Találatok a következő kifejezésre: 9 hetes csak (94 db)

Normális, hogy 9 hetesen csak annyi a tünetem, hogy feszül a mellem és 3-4 naponta van székletem?

Anyum azt mondta, hogy ő egyikünkkel sem volt rosszul (2 lányt és 1 fiút szült). Olvastam, hogy nagyon ritka az ilyesmi.

Legjobb válasz: Én sem voltam rosszul a kisfiammal. Folyton kérdezték, hogy vannak-e rosszulléteim és csodálkoztak, mikor azt mondtam, hogy nincsenek. Az én anyukámnak sem voltak rosszullétei sem a bátyámnál, sem nálam. Úgy látszik, ez öröklõdik. De lehet, hogy szerencsénk volt :)

Én sem voltam rosszul a kisfiammal. Folyton kérdezték, hogy vannak-e rosszulléteim és csodálkoztak, mikor azt mondtam, hogy nincsenek. Az én anyukámnak sem voltak rosszullétei sem a bátyámnál, sem nálam. Úgy látszik, ez öröklõdik. De lehet, hogy szerencsénk volt :)
szia! én is 9 hetes vagyok.most jelenleg én is nagyon jol érzem, van egy kis mell feszülés és elég nehezen tudok wcre menni. de nàlam ugy van hogy 2-3napig nagyon rosszul vagyok utàna pàr napig semmit nem érzek!
Szia nekem mindket terhessegnel mellfeszules es nagyobbodas volt csak a tunet az elso 9 hetben kb. Majd Jott a rosszullet es hanyas. Az elsonel kb 20-ik hetig tartott, a mostaninal most kezd valahogy mulogatni, 14 hetes vagyok. Lehet hogy olyan leszel mint anyuikad es nem leszel rosszul. Az lenne a legjobb, mert a rosszulletes-hanyos idoszak kemeny tud lenni. Legalabb is nalam az...

9 hetesen "csak" délután van hányingerem. Normális, hogy nem reggel van?

Legjobb válasz: A koraterhességi tünetek nincsenek napszakhoz kötve,a nap folyamán bármikor rádtöhetnek.

A koraterhességi tünetek nincsenek napszakhoz kötve, a nap folyamán bármikor rádtöhetnek.
Szia, én ugyanígy voltam!!!Kisfiam lett.:) 8 hetes koromtól kizárólag du 4-5 felé egészen olyan este 7-8 ig rohadt erõs hányinger gyötört 3 héten át...hányni sose hánytam aztán inger is elmúlt 11 hetesen. nem baj ha nem reggel, mindenkinek más.
szia, én reggel hányingerrel ébredtem 8-11. hét között, de 5 perc alatt el is múlt, de minden este 7-9 óra között olyan hányingerem volt hogy csak na:) Boldog Babavárást!
Én hánytam és hányingerem volt felváltva inkább délután és este, de vol, t hogy reggel szóval változó.És kislányom lesz.Most vagyok félidõs és 5. héttõl kb 16. hétig tartott.
Mások a reggeltõl én az estétõl féltem.Délután megkezdõdött és estig el is tartott.
Szia! Nekem egyáltalán nem is volt hányingerem ha nem maradt volna el a mensi akkor nem is jöttem volna rá hogy babát várok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!

9 hetes csak anyatejes kislányom kakija ma zöld volt. Mitől?

Jókedvü, nem beteg, semmi baja látszólag, csak ma zöld volt a kakija. Ez baj, vagy nem?

Legjobb válasz: Szia! Írd be ennek a fórumnak a keresõjébe, hogy "zöld széklet", és rengeteg választ találsz. Szerintem egy kicsit sokat ehetett, illetve az elõtejbõl szophatot többet, ami laktózban dúsabb, amit nehezebben emészt meg. Nálunk is sokszor volt ilyen, mindhárom gyerkõcnél, de semmi gond nem volt velük.

