Találatok a következő kifejezésre: 9 hónapja együtt (60 db)

Ti engednétek a 17éves lányotoknak hogy a barátjánál aludjon, akivel már 9 hónapja együtt vannak?

Legjobb válasz: Természetesen engedném. Jó neveltetés mellett bármit engednék. És 9 hónap alatt mindketten levizsgázhattak szerintem. Megbíznék bennük, ottalvás során sem fog többet tenni, mint amikor esetleg a szülõk nincsenek otthon... Mellesleg volt már, olyan kapcsolatom, hogy tiltottak bennünket egymástól. Feltaláltuk magunkat. Volt kocsi, volt berendezett alsóépület, és akár utca is este... 23F

Természetesen engedném. Jó neveltetés mellett bármit engednék. És 9 hónap alatt mindketten levizsgázhattak szerintem. Megbíznék bennük, ottalvás során sem fog többet tenni, mint amikor esetleg a szülõk nincsenek otthon... Mellesleg volt már, olyan kapcsolatom, hogy tiltottak bennünket egymástól. Feltaláltuk magunkat. Volt kocsi, volt berendezett alsóépület, és akár utca is este... 23F
Én megengedném! Engem is tiltottak, és annál jobban csináltam azt ami tilos volt! Már nem kicsi, és 9 hónapja együtt vannak, biztos volt már szex, ilyenkor inkább a barátnõje legyél, és ne az anyja, így könnyebb megbeszélni vele mindent, és õ is nyíltabb lesz!
Ha nem engeded, akkor is együtt lesznek, ha akarják. Amit éjszaka meg lehet csinálni, azt nappal is.
egyértelmûen igen!!
17 évesen már simán,
megengedném.
Gyerekként mondom, hogy igen, engedném, és engedni is fogom, ha lesz gyerekem.Mert így is-úgyis megfogja oldani a szexet, meg még azt is, hogy ott aludjon a barátjánál.Mert például mondhatja azt is, hogy "anya megengeded, hogy ma este ott aludjak a barátnõmnél?"..és te ezt egyértelmûen megfogod engedni, fõleg akkor, ha ismered a szülõket és a barátnõt is.A barátnõ már pedig falazni fog a lányodnak, úgy, hogy hiába hívnád fel a szüleit, mert úgyis a lányod barátnõje fogja felvenni a telefont..:D igen, mi nagyon leleményesek vagyunk.Ugyan nekem nem kellett ezt így csinálni, de ha egyszer valamit anya nagyon nem engedne és én nagyon szeretném megtenni egy kicsit idõsebb koromban, azt megoldanám, hogy megtehessem.:) MINDIG VOLTAK ÉS LESZNEK KISKAPUK! DE!! Ha anyának elmondom, hogy ott akarok aludni annál a fiúnál, akivel 9 hónapja együtt vagyok..és õ ne adj isten, megengedné..akkor jobban bíznék benne és minden egyes lépésemrõl tudna.És hidd el, jobban is vigyáznék magamra, és a normális keretek között maradnék. A bizalom így érhetõ el: Tudni kell rólam, hogy ismerek egy családot 5 éve.Ez a család 3 tagú.Egy anya, aki 30 éves, 26 évvel fiatalabb, mint az én anyukám.Egy kislány, aki most lett 7 éves nem rég.Egy apuka, aki 32 éves.5 éve költöztek ide a faluba.Az anyukával nagyon jóba lettem, kicsit felnõttem az õ gondolkodási szintjére.Megértette velem, hogy anya csupa jót akar nekem, mikor azzal szekál, hogy mozduljak már ki a gép elõl.Azelõtt, mielõtt megismertem ezt a családot, azt hittem, hogy csak szekálni akar vele.Aztán megértette szép lassan azt is, hogy bármit elmondhatok neki, nem fogja tovább adni, és bárki fiú jön, tõle kikérhetem a tanácsot.Õ olyan nekem, mintha a második anyám lenne:) .. de igazából már lelkitársnak tekintjük egymást.Mindent elmondott magáról, tudja a nagy titkaimat és én is az övéit. Igazából ilyen kapcsolatra vágynék a saját anyukámmal is.. 16/L
Igen, engedném
Elsõ vagyok! 32/N
A tiltással semmit nem érsz. Tehát ha arra koncentrálsz, hogy megelõzd a kárt, akkor jobban jársz. Felvilágosítás, stb...
Mond azt h a barátnõdnél aludsz és menj el a pasidhoz. Ha meg kiderül mond a szüleid szemébe hogy ha bíznátok bennem akkor el mondtam volna.
