Találatok a következő kifejezésre: 9 hetes csak anyatejes (2 db)

9 hetes csak anyatejes kislányom kakija ma zöld volt. Mitől?

Jókedvü, nem beteg, semmi baja látszólag, csak ma zöld volt a kakija. Ez baj, vagy nem?

Legjobb válasz: Szia! Írd be ennek a fórumnak a keresõjébe, hogy "zöld széklet", és rengeteg választ találsz. Szerintem egy kicsit sokat ehetett, illetve az elõtejbõl szophatot többet, ami laktózban dúsabb, amit nehezebben emészt meg. Nálunk is sokszor volt ilyen, mindhárom gyerkõcnél, de semmi gond nem volt velük.

Szia! Írd be ennek a fórumnak a keresõjébe, hogy "zöld széklet", és rengeteg választ találsz. Szerintem egy kicsit sokat ehetett, illetve az elõtejbõl szophatot többet, ami laktózban dúsabb, amit nehezebben emészt meg. Nálunk is sokszor volt ilyen, mindhárom gyerkõcnél, de semmi gond nem volt velük.
Szia! Nem kell aggódni! Kisebb megfázástól lehet, de azért vidd el a házirovsohoz és mondd el neki! Nekem kisfiam tápszeres volt és neki is volt amikor zöld volt a kakija!
Mi 3 hónaposak vagyunk és majdnem mindig zöld volt a kaki. Voltunk kivizsgáláson is, mintát is vittünk, minden negatív volt. A doktornõ szerint lehet, hogy epe, vagy gyorsan eszik, vagy ahogy elõttem írták sok elõtejet iszik, de az is lehet, hogy megfázott. Ha zöld és nyákos, akkor fázhatott meg.
Nekem azt mondta a védõnõ, hogyha fúj a szél, a babák zöldet kakilnak. Senki sem tudja miért. Nem vicc!

9 hetes kislányomnak (csak anyatejes) már a 3. napja nincs széklete. A védőnő azt mondta vegyek glicerin kúpot. Adhatom neki vagy tudtok más megoldást?

Legjobb válasz: Szia! Az én fiam 3,5 hónapos és durván 1 hónapos kora óta 3-6 naponta van széklete. Most talán kezd beállni a 3 napra. Kipróbáltam a hõmérõzést, kúpot, tornáztatást, kamilla teáztatást. A hõmérõvel és a kúppal azért kell vigyázni, mert hozzászokhat, én csak ha nagyon kell akkor használom. Amúgy meg magától jön az inger és kinyomja. Ne aggódj, ez csak annyit jelent, hogy maximálisan felhasználja a tejedet és nincsen salakanyag. Elvileg elmúlik, de én kezdek benne kételkedni. Ha már nagyobb lesz, akkor lehet neki adni gyümileveket. Próbáld teáztatni, bár nálunk minimális mennyiség fogy belõle, nem hajlandó anyatejen kívül mást megenni.:) Remélem segítettem valamennyit! Kitartást és jó babázást! Ja, és azt figyeld, hogy legyen elég pisis pelus (napi 5-6) és gyarapodjon, akkor nem baj, ha nem kakál minden nap!

Szia! Az én fiam 3, 5 hónapos és durván 1 hónapos kora óta 3-6 naponta van széklete. Most talán kezd beállni a 3 napra. Kipróbáltam a hõmérõzést, kúpot, tornáztatást, kamilla teáztatást. A hõmérõvel és a kúppal azért kell vigyázni, mert hozzászokhat, én csak ha nagyon kell akkor használom. Amúgy meg magától jön az inger és kinyomja. Ne aggódj, ez csak annyit jelent, hogy maximálisan felhasználja a tejedet és nincsen salakanyag. Elvileg elmúlik, de én kezdek benne kételkedni. Ha már nagyobb lesz, akkor lehet neki adni gyümileveket. Próbáld teáztatni, bár nálunk minimális mennyiség fogy belõle, nem hajlandó anyatejen kívül mást megenni.:) Remélem segítettem valamennyit! Kitartást és jó babázást! Ja, és azt figyeld, hogy legyen elég pisis pelus (napi 5-6) és gyarapodjon, akkor nem baj, ha nem kakál minden nap!
Szia!Én még várnék vele.Nekem anno azt mondta a védõnõ, csak ha egy hétig nincs széklete a babának akkor tegyünk valamit, merthogy az anyatejet teljesen megemésztik.Én cukros kamillateát adtam Neki, de tényleg csak egy hét után.(Persze ha látod hogy fáj a hasa, kemény, vagy puffadt akkor elõbb is).De hozzászoktatni nem jó semmihez.
Cak egy hét után használj kúpot, anyatejes babáknál ez még bõven belefér
Sõt még 2 hét is. Nem kell neki az...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!