Szia! Írd be ennek a fórumnak a keresõjébe, hogy "zöld széklet", és rengeteg választ találsz. Szerintem egy kicsit sokat ehetett, illetve az elõtejbõl szophatot többet, ami laktózban dúsabb, amit nehezebben emészt meg. Nálunk is sokszor volt ilyen, mindhárom gyerkõcnél, de semmi gond nem volt velük.
Szia! Nem kell aggódni! Kisebb megfázástól lehet, de azért vidd el a házirovsohoz és mondd el neki! Nekem kisfiam tápszeres volt és neki is volt amikor zöld volt a kakija!
Mi 3 hónaposak vagyunk és majdnem mindig zöld volt a kaki. Voltunk kivizsgáláson is, mintát is vittünk, minden negatív volt. A doktornõ szerint lehet, hogy epe, vagy gyorsan eszik, vagy ahogy elõttem írták sok elõtejet iszik, de az is lehet, hogy megfázott. Ha zöld és nyákos, akkor fázhatott meg.
Nekem azt mondta a védõnõ, hogyha fúj a szél, a babák zöldet kakilnak. Senki sem tudja miért. Nem vicc!

9 hetes vagyok, mikor volt az első vizsgálat? Nekem még nem volt, csak 2 ultrahang! Mikor kéne mennem? Sajnos semmit nem mondtak.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 7 hetesen volt az elsõ( mert bár már tudtam, hogy terhes vagyok, de csak akkorra kaptam idõpontot), aztán 9 hetesen, aztán 12 hetesen. Most csak a 18.hétre hívtak vissza uh.-ra.Azelõtt 16 hetesen mennem kell AFP-re. 12 hetesen tuti menned kell, akkor végzik általában a nyakiredõ szûrést. Mikor voltál uh-n nem kaptál lapot, amin fel van tüntetve a következõ vizsgálat idõpontja? Arra a lapra gondolok, amin van a baba CRL-je, stb. Ha nincs idõpont szerintem beszélj a dokival! Kellemes babavárást! :)

Szia! Nekem 7 hetesen volt az elsõ( mert bár már tudtam, hogy terhes vagyok, de csak akkorra kaptam idõpontot), aztán 9 hetesen, aztán 12 hetesen. Most csak a 18.hétre hívtak vissza uh.-ra.Azelõtt 16 hetesen mennem kell AFP-re. 12 hetesen tuti menned kell, akkor végzik általában a nyakiredõ szûrést. Mikor voltál uh-n nem kaptál lapot, amin fel van tüntetve a következõ vizsgálat idõpontja? Arra a lapra gondolok, amin van a baba CRL-je, stb. Ha nincs idõpont szerintem beszélj a dokival! Kellemes babavárást! :)
A két ultrahang szerintem pont elég a 12.hétig, van, akinek addig csak egy van. A 12.heti UH-ra egy beutalót kapsz, nekem is most lesz esedékes, hogy elmenjek. Ezen a beutalón van egy telefonszám, ahol idõpontot lehet kérni a vizsgálatra. A védõnõ is sokat segít abban, mikor milyen vizsgálat kötelezõ. Nála jártál már? Õ adja oda a kiskönyvedet.
Szióka!én jövö7en kezdem a 20.hetet és megyek az 5.uhra! Mikor elõszõr mentem voltam 6-7hetes, majd 2hétre rá, mentem a 12.héten, volt a 16.héten ekkor kell majd menned az afp-re is(vérvétel, kötelezõ), a 18 és 20.hét között a kötelezõ genetikai uhra!Sztk-ba jársz vagy saját dokid van?Ha sztkba jársz akkor be kell jelentkezned terhes gondozásra, ha saját dokid van akkor õk fogják mondani, h mit mikor kell, meg persze a védõnõ is sokat segít! Kellemes babavárást

Egy 8 hetes golden retriever kb mekkora lehet? És sokat nőne még egy hetet? Mert csak jövőhéten tudnánk utánamenni, és akkor már 9 hetes lesz. = ( És azt akarom, hogy még kiskutya legyen amikor hozzám kerül.

