Találatok a következő kifejezésre: 9 hetes és (302 db)

9 hetes és 6 napos vagyok. Mikortól kezd a mell növekední? Nekem még semmi változás!

Legjobb válasz: Alkati kerdes. En 9 hetesen mar egy szammal nagyobban hordtam, igy 29 hetesen meg eppen 2 kozott vagyok. De a baratnomnek nem nottek meg a cicijei meg a szoptataskor sem.

Alkati kerdes. En 9 hetesen mar egy szammal nagyobban hordtam, igy 29 hetesen meg eppen 2 kozott vagyok. De a baratnomnek nem nottek meg a cicijei meg a szoptataskor sem.
Nem mindenkinek nõnek meg a mellei! Mondjuk én 2 számmal nagyobb melltartót hordok, kb a 14.héttõl...
En is 9 hetes 6 napos vagyok. :-) Gratulalok! Nekem most kicsit megalltak a novesben. edig 1, 5 meretet nottek. Alkat kerdese. Nekem igy, neked ugy. Szeretned ha nonenek, vagy inkabb ne nojenek, mert igy is nagyok?
Ez mindenkinél más! Barátnõmnek szó szerint semmit nem nõtt, még csak meg sem feszült, ezzel ellentétben, még én nem is tudtam, hogy babás vagyok, de a melleim jelezték, mert duplára nõttek!! Vártam én is, meg eleinte örültem, hogy nõnek, de most meg kirepedt, meg fájt is a 20.-héttõl! Boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: Szeretném ha egy picit növekedne:-))

Van valaki aki 9 hetes és Cegléden fog szülni?

Szeretnék érdekl?dni,hogy ki melyik orvost fogadta fel,és mennyit kérnek a szülésért?

Legjobb válasz: Cegléden fogok szülni bár én már 31 hetes vagyok én Dr.Pusztai Gézához járok magánrendelésre és nála is fogok szülni õt csak ajánlani tudom nagyon kedves tapasztalt és nem utolsó sorban õ az osztályvezetõ fõorvos helyettes.ha van még kérdésed akkor írj szívesen válaszolok :-)

Cegléden fogok szülni bár én már 31 hetes vagyok én Dr.Pusztai Gézához járok magánrendelésre és nála is fogok szülni õt csak ajánlani tudom nagyon kedves tapasztalt és nem utolsó sorban õ az osztályvezetõ fõorvos helyettes.ha van még kérdésed akkor írj szívesen válaszolok :-)

9 hetes és 4 napos vagyok. Már 2 napja nincs semmi panaszom. Elötte volt mellfeszülés, fejfájás, hányinger. Volt már másnak is ilyen? Kicsit izgulok nehogy valami baj legyen? !

Legjobb válasz: Nincs mitõl félned!Nekem olyan borzalmas mellfeszülésem és émelygésem volt,hogy iszonyat.Aludni sem tudtam,Majd egy reggel úgy keltem (10.héten),hogy semmi bajom.Megreggeliztem,bedobtam egy tejes kávét és ez azóta sincs másképp.Ma vagyok 20 hetes:)

Nincs mitõl félned!Nekem olyan borzalmas mellfeszülésem és émelygésem volt, hogy iszonyat.Aludni sem tudtam, Majd egy reggel úgy keltem (10.héten), hogy semmi bajom.Megreggeliztem, bedobtam egy tejes kávét és ez azóta sincs másképp.Ma vagyok 20 hetes:)
Nekem is a 9-10. hét körül volt hogy semmi panaszom nem volt, minden elmúlt. De pár nap múlva visszatért. Ne aggódj minden rendben van! De ha az megnyugtat menj el a dokidhoz egy uh-ra. Sok boldogságot kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.elmegyek egy uh-ra az a tuti.

6 hetesen mentem a dokihoz, minden okés volt, ma kellett visszamennem 9 hetesen, és kiderült, hogy elhalt a magzatom, nem hallottak szívhangot sem, nem fejlödött tovább, nagyon elkeseredtem, mitől következhetett ez be? Hétfőn elveszik.

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom, hogy így történt. Az oka valószínûleg az, hogy életképtelen volt a magzat. Lehet hogy a gének állománya nem volt megfelelõ. Ami természetesen nem azt jelenti, hogy a következõ alkalommal is így fog történni. Ezért is kívánom, hogy legközelebb nagyobb szerencsével járjatok!

