Találatok a következő kifejezésre: 80B-s a nagyon (3 db)

80B-s a mellem. nagyon ingadozik a a súlyom ez meg is visel, lóg a cicim, pedig még csak 21 vagyok. A férfiakat mennyire zavarja, mennyire lesz elegük a lógó cicikből?

Legjobb válasz: van akit zavar, van akit nem. Elõre meg nem lehet tudni. Igazából az az érdekes, hogy téged mennyire zavar a dolog, mert az, ahogy te viszonyúlsz hozzájuk, az ki fog hatni arra is, hogy egy pasi milyennek látja. Függetlenül attól, hogy amúgy mit szeret.

van akit zavar, van akit nem. Elõre meg nem lehet tudni. Igazából az az érdekes, hogy téged mennyire zavar a dolog, mert az, ahogy te viszonyúlsz hozzájuk, az ki fog hatni arra is, hogy egy pasi milyennek látja. Függetlenül attól, hogy amúgy mit szeret.
Szerintem egy jó kapcsolat nem azon múlik, hogy milyen a cickó! És szülés után majd még jobban lógni fog, tehát bele kell sajnos törõdni! Nekem is lógós, de a párom imád "belebújni"!
A szép mellbimbó mindent tud ellensúlyozni, pláne ha guszta határozott körvonala van, de nem ez a mérvadó, ránk nézve sem lenne jó ha az alapján döntenének a csajok hogy nem egyforma nagy a 2 golyónk, meg ráncos a tökünk, esetleg görbe a farkunk, meg mekkora!
ha egy pasi szeret téged akkor nem a cicijeidet fogja szeretni vagy éppen nem szeretni, hanem téged! ne aggódj ezek miatt.
Ezen lehet kicsit javítani a mellizmok edzésével. Sokféle férfi van, de ezen pont nagyon könnyû segíteni: a komolyabb ismerkedés során ne vegyél melltartót, és olyan ruha legyen rajtad, amelyben szabadon mozoghat a melled, vagy látható a formája. Mondjuk azért ne ezzel a szereléssel indíts, mert az kissé félreérthetõ :-/ Sok férfira ez igen hatásos :-) - és õket aztán nagyon nem fogja érdekelni, hogy mi mennyire lóg! Inkább téged fog zavarni, ha nem tudja majd elfordítani a tekintetét :-) Egyébként a férfiak kb. negyed másodperc alatt becsülik fel a melled tulajdonságait 99%-os pontossággal :-) - ha nincs rajtad valami masszív melltartó. Ilyet meg ne viselj (tehát ne emeld meg nagyon a melled) - mert utána nagy lehet a csalódás. Ezen kívül van egy csomó olyan testhelyzet, amikor a mellek "lógatása" kifejezetten jól áll, és rendkívül hatásos lehet. Simogatni is ilyennel lehet jól... Mondjuk ehhez azért már elég bizalmas kapcsolat kell :-)
Szia! Biztos vannak olyan fiúk, akik nem a melleid alapján ítélnek, úgyhogy nem hiszem, hogy emiatt aggódnod kell :) Remélem megtaláltad azóta, aki téged elfogad úgy, ahogy :) Csak fel a fejjel! :) Puszi! Attila
sose lesz elegem a lógó cicikbõl. az a baj nem kapok belõlük eleget. imádom a lógó melleket!

80B-s szivacsos melltartót vettem eddig, de mostanában mintha picit kicsi lenne a kosárrésze, mert kibuggyan belőle a mellem. A 85B-s meg nagy. Akkor most mekkora melltartó kell nekem?

Legjobb válasz: 80C-s kell Neked szerintem. Azt írtad, hogy a kosárrésze kicsi, és ugye a betû jelzi a kosár méretét. Úgyhogy 80C! :)

80C-s kell Neked szerintem. Azt írtad, hogy a kosárrésze kicsi, és ugye a betû jelzi a kosár méretét. Úgyhogy 80C! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, bár ha jól emlékszem már olyat is próbáltam, az se volt jó:) De akkor próbálgatom majd azokat:)
Szívesen. :)
Akkor próbálj 75/C - set, valószínû, hogy kicsi lesz, de hátha... :)

Mekkora melltartót vegyek? 80B-s vagyok, de azok már kicsik, és a 85B-s meg nagy. Közteset meg sehol nem látok. Hol lehet venni? Vagy idővel jó lesz a 85B is? 11. hétben járok

Legjobb válasz: ha 85bt veszel az a melled alatti növekedést jelenti, híztál a hátadra, szélesedtél, akkor kell azt a számot növelni. Ha a melled valódi növekedését a B/C/Dk jelzik. Próbálj fel egy 80Cs melltartót, annak a kosara nagyobb, de a pántja akkora mint ami kell

ha 85bt veszel az a melled alatti növekedést jelenti, híztál a hátadra, szélesedtél, akkor kell azt a számot növelni. Ha a melled valódi növekedését a B/C/Dk jelzik. Próbálj fel egy 80Cs melltartót, annak a kosara nagyobb, de a pántja akkora mint ami kell
Én ugyanígy voltam. 80 b-s melltartót hordtam. A mellem növekedésével a kosárméretem változott c-re. Próbálj ilyeneket és is a c-sek között találtam megfelelõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot! :)
Szia! Vannak melltartó toppok, amik nagyon jók. Nekem nagy melleim vannak, 100 felett, és ilyet hordtam, mert nem akartam minden hónapban új melltartót venni, és a méretet se tudtam pontosan. Ezek kényelmesek, de csak 100% pamutot vegyél. Brendonban és a Buy-Way-ben biztosan van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!