Legjobb válasz: Már nem lesz olyan kis szõrgombóc, de mindenképpen kiskutya lesz, hisz még csak 9 hetes, emiatt ne aggódj. :) Nem az a lényeg, hogy mekkora, hanem hogy természetében még igen kis ragaszkodó, kíváncsi kölyök kutyus. :) Mi is ilyen idõs korban hoztuk el a kutyámat, akkor kezdett csak igazán nõni, de még abszolút nem volt nagy. Utána meglátod fel sem tûnik majd hipp-hopp nagy kutya lesz (persze lélekben még mindig komolytalan marad) :) Megértem hogy kiskutyát szeretnél, az mindig édes, de ne felejtsd el, hogy egyszer megfog nõi (nem is olyan lassan), és akkor is ugyanúgy kell szeretned, gondoznod! :) Sok sikert és boldogságot a kis lurkóhoz, hidd el ha a kezedben tarthatod a sajátodként, akkor el is felejted ezt a kérdést :)

Már nem lesz olyan kis szõrgombóc, de mindenképpen kiskutya lesz, hisz még csak 9 hetes, emiatt ne aggódj. :) Nem az a lényeg, hogy mekkora, hanem hogy természetében még igen kis ragaszkodó, kíváncsi kölyök kutyus. :) Mi is ilyen idõs korban hoztuk el a kutyámat, akkor kezdett csak igazán nõni, de még abszolút nem volt nagy. Utána meglátod fel sem tûnik majd hipp-hopp nagy kutya lesz (persze lélekben még mindig komolytalan marad) :) Megértem hogy kiskutyát szeretnél, az mindig édes, de ne felejtsd el, hogy egyszer megfog nõi (nem is olyan lassan), és akkor is ugyanúgy kell szeretned, gondoznod! :) Sok sikert és boldogságot a kis lurkóhoz, hidd el ha a kezedben tarthatod a sajátodként, akkor el is felejted ezt a kérdést :)
Az ilyenek fogják eldobni, ha már csúnya, nagy kutya lesz és nem cuki... Nézz utána egy kcsit... A kutyák kb egy éves korig kiskutyák, kamaszok és 3 évesen lesznek igazán felnõttek. Úgyhogy van idõd...
Mi 7, 5 hetesen hoztuk el a kutyust( már majdnem 3 hónapos most), amúgy úgy szint golden retriever. Hát 9 hetes korára mindenki csak ámult mekkora kutya vált belõle. Mondani tudom, hogy a golden egy hét alatt tényleg képes rettenetesen nagyot nõni, úgy hogy észrevehetõ a méretbeli különbség. De hidd el a viselkedésében nem lesz látható, nekünk minél elõbbre járunk a kutyussal annál inkább játékosabb, szeleburdibb. Néha még most is mondom, talán kissé korai is volt nekünk a kutyust 7, 5 hetesen elhozni, mivel akkor még benne volt az, hogy sokat alszik és annyira azért nem akart játszani, tekintve ismeretlenek voltunk neki. 9 hetesen szerintem már benne lesz valamelyest az önállóság is(de tényleg csak olyan mértékben, hogy egyedül hagyás már nem gond). Szerintem semmivel sem lesz másabb a kutyus, még ha valamivel nagyobb is, a viselkedéseben sokáig kölyök marad.:D
Az, hogy tovább van a mamával, csak jó neki :)
én 11 hetesen hoztam el a kutyámat, mert mi elõtte elmentünk nyaralni.:/ de aranyos volt még akkor is.:)
Fél évesen is kölyök még, ne aggódj.
ha esetleg gondolod képeket is tudok mutatni méretbelileg... Az elõzõ voltam 18:34-es
A kérdező hozzászólása: Huh az nagyon jól jönne :) Küldj e-mailt.

Ha az orvos 7 hetesen küldött védőnőhöz, akkor nagy gond, ha csak 9 hetesen jutok el hozzá? Vagy próbáljak meg mihamarabb menni? Van ennek jelentősége? (első babás)

Legjobb válasz: én menszi szerint a 10. hét végén vagyok, doki szerint egy héttel le vagyunk maradva, szóval 9. végén. Jövõhéten megyek dokihoz, és csak azután védõnõhöz. Én úgy voltam vele, és a dokim is mondta, hogy ráérek majd ekkor, ne siessek. Úgyhogy én csak 11-12. héten megyek.