Nagyon sajnálom, hogy így történt. Az oka valószínûleg az, hogy életképtelen volt a magzat. Lehet hogy a gének állománya nem volt megfelelõ. Ami természetesen nem azt jelenti, hogy a következõ alkalommal is így fog történni. Ezért is kívánom, hogy legközelebb nagyobb szerencsével járjatok!
Én is átestem már sajnos egy missed ab-on, üres volt a petezsák, de akkor már volt egy kicsi fiam, aki nem hagyta, hogy keseregjek. Most 37 hetes terhes vagyok a hugival. Természetes, hogy szomorú vagy, de hidd el, hogy nem véletlenül ment el. Ne görcsölj rá a következõre, és hidd el, hogy hamar össze fog jönni! Sok szerencsét!
Õszintén sajnálom! Nekem már volt mindkét verzió, elhalt baba és másodjára meg üres petezsák! :( Az ég világon mindenféle vizsgálaton átestem, de semmi bajom. Szóval ezekre sajnos nem mindig van magyarázat! Mihamarabbi gyógyulást!
Az én történetem röviden: missed ab szülés missed ab szülés spontán vetélés most 7 hetes terhes vagyok :) Ne aggódj, a következõ babával nem lesz gond. Még azt is el kell mondanom neked, hogy a második missed után 2 héttel újra teherbe este, és hál istennek egészséges picilányt szültem, aki már két és fél éves. Fel a fejjel, tudom könnyû mondani, de biztosan meg volt az oka, ha nem maradt veletek.
Júliusban estem át a mûtéten. nem fejlõdött baba, csak üres petezsák. akkor nagyon szomorú voltam. eltelt a 3 hónap türelmi idõ és azonnal babás lettem. azóta már a 14. hetet taposom. sors fintora, július 20-án vetéltem el, és most a következõ szülés várható ideje július 20! Engem is azzal boldogítottak, biztosan beteg lett volna.... ez akkor nem vigasztalt. most viszont nagyon boldogok vagyunk! Fel a fejjel!!!! gondolok Rád hétfõn!!
õszinte részvétem, én is átestem missed ab-on, más miatt mert még embrió sem volt, csak egy hatalmas petezsák nõtt napról-napra gondolj arra, hogy nem lett volna egészséges és a természet így szelektál gondolj továbbá arra, hogy a következõvel semmi gond nem lesz!
elozo vagyok, terhesseg, missed ab, azóta nem jön össze. 5 éve. nem tudni h mire szamithatsz utana. reálisan álljál hozzá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek aki válaszolt nekem, sokat segít ebben a helyzetben....
Sajnálom! Nálam is így volt sajnálatos módon... Én 8 hetes voltam, amikor elkezdtem barnázni, vérezni és nekem ki is lökõdött a petezsák, de ettõl függetlenül nekem is csináltak egy tisztítást... Utána volt 2 rendes vérzésem és a 3. nem jött meg... Ez a terhesség feledtette csak velem a másik, elvesztett babót. 30+3 hkm
Nálam ez volt:vetélés 15 hetesen vetélés 10 hetesen missed ab.12 hetesen szülés szülés missed ab.12 hetesen szülés missed ab.12 hetesen most 34 hetes terhes vagyok. Nálam nem derült ki hogy mi volt a baj.A tüneteim pedig még a mûtétek után is 2-3 hétig meg voltak.Nagyon sajnálom hogy veled is megtörtént ez a szomorú dolog, együtt érzek veled, de ne add fel!!!Minden jót és sok kitartást kivánok neked!!!
Sajnos ez gyakran megesik, bár tudom, hogy ez nem vígasztal. A mûtéttõl ne félj, semmi extra, de utána pihenj sokat, és sírj, amennyit szeretnél, ne játszd meg, hogy jól vagy, mert akkor késõbb jon ki rajtad. kb 2 hónap múlva már lehet is újra próbálkozni, és ne félj, ossze is fog jonni. Sok sikert és kitartást
Én pont így jártam. Én is 9 hetesen mentem, és nem volt szívhang. Minden terhestünetem megvolt, nem is gyanakodtam. Villámcsapásként ért a hír, nem is akartam elhinni. Ennek már 3 hónapja. Akkor nagyon bele voltam betegedve, de mára sokkal pozitívabban látom a dolgokat. Tele vagyok reménnyel, hiszen nagyon sokan szülnek egészséges gyereket missed ab után. Bár ha néha eszembe jut, hogy már mennyi idõs terhes lehetnék, egy percre elszomorodom. Fel a fejjel, ha túl leszel a mûtéten, minden nappal jobb lesz.
Õszintén sajnálom!!!:(:(:( Én is nagyon parázok, mert 6 hetesen voltam dokinál, akkor petezsákot, benne embriót látott, szívhangot nem, 3 hét múlva rendelt vissza, jövõhét szombaton kell menjek. de már nagyon izgulok. Kérdezném tõled, és minden válaszolótól, akik sajna így jártak, hogy a tipikus terhes tüneteket a történtek ellenére is produkáltátok??? Mert reggeli hányinger, étvágytalanság, sok pisi, kávéundor van nálam. Megnyugodhatok így, vagy ezek nem jelentenek semmit???
enyem: terhesség, nem narthattam meg (...)
Sokan átéltük ezt, de nemsoká újra tethes leszel és születni fog egy egészséges kisbabád, aki elfeledteti veled ezt az egész szörnyûséget. Nekem a 8. héten derült ki, hogy nincs szívhang, elvették és pont egy évre rá megszületett a kislányom. Most megint terhes vagyok, 9 hetes, még bennem van a félsz.