Szia! 30 éves anyuka vagyok. 17 évesen taliztam az elsõ "komoly" fiúval, teljesen ugyanez volt a szitu. Anyukám 30 évvel idõsebb nálam, elég "maradi" volt akkor (ma már belátta). Semmilyen kényes, intim témáról nem lehetett beszélni vele, állandóan azt hajtogatta, hogy biztosan teherbe esek, elcseszem az életem. Pedig ha tudná, hogy nem voltam 15, mikor elvesztettem a szüzességemet... Szóval folyamatosan nyaggattam, hogy buli után hadd aludjak a pasinál, de sose engedte. Buli után mindig felmentünk hozzá, sexeltünk, majd hazaindultam, vagy felhúztuk az órát, mintha a reggeli elsõ busszal mennék haza. Elmúltam 18, még mindig nem engedte hogy ott aludjak, aztán érettségi után beadta a derekát (ekkor voltam 18 éves+8 hónap). De rengeteget veszekedtünk, én szinte minden hétvégén bepróbálkoztam. Talán próbálj meg finoman sztorikat elmesélni neki, mintha valakivel történt volna cikis példa. Arra is sokat hivatkoztam, hogy a barátnõim is ott alszanak a barátjuknál. Kitartás, egyszer meg fogja engedni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat. Próbálkozok folyamatosan ... a barátnõnél alvást nem szeretném kipróbálni, mert másokat ezzel nem szeretnék bajba keverni. Másrészt ha lebukok, akkor megint csak én jövök ki rosszabbul a helyzetbõl. Sokat próbáltam már mások példáját mondani neki, de mindig azt mondja, hogy én ne mások után menjek ... Reménytelennek látom :((
simán, hiszen dugni akarnak...
Én is engedném, mert 17 évesen azért annyira már nem kislány és tud önálló döntéseket hozni. Ha pedig valamit meg akarnak oldani, hidd el, h. megfogják, igy-vagy úgy...:D
Én, mint gyakorló anyuka, mikor ez nálunk felmerült megengedtem. (Nekem bevált ...)Azóta boldog párkapcsolatban él. :) Mert: - Ha akarja így is úgy is megteszi - Így legalább tudom, hogy kivel ... - Ha nem kell bujkálni, hazudozni ... talán jobban odafigyelnek a fogamzásgátlásra. - És persze ami nem lényegtelen higiénia!!!
Nincs esetleg valami normális nagynénid vagy osztályfõnököd, aki hatni tudna anyukádra...? Lehet venné a lapot, és elgondolkozna, h rosszul csinál valamit, ha látná, h nem õhozzá, hanem máshoz fordulsz a problémáddal.
A kérdező hozzászólása: Voltak már, akik próbáltak kedvesen segíteni nekem(felnõttek), aztán megkapták õk is, hogy ne szóljanak abba, hogy hogy nevelnek engem.. utána aztán nagyon kellemetlenül éreztem magam, bár nem kértem, hogy beszéljenek anyáékkal. A barátnõnél alvós dolgot tényleg nem fogom bevetni, nem keverek bajba senkit ... Egyébként kedves egyik válaszoló, semmi bajom nincs vele, hogy leírtad a negatív véleményed, de ismeretlenbe nem kell elkezdeni lecsitrizni mindenkit, holott szerintem nincs rá okod. Ilyenkor csak vess egy pillantást magadra.. hogy te tökéletes vagy-e.
Ha ismerem a srácot akkor ingább hagyom, mint, hogy elszökjön vagy hazudjon... persze elviszem és haza is hozom...
A kérdező hozzászólása: Nekem szükségem lenne arra, hogy az édesanyámmal leüljek egy jót beszélgetni bármilyen témáról, beleértve ezt is. De nem tudunk. Én beszélek hozzá, õ hallgat. Vagy azt mondja, hogy hagyjam a hülyeségeimmel. Meg sem fordul a fejében, hogy nekem igen is szükségem lenne rá, vagy arra, hogy bizonyos dolgokat elmagyarázzon, mert nem vagyok tisztába mindennel. Kettõn áll a vásár, én nem tudok helyette is alkalmazkodni.. sajnos.
Anyukaként, akármilyen fájó tudomásul venni, hogy a saját lányunkból testileg nõ lesz, bizony, meg kell engedni. Kényes téma-egyéntõl függõen-, elõtte érinteni kell az együttlét felelõsségét. A mai fiatalok ennél sajnos sokkal krábban kezdik a szexuális életet, ami szerintem nem jó. De a világgal szembemenni nem tudunk, és a gyerekek 9 hónap alatt már valószínûleg együtt voltak, csak nem "hivatalosan". Tehát, a felvilágosításon jót nevetnek, mert többet tudnak, mint mi. Mégis szóba kell hozni a bizalomépítés miatt. Anya-lánya kapcsolat erõsödése érdekében. Engedd gátlások nélkül felnõtté válni a lányodat, mondom én, aki ennek ellenére nem tudott jó viszonyt kialakítani a saját lányával. Kettõn áll a vásár, és ebben a gyerek is benne van.
