Találatok a következő kifejezésre: 9 évig a (356 db)

Honnan tudnám letölteni a 9. évadát a Family Guy-nak magyar szinkronnal?

Legjobb válasz: a 9. évad még nincs szinkronosan

a 9. évad még nincs szinkronosan
A kérdező hozzászólása: De van! A Comedy Centralon folyamatosan megy, és az elsõ két részt már le is töltöttem, de több nincs fenn.

9 év után szakított a barátommal a barátnője. A lány már új sráccal jár. A barátom nagyon szenved, nincs jól. Mennyire "marad meg" 9 év a lányban?

Semennyire? Eszébe jut-e? vagy mivel új kapcsolata van (2 hónapja), eszébe jut-e a volt barátja esetleg, vagy egyáltalán nem?

Legjobb válasz: A lány vágyott az újra mert nem élte ki magát. ütni való. A barátod meg vidd bulizni, csajozzon be, úgy könnyebben felejt :)

A lány vágyott az újra mert nem élte ki magát. ütni való. A barátod meg vidd bulizni, csajozzon be, úgy könnyebben felejt :)
A kérdező hozzászólása: :) bele lehet látni a nõk fejébe? :) ez nagyon viccesen hangzik, lányok ti mit gondoltok? (mindenesetre köszi a válaszokat, így már tudok segíteni)
Nem is most rögtön akar visszamenni...majd idõvel, hidd el...ez is azt jelenti, hogy azért megkérdezte, hiába mondja hogy azért jobb így. Nagyon nehéz, de bele lehet látni a nõk fejébe
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy vissza akarna menni a lány, eléggé "karakán" természet. Mondjuk múltkor rámkattintott, és megkérdezte, h. mi van a barátommal, én nem mondtam semmit, erre azt válaszolta, hogy talán jobb így, hogy nem keresik egymást.
Én tutira veszem, hogy majd idõvel vissza akarja majd könyörögni magát, de aki egyszer képes elhagyni, az máskor is. Véleményem szerint akkor akar majd visszamenni, amikor rádöbben, hogy mással nem jó, csak elõször gondolkodni kellett volna. Én nem fogadnám vissza. Magamból kiindulva írtam ezt a választ, hasonló cipõben járok.
Én még azt is valószínûnek tartom, hogy a lány azért kezdett mással járni, hogy õ is könnyebben felejtsen. 9 évet nem lehet kitörölni... Én már azt eltelt 3-mat sem tudnám, túl sok a közös emlék, meg ami összeköt... Szerintem azért keresett másik pasit, hogy ne gondoljon az említett fiúra, akit kidobott. A srác teljesen jól viselkedik, máshogy nem is lehetne enyhíteni a szenvedést (pl. ha titokban a lány után járkálni, keresné az alkalmat, hogy láthassa stb.) Ettõl függetlenül azt gondolom, hogy még lehet rá esély, hogy a lány visszatáncol és újra összejönnek (pláne ha valóban a barátod miatt lett vége, ahogy írtad) és még lehetnek boldogok. Én legalább is ismerek olyan párt, ahol pont a mással járás ébresztette rá a két félt, hogy nekik a másik kell. 19/L
Nah amit csinál az teljesen jó ! Le ne beszéld róla. Ha nem kap róla híreket könnyebben felejt. Hidd el nekem , személyes tapasztalat :)
A kérdező hozzászólása: Azt meg nem tudom, jól teszi-e a barátom (ebbe nem akarok beleszólni), hogy mindenfajta kapcsolatot megszakított a lánnyal, és kerüli azokat a helyeket, ahol felbukkanhatnak a pasijával. Megmondta, még az is kérdéses, hogy visszaköszönne-e neki az utcán.. Sõt, megkérte a barátait is (pl. engem is), hogy ha összefutnánk a csajjal, semmit, semmit semmit ne mondjunk róla (a barátomról), hogy hogy van, mit csinál stb... Lehet, hogy nem is kell semmilyen tanács és ez a normális reakció! köszi!
A kérdező hozzászólása: Habár szerintem a szakítás oroszlánrésze a barátom miatt történt, én mégis úgy gondolom, hogy azért mentek szét, mert a csaj nem élte ki magát. Ez tetszik, hogy "ütni való" :) Mástól is hallottam már - nem tudom, miért -, de van annak reális esélye, hogy a csaj "megbánja", hogy szakított a barátommal? Van annak reális esélye, hogy "vissza akarja könyörögni magát"? Én nem hiszem, ez egy olyan lány, aki végigviszi, amit a fejébe vesz. De érdekes, hogy másnak is eszébe jutott ez a lehetõség...
Biztos, hogy eszébe jut, én egy évig voltam együtt az exemmel, azóta már eltelt egy év de néha még mindig eszembe jut. Nem hiányzik már, de néha még gondolok rá. Sõt, szerintem nem is lehet elfelejteni azt, akit szerettél. 9 évet nem fog tudni kitörölni az életébõl, szóval biztos, hogy neki is nehéz, még ha nem is mutatja. De ha vissza akarná könyörögni majd magát, én azt mondom, bármennyire nehéz is a barátod ne fogadja vissza. Mert ha egyszer elhagyta....annak oka volt, és én nem hiszem, hogy mûködhetne tovább úgy a dolog, hogy mindkét fél boldog a kapcsolatban. 19/L
9 év nagyon hosszú idõ, ez mindkettõjükben nyomot hagy. A felejtéshez pedig elõször is idõ kell. Siettetni nem nagyon lehet.
Aki jó emberismerõ bárkinek a "fejébe belelát" úgymond...