Szerintetek fordulni akar? Lányom 9 hetes és az utóbbi napokban azt csinálja, hogy a fejét hátra szegezi és oldalra fordul és így nézeget.

Legjobb válasz: Lehetseges igen. Az en kisfiam is igy csinalt, es egyszercsak atfordult. 2 honapos koraban, eloszor hasrol hanyatt fordult. Most lesz 3 honapos, es mar hatrol is hasra fordul neha, es mar a felulessel is probalkozik.

Lehetseges igen. Az en kisfiam is igy csinalt, es egyszercsak atfordult. 2 honapos koraban, eloszor hasrol hanyatt fordult. Most lesz 3 honapos, es mar hatrol is hasra fordul neha, es mar a felulessel is probalkozik.

Kisfiam 9 hetes és valahogy az egyik füle puhább, hajlékony és sajnos így kezd elállni, mert mindig ráfekszik ahogy mozgolódik. Figyelem és megigazítom ha tudom. A másikkal semmi gond. Lehet ez ellen valamit tenni?

Legjobb válasz: Az én lányomnak mindkét füle ilyen. Olyan vékony mint a papír, és folyton úgy fekszik, hogy vissza van neki penderedve, így az övé is kezd elállni. Én mindig figyelem, és kiigazítom neki, szerintem mást nem nagyon tudsz tenni. :)

Az én lányomnak mindkét füle ilyen. Olyan vékony mint a papír, és folyton úgy fekszik, hogy vissza van neki penderedve, így az övé is kezd elállni. Én mindig figyelem, és kiigazítom neki, szerintem mást nem nagyon tudsz tenni. :)

Az normális hogy 9 hetesen és 5 naposan már szorítanak a nadrágok?

Nem igazán látszik még a hasamon a terhesség, de ma 3 nadrágot próbáltam felvenni és ha begomboltam mind szorított. Az a baj így nem tudok mit felvenni :D

Legjobb válasz: Igen, van ilyen. Ne gombold be a nadrágot, csak gumival fogd össze a gombot, és vegyél hozzá tunikát, hosszabb felsõt, ami eltakarja ezt.

Igen, van ilyen. Ne gombold be a nadrágot, csak gumival fogd össze a gombot, és vegyél hozzá tunikát, hosszabb felsõt, ami eltakarja ezt.
Persze, hiszen még ugyan pici a baba és a méhed, de a hasad már nõ. Még nem terhes has (vagyis nem az a kemény terhes has), de majdnem mindenkinek felfújódik a hasa. Ezzel is tágít a szervezeted. Szerintem vegyél egy bandázst azzal tök sokáig ki lehet húzni :) De van aki terhesgaytót vesz az elején is (én azt soha nem mertem)
:) Velem is ez volt.Kérdezõ! A derékmelegítõk a barátaid lesznek most! (meg most praktikus is ebben az idõben)
A kérdező hozzászólása: Jó is hogy mondjátok, van egy fekete derékmelegítõm :) Köszi az ötletet! Egy hülye kérdés: a derékmelegítõ miben különbözik a bandázstól?
A bandázsnak húzott az oldala és olyan ejtett vagy milyen az eleje. ha nagy a hasad akkor rásimul, de most elég a derékmelegítõ.
Én kismama nadrágot vettem már kb. 10 hetesen, mert szintén nem tudtam begombolni a régi nadrágjaimat.Az a jó ezekben a nadrágokban, hogy van a tetején egy állítható gumi, ami segít méretre igazítani és így egészen pici pocaknál is viselhetõ.Ráadásul felmegy egészen magasra így melegíti is a derekadat.Nincs rajta gomb, se cipzár és még hónapok múlva is felveheted.
teljesen normális :) én is ebben az idõben vettem meg kb az elsõ kismamanadrágom :) a babám most 7 hónapos, de megint elõvettem a mamanacit, mert olyan jó, hogy nincs kint belõle a derekam.. és most nem várok babót.. ;)