Talán próbáld meg azt hangsúlyozni nekik, hogy a fiút nem két napja ismered, és ha ennyi ideje kitart melletted, akkor valószínûleg "komolyabb szándékú", és hogy tényleg szeretitek egymást. És hogy tisztában vagy vele, mik a "kockázatok". Ha erre sem enyhülnek meg, akkor ott valami baj van... Akkor esetleg várd meg, amíg betöltöd a 18-at, akkor már nem felelnek érted, és joguk sem lesz beleszólni az életedbe.
csupán a nagyszülõkre kell gondolni. Nekik a kézenfogva séta is tiltott dolog volt. És a szex meg pláne tabu, akár csak a téma, tehát felvilágosítás is hiányos volt. Mégis nem egy olyan nagyszülõ van, ahol a gyerek csupán tizenévvel fiatalabb... :)
igen!
Igen engedném.Anyám nagyon utálta a barátomat eltiltani nem mert tõle viszont nem engedte meg hogy nála aludjak. Ezt egész egyszerûen megoldottuk a szüzességemet napfényes délután veszítettem el majd este nyolcra haza mentem mint a jó kislányok:DDD
A kérdező hozzászólása: Itt szinte minden válasz pozitív volt, pedig nem erre számítottam. A szüleimmel nem jó a kapcsolatom, szinte mindentõl tiltanak. Szerintem nem is ismernek eléggé, hisz ha ismernének, bíznának bennem. Mindenhez gyereknek tartanak még, fõleg a baráthoz, az ottalvásról ne is beszéljek. Az én példám kb. olyan mint az utolsó válaszolóé, ami nagyon elkeserít :///
Elsõ vagyok! Mutasd meg a szüleidnek ezeket a válaszokat, hátha megenyhülnek! Sok sikert!
tuti igen, 18f vagyok, gyakorlatból mondom minden szülõnek hogy sajnos amit tudnak az max 10%a a valóságnak pl bulik, barátok, barátnõk terén. ha akar azt tesz amit akar. mondom én aki elég hajmeresztõ dolgokat mûveltem pár éve szüleim leghalványabb sejtelme nélkül. kísérletezések, iskolában órák skip elése az iskola körüli erdõben, csempészés, (nem dohányoztam akkor, most se cigizek ezt rólam az összes tanár tudta, akikrõl meg tudták hogy nagyban azokat átkutatták suliba menet reggel én meg be tudtam vinni 10-15 ember cuccait gond nélkül) stb ezeket mára kinõttem de megmaradt az hogy bármi titkolható. kb cuccaim 30%a illegál az õ szemükben, bulikon amit õk gondolnak az a valóság 10%a szóval nagyon könnyû álcázni bármit. de mondjuk a barátját sem ártana ismerni.
utolsó vagyok, am meg ha szülõ lennék én a gyereket nem a stabil párjától hanem annak hiányában egy egy véletlenszerû alkalomtól félteném de az meg nem tudni mikor üthet be szóval szerintem ez jobb is .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Hiába akarnám megmutatni neki a válaszokat, már attól is kiakadna mirõl van szó és ismerem eléggé, meg sem nézné... Azt hiszem ebbe már bele kell törõdnöm sajnos. :(
A "megengedés" vagy "nem megengedés" nem jelent megoldást, megfelelõ módon nevelni, felvilágosítani kell a gyereket és kellõ idõben.Napjainkban mind korábban kezdik a sexet a fiatalok és ha kellõ nevelés, ismeretek és felvilágosítás hiányában nehéz helyzetbe kerülnek az az egész jövõbeni életüket tönkre teheti.Persze nem csak a lányokról van szó.
70 év feletti nagymama vagyok. Szívesen látom vendégül az unokáimat a barátjaikkal együtt. Ha úgy adódik, akkor éjszakára is. 17 év felettiek (nem sokkal, hosszabb partnerkapcsolataik vannak), hogy mi volt az ÉN IDÕMBEN, az már ma nem irányadó. Mindent megteszek, hogy az unokáimat ne taszítsam el magamtól, szükségem van a szeretetükre, a barátjaik szeretetére. Tudomásul kell venni a mai idõket. A tiltás nem vezet sehova, hiszen vannak a "nappalok" is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Nekem nem a negatív véleménnyel van/volt problémám, hanem azzal, ahogyan nevezett. Elolvasom a negatív véleményt is, de nem kell ismeretlenül ilyen jelzõvel illetni, holott, szerintem nem olyan kérdést tettem fel, ami megérdemelte volna ezt a jelzõt.
