Találatok a következő kifejezésre: 9 hetes és nagyon (54 db)

A fiam 9 hetes, és nagyon lassan, 1 órán keresztűl eszik. (anyatejes). Mit tegyek, hogy kicsit felgyorsítsam?

Legjobb válasz: Hát, ha nem alszik közben, akkor nem tudsz mit csinálni. Ha elalszik a cicin, akkor óvatosan ébreszd fel.

Hát, ha nem alszik közben, akkor nem tudsz mit csinálni. Ha elalszik a cicin, akkor óvatosan ébreszd fel.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem alszik el... Csak élvezi.Én kevésbé:(
Szia! 10-15 perc bõven elég egy cicin.Annyi idõ alatt jól kell lakjon, sõt hamarabb is.Ha téged zavar, ne engedd több ideig.Ha keveset evett, a következõ evésnél majd gyorsabban szopizik.Amúgy is nagy lendülettel szoktak nekiállni, észre lehet venni ha már csak az élvezet kedvéért szopizik. Minden jót, üdv

Nem túl nagy ez az érték? A elvileg 9 hetes és4 napos vagyok és ma voltam uh-on és a CRL értékem szerintem magas:42, 1mm. A doki azt mondta, hogy a terhesség ideje: 9/9 hét és nagy baba. Lehet, hogy azért magas, mert ikrek?

Legjobb válasz: Ha ikrek lenne akkor 2 lenne.A CRL ülõmagasság,de tényleg nagyobb az átlagnál a babód. http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Itt meg tudod nézni,mekkora méret a nagy átlag.

Ha ikrek lenne akkor 2 lenne.A CRL ülõmagasság, de tényleg nagyobb az átlagnál a babód. http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Itt meg tudod nézni, mekkora méret a nagy átlag.
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 ez az oldal szerint majdnem 11 hetes vagy lahat hogy el vagy számolva

6 hetesen mentem a dokihoz, minden okés volt, ma kellett visszamennem 9 hetesen, és kiderült, hogy elhalt a magzatom, nem hallottak szívhangot sem, nem fejlödött tovább, nagyon elkeseredtem, mitől következhetett ez be? Hétfőn elveszik.

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom, hogy így történt. Az oka valószínûleg az, hogy életképtelen volt a magzat. Lehet hogy a gének állománya nem volt megfelelõ. Ami természetesen nem azt jelenti, hogy a következõ alkalommal is így fog történni. Ezért is kívánom, hogy legközelebb nagyobb szerencsével járjatok!