Holnap leszek 9 hetes, és az egy dolog hogy alig tudok megenni bármit is, de semmit nem tudok meginni. Még a víz is visszajön. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Én is így voltam. Akkor múlt el, amikor megmozdult a bébi a pocakban. Inni muszáj, különben akár kórházba is kerülhetsz. Próbáld kitapasztalni, mi esik jól. Én pl. utálom ezeket a gyors hamburgereket, de volt idõszak, amikor a mc donaldsos hambi maradt meg bennem.

Én is így voltam. Akkor múlt el, amikor megmozdult a bébi a pocakban. Inni muszáj, különben akár kórházba is kerülhetsz. Próbáld kitapasztalni, mi esik jól. Én pl. utálom ezeket a gyors hamburgereket, de volt idõszak, amikor a mc donaldsos hambi maradt meg bennem.
A kérdező hozzászólása: Az evést elég unalmasan megoldom, a gond a folyadékbevitel. Szerintem még fél litert sem iszom meg egy nap.
Az tényleg nem jó ha nem iszol, de ha már fél litert le tudsz erõszakolni, az is több mint a semmi! Ha nagyon elhúzódik ez az állapot, beszélj az orvosoddal, nehogy gond legyen!
Próbáld ki a gyömbérteát. Nagyon apró kortyokat igyál. Nekem segített. Sõt, nekem a kóla is jó volt. Nem liter szám, csak 1-2 dl naponta, szénsavat kikeverve. Csillapította a rosszullétemet, és utána már megmaradt bennem a víz is. Ha elhúzódik a dolog, beszélj a dokiddal, mert ha kiszáradás fenyeget, kaphatsz infúzió kúrát.
A kérdező hozzászólása: A gyömbérteáról már hallottam, fõleg angol nyelvû oldalakon. hogy csináltad meg? a patikában semmi ilyen nem volt, már vettem 2 db gyömbért, csak nem tudom hogy álljak neki.
12:41 vagyok Én 1 liter vízben kb 3 cm-es darabot (összevagdosva) fõztem fél órán keresztül. Elég intenzív, de hatásos. Simán ízesítettem cukorral, vagy mézzel, meg citromlével. Volt, hogy sütöttem gyömbéres kekszet, vagy vettem bio boltban. Nagyon finom, és legalább ettem is.

Ez utalhat valami problémára? Babám 9 hetes, és szinte mindig csak balra fordítja a fejét.

Ha háton alszik, ha fogom az ölemben, mindig. Próbálom jobbról etetni, id?nként átfordítani a fejét jobbra, de rögtön visszafordul. Találkozott valaki ilyennel már? Elmúlt?

Legjobb válasz: Szia! Igen,normális!Én 1 hónapos kora óta hason altatom(imádja)így folyamatosan forgatja mindkét irányba a fejecskéjét.És a haja sem kopott el:)Próbáld meg többször hasra tenni,hátha akkor mindkét irányba fordítja majd!

