Találatok a következő kifejezésre: 9 éves elsőáldozásra (2 db)

Budapesten hol tudok olcsón elsőáldozásra ruhát venni egy 9 éves kislánynak?

Legjobb válasz: Teljesen jó lenne, ha kapnának ilyet, de nem fognak. Amikor én voltam elsõáldozó, nekünk sem volt. Mivel mindenki koszorúslány-féle fehér ruhában lesz, ezért nem szeretnénk, ha pont õ lógna ki.

A kérdező hozzászólása: Teljesen jó lenne, ha kapnának ilyet, de nem fognak. Amikor én voltam elsõáldozó, nekünk sem volt. Mivel mindenki koszorúslány-féle fehér ruhában lesz, ezért nem szeretnénk, ha pont õ lógna ki.

9 éves kislánynak elsőáldozásra mit illik venni?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen közeli rokon. Ha nem az, akkor semmit vagy csak valami jelképeset. Én a nagymamámtól aranyláncot kaptam, ha jól emlékszem.

Attól függ, milyen közeli rokon. Ha nem az, akkor semmit vagy csak valami jelképeset. Én a nagymamámtól aranyláncot kaptam, ha jól emlékszem.
Imakönyv, rózsafüzér, stb. Apró, jelképes, az alkalmat idézõ ajándékok. Az aranyláncot én túlzásnak tartom, én egy imakönyvet kaptam és egy Bibliát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!