Találatok a következő kifejezésre: 9 és hetesen nem érzem (7 db)

9 és fél hetesen nem érzem várandósnak magamat, normális ez?

9 és fél hetes kismami vagyok. Kb másfél hete nem vagyok rosszul, nem fájnak melleim, semmit nem érzek. Mivel még a hasamon nem látszik semmi, azért nyugodtabb voltam, amíg fájt valamim, mert akkor éreztem, hogy babás vagyok. Gondolom, nincs semmi baja a babának, csak kíváncsi vagyok, más esetleg érzett-e hasonlóan "semmit".

Legjobb válasz: Ne aggódj!!! Nagyon sok mindenkinek nincs semmilyen tünete.Én is alig tudtam kivárni a 12-heti ultrahangot mert már látni akartam hogy minden rendben van-e.Ha baj lenne erösen véreznél és görcsölnél!!! Csak pozitivan! Élvezd a terhességet és örülj annak hogy nem vagy állandóan rosszul!! Boldog babavárást!!

Ne aggódj!!! Nagyon sok mindenkinek nincs semmilyen tünete.Én is alig tudtam kivárni a 12-heti ultrahangot mert már látni akartam hogy minden rendben van-e.Ha baj lenne erösen véreznél és görcsölnél!!! Csak pozitivan! Élvezd a terhességet és örülj annak hogy nem vagy állandóan rosszul!! Boldog babavárást!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!! Igazából nem izgulok, csak én is nagyon-nagyon várom a következõ ultrahangot, hogy újra láthassam a babit :)
Szia! Én nem megijeszteni akarlak, de sajnos nekem is volt ilyen, de nekünk nem lett jó vége. 8 hetes múltam, mikor minden tünetem elmúlt és nem éreztem magam terhesnek. Sajnos a baba elment. :(( És nem véreztem és görcsöltem.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom nagyon!!!
A kérdező hozzászólása: Remélem nincs baj, de jövõ héten úgyis megyek a dokihoz!!
Én még most , 36 hetesen sem érezném terhesnek magam, ha nem lenne nagy a hasam, és nem mozogna a baba:-) Semmi tünetem nem volt, sehol, sem az elején, se most a végén. SE hányinger, szédülés, álmosság, szagzavar, se a végére jellemzõ aranyér, viszér, pisilésinger, gyomorsav...semmi. Úgyhogy ne aggódj, inkább örülj a tünetmentes terhességednek:-)A kezdeti megjön érzés és a mellfájdalom nálam is 10 hét körül tûnt el, de ezek sem voltak erõs érzések. ÚGyhogy ne félj, semmi baj, és további tünetmentes terhességet kívánok:-)

9 hetes terhes vagyok (aktus után). Nem érzek semmit a menszim 2x rendesen megjött. A 3. késik már vagy 1 hete. Nincs semmi tünete, hogy terhes lennék. 1 hónapig abbahagytam a sportot és gyógyszert is szedtem a térdemre. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: ha azt írod, hogy 9 hetes terhes vagy, akkor miért kérded, hogy terhes vagy-e? vagy csak én értem félre? nem tudom. Amúgy lehetsz terhes ha kimarad a menszeszed. Csinálj tesztet.

ha azt írod, hogy 9 hetes terhes vagy, akkor miért kérded, hogy terhes vagy-e? vagy csak én értem félre? nem tudom. Amúgy lehetsz terhes ha kimarad a menszeszed. Csinálj tesztet.
tényleg azt miért irtad, hogy terhes vagy e? mérd meg a hõdet.
Az fura, hogy aktus után nem érzel semmit:)
9 hetesen már orvoshoz kellene menned, mert már van szívhang ha terhes vagy. Ez a legbiztosabb módja, hogy megtudd!
Ezzel azt akarod mondani, hogy amióta együtt voltál a barátoddal azóta kétszer rendesen megjött, de arra gyanakszol, hogy terhes vagy? Van már vmi híred?
A kérdező hozzászólása: igen arra gyanakszok:( mostmár a 11. hétben lehetek( ha persze terhes vagyok) még mindig nem mertem tesztet csináltatni:S
Én is így vagyok, de nekem kevesebb a mensim a szokottnál, és vhogy nem olyan. Én szombaton szeretnék menni dokihoz, ugyanis én a 9. héten lennék, de szerintem én nem vagyok terhes. De Neked azt kívánom hogy sikerüljön! :-)
Szólj ha van vmi! Szorítok Neked! Elõzõ válaszoló.
Ne haragudj, de nagyon zavaros amit írtál!Egyáltalán miért gondolod, hogy 9 hetes terhes vagy, ha tesztet nem csináltál, orvosnál nem jártál, kétszer megjött és tüneted sincs!Tényleg nem akarlak bántani de én ezt nem értem.Hogy a térdeddel mit akarsz azt meg végképp nem!Az lehet hogy az utolsó mensid ami kimaradt az tényleg annak a jele, hogy azóta terhes vagy, de az orvosok is mindig az utólso mensid elsõ napjától számolják majd, szóval ezt a 9hetességet felejtsd el. Ám én orvos nem vagyok úgyhogy tévedhetek is és lehet hogy neked van igazad. De az biztos, hogy ideje lenne elmenned orvoshoz, hogy megtudd mi a helyzet!Szurkolok, hogy a végeredmény az legyen amire vágysz!