én menszi szerint a 10. hét végén vagyok, doki szerint egy héttel le vagyunk maradva, szóval 9. végén. Jövõhéten megyek dokihoz, és csak azután védõnõhöz. Én úgy voltam vele, és a dokim is mondta, hogy ráérek majd ekkor, ne siessek. Úgyhogy én csak 11-12. héten megyek.
Az a 2 hét belefér. Legalábbis nálam így volt, és nem volt gond, hogy kicsit késõbb mentem :)
Dehogy gond. Én 10 hetesen voltam. Pont jó volt. Az orvosod nem azt mondta gondolom hogy a héten mindenképpen menjél, hanem azt hogy már mehetsz. A lényeg hogy a 12. heti elsõ genetikai uh-ra már meglegyen a kiskönyved. Sok boldogságot! 38 hetes kismami
Én 14 hetesen voltam elõször védõnõnél. Semmi gond nem volt ezzel. Azt nem szokták szeretni ha túl hamar mész. 11-12 hetes kor körül kellene. 7, 5 hós baba anyukája

Vérzéstől számítva 9 hetes terhességet még kimutat a teszt? Van még HCG, vagy már csak vérvizsgálat mutatja ki?

Azt ne írjátok, hogy csináljak egyet és megtudom, mert még nem vagyok 9 hetes. Az okot nem akarom elmondani, hogy miért akkor akarok tesztelni, légyszi emiatt csak olyan válaszoljon, aki tudja, hogy ekkor még kimutatható-e, mert ha nem , akkor előbb kell tesztelnem.

Legjobb válasz: A 9 hetes már két kimaradt menstruáció, úgyhogy mindenképpen kimutatja a legegyszerûbb teszt is.

A 9 hetes már két kimaradt menstruáció, úgyhogy mindenképpen kimutatja a legegyszerûbb teszt is.
Bõven kimutatja a teszt, a nap bármely szakában, még reggeli vizelet sem kell hozzá.
igen, kimutatja a teszt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Az elsõ terhességemnél a 40. napon, tehát 6 hetesen teszteltem, mert szokott ilyen sokat késni.De többet nem. Tehát, ha nem jön meg 40 napig, akkor abban a három hétben már szednék vitamint, biztos, ami biztos.
te dolgod persze, azért ha bármit tapasztalsz, menj orvoshoz inkább!:) sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Már most szedjél vitamint, hisz amúgy is elõtte tanácsos elkezdeni (még a terhesség elõtt). Ártani nem fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de vitamint szedtem a kislányom elõtt is, amikor babát terveztünk és csak szedtem, szedtem, mert ugye a tervezett terhesség elõtt már jó szedni. 2 évig nem estem teherbe, mihejst abbahagytam, kismama lettem. Emiatt nem szedem, mert megint babát szeretnénk. Kislányommal is, mikor megtudtam, hogy kismama vagyok 6 hetesen, onnantól szedtem.
Ahogy gondolod persze. Viszont biztos, hogy a vitamin nem akadályozza a teherbeesést, sõt! Ettõl kár félni. De hát 2 év szedés tényleg kiábrándító lehetett eredmény nélkül, szóval megértem, ha nincs kedved szedni.

Milyen módszerekkel lehet bolhátlanitani egy 9 hetes kiskutyát? Eddig boltban kapható Baba samponnal fürdettem, ami csak részben volt hatásos! Kérném a tanácsokat! Tomi

Ugy tudom védőoltást csak 3 hónapos korában ad az állatorvos neki,bolhanyakörvet is ugyanennyi idösen lehet nyakába tenni,egyes kereskedelmi forgalomban lévő bolhasamponok is csak 12hetes korban alkalmazhatóak!