Nagyon sajnálom, hogy így történt. Az oka valószínûleg az, hogy életképtelen volt a magzat. Lehet hogy a gének állománya nem volt megfelelõ. Ami természetesen nem azt jelenti, hogy a következõ alkalommal is így fog történni. Ezért is kívánom, hogy legközelebb nagyobb szerencsével járjatok!
Én is átestem már sajnos egy missed ab-on, üres volt a petezsák, de akkor már volt egy kicsi fiam, aki nem hagyta, hogy keseregjek. Most 37 hetes terhes vagyok a hugival. Természetes, hogy szomorú vagy, de hidd el, hogy nem véletlenül ment el. Ne görcsölj rá a következõre, és hidd el, hogy hamar össze fog jönni! Sok szerencsét!
Õszintén sajnálom! Nekem már volt mindkét verzió, elhalt baba és másodjára meg üres petezsák! :( Az ég világon mindenféle vizsgálaton átestem, de semmi bajom. Szóval ezekre sajnos nem mindig van magyarázat! Mihamarabbi gyógyulást!
Az én történetem röviden: missed ab szülés missed ab szülés spontán vetélés most 7 hetes terhes vagyok :) Ne aggódj, a következõ babával nem lesz gond. Még azt is el kell mondanom neked, hogy a második missed után 2 héttel újra teherbe este, és hál istennek egészséges picilányt szültem, aki már két és fél éves. Fel a fejjel, tudom könnyû mondani, de biztosan meg volt az oka, ha nem maradt veletek.
Júliusban estem át a mûtéten. nem fejlõdött baba, csak üres petezsák. akkor nagyon szomorú voltam. eltelt a 3 hónap türelmi idõ és azonnal babás lettem. azóta már a 14. hetet taposom. sors fintora, július 20-án vetéltem el, és most a következõ szülés várható ideje július 20! Engem is azzal boldogítottak, biztosan beteg lett volna.... ez akkor nem vigasztalt. most viszont nagyon boldogok vagyunk! Fel a fejjel!!!! gondolok Rád hétfõn!!
õszinte részvétem, én is átestem missed ab-on, más miatt mert még embrió sem volt, csak egy hatalmas petezsák nõtt napról-napra gondolj arra, hogy nem lett volna egészséges és a természet így szelektál gondolj továbbá arra, hogy a következõvel semmi gond nem lesz!
elozo vagyok, terhesseg, missed ab, azóta nem jön össze. 5 éve. nem tudni h mire szamithatsz utana. reálisan álljál hozzá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek aki válaszolt nekem, sokat segít ebben a helyzetben....
Sajnálom! Nálam is így volt sajnálatos módon... Én 8 hetes voltam, amikor elkezdtem barnázni, vérezni és nekem ki is lökõdött a petezsák, de ettõl függetlenül nekem is csináltak egy tisztítást... Utána volt 2 rendes vérzésem és a 3. nem jött meg... Ez a terhesség feledtette csak velem a másik, elvesztett babót. 30+3 hkm
Nálam ez volt:vetélés 15 hetesen vetélés 10 hetesen missed ab.12 hetesen szülés szülés missed ab.12 hetesen szülés missed ab.12 hetesen most 34 hetes terhes vagyok. Nálam nem derült ki hogy mi volt a baj.A tüneteim pedig még a mûtétek után is 2-3 hétig meg voltak.Nagyon sajnálom hogy veled is megtörtént ez a szomorú dolog, együtt érzek veled, de ne add fel!!!Minden jót és sok kitartást kivánok neked!!!
Sajnos ez gyakran megesik, bár tudom, hogy ez nem vígasztal. A mûtéttõl ne félj, semmi extra, de utána pihenj sokat, és sírj, amennyit szeretnél, ne játszd meg, hogy jól vagy, mert akkor késõbb jon ki rajtad. kb 2 hónap múlva már lehet is újra próbálkozni, és ne félj, ossze is fog jonni. Sok sikert és kitartást
Én pont így jártam. Én is 9 hetesen mentem, és nem volt szívhang. Minden terhestünetem megvolt, nem is gyanakodtam. Villámcsapásként ért a hír, nem is akartam elhinni. Ennek már 3 hónapja. Akkor nagyon bele voltam betegedve, de mára sokkal pozitívabban látom a dolgokat. Tele vagyok reménnyel, hiszen nagyon sokan szülnek egészséges gyereket missed ab után. Bár ha néha eszembe jut, hogy már mennyi idõs terhes lehetnék, egy percre elszomorodom. Fel a fejjel, ha túl leszel a mûtéten, minden nappal jobb lesz.
Õszintén sajnálom!!!:(:(:( Én is nagyon parázok, mert 6 hetesen voltam dokinál, akkor petezsákot, benne embriót látott, szívhangot nem, 3 hét múlva rendelt vissza, jövõhét szombaton kell menjek. de már nagyon izgulok. Kérdezném tõled, és minden válaszolótól, akik sajna így jártak, hogy a tipikus terhes tüneteket a történtek ellenére is produkáltátok??? Mert reggeli hányinger, étvágytalanság, sok pisi, kávéundor van nálam. Megnyugodhatok így, vagy ezek nem jelentenek semmit???
enyem: terhesség, nem narthattam meg (...)
Sokan átéltük ezt, de nemsoká újra tethes leszel és születni fog egy egészséges kisbabád, aki elfeledteti veled ezt az egész szörnyûséget. Nekem a 8. héten derült ki, hogy nincs szívhang, elvették és pont egy évre rá megszületett a kislányom. Most megint terhes vagyok, 9 hetes, még bennem van a félsz.

Vettem szivhang hallgatot, hogy hallhassuk a babat a pocakban. Most 9 hetes es 4 napos. Meg nem hallani. Miert? Es mikortol lehet? Mar nagyon varjuk hogy hallhassuk!

Az uh mar volt szivhang.

Legjobb válasz: A szívhangfigyelõ leírásában mit írnak? Hányadik héttõl hallható vele? Mert benne kell lennie. Egyébként meg azért nem hallod még, mert 12. hétig a méhed a szeméremcsont mögött van, azután éri el a növekedése, illetve haladja megy a csont magasságát. Amíg a csont az "útban" van, addig biztos, hogy szívhangfigyelõvel nem fogjátok hallani. Nekem egy elég jó minõségû, érzékeny készülékem van és azzal is csak a 12. hét után volt hallható a szívhang. De még arra sem kell mérget venni, ha nem találjátok vele ne ess kétségbe. Egyébként meg van olyan készülék is, amivel például csak a 6-7. hónaptól lehet megtalálni.

