Találatok a következő kifejezésre: 9 hónapos, lánycicámnak (2 db)

Mi az a görögni?
A kérdező hozzászólása: Amikor a lánycica fiú cicával szeretne párosodni.....
A kérdező hozzászólása: ...vagy tüzel, ha így jobban tetszik....
"görögni" a sertés szokott, a macska nõsténye tüzel.
A kérdező hozzászólása: Jó, akkor azt már kiderült, hogy mit jelent a "görög" szó, az agyamba véstem, köszönöm. Szóval, akkor a macskám tüzelés miatt pisilhet máshova az almon kívül? Eddig szobatiszta volt.
Lehetséges, hogy jelölget. Neki is, és neked is jobb, ha ivartalaníttatod.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen ivartalaníttatni fogom. Lánycica is szokott jelölgetni? Úgy látszik van még mit tanulnom...
A jelölés és a pisilés azért eléggé megkülönböztethetõ. Jelölésnél csak spriccel egy elég sajátos szagú váladékkal, de ez kis mennyiség. Én is meglepõdtem, mikor a 2. cica hazahozatala után az 1., nõstény, egy hétig spriccelgette a szg. asztalomat.

9 hónapos, ivartalanított lánycicámnak meddig adjak Junior kaját és mikortól adhatok neki felnőttet?

Legjobb válasz: Max. 1 éves koráig kell juniort adni, utána már nyugodtan lehet felnõtt eledelt (bár én a cicáimnak már fél éves koruk után felnõtt kaját adtam).

Max. 1 éves koráig kell juniort adni, utána már nyugodtan lehet felnõtt eledelt (bár én a cicáimnak már fél éves koruk után felnõtt kaját adtam).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!