Találatok a következő kifejezésre: 9 órakor be a fogamzásgátlót és (2 db)

9 órakor vettem be a fogamzásgátlót és rá 3 órára ment a hasam (picit). Akkor most meddig kell óvszerrel védekezni, ha kell egyátalán?

Legjobb válasz: sZia! Nem irtad le miota szedsz fogamzasgatlot...ha mar tobb honapja, akkor szerintem nem kell aggodnod. De ha csak most kezdted el szedni akkor szerintem mindenkepp hasznaljatok ovszert is

sZia! Nem irtad le miota szedsz fogamzasgatlot...ha mar tobb honapja, akkor szerintem nem kell aggodnod. De ha csak most kezdted el szedni akkor szerintem mindenkepp hasznaljatok ovszert is
4 óra alatt szívódik fel a gyógyszer. Ha kiscsit volt csak hígabb a székleted-te tudod, milyen szokott lenni, akkor szerintem nincs gond, fõleg, ha több hónapja szeded. A biztonság kedvéért használhattok óvszert, a következõ levél elsõ pár szeméig.Utána már nem kell:-) Nagyon örülök, hogy vannak ilyen felelõsségteljes fiatalok!!!
Szerintem sem árt az óvszer, a biztonság kedvéért. Hajrá!
Szia! Nálam is elõfordult már ilyen és az a javalott, ha minimum a következõ 1 hétban használtok. Nálam még nem volt gond, de ha ment a hasam, akkor betartottuk az 1 hetet.

Ha minden nap 9-10 között szedtem be a fogamzásgátló tabit, es tegnap du.3kor, akkor lehet vm baj? Vagy csak az a lényeg h 12 orán belül kapjam be?

Legjobb válasz: Ha 12 órán belül vetted be, akkor nincs probléma. De ne nagyon szedd össze-vissza, mert nálam volt hogy többórás különbségekkel tudtam csak bevenni, és pl. az bekavart nálam a megvonásos vérzésénél.

Ha 12 órán belül vetted be, akkor nincs probléma. De ne nagyon szedd össze-vissza, mert nálam volt hogy többórás különbségekkel tudtam csak bevenni, és pl. az bekavart nálam a megvonásos vérzésénél.
1 órás pontosság az még elvileg a megvonásos vérzésnél sem kavar be, tehát pontosan fog megjönni. :) - elsõ válaszoló -
A kérdező hozzászólása: köszi:) és még annyit h az nem számit nagy különbségnek ha 9kor és/vagy 10kor kapom be? zehát ez az 1 orás különbség maradhat?
A kérdező hozzászólása: uuu megnyugodtam:) köszi szépen!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!