Szia! Igen, normális!Én 1 hónapos kora óta hason altatom(imádja)így folyamatosan forgatja mindkét irányba a fejecskéjét.És a haja sem kopott el:) Próbáld meg többször hasra tenni, hátha akkor mindkét irányba fordítja majd!
:) Szét idegeskedtem magam, hogy a kisfiamnak folyton baloldalra volt a feje fordulva. Leszokott róla. Most féléves és semmiféle nyoma nincs a balranézésének.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kipróbálom valamennyi tippet!
Szia nálunk is ugyan ez volt. Mondta nekem a védõn hogy beszéljek neki a másik oldalról meg etessem jobb oldalról de akkor ugyan ugy aludt és mindig ugyan ugy tartotta de mikor már elkezdett forgolódni kinõtte. Engem is nagyon zavart de elmúlt nem akarok hülyeséget írni de kb olyan 4 hónapos lehetett. Ne aggódj kinövi, de azért próbálj meg neki minél többet a másik irányból beszélni meg ilyesmi, hogy ne gyengüljenek el a nyakizmai.
Nekem mindhárom eleinte "egyoldalas" volt. Nem forgattam a fejüket, de ahogy kezdte õket érdekelni a környezetük, forgatták a fejüket maguktól is.
Nálunk ugyanez volt a helyzet, 8 hetes volt akkor a kislányom. A doktornõ azt javasolta, hogy ösztönözzem avval, hogy olyan helyzetben legyen, hogy a külvilág legyen abban az irányban, amerre nem fordítja a fejét. Mire mentünk a 3 hónapos tanácsadásra, szerencsére megszûnt ez a probléma.
Ez normális, szinte minden kisbaba ilyen. A kiságy a megoldás. Kb 4 naponta váltogasd, hogy merre nézzen a feje. Ha ballra fordítja akkor a kiságyba ballra nézzen a fejecskéje ha leteszed és ha beszélsz hozzá, hallja a hangod, majd igyekszik jobbra feléd fordítani a fejét. Kell neki egy-két nap, mert elég kötöttek a kicsik izmai. Ha már fordítja jobbra is kb 1 hét múlva tedd a fejecskéjét a másik irányba.
Szia! Nálunk is ez volt, és már a bal oldala sokkal laposabb volt, és tényleg csak balra nézett. Voltunk gyermek ortopéd dokinál megmutatni, és azt mondta szigorúan tornáztatni kell. Nagyon félelmetes volt ahogy csinálta a dokinõ, én nem is mertem itthon, csak a férjem. Olyan volt mintha kitekerné a nyakát szegényemnek. Pár hét után jó lett, de tényleg oda kell rá figyelni, mert beköthet neki, és azt nagyon fájdalmas kimozgatni.

A babám feje mikor megszületett 32cm volt most 9 hetes és 38, 5cm! Elég gyorsan nő a feje. Mitől lehet? Ja talán van jelentősége hogy csipesszel jött ki a tündérem!

Legjobb válasz: Én is azt mondom, biztos ami biztos nézzetek jól utána. Ismerõsöméknél volt így a gyerkõc, hogy a fejkörfogata kicsit nagyobb volt az átlagosnál. Az orvos a biztonság kedvéért elküldte UH-ra, bár azt mondta valószínûleg semmi. Kiderült, hogy agydaganat, amit meg is mûtöttek így szerencsére nem lett baj. Ha nem ilyen lelkiismeretes a doki, akkor a daganat nõtt volna és akkor derül ki, hogy baj van, amikor elkezdi az agyat nyomni és valamilyen fejlõdési rendellenességet észlelnek. Én sem ijesztgetni akarlak, de inkább egy felesleges vizsgálat, mint utána baj legyen! :) Boldog babázást és jó egészséget kívánok!

Én is azt mondom, biztos ami biztos nézzetek jól utána. Ismerõsöméknél volt így a gyerkõc, hogy a fejkörfogata kicsit nagyobb volt az átlagosnál. Az orvos a biztonság kedvéért elküldte UH-ra, bár azt mondta valószínûleg semmi. Kiderült, hogy agydaganat, amit meg is mûtöttek így szerencsére nem lett baj. Ha nem ilyen lelkiismeretes a doki, akkor a daganat nõtt volna és akkor derül ki, hogy baj van, amikor elkezdi az agyat nyomni és valamilyen fejlõdési rendellenességet észlelnek. Én sem ijesztgetni akarlak, de inkább egy felesleges vizsgálat, mint utána baj legyen! :) Boldog babázást és jó egészséget kívánok!
Van.Nekünk sajnos ugyanígy nõtt, koponyacsontosodási zavar miatt meg is mûtötték.Orvos mit mondott rá, mert nekünk sajnos ebbõl nem jött rá hogy baj van.8 hetesen én vittem el nerológushoz, mert ez nem normális. Nincs esetleg érdekes fejformája?Nem akarlak megijeszteni, de jobb ha utána jártok....
NEM CSIPESZ, hanem FOGÓ - nem mindegy. egyébként könnyen lehet, hogy kicsit összenyomta a fogó a fejét, idöközben visszaalakult meg még nött is.
Kutacsa mekkora?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!