Szerintetek is szar lett a 9. évad a Két Pasi Meg Egy Kicsi-ben?

Mivel Charlie meghalt sztem naon szar lett a 9.évad.

Legjobb válasz: Én csak az elsõ pár évadot láttam. Hogy-hogy meghalt Charlie????Hogyan??? Bocsi az OFF-ért.

Én csak az elsõ pár évadot láttam. Hogy-hogy meghalt Charlie????Hogyan??? Bocsi az OFF-ért.
nekem meg inkább tetszik..
Szerintem is nagyon szar, hogy Charlie meghalt. :|| Amúgy én bírom Ashton-t, de Charlie-t kinyírni… mégiscsak õ volt a fõszereplõ.


Létezhet, hogy 30 évesen jövök rá, hogy akivel 15 éve együtt vagyok és 9 éve a feleségem a kisfiam anyja, nem hozzám való?

Egyre csak ráeszmélek a dolgokra,hogy nem tud úgy szeretni ahogy én szeretném!4 éve lakunk 3-asban és nem olyan mint vártam!Nehezen tudom elhinni magamnak,hogy keveset kapok t?le.Látom hogy másokat mennyire hazavár a feleségük szeretgeti,babusgatja stb...Remélem értitek mire gondolok!Olyan elszomorító ezzel tudatosulni!

Legjobb válasz: Te babusgatod??Segítesz neki,hogy ne legyen unott és fásult a házimunkától ,a gyerektõl,az állandó taposómalomtól??Viszed szórakozni??

Te babusgatod??Segítesz neki, hogy ne legyen unott és fásult a házimunkától , a gyerektõl, az állandó taposómalomtól??Viszed szórakozni??
Létezhet, de szerintem az a baj, hogy 15 év az hosszú idõ és nem mindenkinél marad meg az a régi szerelem meg tûz, vagy régen is ilyen volt? Szerintem beszéljétek meg vagy csinálj felé olyan lépéseket, amikkel visszatudod emlékeztetni a régi idõkre és akkor hátha megváltozik. :-)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy azóta eszméltem csak rá mióta a 3 élünk.Másokat babusgat a feleségük engem soha vagy csak muszájból!Pedig áll. szeret!Köszönöm a választ!
mit adnék ha az én barátom is azt akarná, hogy babusgassam :s sajnálomde létezik ilyen :(
A kérdező hozzászólása: Nincs taposómalom!Mindent én csinálok!Az õ otthoni feladata:bepakolni a mosó és mosogatógépbe, elrakni a ruhákat, és néha fõzni szívvel lélekkel!De nem érdekli, hogy egyszer is megterítsen és finomat fõzzön, ráad mindig az én ruháim vannak össze - vissza!Õt csak a sminkje a mûkörme meg ezek a dolgok érdeklik!
A kérdező hozzászólása: Ja, és viszem szórakozni!Strandra is járunk, olyankor csak kifekszik és én meg a gyerek levagyunk szarva!
Az elõzõ.Ezek, amit csinál, pótcselekvések.Kevés a számára a mosogatás.És a nap-mint nap ismétlõdõ feladatok unalmasak, belefásul az ember.Hiába szerettem otthon lenni a gyerekkel, alig vártam, hogy dolgozni mehessek emberek közé, mert eltompul az ember. Nem depressziós véletlenül??
Persze. Meg az is létezhet, hogy az emberek megváltoznak. Akár Te, akár Õ. Sõt, sokszor elõfordul, hogy egy párkapcsolatban különbözõ sebességgel változnak / fejlõdnek. Ez sok feszültséget okoz. Ha erõs az együtt tartó kötelék, akkor az, aki "elõreszaladt" képes bevárni a másikat, segíteni a fejlõdésben. Ha nem elég erõs, akkor inkább szétmennek, különválnak az útjaik. A másik embert erõszakkal megváltoztatni nem lehet. Magadban tudod elérni, hogy elfogadd Õt olyannak, amilyen. Akkor máris jobban tudtok kommunikálni, mert nincs ott a felszín alatt, hogy mennyi mindenért hibáztatod Õt. (Nem babusgat Téged, csak magával törõdik stb.) Persze, ha az a célod, hogy együtt maradjatok. Ha már ott tartasz, hogy inkább ürügyet keresel arra, hogy kiléphess a megromlott kapcsolatból, akkor az ilyen irányú erõfeszítés felesleges. Én ezt nem tudhatom, eldönteni Neked kell. Végül az is lehet, hogy kommunikációs zavar van köztetek. (Hallottál már a szeretet-nyelvekrõl? Ha nem, olvass utána a net-en!) Esetleg a párod enyhe depressziós állapotban van és segítségre szorulna, csak Te ennek nem vagy tudatában. Ezeket akartam elmondani, mielõtt megadom az egyszavas választ: IGEN. (Létezhet.)