a srácnak meg KELL halnia!
azt meg magyarázd el neki, hogy az nem barátság, mikor az egyik fél barátnak tekinti a másikat, a másik pedig folyton az arcába liheg...ha lenne egy kis gerinc a srácban, már rég elhúzott volna...ha a barátnõd ilyen barátot akar, hát legyen vele boldog nélküled..
bocs, pont írtam, mikor írtad. :D tehát: a barátnõd vagy gyökér vagy õ is többet gondol a srácra a kelleténél.
a barátnõd nem engedi, hogy leállítsd a srácot? mert az gázos! ha a srác írta, hogy nem engedi, hogy leállítsd õt, akkor ideje lenne beszélni a fejével... ráadásul 9 hónapja van veled(!) a lány. elég kitartó fazon lehet. :D
Egyetértek az elõzõvel.
mi lenne, ha közölnéd a "barátnõddel", hogy válasszon: vagy a srác vagy te... 1- ha a srácot választja, hagyd ott, nem normális, te ennél jobbat érdemelsz.. 2- ha a srácot választja és vele maradsz, gyökér papucs vagy... 3- ha téged választ, minden oké...
A kérdező hozzászólása: hát igen csak tudod õk elõtte nagyonjó barátok voltak és miattam távolodtak el egymástól.
A kérdező hozzászólása: de a barátnõm nem engedi :(
A kérdező hozzászólása: hát õ megmondta hogy csak barátnak tekinti õt
A kérdező hozzászólása: igen énis így gondolom, köszöönm szépen a válaszokat
Hallgass a 8. válaszadó tanácsára. Ha nem tudsz vele dûlõre jutni, akkor pattintsd! Találsz magadnak másikat. Lehet, hogy jobban jársz!
"pár kapcsolat"...áh basszus...
A kérdező hozzászólása: mindig mikkor puszilni akarom. vagy simogatni el lök magátol és már vagy egy csomoszor! ösze pakoltam! de õõ nem enged! nem törödik velem!
kérdezd meg tõle h mi a baj. vagy hagyd el. lehet h már "kialudt" a szerelem-
A kérdező hozzászólása: jah és nem válaszol ha meg kérdezem komolyan azt mondja hogy ezt hoztam ki belöle:-(
Szerintem hagyd ott, mert ebbõl jó már nem lehet azok alapján amit írtál...ha nem törõdi veled, ha nem engedi h szeretgesd... Valószínû, hogy már megunt téged, de nem akar egyedül sem lenni! Keress valaki mást, aki jobban törõdik veled, és szeret! Remélem tudtam segíteni!
Attól függ, hány éves vagy?
ja hát ha nem vagy õszinte anyukáddal, mit vársz? mondj el neki MINDENT, utána már biztosan meg tudtok egyezni, hogy legalább hétvégén ott alhasson nálatok.
A kérdező hozzászólása: lécci segítsetek fontos lenne
Nagyon függ a szülõktõl, Te ismered igazán a szüleidet. Nemtudom én mennyire konzervativak, vagy nem...megtudsz beszélni dolgokat anyukáddal? Akkor nem lehet gond, ezt is megtudod. Ha nem beszéltek(beszéltek) a szexrõl akkor ez is kemény dió. Én pl meg sem kérdem anyumat, mert nem vagyok kiváncsi a nemleges válaszára, az utána következõ lelkiismeret-furdalás-keltésre...és az oktatóleckére... Pedig én már 18 múltam és másfél éve a párommal vagyok...
Úgy, hogy elmagyarázod neki, hogy nagylány vagy, komoly kapcsolatod van, és szeretnéd hazavinni éjszakára is a barátodat. jelezd neki, hogy (remélhetõleg) felelõsségteljes a szexuális része is a kapcsolatotoknak, tisztában vagy a védekezéssel, és alkalmazzátok is. viselkedj felnõtt ember módjára, lássa rajtad, hogy ez nem csak egy diákszerelem a részedrõl. ha így teszel, a világon semmi kifogása nem lehet a barátod ottalvása ellen.
A kérdező hozzászólása: mert én már aludtam ott de most szeretnénk ha õ itt aludhatna
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok nyáron leszek 18
A kérdező hozzászólása: Hát anya inkább a konzervatívabb anyukák közé tartozik de én már lefeküdtem a barátommal csak õ nem tudja.
A kérdező hozzászólása: hogy kérdezzek rá?
A kérdező hozzászólása: de õ az a típusu anyuka hogy házasság után ha megtudná oltári balhé lenne belõle