A szívhangfigyelõ leírásában mit írnak? Hányadik héttõl hallható vele? Mert benne kell lennie. Egyébként meg azért nem hallod még, mert 12. hétig a méhed a szeméremcsont mögött van, azután éri el a növekedése, illetve haladja megy a csont magasságát. Amíg a csont az "útban" van, addig biztos, hogy szívhangfigyelõvel nem fogjátok hallani. Nekem egy elég jó minõségû, érzékeny készülékem van és azzal is csak a 12. hét után volt hallható a szívhang. De még arra sem kell mérget venni, ha nem találjátok vele ne ess kétségbe. Egyébként meg van olyan készülék is, amivel például csak a 6-7. hónaptól lehet megtalálni.
kb. a 20. héttõl hallható a szívhang figyelõvel a kicsi szíve! addig kitartást! :)
Ohh, egy kilenc hetes négy napos magzat teljes mérete max 4-5 centiméter, a szíve ebbõl mennyi lehet?! Az ultrahangon ha jól sejtem, nem HALLOTTAD a szívhangot, hanem max LÁTTAD a szív pulzációját. Türelem, szerintem is vagy a 18-20-ik hétig legalább.
A második válaszoló vagyok. Ha azt írják, hogy a 12. héttõl hallható vele, akkor nyugi, ne aggódj, rakd el három hétre szépen a készüléket. Hidd el, ha már korábban is hallható lenne, akkor azt írták volna a tájékoztatóban, hiszen az a készülék minõségét és marketingjét emelné még inkább. Ha esetleg a 12. hét után sem találod, akkor se ess pánikba, én is csak nagyon-nagyon nehezen találtam meg még akkor, sokszor már rémeket képzeltem és görcsösen kerestem, piszkáltam a pocimat vele, mert azt hittem, hogy azért nem hallom, mert baj van, közben meg csak azért nem hallottam, mert nagyon-nagyon pici volt a babó. Egy-egy ilyen eszeveszett keresgélés után néha én idegbõl raktam le és csak napokkal késõbb próbálkoztam ismét, mert úgy gondoltam, többet ártok a pocakom zaklatásával és az idegeskedéssel. A 14. héttõl viszont már mindenféle szenvedés nélkül könnyen megtaláltam.
Koszi a valaszt! En is kulfoldon vagyok, de en meg csak 6 hetes vagyok.
Még korai. Olyan 12. hét körül nézettem meg a védõnõvel, de õs is alig találta meg. A közepe, vége felé lesz ez hasznos.
A Mini Manó bababoltban van, a XIV. Nagy Lajos kir.útján van a bolt, de a pontos címért nézd meg a honlapjukat.5.5hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Elvileg 12 het volt a papirjan.En kulfoldon vagyok es neten rendeltuk 5000 forint korul.Koszi a valaszokat!Akkor meg varok!
Hol lehet ilyet venni és mennyibe kerül?
Én olyat vettem, ami a 20. héttõl írja, hogy hallható vele Babókánk szívhangja. Most léptem a 19.-be, és én is probálkoztam már vele rendesen, de mindenki megnyugtatott hogy egyrészt ha rá van írva hogy a 20. héttõl, akkor mit várok egyáltalán elõtte, másrészt meg még akkor sem biztos hogy mindíg hallgató lesz ( nagyban függ a babák poziciójától is, hogy hogyan fekszenek ) Szóval nyugi, bár én is úgy várom már hogy halljam a szivecskéjét :)

Még nem voltam dokinál, és 9 hetes vagyok. Nagyon mérges lesz rám a doki?

Legjobb válasz: Nem lesz mérges ,de ideje lenne,hogy elmenj.

