Találatok a következő kifejezésre: 8. hónapban ha közben (5 db)

8. hónapban normális ha közben olyan érzésem van mintha felfáztam volna, vagy az a hasító fájdalom mint mikor menstruáltam?

Nem tart sokáig és nem is túl gyakori. Nem érzem azt, hogy fel lennék fázva.

Legjobb válasz: Ha úgy érzed felfáztál, mindenképp menj dokihoz, nem érdemes húzni az idõt! A hasító érzésre: nekem is minden hónapban van, amikor a menzeszem meg szokott jönni. A dokim azt mondta, hogy ilyen csak az elsõ hónapokban szokott lenni, de már én is 33 hetes vagyok. Lehet,hogy nálad is ugyanez lehet a helyzet, de mindenképpen említsd meg a dokinak! További jó babavárást!

Ha úgy érzed felfáztál, mindenképp menj dokihoz, nem érdemes húzni az idõt! A hasító érzésre: nekem is minden hónapban van, amikor a menzeszem meg szokott jönni. A dokim azt mondta, hogy ilyen csak az elsõ hónapokban szokott lenni, de már én is 33 hetes vagyok. Lehet, hogy nálad is ugyanez lehet a helyzet, de mindenképpen említsd meg a dokinak! További jó babavárást!
A lábemelésnek semmi köze az ivaréréshez. A lábemelés a dominancia jele. Nálunk a szukák is emelik a lábukat.
Zárd el mindenképpen egymástól õket.
mindenféle képen zárd õket külön!!! az én labim 10 hónaposan kezdte el emelni a lábát!
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszönöm.
Az én vizslám egy éves korára kezdte el emelni a lábát

Szabad szexxelni a 8-ik honapban? Ha igen akkor mijen pozba biztonsagos? Ha hatulrol csinaljuk nem art a babanak hogy kozben le csung a hasam?

en miota terhes vagyok mind a ket dokim azt mondja minden rendben van velem es a babaval is.de nekem csak faj a hasam alja es neha meg a pocakom is,de hijaba mondom a dokiknak mint ha meg se hallanak,igy szabad szexelni ha igy erzem magam? nem tudom mit csinaljak felek hogy lesz valaami.

Legjobb válasz: Szia! Nem kis terhet kell elviselnie a pocakodnak, nem beszélve a folyamatos növekedésrõl, tágulásról. Ne aggódj, fõleg most már a fájogatások miatt, ha nem túl komolyak. Szerintem nyugodtan szexeljetek, ilyenkor már szokták javasolni a gumit, nehogy valamit elkapj. Most ne érts félre, de elõfordulhat rejtett fertõzés is, ami a spermákkal feljuthat, pláne ha nyitva is vagy egy kicsit. A lecsüngõ has nem árt a babának, ne aggódj, jelez õ ha valami nem tetszik neki. Nekünk nagyon jól bevállt az oldalt fekvõs pozício. Tehát csak bátran, pláne ha az orvos szerint is minden rendben.

Szia! Nem kis terhet kell elviselnie a pocakodnak, nem beszélve a folyamatos növekedésrõl, tágulásról. Ne aggódj, fõleg most már a fájogatások miatt, ha nem túl komolyak. Szerintem nyugodtan szexeljetek, ilyenkor már szokták javasolni a gumit, nehogy valamit elkapj. Most ne érts félre, de elõfordulhat rejtett fertõzés is, ami a spermákkal feljuthat, pláne ha nyitva is vagy egy kicsit. A lecsüngõ has nem árt a babának, ne aggódj, jelez õ ha valami nem tetszik neki. Nekünk nagyon jól bevállt az oldalt fekvõs pozício. Tehát csak bátran, pláne ha az orvos szerint is minden rendben.
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom hogy irtal sokat segitettel!!
Szia! Mi még az utolsó hónapban is szexeltünk :) ez csak a pároktól függ. Viszont mi is használtunk óvszert a vége felé, nehogy elkapjak valamit. (És hátulról a legkényelmesebb ilyenkor már!)
Ha a dokid nem tilt el ettõl, akkor nyugodtan. A vége felé legjobb, ha te vagy felül, oldalról vagy épp hátulról történik. De ha fájdalmat, görcsöt érzel, akkor inkább hagyjátok abba, és próbálkozzatok pl. az orális vagy kézi kielégítéssel.

Ha 2 év 8 hónap lesz a gyerekeK közt, az elsővel végig GyED+GYES, akkor a 2. -nál hogy alakul a TGYÁS meg a GYED?