Hű, de komoly a moderálás itt! Próbáltam rákeresni a kérdésemre a neten, de sajnos nem kaptam konkrét választ.9 hetes kismama vagyok és nagyon nagynak érzem a hasam szinte attól a pillanattól, hogy kiderült a terhességem. ?

Tudom, hogy puffadástól is lehet, valamennyire biztos, hogy szerepe van benne, de ennyire biztosan nem, mert nem rossz a közérzetem és kerülöm a "lufizós-kajákat". Szóval! Nyugtassatok meg légyszi, hogy normális dolog ebben a szakaszban is a nagyra nőtt has?!

Legjobb válasz: igen normális. Egyik barátnõmnek a 9. héten már egyértlemüen látszott hogy az bizony baba, persze egy bõ felsõvel még tudta palástolni de már volt pocakja utána viszont nem nött neki több mint 2 hónapig semmit, már aggódott hogy valami baj van. 2600g-os kislányt szült aztán. A másodikkal nem látszódott ilyen hamar a pocija és nem volt olyan hogy hetekig semmit változiás nincs a méretben.

igen normális. Egyik barátnõmnek a 9. héten már egyértlemüen látszott hogy az bizony baba, persze egy bõ felsõvel még tudta palástolni de már volt pocakja utána viszont nem nött neki több mint 2 hónapig semmit, már aggódott hogy valami baj van. 2600g-os kislányt szült aztán. A másodikkal nem látszódott ilyen hamar a pocija és nem volt olyan hogy hetekig semmit változiás nincs a méretben.
Hát lehet, hogy nem a puffadástól, de a terhességtõl még nem igazán. Úgy értem, tudom, hogy sokan szeretnék már látni, hogy gömbölyödnek a babától, de 12 hétig a méh még ki sem látszik a szeméremcsont alól, tehát még az alhasat sem éri el!
Szerintem igen. Alkat kerdese is. Nekem 8hetesenis siman latszott. Sot baratnomnek is... Nyugi es gratulalok!!!;)
A kérdező hozzászólása: Hát úgy, hogy nem voltam túl jártas ezen az oldalon, de ugye fel szerettem volna tenni ezt a kérdést. Regisztráltam, stb... aztán vártam, míg írhattam... aztán mire írhattam, állandóan megjelent egy piros kocka, hogy mit nem csináltam jól. A negyedik nekifutás után kicsit kiborultam:) Innen az elsõ mondat:)
Az elsõ mondatod hogy jött ide? :)
A kérdező hozzászólása: 6/7: köszönöm az infódat! 7/7: nem tudom mi az a lepontozás, de anatómiai ismereteim nekem is vannak. Sajnos az esetemet nagyon eltérõnek láttam az átlagtól, ezért kértem, hogy írjátok le, ha esetleg nektek is volt hasonló tapasztalatotok. Nem sértésnek szántam!
Azért lettem lepontozva, mert állítottam valamit, ami puszta anatómia? Hát akkor legyen! Biztos mindenkinek nagy hasa van már 5 hetesen terhesen!
Nálam ez volt: 1. gyereke.: 6. hónapig nem is tudta senki hogy terhes vagyok. 5, 5 hósan volt az esküvõm . szûkített ruhában! egy cm-t nem kellett kivenni! pedig pánikoltam rendesen mert decemberben választottam ki a ruhát a júliusi esküvõre, és hát márciusban terhes lettem. :) 2. gyerek. : 8 hetesen azt kérdezték : ikrek?? na szerinted hogy néztem ki :D ? mellesleg én is azt hittem! mert hát nem gondoltam volna hogy ekkora lesz a különbség! mert ok. azt mondták hogy lehet, hogy elõbb fog látszani na de ennyivel!!! :) 12 hetesen úgy néztem ki mint egy 5 hós terhes, és nem a kaja miatt :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors és kedves válaszaitokat! Az elsõ terhességem és szerettem volna azt hinni, hogy pár hónapig titokban tudom tartani.. De ezek szerint nem ritkaság, hogy a Napnál is világosabb az állapotom:) Már azon kezdtem el gondolkodni, hogy milyen leszek pl. a 38. héten...:) remélem, hogy nem egyenes arányban fog nõni a pocakom:)
Nekem is hatalmas volt a pocakom már kezdettõl fogva, és ez puffadás, de nem kajáktól, hanem a terhesség természetes velejárója. Már 6-7 hetesen sem tudtam begombolni az addig teljesen kényelmes nadrágjaimat...nagyon kellemetlen és bosszantó. Úgyhogy hamar beruháztam kismamanadrágra, hát ég-és föld a különbség :) Úgyhogy teljesen normális, és nem a puffasztó kajákról van...
Ja, ééérteeem :) )

