Találatok a következő kifejezésre: 9 hónapja együtt. Szeretjük (6 db)

a srácnak meg KELL halnia!
azt meg magyarázd el neki, hogy az nem barátság, mikor az egyik fél barátnak tekinti a másikat, a másik pedig folyton az arcába liheg...ha lenne egy kis gerinc a srácban, már rég elhúzott volna...ha a barátnõd ilyen barátot akar, hát legyen vele boldog nélküled..
bocs, pont írtam, mikor írtad. :D tehát: a barátnõd vagy gyökér vagy õ is többet gondol a srácra a kelleténél.
a barátnõd nem engedi, hogy leállítsd a srácot? mert az gázos! ha a srác írta, hogy nem engedi, hogy leállítsd õt, akkor ideje lenne beszélni a fejével... ráadásul 9 hónapja van veled(!) a lány. elég kitartó fazon lehet. :D
Egyetértek az elõzõvel.
mi lenne, ha közölnéd a "barátnõddel", hogy válasszon: vagy a srác vagy te... 1- ha a srácot választja, hagyd ott, nem normális, te ennél jobbat érdemelsz.. 2- ha a srácot választja és vele maradsz, gyökér papucs vagy... 3- ha téged választ, minden oké...
A kérdező hozzászólása: hát igen csak tudod õk elõtte nagyonjó barátok voltak és miattam távolodtak el egymástól.
A kérdező hozzászólása: de a barátnõm nem engedi :(
A kérdező hozzászólása: hát õ megmondta hogy csak barátnak tekinti õt
A kérdező hozzászólása: igen énis így gondolom, köszöönm szépen a válaszokat
Hallgass a 8. válaszadó tanácsára. Ha nem tudsz vele dûlõre jutni, akkor pattintsd! Találsz magadnak másikat. Lehet, hogy jobban jársz!

Mit vegyek a barátomnak karácsonyra? Tudom, hogy még csak október van, de nem szeretek az utolsó pillanatban kapkodni. Decemberben leszünk együtt 9 hónapja. Előre köszönöm.

Legjobb válasz: mintha magamat olvasnám:D mi is decemberben leszünk 9 hónapja együtt, és ezen a héten jutott eszembe, hogy vajon majd mit kéne vennem neki:) azt csak te tudhatod, hogy mit fogsz venni, hiszen te ismered. fülelj mindig, én csak ennyit tanácsolok. van olyan biztos, hgoy mondja, jaj ez tök jó, meg az, vagy azt akarok majd venni. rájössz majd.

mintha magamat olvasnám:D mi is decemberben leszünk 9 hónapja együtt, és ezen a héten jutott eszembe, hogy vajon majd mit kéne vennem neki:) azt csak te tudhatod, hogy mit fogsz venni, hiszen te ismered. fülelj mindig, én csak ennyit tanácsolok. van olyan biztos, hgoy mondja, jaj ez tök jó, meg az, vagy azt akarok majd venni. rájössz majd.
Igen ez tök jó abban az esetben ha a fiu szeret mindenféle kütyüt, aproságot. Mi már 3 éve vagyunk együt, de ez a mi esetünkben így nem jön össze! És ez gáz. Én már karácsony másnapján agyalok h jövöre mit kéne, de mindig semmi. Ugyanis én csak azt hallom h de jo az a kocsi dejo ez a kocsi, ilyen kocsit akarna, olyan kocsi de jo lenne. Na már most egy 6 milliás autora nincs pénzem fõleg h még tanulok! ja és a minden féle porfogo meg kizárt. ami aproság meg kellneki megveszi, persze ritkán kell neki vmi. na ilyenkor mivan?

Párommal együtt vagyok 9 hónapja és egy ideje mikor veszekszünk mindig lökdös, kifordítja a kezemet. Ezek után szabályszerűen félek tőle. De nagyon szeretem szerinteek mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Ne hagyd neki, hogy ilyeneket csináljon. Sajnos ebbõl elõbb utóbb pofon/verés is lehet. Hiába szereted, ha ilyen agresszív veled, akkor lépj ki ebbõl a kapcsolatból.

