parosok évek alatt nem jutottak el. Ezek jol megtalaltak egymast. Toled fugg minden.
de igen

Lehet az, hogy a kutyám hallja a kisbabám szívét a pockomban? A fejét vagyis inkább a fülét mindig odateszi. Sőt amikor eszembe jutott, hogy lehet terhes vagyok akkor is mindig odatette a fejét. Lehet érzi? 9 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne, csak nekünk cicánk van. 2 nappal ezelõtt behelyezkedett az ölembe. A 2 elsõ lábát rárakta a pocakomra, és érdekesen mormogott perceken keresztül, közben a babám is nagyon intenzíven elkezdett rugdosni. Mint tudjuk az állatok nagyon sok dolgot megéreznek, ezt a dolgot miért ne érezhetnék. 21 hetes kismama

Ez engem is érdekelne, csak nekünk cicánk van. 2 nappal ezelõtt behelyezkedett az ölembe. A 2 elsõ lábát rárakta a pocakomra, és érdekesen mormogott perceken keresztül, közben a babám is nagyon intenzíven elkezdett rugdosni. Mint tudjuk az állatok nagyon sok dolgot megéreznek, ezt a dolgot miért ne érezhetnék. 21 hetes kismama
A 2 pulink szeret ugrálni, sokszor így üdvözölnek minket, ha hazajövünk.Amikor terhes voltam nem a hasamra, hanem oldalt a csípõmhöz ugráltak, mintha tudták volna, hogy vigyázni kell.Ha a fiam kint alszik a kocsiban nem is ugatnak.
Egy babás magazinban olvastam, hogy a nõ kutyája mindig a pocakra tette a fejét. Aztán egyszer csak nem. Kiderült, hogy megszûnt a szívhang, a baba meghalt (pár hetesen). Aztán megint terhes lett a nõ, de még nem is tudta, a kutya buksija már ott is volt a pocakján. Az egy egészséges terhesség lett, szép babával.
Érdekes dolog ez :) Az én kutyám sokáig nem vette észre, hogy baba van a pocakomban. Szokása volt, hogy amikor valaki feküdt, akkor simán lazán átsétált rajta. Nem nagyon zavartatta magát, hogy ránk lép. Jó, mondjuk nem nagy kutya, tacskó. Aztán amikor már elkezdett mozogni a babám a hasamban, onnantól kezdve kikerülte a pocakomat, és sokat szimatolgatta. Aztán amikor megszületett, talán két napja voltam otthon, és jöttek keresztanyámék megnézni a babát. Pont senki nem volt otthon, csak én és a picur, a kutya meg nem engedte be õket a szobába, úgy gondolta, hogy neki meg kell minket védenie, mert én még nem vagyok elég erõs hozzá :) Amikor a testvérem hazaért, akkor már odébb állt, de addig nem tágított az ajtóból :D
Nem hallja, de érzi, ahogy sok kisgyerek is megérzi. (látja)
A kérdező hozzászólása: Valahol azt olvastam, hogy a kutya ha koncentrál meghallja ahogyan nõ a fû..onnan gondoltam, hogy esetleg hallja is.

Mennyire paráztok azon, hogy történik valami baj? Gondolok influenzára, vagy mondjuk egy vetélés, amit azonnal nem is lehet észrevenni? Olvastam itt olyat, hogy 9 hetesen elment a baba és csak 11. héten tudta meg a kismama. 7 hetes vagyok

Legjobb válasz: Én biztos voltam benne, hogy nem történhet baj. Mégis meghalt a baba. Szóval ne parázz, azzal csak ártasz mindkettõtöknek. A baj sajnos anélkül is megtörténik, hogy várunk rá. "Bevonzani" pedig nem szabad. Boldog babavárást!

Én biztos voltam benne, hogy nem történhet baj. Mégis meghalt a baba. Szóval ne parázz, azzal csak ártasz mindkettõtöknek. A baj sajnos anélkül is megtörténik, hogy várunk rá. "Bevonzani" pedig nem szabad. Boldog babavárást!
Ja, és légyszíves ne olvasgass olyanokat, ami nem neked való ! ;-) :-)
nekem is a 9. héten halt el és a 12. héten vettük észre. Sajnos elõfordul. De nem szabad ilyesmin stresszelni, ha szerencséd lesz, most jön az álomkóros periódus, a 2. terhességnél átaludtam az egész elsõ trimesztert, szóval már nem volt alkalmam ilyesmin agyalni :) 30 hetes kismami
Szia!Egyszerûen ne foglalkozz ilyesmivel és ne olvass semmi rémisztõ történetet. Általában akiknél minden rendben van, nem írják le, akiknél pedig valami gond volt, szívesebben megosztják másokkal. Én is sokáig voltam stresszben, és rájöttem, hogy teljesen felesleges, úgysem tõled függ, hogy mi fog történni. A lényeg, hogy vigyázz magadra, és élvezd a terhességet!
Szia! Nekem tavaly augusztusban szakították meg a terhességet a 12.héten mert nem volt szívverés, de a nagysága alapján kb három hete már elhalt.Nem elriasztani akarlak, de sajnos van ilyen.Most 34 hetes kismama vagyok, de végig paráztam az elsõ 12 hetet.De ne is gondolj ilyenekre, rendben lesz minden. Üdv
A kérdező hozzászólása: és ha megáll a szíve, akkor nincs semmi tünet? ugyanúgy érzékenyek a mellek, puffadva van a has és semmi folyás nincs?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!