Én 9 hetes terhes vagyok és jövő héten megyek az orvoshoz, de semmit nem érzek, reggeli rosszullétem sincs, undor valamitől és attól félek, hogy esetleg elment a picur, nagyon aggódom érte. Vagy ilyenkor még senki se érzi a babáját?

Legjobb válasz: Mindenkinél más, ne aggódj! Nekem eleinte álmosság, fáradtság volt, a 7.héten mensziszerû hasfájás, amin segített a Magne B6. A terhesség elején csak 1* hánytam, a 14.héten, mikor elvileg már múlnak a tünetek. A 12.heti UH után megnyugodtam, azóta nem is aggódom annyit a pici miatt.

Mindenkinél más, ne aggódj! Nekem eleinte álmosság, fáradtság volt, a 7.héten mensziszerû hasfájás, amin segített a Magne B6. A terhesség elején csak 1* hánytam, a 14.héten, mikor elvileg már múlnak a tünetek. A 12.heti UH után megnyugodtam, azóta nem is aggódom annyit a pici miatt.
Szia! Én 7+4 hetes vagyok. Én is nagyon féltem, hogy valami gond van, mert nekem sem volt semmi tünetem. A kezdeti menzi szerû érzés is teljesen elmúlt a múlt héten, sõt már a melleim sem fájtak egyáltalán.. Tegnap voltam dokinál és minden rendben van! :) 12, 6 mm-es és hallottam, ahogy dobogott a kicsi szíve! :) Ne aggódj! Semmi gond nem lesz! Örülj, hogy nem kínoznak a tünetek! Ha baj lenne, biztosan lenne más jele is! Ha nem vérezgetsz nem hinném, hogy lenne bármi gond is! Gratulálok! :) Boldog babavárást!
szia.én 11hetes vagyok.nekem se volt tünetem, csak a menzesz kimaradása, meghogy nagyon fájtak a melleim, ennyi, és még most sincs, se szédülés, se hányinger.tegnap voltam orvosnál, minden rendben van.ugyhogy ne izgulj, nem vagyunk egyformák.minden rendben lessz.boldog baba várást.
majd lesz, kicsit korai, vagyis nem mindenkinel jelentkeznek ennyi idösen a kellemetlensegek, nekem 12 hetesen kezdödött az emelyges es a kaja undor.majd visszasirod meg ezt:)
elözö vagyok, nem mindenkinel mulik el idövel, föleg nem 14 hetesen.majd akkor jön a java.van aki vegig szenved a terhesseg alatt, persze ez edes szenvedes:)
Igen, normális. Az is lehet, hogy holnap megint lesz, meg az is, hogy többet nem.
A tünetek enyhülhetnek, erõsödhetnek, akár teljesen l is múlhatnak. nem ezeken múlik a baba jólléte... Amíg nem görcsölsz, nem vérzel, inkább gondolkodj pozitívan! Nemek egyik terhességem alatt se jelentkeztek a "tünetek" mégis 4 egészséges gyereket szültem.. Megértem, hogy aggódsz, de a terhességet próbáld élvezni, jobb ha nincsenek kellemetlenségek, mintha hánynál és hasonlók gyötörnének :)
Nyugi! Én a 30. hétben vagyok és nem is feszült a mellem eddig még egyszer sem! Nem törvényszerû szerintem a mellfeszülés!! Inkább légy nyugodt kiegyensúlyozott és boldog, mert Anya leszel! Csak pozitívan mindent!!!Légy nagyon boldog!