Lesz 9. évad a 24 sorozatnak?

Legjobb válasz: Nem lesz. :(

Nem lesz. :(
titeket zavar ez? a válaszod a válaszod ;)
Szerintem határ eset. Egyébként nem a számok miatt ítélik el a korkülönbséget hanem azért érettség miatt. Azaz gyerek elvileg felnõttel a barátnõd határeset mert lehet már benõtt a feje de lehet csak gyerek még és megfog változni ami nem jó egy kapcsolatnak meg amúgy se szép naív gyereket kihasználni.
Ez attól függ mennyire vagytok értelmileg és érzelmileg egy hullámhosszon. Ha barátnõd szerint a korkülönbség nem számít biztos nincs nagy gond. Esetleg ott lehet probléma, ha nem ugyanarra vágytok egy kapcsolatban. Sok lány viszont kedveli az idõsebb pasikat, mert érettebbek, több mindenrõl lehet velük beszélgetni. Köztem és a barátom között 7 év van. Nagyon jól mûködik a kapcsolat.
hát a testi korkülönbség nem gond 9 év, csak a szellemi..ez is ékes bizonyítéka hogy itt kérdezel, remélem azért nem sértettelek meg, ha igen bocsánat
Nem sok. Csak ha te még éretlen vagy. Inkább nem írom, hogy ostoba.
Nevetséges. Ekkora szerencsétlen vagy, hogy nem tudsz korodbelieket felszedni?

Egy elektromos háztartási eszköz élettartama exponencialis eloszlású. Annak a valószinûsege, hogy legalább 2 évig mûkodik: 0, 9. Mennyi a valószinûsege, hogy legfeljebb 3 evig lesz mûködõképes?

Valaki leírná ennek a feladatnak levezetését ?

Legjobb válasz:
Jelölje X az eszköz élettartamát. Az X valószínûségi változó exponenciális eloszlású, ezért eloszlásfüggvénye: F(t)=P(X<t)=1-exp(-st) t>=0 0 t<0 valamilyen s>=0-ra A feltétel szerint: 0,9=P(X>=2)=1-P(X<2)=1-F(2)=1-1+exp(-2s) Tehát exp(-2s)=0,9 ln(exp(-2s))=ln(0,9) -2s=ln(0,9) s=-1/2*ln(0,9) X eloszlásfüggvénye így F(t)=1-exp(1/2*ln(0,9)*t), t>=0 0 , t<0 A kérdéses valószínûség: P(X<=3)=P(X<3)=F(3)=1-exp(3/2*ln(0,9))=1-(exp(ln(0,9)) ^(3/2)=1-(0,9)^(3/2)~0,146