Ne hagyd neki, hogy ilyeneket csináljon. Sajnos ebbõl elõbb utóbb pofon/verés is lehet. Hiába szereted, ha ilyen agresszív veled, akkor lépj ki ebbõl a kapcsolatból.
Menekülj. Csak rosszabb lesz!!!
8-as, jaja, én is úgy vettem észre... csomó nõ olyan pasiért bomlik aki üti-vágja, megalázza, kihasználja...dehát ha ez kell nekik...
Szeresd csak tovább, úgyis menõ dolog az ilyen vadbarmokat szeretni.
Legyél te a dominánsabb fél ebben a kapcsolatban. Ha lökdös [email protected] pofán. Kicsavarja a kezed?! Akkor te meg vágd tüdõn! Mondd meg neki, hogy a veszekedést értelmi vitaként is meglehet beszélni, nem kell hozzá erõszak. Ha meg továbbra is folytatni akarja az erõszakoskodást, akkor fenyítsd be!
elõször is, NEM pártolom az erõszak semmilyen formáját sem. de mielõtt itt keresztre feszítitek a pasit, úgy, hogy csak az érem egyik oldalát ismeritek, érdemes lenne megtudni a másik oldalt is. nem lehet, hogy te idegesíted fel annyira, hogy már ilyet tesz? mert van sok olyan nõ (nõként írom ezt), akik képesek olyan szintû hisztirohamokat produkálni, hogy tényleg egy kisebb pofon tudja helyrebillenteni õket...
szerintem lépj ki a kapcsolatból olyan gyorsan amilyen gyorsan csak tudsz. Ez sokkal jobban elfajulhat. És ha azt mondja, hogy szeret, ne hagyd el soha többet nem teszi meg akkor se dõlj be neki! Hidd el ha egyszer megtette megfogja még tenni. Tapasztalat. Nem személyes, de volt ismerõsöm aki ezen végig ment. Nem tudta elhagyni mert nagyon szerette és a pasi mindig ígérgette hogy megváltozik. Nem változott. Hidd el, találsz majd olyat aki nem fog kezet emelni Rád. :)
Idõpont ma 13:45 Kívánom neked akkor, hogy jó sûrûn legyél felpofozva! Ilyen baromságot! Férfiként nem kell együtt lenni egy olyan nõvel, akinek nem bírom elviselni a természetét csak, ha pofán bas.zkodom! A kérdésre válaszolva: Nem normális dolog, ennél csak rosszabb lesz. Nekem nemrég volt egy ilyen kapcsolatom, apróbb dolgokon is agresszív lett, hangoskodott és életem során eddig nem lökdöstek, rángattak meg ennyiszer. A megoldásom az volt, hogy leléptem amilyen gyorsan csak tudtam! Én nem vártam meg a végét. Bár próbált volna meg megütni, beleállítottam volna a kést!
15:28 ne rajtam vezesd le a feszkót, nem én tehetek róla, hogy agresszív volt a pasid:) mellesleg látom, a szövegértés sem megy. leírtam, hogy nem pártolom az erõszak semmilyen formáját sem... de vannak olyan nõk, akikét néha legszívesebben még én is megütnék, olyan hihetetlen módon hisztisek és elviselhetetlenek. mellesleg, valahol te is tehetsz róla, hiszen te választottál ilyen pasit... sok nõ tényleg élvezi, ha a pasija megüti, aztán lehet játszani az áldozatot...
Ne veszekedjetek?
Ez csak rosszabb lesz, most menj, még nem késõ!!!!
Az ilyen természet nem javul, csak romlik. Azonnal hagyd ott ezt a pasit! Az életed teheti tönkre. Ha fogadkozik sem változik meg. Az nem férfi, aki egy nõre, vagy akár egy nyápic, nyuszi emberre kezet emel. Ha ezt magával egy ívásúval tenné, már szét lenne verve a feje.
Ezen még gondolkodni kell? Szerinted az szerelem a másik részérõl ha fájdalmat okoz?! Ebbõl tényleg verés is lehet! Amúgy az ilyet rendõrségre is fel lehet adni!
Egyetértek!Tapasztalat sajnos! Így kezdõdik és ahogy egyre jobban ismer és tudja a gyenge pontjaidat annál jobban fog bántani:( Menekülj!Még akkor is ha szereted!!
Mondd meg neki, h ne lökdössön, ne csavarja ki a kezed.
Te semmirõl nem tehetsz, szimplán érthetetlen vagy! De leírom neked szájbarágósan, válaszolva a feltevéseidre! Te biztosan mindent tudsz az életrõl illetve a kapcsolatomról, de ahogyan a kérdésben is szerepelt EGY IDEJE csinálja, nyilván az ilyen ember nem fogja ezt az arcát mutatni az elsõ idõben! Ahogy nem sikerült elolvasnod, amint ez az agresszivitás kibukott ott is hagytam! Ennyit az értõ olvasásról! Látom mennyire nem pártolod az erõszakot semmilyen formában, végül is most sem azt mondtad, még te is megütnéd ezeket a nõket! :) Vicc! Még mindig azt mondom, értelmes ember ilyen nõvel nincsen együtt, ha mégis megérdemlik egymást!

