Találatok a következő kifejezésre: 8-ra nem és még nem is (5 db)

Van olyan aki jan.8-ra nem várta és nem is jött meg neki?

Teszt? Tünetek?

Legjobb válasz: Szia, nem jött meg nekem 8-án és tegnap pozitív teszt lett:-)) Eddig semmi tüntetem nincsen..

Szia, nem jött meg nekem 8-án és tegnap pozitív teszt lett:-)) Eddig semmi tüntetem nincsen..
sajnos görbém nincs de január 4.-re nem vártam, nem is jött meg, és 9.-én pozitívat teszteltem elöször ovu teszttel majd másnap terhességivel. Én pl. onnan tudtam, hogy baba, hogy nem úgy görcsölt a méhem mint mensi elött, hanem néha begörcsölt aztán elmúlt. Már 1 héttel a nemvárt elött elkezdte, és kb 2 napja hagyta abba. Ezenkívül felerösödött a húgyúti fertözésem és elkezdtett iszonyatosan fájni. Krémes folyásom mai napig megvan, a höm 37, 2. Most 5 hetes vagyok. Kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön aki szeretne babát! Drukkolok!!:) 22/L
Kedves pozitívat tesztelõk: GRATULÁLOK! Boldog babavárást, de légyszi, ha van, tegyétek már fel nekünk a szép kis görbéteket!!!
Akkor részemrõl tárgytalan, pedig vettem volna én is belõle pár darabot:-( Azért köszi.
5ös érzékenységüt nalunk Szlovákiában lehet kapni, modrá správa a neve, dokik használják, de patikában is lehet kapni.
Bocsi, hogy csak így belekérdezek, de milyen az 5-ös érzékenységû teszt? Amúgy gratulálok, akiknek pozi lett, a többieknek pedig megy a drukk.
Voltatok mensi nem várt idõpontja elõtt is együtt? lehet, hogy eltolódott a pé-d és a teszt csak késõbb mutatja majd ki!
Nekem még mindig nem jött meg. Megcsináltam a 3. negatív tesztemet. 9. napja késik... Soha nem késett még ennyit... :(((((( Ki vagyok borulva...
sziasztok! nekem 9.-én kellett volna megjönnie, tegnap csináltam tesztet ami negatív lett és sajna most az elöbb meg is jött! pff...
4-én kellet volna de azóta sem. Hõm állandó 37.3 és volt egy negatív tesztem holnap újból tesztelek.
Én akkor tuti nem vagyok babás...
Nekem 9-én nem kellett volna megjönnie, nem is jött, aznap + teszt 5ös erõsségüvel, ma 3nappal utána 10-essel, ami nem annyira erõs pozi, de a csik határozottan ott van. Tünetek? nemvárt elõtt 2 nappal nem hasszurka, hanem határozottan a méhem fájt, aznap felfújódtak a melleim, mint egy lufi, keményre, nemvárt után pár napig mindjárt megjön érzés, de nem egész nap. Hõ beállt egy legmagasabb pontra, ott tartja magát.
Nekem semmi tünetem nincs. Amikor meg kellett volna jönnie, akkor görcsölt picit a hasam, és nagyon feszült a mellem. Azóta egyiket sem érzem.. Soha nem volt gyakori vizelési ingerem, barátnõmnek viszont minden menstruációjakor gyakori vizelési ingere van.
A kérdező hozzászólása: Én még nem teszteltem, még várok hátha megjönn. Van mindjárt megjönn érzés mellfeszülés és gyakori vizelési inger.
Én már teszteltem kétszer, mindkettõ negatív lett. Ez volt a múlt héten. Holnap veszek szerintem egy tesztet és meg is csinálom.
szia! Nekem is akkor kellett volna, eddig semmi jele, hogy megjönne. Állandó hasszurka volt, ma már nincs. A melleim érzékenyek. Tegnap este - lett a teszt. Elszállt minden reményem. Bár egy óra telt csak el az elõzõ vizeléstõl. De ez már csak ... TE? Mikor tesztelsz?
Nekem január 4-én kellett volna megjönnie, de semmi. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8b4c84cb2a4ce377110d79.. Gratulálok az elõttem lévõnek. Velem valami gond lehet... viszont dec 27-tõl mérem szájban úgy hogy az elõtte lévõ eredmény semmis...
szivesen felrakom a görbéimet.összehasonlitásképpen: nem babás: http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=2/userid.. nem babás: http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=3/userid.. és a hires babás: http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=7/userid.. a háromszögek jelzik a fájdalmat ovu körül, beágyazódáskor meg a méh fájdalmát.ami furcsa volt, hogy a nem babás görbéknél a maximum a 37, 2, sosem ment feljebb, babásnál pedig 37, 3-37, 4-re is felmászott a hormonok hatására.