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Jelölje X az eszköz élettartamát. Az X valószínûségi változó exponenciális eloszlású, ezért eloszlásfüggvénye: F(t)=P(X<t)=1-exp(-st) t>=0 0 t<0 valamilyen s>=0-ra A feltétel szerint: 0, 9=P(X>=2)=1-P(X<2)=1-F(2)=1-1+exp(-2s) Tehát exp(-2s)=0, 9 ln(exp(-2s))=ln(0, 9) -2s=ln(0, 9) s=-1/2*ln(0, 9) X eloszlásfüggvénye így F(t)=1-exp(1/2*ln(0, 9)*t), t>=0 0 , t<0 A kérdéses valószínûség: P(X<=3)=P(X<3)=F(3)=1-exp(3/2*ln(0, 9))=1-(exp(ln(0, 9))^(3/2)=1-(0, 9)^(3/2)~0, 146
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

9 év korkülönbség a lány javára?

én 17 éves vagyok, a lány akivel találkozgatok pedig 26. Mondja hogy nagyon cuki vagyok meg hogy szeret, meg minden, de nem akar velem összejönni, mert hogy túl fiatal vagyok. Már mindenhogy próbáltam meggyőzni, hogy működhetne ez így. Szerntetek?

Legjobb válasz: 23-17=9 Igen, szerintem is 9 évvel idõsebb.

23-17=9 Igen, szerintem is 9 évvel idõsebb.
Ha nem akarja, akkor sehogy.
Szerintem hagyjad :) ha csak nem hosszú távú dolgokra tervezel :)
*lol 26-17
majd kb 1 - 2 év múlva próbáld, hát ha akkir belemegy N
legalább valami futó kaland összejött? 17 évesen 26éves csajjal kavarni nem rossz :D
A kérdező hozzászólása: töltöttünk már együtt éjszakát ;) de nemhiszem hogy kibirom mellette ugy még 2-3 évig hogy csak van és semmi nincs köztünk...

Vége van a 9. évadnak?

Tree hill,mert már jó rég nem volt új rész (13. epizód)

Legjobb válasz: Igen. Amikor egy évad nem elég nézett, akkor nem rendelik be a back-nine-nak nevezett +9 részt. A 13+9 berendelésekbõl jön létre a 22 részes évad (más esetben).

Igen. Amikor egy évad nem elég nézett, akkor nem rendelik be a back-nine-nak nevezett +9 részt. A 13+9 berendelésekbõl jön létre a 22 részes évad (más esetben).
A kérdező hozzászólása: kár :( köszönöm szépen

A lányom felsőfokú tanfolyamra jár, 19 éves.9 havi családi kedvezményt vettek figyelembe 2011-ben. Jár-e teljes évre a kedvezmény vagy sem? Ha igen, a 16-os sorba beírhatom-e én a 750 e Ft-ot függetlenül a kapott igazolás adataitól?

Legjobb válasz: A családi pótlékról szóló rendelkezést tüzetesen nem ismerem, de családi kedvezményre a személyi jövedelemadónál arra a gyermekre tekintettel jogosult az adózó, aki után családi pótlékra jogosult. Ha Te 9 hónapra voltál jogosult 2011. évben családi pótlékra (és kaptad is), akkor csak 9 hónapra vagy jogosult családi kedvezményre is. Ha az év minden hónapjára kaptál családi pótlékot, akkor 12 hónapra vagy jogosult a kedvezményre is. Ez független attól, hogy év közben hány hónapra igényelted az adóelõlegek levonásánál. A végleges adórendezéskor az a lényeg, hogy ténylegesen hány hónapra voltál jogosult családi pótlékra az adóévben.

A családi pótlékról szóló rendelkezést tüzetesen nem ismerem, de családi kedvezményre a személyi jövedelemadónál arra a gyermekre tekintettel jogosult az adózó, aki után családi pótlékra jogosult. Ha Te 9 hónapra voltál jogosult 2011. évben családi pótlékra (és kaptad is), akkor csak 9 hónapra vagy jogosult családi kedvezményre is. Ha az év minden hónapjára kaptál családi pótlékot, akkor 12 hónapra vagy jogosult a kedvezményre is. Ez független attól, hogy év közben hány hónapra igényelted az adóelõlegek levonásánál. A végleges adórendezéskor az a lényeg, hogy ténylegesen hány hónapra voltál jogosult családi pótlékra az adóévben.
Amennyiben közoktatási intézmény tanulója a gyermek, akkor a családi pótlék annak a tanévnek az utolsó napjáig jár, amelyben a gyermek a 20. életévét betölti. Ebbe az esetbe jár a tavalyi évre végig a családi kedvezmény is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!