Már több, mint 9 hónapja együtt vagyok párommal, és még mindig nem volt orgazmusom. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Sokmindentõl lehet, technikai problémától, belsõ félelelmtõl... Ha te magadnak tudsz orgazmust okozni, vezesd rá párod, hogy mit tegyen, hogy jó legyen neked. Szex közben is ingereld vag párod ingerelje a csiklód, akkor biztos menni fog. Vagy orálisan is bizti finom lesz:-)

Sokmindentõl lehet, technikai problémától, belsõ félelelmtõl... Ha te magadnak tudsz orgazmust okozni, vezesd rá párod, hogy mit tegyen, hogy jó legyen neked. Szex közben is ingereld vag párod ingerelje a csiklód, akkor biztos menni fog. Vagy orálisan is bizti finom lesz:-)
Teljesen jó a fenti válasz. Annyival kiegészíteném, hogy ez teljes mértékben normális, meg kell szokni a másik felet és rá is kell hangolódni egymásra, ami idõbe telik. A lényeg, hogy merjetek beszélni minden részletrõl kinek mi miért, hogyan jó. Sok sikert :) Crea
Kérd meg, hogy elõször a te orgazmusodra koncentráljatok és ha te már elmentél csak utánna következzen õ.Ha nem bírja ki addig akkor önzõ az ágyban, ha szeret mindent megtesz, hogy neked jó legyen.