Nem lesz mérges , de ideje lenne, hogy elmenj.
Nyugi, egyáltalán nem lesz mérges. Az én dokim kifelyezetten azt kérte, hogy a kimaradt menstruáció után csak 4-5 héttel menjek el hozzá. Az elõtt csak a paráztatás megy, hogy megfelelõen emelkedik e a hcg, nõ e rendes ütemben, mikor lesz már szívhang stb.
Nem bántásból, de nem vagy kiváncsi rá hogy midnen rendben van-e? Van-e szivhang nem méhenkivüli-e stb. A legtöbb kismama alig várja vbégre láthassa hallhassa a picit.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek hozzá
Nem is kellene 9-10 hét elõtt.
Sajna én is elmentem szerdán amikor még csak 4+6 voltam mivel a férjem nem hagyott vele békén.. most izgulhatok, hogy minden oké-e mert nem láttak semmit az ultrahangon :(
A hugom 5 hetesen volt elõször. Nem volt még szívhang. Sajnos hajlamos az ember túlparáztatni magát vagy éppen beleélni túlzottan abba, hogy gyermeke lesz. Nos neki csalódnia kellett ugyanis a következõ héten elvetélt. :( Talán jobb lett volna ha nem vizsgálják még 5 hetesen. Ki tudja...
Nem lesz merges :-) En az elsonel 11 hetesen mentem eloszor, mert azelott sose voltam meg nogyogyasznal es feltem egy kicsit. A mostaninal mar 5 hetesen voltam de ugymond "sok ertelme nem volt", azon kivul, hogy megallapitotta hogy csak petezsak van. 8-9 het korul raer mikor mar biztosan van szivhangja.
Én 11 hetesen mentem el elõször, igazából pontosan azért, mint az elõzõ válaszoló, akkor voltam elõször nõgyógyásznál, és egy kicsit tartottam a dologtól. A baba meglepetésként érkezett, és kicsit sokáig tartott, míg kapcsoltam, hogy ez a helyzet. Egyáltalán nem volt rám mérges az orvos, és tapasztalatból mondom, semmi hátrányom nem származott belõle, hogy nem mentem el elõbb. 25 hetes kismama :)

Bichon havanese 9 hetes kiskutyám nagyon vakarózik, szinte harapja a saját szőrét a farkánál és két oldalt. Bolhára utaló jelet nem találtam, se piros foltot, semmilyen elváltozást. Szerintetek mi lehet vele?

Legjobb válasz: Talán orvost kellene megkérdezni! Lehet allergia, atka, gomba, fertõzés, gyulladás, bûzmirigy gond, akár betegség egyik tünete, stb.

Talán orvost kellene megkérdezni! Lehet allergia, atka, gomba, fertõzés, gyulladás, bûzmirigy gond, akár betegség egyik tünete, stb.
A kérdező hozzászólása: Jövõ héten megyünk a következõ oltásra. Szerinted ne várjak addig? Vigyem el dokihoz hamarabb?
Én nem tudnám egy hétig nézni ahogy szenved, de ahogy érzed.
Az hogy te nem látsz bolhára utaló jelet, nem feltétlen jelenti azt hogy nincs bolhája. Azzal hogy hamarabb elviszed orvoshoz nem fogsz ártani neki, sõt. A vizsgálatért a pénzt így is úgy is ki kell fizetned, ha most viszed, ha egy hét múlva. Én a helyedben elvinnél holnap.
bolha, féreg, bûzmirigy. akármi lehet. A normális állatorvos meg addig ugysem oltja be, amig nem gyõzõdik meg róla, hogy a kutya 100%-ban egészséges.
A kérdező hozzászólása: Köszi válaszokat mindenkinek! Voltunk már orvosnál, mert éjszaka kifolyott a bûzmirigye. Kinyomkodták neki és a doki azt mondta, hogy ez nagyon sok mindent tud okozni. Oltás elõtt megint megcsinálja majd a jövõ héten. Már sokkal jobb a kedve is, annyira édi, ahogyan játszik!

Van egy alaszkai malamut kiskutyánk 9 hetes ma tgnap elött vettul észre hogy nem nagyon akar enni nincs étvágy estére meg hányt és kiderult hogy kilisztás lett bevan oltva és adom neki ezt a féregirtot gyogyszert?

Szerintetek helyre jön meddig fog szenvedni szegénykém ma délután habot hányt habosat de nem láttunk gilisztát benne mennyi idö mire helyre jön?

Legjobb válasz: A Pratelnél léteznek sokkal jobb féreghajtók is, például Milbemax, Drontal, Cestal, én ezek közül választanék. És (szívem szerint) nyakon vágnám a dokit az oltás miatt. Férges kutyát nem szoktak oltani ugyanis normális orvosok. Egyébként azt javaslom nagyon figyeljetek oda rá, elsõsorban a táplálás terén. Ha 9 hetesen ilyen férges, plusz nem volt oltva, akkor tutira egy aranykoszorús mesterszaporítótól (vagy kutyagyárostól) van. Mivel a fajta nagytestû kutya révén erõsen hajlamos a DP-re, jó esélyetek van rá, hogy õ is beteg lesz.

