Találatok a következő kifejezésre: 8hónapos babám Most (4 db)

8hónapos babám köhécsel-krákog. Most van felújítás. Megfázott, allergiás lehet a növényekre, vagy porra?

anyukám szerint fel akarja hivni a figyelmünket-de sztem egy ekkora baba még nem csinál ilyet-néha nem is lát minket-és nem is tikkelhet még.adjak cebion cseppet-v vigyem doktornénihez?

Legjobb válasz: Szia! Elképzelhetõ, hogy a por, miatt, vagy ha a huzatban van akkor megfázhatott, ha hétfõig nem múlik, akkor szerintem vidd el a dokihoz!

Szia! Elképzelhetõ, hogy a por, miatt, vagy ha a huzatban van akkor megfázhatott, ha hétfõig nem múlik, akkor szerintem vidd el a dokihoz!

Hány hónapos kortól lehet adni a babának kenyeret (héjját)? Mi most voltunk 8hónaposak. Kérdeztem a dokinktól hogy lehet-e adni neki és azt mondta hogy mostanában nem divat. Tehát akkor adnatok neki? Ti mennyi idős kortól adtok a babának?

Legjobb válasz: Én már adtam a kislányomnak,de hamar elnyammogta, kis darabokra,és csak féltem hogy gond lesz,így nálunk a kenyér belsejét eszi:-)Védõnõ tud róla,azt mondta nyugodtan ,ha kell neki,nincs gond ,gluténérzékenység nincs a családban. 3 foga van,8 hós

Én már adtam a kislányomnak, de hamar elnyammogta, kis darabokra, és csak féltem hogy gond lesz, így nálunk a kenyér belsejét eszi:-)Védõnõ tud róla, azt mondta nyugodtan , ha kell neki, nincs gond , gluténérzékenység nincs a családban. 3 foga van, 8 hós
Az én fiam 7 hónapos. A védõnéni azt mondta, hogy már adhatok neki. Nekem szereti a fiam, ügyesen nyammog rajta. Azt is mondta, hogy megpróbálhatok már adni neki margarinos kenyeret is, persze csak apro falatokat.

Miért fordul át a babám? A kisfiam 15-én lesz 8hónapos. Hason alszik már 1, 5hónapos korától, de most 1hete elalszik szépen hason 2-3óra múlva oldalára fordul és felébreszti a kezeivel magát!

Egész éjjel így mást sem csinálok csak oldalról hasra fordítom,mert egyszer átfordul utána óránként félóránként ezt csinálja! Ha felébred nem sír csak nyöszörög próbáltam hogy hagyom egy picit hogy forduljon vissza hasra magától,de ha nem megyek rögtön a kiságyhoz elkezd kiabálni.Úgyhogy muszáj oda mennem mert a férjem megy dolgozni és ha egész éjjel a gyerkőc kiabál akkor nem alussza ki magát! Volt már valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Napközben nem forgolódik!? K

Napközben nem forgolódik!? K
A kérdező hozzászólása: napközben is forgolódik!
Szia! Szerintem ezen nem nagyon tudsz változtatni, ha egyszer a babádnak úgy kényelmes. Mi hasonló helyzetben vagyunk! Annyi a különbség, hogy az én kislányom hátán vagy az oldalán szeret aludni, de ha mondjuk hasra fordul idõközben, akkor ordítva ébred, mert rájön, hogy hason utál lenni és olyankor megfordítom, ez nappal van. Éjjel, amikor elalszik a kezemben, eleve a hátára teszem le, ahogy neki jó, de hajnalban felébred mostanában, szerintem, miközben forgolódik és olyankor megitatom és alszik tovább. De õ is nyugtalanabb éjszaka, amióta többet forgolódik.
A kérdező hozzászólása: Szia!hát én is ettõl félek hogy nem tudok mit csinálni.Pedig hason szeret aludni más testhelyzetben el sem tud aludni.csak most kezdte ezt az oldalra forgást, de gondolom nem jó neki mert felébred rá.


8honapos a babam. Eddig cicizett, de most tapszert fog kapni-eg. Okok miatt-De mennyi adjak neki kb?

Legjobb válasz: Szia!Én sem tudtam 8 hósan szoptatni így tápszert kapott. Asszem 180 ml vízbõl.... de ha sok Neki akkor hagy, ha kevés, kér még :) Hamar rájössz majd. Mi akkortájt álltunk át arra, hogy napi kétszer már kaját kapott.1szer gyümölcsöt, egyszer fõzelék, leves....stb.

Szia!Én sem tudtam 8 hósan szoptatni így tápszert kapott. Asszem 180 ml vízbõl.... de ha sok Neki akkor hagy, ha kevés, kér még :) Hamar rájössz majd. Mi akkortájt álltunk át arra, hogy napi kétszer már kaját kapott.1szer gyümölcsöt, egyszer fõzelék, leves....stb.
Az én babám 8 hónaposan simán leküldte a 200ml tápszert. De õ egy kis haspók :)
Pontosan :) Ha sok úgysem eszi meg, ha kevés látni fogod. Az enyém 8 hónaposan kb 150 ml víz + 5 kanál tápszert evett meg egyszerre általában. A dobozon is kell lennie útmutatónak. Szerintem annyival kínáld eleinte, aztán látni fogod, hogy neki mennyi az igénye. A lényeg csak az, hogy az arányokat pontosan betartsd! :)
Szia 180-200 ml vízbõl készül 6-7 kanál tápszert teszek hozzá ebbõl 200-210 ml kész kaja van . 8 hós a kislányom. De ez csak irányadó érték..majd meglátod, hogy a babádnak , hogy ízlik és milyen étvágyú. Nehogy megijedj, ha kevesebbet kér..ahány gyerek annyi étvágy:) Hugi kislánya ugyan ennyi idõsen 150ml-t evett és kis "töltöttkáposzta" neki ennyi is elég volt:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!