Mit vegyek a barátomnak karácsonyra? Tudom, hogy még csak október van, de nem szeretek az utolsó pillanatban kapkodni. Decemberben leszünk együtt 9 hónapja. Előre köszönöm.

Legjobb válasz: mintha magamat olvasnám:D mi is decemberben leszünk 9 hónapja együtt, és ezen a héten jutott eszembe, hogy vajon majd mit kéne vennem neki:) azt csak te tudhatod, hogy mit fogsz venni, hiszen te ismered. fülelj mindig, én csak ennyit tanácsolok. van olyan biztos, hgoy mondja, jaj ez tök jó, meg az, vagy azt akarok majd venni. rájössz majd.

mintha magamat olvasnám:D mi is decemberben leszünk 9 hónapja együtt, és ezen a héten jutott eszembe, hogy vajon majd mit kéne vennem neki:) azt csak te tudhatod, hogy mit fogsz venni, hiszen te ismered. fülelj mindig, én csak ennyit tanácsolok. van olyan biztos, hgoy mondja, jaj ez tök jó, meg az, vagy azt akarok majd venni. rájössz majd.
Igen ez tök jó abban az esetben ha a fiu szeret mindenféle kütyüt, aproságot. Mi már 3 éve vagyunk együt, de ez a mi esetünkben így nem jön össze! És ez gáz. Én már karácsony másnapján agyalok h jövöre mit kéne, de mindig semmi. Ugyanis én csak azt hallom h de jo az a kocsi dejo ez a kocsi, ilyen kocsit akarna, olyan kocsi de jo lenne. Na már most egy 6 milliás autora nincs pénzem fõleg h még tanulok! ja és a minden féle porfogo meg kizárt. ami aproság meg kellneki megveszi, persze ritkán kell neki vmi. na ilyenkor mivan?

A barátnőmmel már 9 hónapja vagyunk együtt de mostanában nem úgy működik a szex szerintetek ez mitől van? Bővebben leírtam a konkrétumnál.

A barátn?mmel 9 hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretem ?t:) viszont mostanában egyszer?en a péniszem nem úgy m?ködik ahogyan én azt szeretném az elején is voltak vele problémáim de max 1-2x és utána minden ment tovább a normális kerékvágásban viszont kb. 3-hete gyakrabban fordul el? ez a probléma hogy nem áll fel és már annyira kikészül?k ett?l a dologtól hogy lassan meg?rülök ,pedig mindig kívánom a barátn?m, mégis a péniszem máshogy reagál az egészre és már egyre jobban stresszelem magam ami szintén nem jó. már gondoltam a szexológusra , valami gyógyszere csak hát ahhoz még fiatal vagyok szerintetek ez mit?l lehet el?re is köszönöm a válaszokat:) 24/f

Legjobb válasz: 9 hónap? Akkor nem fér be a gyerektõl. :D

9 hónap? Akkor nem fér be a gyerektõl. :D
A farkad a legjobb barátod és a legnagyobb ellenséged is. EZ egy tény! Minden férfinak ezzel a tudattal kell élni!
1. szervi gond 2. a munkahelyi/magánéleti stressz kihat a szexuális teljesítményedre 3. túlságosan megszoktad a barátnõdet, már nem izgat fel annyira 4. egyéb pszichés problémák mindenekelõtt az 1.-t kell kizárni, tehát én javasolnék egy vizitet a háziorvosnál. de mondjuk, ha mostanában sokkal több a stressz az életedben, akkor meg azért van, ez esetben meg kell tanulnod kezelni a nyomást.
A kérdező hozzászólása: Hát valóban sok a munkahelyi stressz, õt mindig kívánom és még nem tudnám megunni szóval ez kizárva.
Próbálj csökkenteni a stressz helyzeteken. És feljds el a munkát mielött találkozol vele. Szánj rá egy szép napot és talán utánna menni fog.
Valami elõ játék kéne de ha az sem segít akkor tényleg nem vonzó neked.
A kérdező hozzászólása: az elõjátékkal nincs semmi probléma:)

Milyen programot ajánlotok? Barátommal 9 hónapja vagyunk együtt, 6 hónapja párkapcsolatban. Kéthavonta tudunk 10-12 napot együtt tölteni. Most ő látogat meg engem Németországból.