A Pratelnél léteznek sokkal jobb féreghajtók is, például Milbemax, Drontal, Cestal, én ezek közül választanék. És (szívem szerint) nyakon vágnám a dokit az oltás miatt. Férges kutyát nem szoktak oltani ugyanis normális orvosok. Egyébként azt javaslom nagyon figyeljetek oda rá, elsõsorban a táplálás terén. Ha 9 hetesen ilyen férges, plusz nem volt oltva, akkor tutira egy aranykoszorús mesterszaporítótól (vagy kutyagyárostól) van. Mivel a fajta nagytestû kutya révén erõsen hajlamos a DP-re, jó esélyetek van rá, hogy õ is beteg lesz.
ha már a hányásban jön ki a giliszta, akkor nem nagyon volt féreghajtva elõtte, vagy nem a megfelelõ mennyiségû adagot kapta. Milyen gyógyszered van féreghajtásra? Így, hogy férges, az oltás sem ér sokat.
Már ne is haragudj, de a Te hibád és nem az elõzõ gazdié, mert ti vettétek magatokhoz 5 hetesen, és nektek kellett volna elvinni orvoshoz! És egy kiskutya férges, ha nem kap féregtelenitõt, és nem is veszélytelen. Ha ennyire legyengült akkor örülj , ha életben marad! És nem kioktatni akarlak, de csak gondolj bele, ha 5 hetesen magadhoz veszed, onnantól fogva neked kell róla gondoskodni.
A kérdező hozzászólása: Igen ez igy is van de a másik gazdija mondta hogy már önálloan eszik és el lehet hozni nyugodtan.
Nagyon felelõsségtejes állattartó! Remélem nem pénzért vettétek! És remélem nem is hirdettek sehol sem!
Túl fogja élni . A gyógyszer hatására jöttek ki a férgek belõle. A hányás pedig valószínûleg a gyógyszer miatt van. Hányt még azóta? Vizet igyon, mert , ha túl sokat hány, kiszáradhat. Rizs, fõtt sovány csirkehúst ehet, ha akar.
A kérdező hozzászólása: Remélem igy lesz helyre jön már 4 óra ota nem hányt viz az van elötte mindig de nem iszik csak ha kint van az udvaron eszi a havat.
Nem kellene engedni a havat enni. Koszos, hideg. Egy legyengült kölyöknek ettõl könnyen lehet gyomor-bél gyulladása. Ne engedd ki addig, míg nem iszik vizet. Ha van leves otthon, zsírtalanítva a levébõl megpróbálhatsz adni. Persze, ne legyen az a lé fûszeres nagyon.
A kérdező hozzászólása: Rendben van mindent megteszek érte de ha nem iszik akkor nem tudom hogy lehetne e fecskendövel vizet vagy leves levét adni neki hátha ugy elfogadja mindig van elötte ennivalo és viz de nem eszik nem iszik csak a havat nyalogatja pedig van viz elötte medig tarthat amig helyre jön.Vagy mit adjak neki hogy helyrejöjön és ne száradjon ki.A féreghajtón kivul mert még holnap adok neki egy egész szemet és utána abba kel hagyni ezt mondta a doktornö.
Egy kutyának fontos lenne a szocializáció, és azt az anyjától kapja meg és a testvéreitõl - lehet 5 hetesen már eszik önnállóan, de viselkedés zavaros lehet , és ráadásul a szilárd étel mellett még idõnként szopik. És nem pusztán a szaporitókat itélem el, hanem azokat, akikben ennyi felelõsség sincs, mert láttam már tk-nélküli fajtatiszta kutyákat , akik normálisan tartották a kutyákat, de ez már felháboritó h egyeseket ennyire nem érdekli a kutyájuk kölykének a sorsa!
Holnap hívd fel az orvost. Mond el neki, milyen állapotba került a kiskutya. Ha holnapig nem iszik, talán infúzió kellene neki. A hó nem fedezi a szükségletét vízbõl. Ráadásul, ahogy írtam, jó kis gyulladást okozhat.