Nem tudok kiigazodni......az els?vel max. GYED-et kaptam. AMúgy ? 2008. dec. 23-án született,jelenleg GYES-en vagyok vele, a 2. pedig idén szept. 3-ára van kiírva. Köszi aki válaszolni tud!

Legjobb válasz: bocs kimaradt, hogy az elsõvel is voltam tgyáson fél évig. tehát ott a gyed 1,5 év volt.

A kérdező hozzászólása: bocs kimaradt, hogy az elsõvel is voltam tgyáson fél évig. tehát ott a gyed 1, 5 év volt.
nekem 2 év 7 hónap lesz a kettõ között és a gyed meg minden alapja a minimálbér kétszeres lesz, mert nem dolgoztam a kettõ baba között. nagyjából ugyanannyi lesz minden, mint az elsõ babánál, persze pár ezer ft eltérés lehet(2-3 ezer). én is max. gyedet kaptam
Én sem értem, most kérdeztem rá. 2 év 2 hónap van a csemetéim között és a mostani gyedemet az elsõ gyerkõc születése elõtti bérem alapján számolták ki. kb. 10ezer Ft-tal kevesebbet kapok most, mint akkor, pedig akkor a maxit kaptam. :( Remélem érthetõ.
A kérdező hozzászólása: köszi. a bruttóm jóval több volt, azért is kaptam max gyedet. és azt nem lehetne, hogy kiveszem a tgyást elõbb (egyáltalán kötelezõ?), és még ezévben elmegyek gyedre? akkor többet kapnék? úgy tudom a tgyást ki lehet venni a szülés elõtt is már. de pontosan nem tudom hogy. köszi megint, ha válaszoltok!
Kiveheted elõbb a szülési szabadságot, de legfeljebb a szülés várható idõpontja elõtt 28 nappal, így ez neked nem megoldás. Viszont a szabikat is kiveheted, így a szabi alatt kapott bérbõl fognak számolni.
A kérdező hozzászólása: aha, értem. de a szabi alatt a rendes fizumat kapom , tehát akkor ugyanannyit fogok kapni gyednek, mint az elsõ babámmal? bocs hogy ilyen értetlen vagyok, de nekem ez az egész tb meg midnen olyan kínai. :)

Mit tennél ha kiderülne hogy babád beteg lett szülés közben és az orvosok nem vették észre? De már 8-10 hónap telt el azóta?

Legjobb válasz: Ebben az esetben semmit. Nem tudom, milyen betegség az, ami ennyi idõ után derül ki. Esetleg valami olyan, ami oxigén hiányos állapotra utalhat. Ezt ennyi idõ elteltével semmivel sem tudod bizonyítani.

Ebben az esetben semmit. Nem tudom, milyen betegség az, ami ennyi idõ után derül ki. Esetleg valami olyan, ami oxigén hiányos állapotra utalhat. Ezt ennyi idõ elteltével semmivel sem tudod bizonyítani.
Attól függ mi a baj, ahogy az elõzõ is írta. Milyen betegség derül ki ennyi idõ után, ami a szülésre vezethetõ vissza? Ha valóban a miatt van az a betegség, és a babám gyógykezelésére, életének könnyebbé tételére kéne a pénz, akkor tuti perelnék. De elõtte nyilván több orovs véleményét és egy ilyen ügyekkel foglalkozó ügyvéd véleményét is kikérném.
gondolom elkezdenék orvosról orvosra járni, terápiákat kutatni, ami csak lehetséges. sajnálom. de hogyhogy csak ennyi idõsen derült ki? :(
A kérdező hozzászólása: nem vették el idõben, késõn császároztak meg (2 napig vajúdtam) a babámnak sérült az idegrendszere nagyon, sajnos most derült ki MR vizsgálat után... :(
Sajnálak :( Én beperelném õket.
2 napig hagytak vajúdni?? Szerintem járj utána ügyvédnél, van-e esélyed perelni, ezt én nem tartom normálisnak. Van valahol Pesten valami ingyenes jogorvoslat, ahol tanácsot lehet kérni, de nem ismerem sajnos. Sajnálom, és sok sikert! Remélem, a szart is kipereled belõlük.
Te jó ég!!!!Szegény!Perelj!Esetleg indulásnak a csaladinet.hu-n tudsz segítséget kérni, itt mindenféle szakember segít, én is tõlük infóztam ha kellett!
http://eletunk-fefe.blogspot.com/ ennek a blognak az íróját keresd meg. remélem nem haragszik meg rám, hogy belinkelem ide. nagyon aranyos, segítõkész az anyuka, és szinte minden fejlesztést végigjártak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!