Találatok a következő kifejezésre: 9 év lett vége, (3 db)

9 év kapcsolatnak lett vége, én sokaltam be! Most lesz a 3. hete hogy külön vagyunk! Régota érett a dolog! De azota mindennap beszélünk! Esküvőnk május 24-én lenne! Hogyan döntsek?

Legjobb válasz: a kérdés az h szerelmes avgy belé vagy sem.Ne keverd össze a megszokással azért ne legyél valakivel. lehet h vár rád avalki akivel sokkal jobb lesz mint vele. nem tudhatod. de ne azért döncs mellette mert egy biztos pont az életedben, mert már ismered és tudodmilyen.néha jobb az ismeretlen.ne meny hozzá feleségül ha nem akarsz. De valamiért mégiscsak ugy döntöttél h befejezed és ha jol értem már régota véget akartál vetni neki. valamiért megtetted és ez ha jol sejtem nem egy külsõ hatás volt. Te akrtad igy. te döntötél, te tetted meg szakitottál vele. szerintem keres valaki mást és ne meny hozzá vissza de ebben neked kell döntened!

a kérdés az h szerelmes avgy belé vagy sem.Ne keverd össze a megszokással azért ne legyél valakivel. lehet h vár rád avalki akivel sokkal jobb lesz mint vele. nem tudhatod. de ne azért döncs mellette mert egy biztos pont az életedben, mert már ismered és tudodmilyen.néha jobb az ismeretlen.ne meny hozzá feleségül ha nem akarsz. De valamiért mégiscsak ugy döntöttél h befejezed és ha jol értem már régota véget akartál vetni neki. valamiért megtetted és ez ha jol sejtem nem egy külsõ hatás volt. Te akrtad igy. te döntötél, te tetted meg szakitottál vele. szerintem keres valaki mást és ne meny hozzá vissza de ebben neked kell döntened!
Nekem egyszre valaki azt mondta a szerelem 3 évig tart utánna már csak a ragaszkodás, a szeretet és a tisztelet marad! A kérés az, hogy mért jutottál arra a véleményre, hogy vége legyen? Biztos nem lehet mozgalmassá tenni már a kapcsolatot? Bármi is történjen Én sok sikert és kitartást Kvánok neked!
nem hiányztik h vele légy?

Most lett vége egy 9 éves kapcsolatomnak. Én 24 éves fiú. Õ 23 éves lány. A hosszú évek alatt szép lassan elhanyagoltam a barátaimat. Most teljesen egyedül érzem magam. Teljesen tönkre ment az életem, amit vele akartam leélni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit. De komolyan. Idõvel megoldódik minden, ráadásul pozitív irányban. :) Én egy hétéves kapcsolatból léptem ki jó pár éve, és "visszatértek" a barátaim. A jelenlegi párom elfogadja õket, és õk is a páromat. És ez így van jól.

Semmit. De komolyan. Idõvel megoldódik minden, ráadásul pozitív irányban. :) Én egy hétéves kapcsolatból léptem ki jó pár éve, és "visszatértek" a barátaim. A jelenlegi párom elfogadja õket, és õk is a páromat. És ez így van jól.
Nagyon fiatal vagy hozzá, hogy így elkeseredj.Mozdulj ki minél többet, még akkor is ha nincs kedved, ismerkedj, szerezz barátokat.Nagyon nyugdíjas életet élhettetek, ha nincsenek barátaid.Ha megnyugodtál, ismerkedj lányokkal is.
Kétezret a Fradira.
Dolgozzáá, tanuljáá, sportoljáá
Hajrá Fradi! Valaki linkeljen már valami szép számot. Youtube.
A kérdező hozzászólása: Rosszul fogalmaztam, eljárkáltunk sétálni, rokonokhoz, vásárolgatni, állatkert, ide-oda. néha 1-2 volt osztálytárssal iszogatni. De magunknak valók voltunk. Nem szerettük a nyüzsit. És mindent együtt csináltunk. E miatt most olyan üres az életem. Mert eddig mindig volt mellettem valaki, akivel le akartam élni az életem...
Nem próbáltátok átbeszélni a dolgokat? Mindig csak otthon ültetek? Nem voltak közös programjaitok?
A kérdező hozzászólása: Sajnos voltak terveink. Gyerek, eljegyzés. De mire eljutottunk oda hogy bele tudjunk vágni. Jött ez a kiélem magam korszak. És elkezdett félre kacsingatni...
Hasonló helyzetben vagyok én is, annyi különbséggel, hogy mi nem mentünk szét, de a páromnak egyre fontosabbak lettek a barátok. Én meg most egyedül érzem magam mellette, neki élek és ez nem jó. Muszáj önállónak lenni és így is élvezni az életet, nem függni tõle! Erre már én is rájöttem, úgyhogy nem kell kétségbe esni, új dolgokba kell belefogni. pl. beiratkozni nyelviskolába, elmenni táncolni, sportolni, új hobbikat kitalálni, emberek közt mozogni! :)
Ez ismerõs. Sokáig együtt voltatok, semmi extra dolog, semmi nagy terv vagy cselekedet. Ezt elõbb-utóbb az egyik fél megunja.
Akkor miért lett vége?
A kérdező hozzászólása: Azért vagyok összetörve mert csak egymásnak éltünk. Nagyon ragaszkodunk egymáshoz... semmi más nem érdekelt minket csak a másik... Nem voltunk bulizósok, inkább összebújva filmeztünk.
Nem tudod a kapcsolatotokat új alapokra helyezve megjavítani? 9 év nagy idõ! Miért hagyod elveszni?
Majdnem biztosan. Ezek nagyon jó eredmények.
Ez szerintem nem kérdés. Mások össze raknák kezüket-lábukat, ha ilyen eredményeik lennének. Tehát ne aggódj, fel fognak venni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:)
Durcák az eredmények. Én 9.-es vagyok aztán még akkor 4, 2 volt az átlagom és 38 pontos felvételit írtam de máshova járok suliba meg másik városba...szóval Gratula az eredményekhez:)
A kérdező hozzászólása: köszi.:)
100% szerintem. Ilyen eredményekkel ezeknél még erõsebbekbe is felvennének, véleményem szerint.
50 pontos lett a matekod?:D Ejhaaaa.: D LE a kalappal:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!