A kérdező hozzászólása: Igen jol mondod igazad van nagyon kicsi még nincsen neki hasmenése rendes a széklete neki reggel kakilt és láttuk benne a gilisztákat amikor hány hadosat vagy nyálat akkor abban nincsen giliszta az már jo jel helyre fog jönni ugye legszivesebben felhivnám a volt gazdiát és megmondanám neki a magamét tegnap volt a doki nála kapott féreghajtot és az oltását és azt mondta hogy helyre fog jönni ettöl kifog tisztulni a gyomra a férgektöl.
5 hetes az nevetséges! Ilyen kicsi korában nem lett volna szabad elhozni! Kb most lett volna az elválasztás ideje- 7-8 hetesen! A féregtelenitõt pedig hamarabb is meg kellett volna kapnia, és az oltásokat is, hiszen ebben a korban nagyon fogékony a betegségekre! A Parvo vírus pl meg is ölheti szegény kiskutyát! Ha nem múlik el a hasmenése, akkor vidd el orvoshoz!
Féreghajtás már 2-3 hetesen kezdõdik. ía korról ne is beszéljünk, milyen korán odaadták. Ráadásul, amikor elhoztátok, eleve dokihoz kellett volna vinni . Õ adott volna féreghajtót neki, tuti. Hiába adsz neki bármit, ha nem eszik. A tabletta és a döglött férgek megkínozzák.
vidd el orvoshoz
A kérdező hozzászólása: Tegnap volt állatorvos kint nálla és ezt a fajta féreghajtot adta neki PRATEL tablete za pse ezt kapa. Tegnap kapta meg a 6 hetes oltását is.
A kérdező hozzászólása: Ebböl a tabletábol felet kell neki adni 2 napig utána meg kettö napig egészet ezt mondta a doki tegnap de miért hány habosat abban nincs giliszta csak a székletében van ez mennyire veszélyes az emberi szervezetre?
A féreghajtó dolgozik. Nem kell kézzel nyúlkálni a székletéhez és semmi fertõzés nem lesz. Lehet, sok a gyomrának a féreghajtó. Majd elmúlik.Addig igyon eleget és ne erõltesd, ha nem akar enni. Bár nem ismerem a Pratelt, de másfajta féreghajtóból beadnak egy adagot és 10 nap-két hét után ismétlik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segitséget hát nem eszik egyáltalán semmit csak a havat eszegeti az udveron tejet is kinálunk neki de nem issza meg remélem helyre fog jönni szegénykém hány nap lehet kb hogy helyrejöjön és hogy ugyan olyan vidám legyen mint volt ha simogatom ugy nem lehet elkapni ugye simogatás után persze kezet mosok.
A kérdező hozzászólása: Ezt a fajta féreghajtot kapta nem adhatok neki mást a doki nem mondta hogy nem lehet igy beoltani a hat hetes oltását kapta meg.De remélem nem lessz nagyobb baja töle.
A simogatástól nem lesz bajod. Szépen kezet mosol és kész. Az oltással csak annyi lesz, hogy nem igen hasznosul. Szóval, vigyázzatok rá. Ha nem eszik, ne erõltesd. Néha tegyél ki neki kaját, de , ha nem kell, vedd el. Tejet ne adj, mert meghajthatja, és akkor még jobban kiszárad a szervezete. Víz legyen neki. Nem tudom, ki a dokid, de keresnék másikat hosszú távra.
Hol vetted a kutyust? Mikor vettétek magatokhoz? Szerintem nem kapta meg idõben a féreghajtót!
A kérdező hozzászólása: Háztol lett véve a kutyus ott is ahol vettuk malamut volt anya apa 5 hetes korában lett elhozva ma 9 hetes de eddig semmi baja nem volt evett rendesen szerintetek mikora fog helyre jönni ahonnét lett véve a kutyus azt mondták nem adtak neki féreghajtót mert még nem lehet mert kicsi most itt van hogy szegénykém beteg mit adjak neki enni mit fogadna el szivesen szerintetek.
Ez a Pratel adagolása.:https://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:Ho65-AbBMWIJ:www... Csak egyszeri beadást ír, nem naponta és fõleg nem egészet egymás után több napig.Lehet, ez miatt van rosszul a kiskutya. Nincs másik orvosotok?