9 hetes terhes vagyok normalis a has puffadas? Alig birom a nadragomat begombolni mert erzem nem esik jol

Legjobb válasz: szia, en 11 hetes vagyok, nekem ugyanez volt, nyugi, teljesen normalis. most egy picit jobb, de meg mindog puffadt, vagy mar elkezdett noni. :))

szia, en 11 hetes vagyok, nekem ugyanez volt, nyugi, teljesen normalis. most egy picit jobb, de meg mindog puffadt, vagy mar elkezdett noni. :) )
Egyetértek...én is így voltam, 9 hetesen már mindenki látta hogy baba lesz, pedig csak fel voltam puffadva.Annyira, hogy fájt a hasam.Azt mondták rágjak köménymagot..nekem az sem segített.Teljesen normális, idõvel elmúlik. Boldog babavárást! 32 hetes kismama
Én még csak 8 hetes vagyok, de én konkrétan nem tudom hordani a nyári nadrágokat, úgyhogy vettem egy kismama rövidnadrágot. Tudom, lehet, hogy majd visszamegy, de augusztusban már tuti kell, hosszú pólóban pedig nem feltûnõ, hogy kismama nadrág, attól függetlenül a hasam elég feltûnõ.
Én is 9 hetes vagyok, és a héten vettem kismama nadrágot, a puffadt hasam miatt. Tegnap lement a puffadás, és a nadrág meg lecsúszik rólam! :-))
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat lanyok:) mar sokszor en is kismama nadragba jarok mert nem jon mas ram:S
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszt :) nekem ma ugy bepuffadt hogy a nadrag nem jott osze rajtam:D
nekem 8-9 hetesen nagyobb volt a hasam, mint most. most már nem puffadok, hanem növésnek indult :) 12hkm
Huh! Ez engem is izgatott ekkor, de ezek szerint normális. Én is így voltam vele. 21 hetes

9 hetes kismama vagyok, sokat köhögtem az elmúlt napokban és izomláz szerű fájdalmat érzek a köldököm alatti hasi területen! Ez okozhat problémát? Ugye nem lesz baj?

Legjobb válasz: Nem, semmi baj nem lesz. Lázas ne legyél, mert az ne jó a babának, de a betegségbõl õ csak az ellenanyagot kapja meg, ne kell félned.-) Kerüld a gyógyszereket, egyél sok gyümit.-)

Nem, semmi baj nem lesz. Lázas ne legyél, mert az ne jó a babának, de a betegségbõl õ csak az ellenanyagot kapja meg, ne kell félned.-) Kerüld a gyógyszereket, egyél sok gyümit.-)
én gyógyszer párti vagyok biztos van olyan köhögésre szirup ami jó kismamáknak ha neked nem jó a sok köhögés akkor a babónak sem nekem mindig azt mondja a dokim hogy ami nekem jó az neki is de ami nekem nem az neki duplán nem szerintem kezeltezsd ki ezt a köhögést neked se kellemes izomlázzal leni
Szia! engem elsõ terhesség alatt kapott el egy ilyen köhögõs betegség, és emlékszem nagyon rossz volt, már a kisfiam is nagy volt a pociban, szerintem neki sem tetszett. A védõnõm bioparox-ot javasolt, ez homeopátiás, és lehet használni egy spray. Viszont vigyázz a gyógyszerészek javaslatával, mert nekem pl kakukkfû szirupot akartak adni, illetve adtak is, csak itthon utánanéztem a neten, és vérzésindító hatása van.... Terheseknek nem javasolt. :( A bioparox viszont bevált. Egyébként a védõnõk ilyen téren sokat tudnak segíteni, mit lehet és mit nem. De ha bírod, én is arra szavazok, hogy inkább gyógyszer nélkül, mint vele.
Szia! Ha 9 hetes vagy, akkor semmiképp ne vegyél be gyógyszert, és homeopátis szert se használj, ugyanis egyik sem ajánlott az elsõ 12 héten. Én is küszködtem köhögéssel kb 9-10 hetesen, de gyógyszer nélkül is emlúlt. Pihenj többet és egyél sok friss gyümölcsöt, meg C vitaminban gazdag dolgokat (pl. savanyú káposzta). Esetleg gõzölj kamillával.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!