Szeretnék többféle programot szervezni, mert most végre egyikünknek sem kell dolgozni, 12 napunk lesz, és hát valamit csak kell csinálni. :) Elsősorban Kecskemét és környékén lévő programok érdekelnének, de ha esetleg messzebb tudtok valamit ajánlani, akkor mindenre nyitott vagyok. :) Ha mást nem, akkor valami éttermet, szórakozóhelyet, vagy bármi mást.. Előre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Colitis ulcerosa túraösvény nagyon jó!

Colitis ulcerosa túraösvény nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: március 9-én jön
A kérdező hozzászólása: na, most látom, hogy elírtam a kérdést, távkapcsolatot akartam írni, bocsánat :D
A kérdező hozzászólása: azt jelenti, hogy 3 hónapot éltem németországban, de haza kellett jönnöm befejezni az iskolát, ezért szeptembertõl van távkapcsolat, és most júniusban költözök ki
Mikor jön? Mert, ha ma akkor MA Torkos Csütörtök-menjetek étterembe kajcsizni :)
mit jelent, h 9 hónapja együtt vagytok, de csak 6 hónapja párkapcsolat? elõtte valaki félrekuffantott és végül megszabadult a megcsalt féltõl?
A szex miért nem jó program?
http://www.icebar.hu Pesten van, elég jó kis hely.. :) Elõre kell foglalni úgyhogy érdemes lenne ma foglalnotok ha a 10-12 nap alatt el akartak jutni ide :)
a krimiest budapesti és most plusz programokkal van tele mert bûnügyi kiállítás is lesz most 500 ft, a geocatching pedig egy láda keresõ játék és az országban szinte mindenhol van egy láda amit meg kéne találni több féle van belõle, de a legjobb típus a sima láda mert abban van ajándék is, jó játék:) ingyenes és romantikus is:D
mert szereted??? :)
mert beakadt a lemez...
Mert ez a legerosebb kotelék...:)
Ha igazán szerettél valakit és úgy szakítottatok, 2 hónap után ne várj csodát, ez nem így megy. Még legalább háromszor ennyi idõ lesz, mire nem fog minden nap eszedbe jutni és már egyáltalán nem fog fájni a hiánya.
hát én már 1 éve szakitottunk de még mundig nem felejtettem el :(

Barátnőmmel 9 hónapja vagyunk együtt kb 4 hónapja pettingelünk és 2 hónapja próbálkozunk a sexxel de vmért képtelen vagyok behatolni. Ez azért van mert nem vagyok elég merev vagy mert ő túl szűk?

Legjobb válasz: Az elsõ kérdés h hány évesek vagytok??.. Ezt valahogy senki nem szokta leírni. Lehetséges h nem pettingeltetek eleget, nem tágult még ki eléggé a hüvelye, és lehet h egyáltalán nem akarja még, és ezért 'összeszûkül' ott lent. (A tudatalattia mond nemet.)

Az elsõ kérdés h hány évesek vagytok??.. Ezt valahogy senki nem szokta leírni. Lehetséges h nem pettingeltetek eleget, nem tágult még ki eléggé a hüvelye, és lehet h egyáltalán nem akarja még, és ezért 'összeszûkül' ott lent. (A tudatalattia mond nemet.)
A kérdező hozzászólása: 15 a barátnõm én meg 17
A kérdező hozzászólása: ja ujjazásnál 2 ujjam "passzosan" fér bele
Csak próbálkozztok, sikerülni fog, fõleg ha 2 ujjad befér. Azért már 2 hónap próbálkozás utn sikerülnie kéne. Figyelj arra, hogy a barátnõd nedves legyen, mert akkor sokkal könyebben fog menni.
nálunk is így volt.. de próbálkozzatok csak, menni fog! aztán már gondolni sem fogtok arra a 2hónap próbára!:) ami késik nem múlik, de ez ne vegye el a kedvetek!:)
A kérdező hozzászólása: okés ;) köszi a válaszokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!