Hű, de komoly a moderálás itt! Próbáltam rákeresni a kérdésemre a neten, de sajnos nem kaptam konkrét választ.9 hetes kismama vagyok és nagyon nagynak érzem a hasam szinte attól a pillanattól, hogy kiderült a terhességem. ?

Tudom, hogy puffadástól is lehet, valamennyire biztos, hogy szerepe van benne, de ennyire biztosan nem, mert nem rossz a közérzetem és kerülöm a "lufizós-kajákat". Szóval! Nyugtassatok meg légyszi, hogy normális dolog ebben a szakaszban is a nagyra nőtt has?!

Legjobb válasz: igen normális. Egyik barátnõmnek a 9. héten már egyértlemüen látszott hogy az bizony baba, persze egy bõ felsõvel még tudta palástolni de már volt pocakja utána viszont nem nött neki több mint 2 hónapig semmit, már aggódott hogy valami baj van. 2600g-os kislányt szült aztán. A másodikkal nem látszódott ilyen hamar a pocija és nem volt olyan hogy hetekig semmit változiás nincs a méretben.

igen normális. Egyik barátnõmnek a 9. héten már egyértlemüen látszott hogy az bizony baba, persze egy bõ felsõvel még tudta palástolni de már volt pocakja utána viszont nem nött neki több mint 2 hónapig semmit, már aggódott hogy valami baj van. 2600g-os kislányt szült aztán. A másodikkal nem látszódott ilyen hamar a pocija és nem volt olyan hogy hetekig semmit változiás nincs a méretben.
Hát lehet, hogy nem a puffadástól, de a terhességtõl még nem igazán. Úgy értem, tudom, hogy sokan szeretnék már látni, hogy gömbölyödnek a babától, de 12 hétig a méh még ki sem látszik a szeméremcsont alól, tehát még az alhasat sem éri el!
Szerintem igen. Alkat kerdese is. Nekem 8hetesenis siman latszott. Sot baratnomnek is... Nyugi es gratulalok!!!;)
A kérdező hozzászólása: Hát úgy, hogy nem voltam túl jártas ezen az oldalon, de ugye fel szerettem volna tenni ezt a kérdést. Regisztráltam, stb... aztán vártam, míg írhattam... aztán mire írhattam, állandóan megjelent egy piros kocka, hogy mit nem csináltam jól. A negyedik nekifutás után kicsit kiborultam:) Innen az elsõ mondat:)
Az elsõ mondatod hogy jött ide? :)
A kérdező hozzászólása: 6/7: köszönöm az infódat! 7/7: nem tudom mi az a lepontozás, de anatómiai ismereteim nekem is vannak. Sajnos az esetemet nagyon eltérõnek láttam az átlagtól, ezért kértem, hogy írjátok le, ha esetleg nektek is volt hasonló tapasztalatotok. Nem sértésnek szántam!
Azért lettem lepontozva, mert állítottam valamit, ami puszta anatómia? Hát akkor legyen! Biztos mindenkinek nagy hasa van már 5 hetesen terhesen!
Nálam ez volt: 1. gyereke.: 6. hónapig nem is tudta senki hogy terhes vagyok. 5, 5 hósan volt az esküvõm . szûkített ruhában! egy cm-t nem kellett kivenni! pedig pánikoltam rendesen mert decemberben választottam ki a ruhát a júliusi esküvõre, és hát márciusban terhes lettem. :) 2. gyerek. : 8 hetesen azt kérdezték : ikrek?? na szerinted hogy néztem ki :D ? mellesleg én is azt hittem! mert hát nem gondoltam volna hogy ekkora lesz a különbség! mert ok. azt mondták hogy lehet, hogy elõbb fog látszani na de ennyivel!!! :) 12 hetesen úgy néztem ki mint egy 5 hós terhes, és nem a kaja miatt :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors és kedves válaszaitokat! Az elsõ terhességem és szerettem volna azt hinni, hogy pár hónapig titokban tudom tartani.. De ezek szerint nem ritkaság, hogy a Napnál is világosabb az állapotom:) Már azon kezdtem el gondolkodni, hogy milyen leszek pl. a 38. héten...:) remélem, hogy nem egyenes arányban fog nõni a pocakom:)
Nekem is hatalmas volt a pocakom már kezdettõl fogva, és ez puffadás, de nem kajáktól, hanem a terhesség természetes velejárója. Már 6-7 hetesen sem tudtam begombolni az addig teljesen kényelmes nadrágjaimat...nagyon kellemetlen és bosszantó. Úgyhogy hamar beruháztam kismamanadrágra, hát ég-és föld a különbség :) Úgyhogy teljesen normális, és nem a puffasztó kajákról van...
Ja, ééérteeem :) )

9 hetes vagyok, és nagyon ideges! Mindenki szabadságon van! Hogyan látnak így el?