8-ra nem vártam, és még nem is jött, a hőm 37, feszít a hasam, a teszt (ma reggel) negatív (Gabriel). Tünet is van. Nincs baba? Miért késik?

Nincs remény? El vagyok keseredve!

Legjobb válasz: Ne keseredj el! Nekem is 8-án kellett volna (nem) megjönnie, de csak ma reggelig késett!:-(( Remélem nálad baba van a dologban! Próbálj pár nap múlva újra tesztelni, hátha addig több hcg lesz a szervezetedben és végre 2 csíkosat tesztelhetsz! Sok sikert!

Ne keseredj el! Nekem is 8-án kellett volna (nem) megjönnie, de csak ma reggelig késett!:-(( Remélem nálad baba van a dologban! Próbálj pár nap múlva újra tesztelni, hátha addig több hcg lesz a szervezetedben és végre 2 csíkosat tesztelhetsz! Sok sikert!
Szerintem keress fel egy dokit. Uh-val megnéznek és kiderül, hogy mi is a helyzet valójában.
A kérdező hozzászólása: El fogok menni, csak ugye várni elég rossz....
A kérdező hozzászólása: a fehér folyás is van még, meg a mellem is érzékeny.
Szia! Szerintem még van remény, nekem is volt 1 nega tesztem, csak az elmaradt mensi után 4-5 nappal lett pozitív. Hétfõn a reggeli vizeletbõl csinálj még egyet, talán már látsz valamit... A mellérzékenység és a fehér folyás is jó jel, remélem sikerült! A hõm nekem is leesett és mégis ott volt már a baba, azóta már 27 hetes vagyok:) De sajnos az is lehet, hogy a Closty zavarta meg a ciklusod, attól függ mióta szeded. Pár hónapi szedés után nekem is 2 hetente megjött már, aztán abba is kellett hagyni. Vigyázz magadra, szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, már kezdtem elszomorodni, hogy nincs babó, de így még reménykedem, hátha.Neked pedig gratulálok!
Szia. Én ugyan így éreztem és voltam ahogy Te, és a hõm is így alakult és sajna megjött. (én is clostit szedtem) Ha ma vagy holnap sem jön meg, akkor tesztelj. Remélem hogy baba lesz, Drukkolok Nagyon!!!
Szia! A closty nekem is meghosszabbitotta a ciklusom. Három napot késett, már kezdtem reménykedni. Két tesztem negativ lett. Aztán a harmadik napon megjött, a melleim még aznap fájtak aztán másnap már nem. Ezzel persze nem elkeseriteni akartalak, de készülj fel erre a lehetõségre is.

Van valaki aki már nem alszik? 8 hetes kismama vagyok és tegnap volt pecsételő vérzésem+barnás folyás hívtam a dokimat azt mondta szerdán uh-ra menjek addig is feküdjek meg magnéziumot szedjek.

Nagyon-nagyon félek, hogy esetleg baja esik a babámnak...hogy bírjam ki szerdáig? Ráadásul a barnás folyás azóta is picit de megvan! Valaki jár már így és nem lett semmi baj? Mit tegyek? Honnét tudhatom, hogy odabent minden rendben?

Legjobb válasz: Elõször is nyugodj meg minden rendben lesz.Nekem is volt ilyen mondjuk én a kórházba mentem egybõl bent is fogtak kaptam gyógyszert .Pihenj most tényleg ez a legfontosabb minél többet .

Elõször is nyugodj meg minden rendben lesz.Nekem is volt ilyen mondjuk én a kórházba mentem egybõl bent is fogtak kaptam gyógyszert .Pihenj most tényleg ez a legfontosabb minél többet .
Szia! A szerda tényleg nagyon messze van, nem értem miért kell ennyit várakoztatni az embert, ez nem vicc. Tényleg csak UH-n derül ki, hogy mi van odabent. Unokatesóm feleségét 9 hetesen öntötte el a vér, hétvégén, be is vitte a mentõ és hétfõig kellett várni UH-ra. Nem lett semmi baj szerencsére, de 1 hétig bent feküdt. Ha tudsz szerdáig mindenképpen feküdj, ne csinálj semmit! Remélem nem lesz baj. 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: sziasztok, köszi a "hajnali" válaszokat (közben lepihentem azért csak most írok) de még mindig nagyon ideges vagyok. Egyszerûen csak arra tudok gondolni, hogy odabent vajon mi lehet??!! Próbáltam intézni holnapra egy uh-t a volt szülésznõmet hívtam nagyon rendes volt remélem sikerül! Ma itthonmaradok, elég sok programom lett volna ugyanis van egy 1, 5 évesem is...mellette pihenni... de a párom is itthon marad velünk ma segíteni:-( hát remélem minden jó lesz mert rettentõen aggódóm!!
Szia voltál uh-n mit mondtak írj magadról.Elsõ voltam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!