Legjobb válasz: bolha ellen nincs oltás. 9 hetesen már használhatsz spot-ont

bolha ellen nincs oltás. 9 hetesen már használhatsz spot-ont
A baba sampont nagyon sürgõsen felejtsd el! Tele van kõolajszármazékkal. Ha már mindenképp humánnal akarod, akkor WU2, a narancsásrga feliratos, ami száraz hajra van. A bolhák ellen meg Neostomosan az igazi, de a komplett lakást ki kell vele mosni. Azt meg ki mondta h oltást csak 3 hónaposan kaphat? Egy normális oltási program így néz ki: 6-7 hetes:Parvovírusos bélgyulladás elleni oltás. 9-10 hetes:Kombinált oltás 11-12 hetes:Parvovírusos bélgyulladás elleni oltás 13-14 hetes:Kombinált oltás 15-16 hetes:Veszettség elleni oltás 6 hónapon belül:Veszettség elleni ismétlõ oltás
Spot on a legjobb, kérdezd meg az állatorvosod melyiket ajánlja, úgyis menni kellene az elsõ oltásra 9 hetesen (vagy a másodikra akár).
A kérdező hozzászólása: Igen vinni is akarom majd, kutyit, csak mivel rengeteg bolha van szegényben, (tulajnál ahonnan hoztam elég koszos helyen voltak összezárva hét másik testvérével)meg a bundájában a szöre tövénél a börhöz közel tele van fekete apró szemekkel, akár egy porszem, és nagyon vakaródzik, mivel tudnám azt eltávolitani? ki lehet azt kefélni a bundájából? köszi eddigi hozzászólásokat!
Már 2 oltásának kéne lenni, 6 hetesen az elsõ, 8 hetesen a második. Tehát ideje, hogy õ ios megkapja az elsõt. Ha elmész a dokihoz, õ majd ajánl bolhairtást is.
A kérdező hozzászólása: Értem, akkor mielöbb elis viszem, kapja meg amit kell, :DD
Figyelem, a helyét is bolhairtani kell!!! A Frontline spot on 8 hetes kortól alkalmazható!
Babasampont ne használj!! Tudom, hogy egy kommentelõ ezt már elmagyarázta, de azt javaslom, semmi emberi tisztálkodószert ne használj a kölykön, mert õ nem ember, hanem kutya! Nekem 8 hetes a kutyusom, de nem bolhás. A környezetre kéne figyelni, azt nyugodtan lefújhatod. Kérd ki az állatorvosod véleményét!
2hetes kortól alkalmazható kutyáknál: http://www.allati.com/kutya-eloskodok-ellen/exspot/---------..

Okozhat problémát, ha 9. hetes vagyok, és csak most tudom elkezdeni szedni a terhes vitamint? Elevitet vettünk

Legjobb válasz: Dehogy baj! Én is kb. 8-9 hetesen kezdtem el szedni, és kb. 6 hónapig szedtem. A babád enélkül is elvonja tõled, ami kell neki, úgyhogy neked jó utánpótlásnak. Ne aggódj!

Dehogy baj! Én is kb. 8-9 hetesen kezdtem el szedni, és kb. 6 hónapig szedtem. A babád enélkül is elvonja tõled, ami kell neki, úgyhogy neked jó utánpótlásnak. Ne aggódj!
Nem baj, csak most szedd rendesem kb a 7.hónapig.Utána szerintem ráér 2-3 naponta is, nehogy óriás bébid szülessen.
nekem is felitra az orvos ezt az Elevitet és nekem nem jött be ugyanis olyan roszul voltam töle más ilyen gyogyszer nincs ami meg védi a magzatott!! 6 hetes kismama

9 hetes a kislanyom. Mar 1.5 hete kint van az also 2 foga de meg nem bujt ki teljesen. Tapszert eszik. Mikortol adjak neki babakajat/gyumolcsot? Vagy adjak neki csak tapszert? Meddig?

Milyen gyumit lehet neki adni hogy kell neki odaadni?Vagy esetleg zoldseget?Van valahol a neten leiras rola mikor mit lehet/szabad adni nekik es hogyan?

Legjobb válasz: Biztos 9 hetes?

Biztos 9 hetes?
A kérdező hozzászólása: Igen 9 hetes!Majus 30-an szuletett!Akkor varunk meg 1-2 honapot.
9 hetes?????? Ha 9 hónapos, nyugodtan aadjál neki fözit, gyümipépet, Már elég idös. Ha pedig 9 hetes, maradj a tápszernél, esetleg kezdhetsz tejpépet adni, almapürét.
9 hetesen van 2 foga? tápszert továbbra is, még jó sokáig
9 hetesen? Nem semmi! :D Még maradjatok a tápszernél akkor is, ha jönnek a fogak! Az, hogy bújnak ki a fogai még nem jelenti azt, hogy érett a hozzátápláláshoz! Még minimum 3 hós koráig. Esetleg akkor már elkezdhetitek a kóstolgatást gyümilével vagy zöldséglével. Majd ha már 4 fele jár, akkor lehet pürésebbeket. Addig ne erõltesd!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!