9 hónapja vagyunk együtt. Szeretjük egymást. Nemrég a főnöke bemutatta egyik ismerősének, aki ezután megszerezte a számát. Felhívta, beszélgettek, azóta naponta beszélnek, smseket írnak egymásnak. Nem szeretném elveszíteni. Mit lehet ilyenkor tenni?

Beszéltünk a dologról, mondtam neki, hogy aggaszt a dolog, és tudom, hogy mit szeretne az illet?. Párom azt mondta, hogy ? is sejti, hogy mik a szándékai, de nehezen tudja lerázni az ilyeneket. Legutóbb azt mondta, hogy megmondta az illet?nek, hogy hagyja békén. De a hívások és az sms-ek továbbra is mennek... Én megbízom a barátn?mben, nem nézegetem a telefonját, csak párszor megjegyzem, hogy már megint ? volt.. Stb. Még soha nem voltam hasonló helyzetben, ez az els? komoly kapcsolatom.

Legjobb válasz: A nõk ilyenek,szeretik ha körülrajongják õket,talán neki is jólesett hogy valakinek felkeltette az érdeklõdését...szerintem szeret csak hát elvégre õ is nõbõl van!Szerintem semmi komoly,de az lenne a legtisztább ha leülnétek és õszintén megbeszélnétek

A nõk ilyenek, szeretik ha körülrajongják õket, talán neki is jólesett hogy valakinek felkeltette az érdeklõdését...szerintem szeret csak hát elvégre õ is nõbõl van!Szerintem semmi komoly, de az lenne a legtisztább ha leülnétek és õszintén megbeszélnétek
A kérdező hozzászólása: Túltettem magam a dolgon, újra elkezdtem bízni benne, és a 19-én elhagyott.

Barátnőmmel 9 hónapja vagyunk együtt és vmi ajandékot szeretnék neki. és mit vegyek neki Mikulásra?

Legjobb válasz: MIKULÁST B+! (amúgy meg ha szeretnéd, akkor tudnád hogy mit vegyél neki!)

MIKULÁST B+! (amúgy meg ha szeretnéd, akkor tudnád hogy mit vegyél neki!)
csokifaszt - Pákót nagyon felizgatta, lehet, itt is sikered lesz!
Verd a [email protected] a szájába annak biztosan örülni fog. Ha egy picit is szeretnéd akkor nem fárasztanál minket hülye kérdésekkel. A [email protected] kivan már a mit vegyek... kérdésekkel.
kösd át egy szalaggal
Ja elég valami csoki, vagy egy illat gyertya.
mikulásra? azért remélem már nagykorú a barátnõd..
kedvenc csokit, könyvet, egy ígéretcédulát, hogy karácsonyra kap ajándékot...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!