Az orvosomhoz legközelebb aug 15-én megyek, el?tte jún 30-án voltam. Véd?n?nél még egyáltalán nem voltam, mert a legels? id?pont amikor fogadni tud aug 5. Aggódom, mert szeretném látni hogy minden rendben van-e. Legutóbbi UH-s képem 6 hetes korából van, de én csak akkor tudnék megnyugodni ha most is lenne róla kép! Mit tehetnék? Menjek kórházba? Idegeskedni nem akarok, de mégis...

Legjobb válasz: Ha nagyon ideges vagy miatta, akkor menj el ahoz a dokihoz, aki helyettesíti a te dokidat....Szerntem bármelyik kollegája köteles megvizsgálnia. Védõnõnél ugyanez a helyzet, ha szabin van, akkor menj a kolleganõjéhez. Én amúgy 12 hetesen mentem elõször védõnõhöz. Uh: Ha anyagilag megteheted, akkor menj el magánuh--ra Én ide jártam és nagyon meg voltam velük elégedve: www.4dgenesis.hu Dia

Ha nagyon ideges vagy miatta, akkor menj el ahoz a dokihoz, aki helyettesíti a te dokidat....Szerntem bármelyik kollegája köteles megvizsgálnia. Védõnõnél ugyanez a helyzet, ha szabin van, akkor menj a kolleganõjéhez. Én amúgy 12 hetesen mentem elõször védõnõhöz. Uh: Ha anyagilag megteheted, akkor menj el magánuh--ra Én ide jártam és nagyon meg voltam velük elégedve: http://www.4dgenesis.hu Dia
Szia! Ne légy ideges, csak ártasz a picinek vele. Miért gondolod, hogy baj van? Szerintem semmi okod rá, biztos minden rendben. Szerintem pont elég a kötelezõ uh-kon részt venni és mellette 4d-re elmenni, nem kell feleslegesen aggódni! Boldog babavárást:-)
elég távoli idõpontokat írtál! próbáld elintézni, hogy elõbb mehess. a védõnõ nem is annyira fontos, de a doki a vizsgálatok miatt igen.
van kiskönyved? ha nincs, érdemes lenne minél hamarabb elintézni. a 12. heti KÖTELEZÕ uh-ra mikor mész? aug. 15-én már késõ, nem?
A 12, . heti genetikai uh-ra (tarkoredo meres!!) nagyon fontos, h lasson orvos!
A kérdező hozzászólása: nincs kiskönyv se, védõdõ mondta hogy bocs, csak akkor tudlak fogadni, majd akkor adok. õ már helyettesít valakit, úgyhogy máshoz nem tudok menni. igen, a bajom hogy amikor orvoshoz mennék legközelebb, akkor 15 hetes leszek, és én is kicsit késõnek gondolom...
a 12. heti uh-t ne szalaszd el! fontos vizsgálat és csak a 11-13. hét között ad hiteles eredményt! késõbb nem jó!

7 hetesen letiltott a doki mert barnaztam par cseppet szex utan es azt mondta h mivel tavaly elvesztettunk 1 babat biztos ami biztos ne csinaljuk 9 honapig. Mar nagyon hianyzik. 19 hetes leszek. Próbálkozhatunk a szex-szel?

ha 1 kicsit probalkozunk es nem olyan durvan akkor lehet....?

Legjobb válasz: Nem akarom az orvosod felül bírálni. De szerntem túl vagytok már az elsõ veszlyesebb idõszakon. S egy kis szerelem nem árthat. Ha nagyon gyengédek vagytok és amikor úgy érzed valami nem ok és leálltok nem lehetbaj. Egy kis összebújás talán belefér.

Nem akarom az orvosod felül bírálni. De szerntem túl vagytok már az elsõ veszlyesebb idõszakon. S egy kis szerelem nem árthat. Ha nagyon gyengédek vagytok és amikor úgy érzed valami nem ok és leálltok nem lehetbaj. Egy kis összebújás talán belefér.
Szia! Szerintem kérdezd meg a dokit újra! Ha most minden rendben van, zárt a méhszály, és nincs semmi más gond, akkor biztos nem mondja hogy nem lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!