Találatok a következő kifejezésre: 8-ra nem és még (24 db)

Van olyan aki jan.8-ra nem várta és nem is jött meg neki?

Teszt? Tünetek?

Legjobb válasz: Szia, nem jött meg nekem 8-án és tegnap pozitív teszt lett:-)) Eddig semmi tüntetem nincsen..

Szia, nem jött meg nekem 8-án és tegnap pozitív teszt lett:-)) Eddig semmi tüntetem nincsen..
sajnos görbém nincs de január 4.-re nem vártam, nem is jött meg, és 9.-én pozitívat teszteltem elöször ovu teszttel majd másnap terhességivel. Én pl. onnan tudtam, hogy baba, hogy nem úgy görcsölt a méhem mint mensi elött, hanem néha begörcsölt aztán elmúlt. Már 1 héttel a nemvárt elött elkezdte, és kb 2 napja hagyta abba. Ezenkívül felerösödött a húgyúti fertözésem és elkezdtett iszonyatosan fájni. Krémes folyásom mai napig megvan, a höm 37, 2. Most 5 hetes vagyok. Kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön aki szeretne babát! Drukkolok!!:) 22/L
Kedves pozitívat tesztelõk: GRATULÁLOK! Boldog babavárást, de légyszi, ha van, tegyétek már fel nekünk a szép kis görbéteket!!!
Akkor részemrõl tárgytalan, pedig vettem volna én is belõle pár darabot:-( Azért köszi.
5ös érzékenységüt nalunk Szlovákiában lehet kapni, modrá správa a neve, dokik használják, de patikában is lehet kapni.
Bocsi, hogy csak így belekérdezek, de milyen az 5-ös érzékenységû teszt? Amúgy gratulálok, akiknek pozi lett, a többieknek pedig megy a drukk.
Voltatok mensi nem várt idõpontja elõtt is együtt? lehet, hogy eltolódott a pé-d és a teszt csak késõbb mutatja majd ki!
Nekem még mindig nem jött meg. Megcsináltam a 3. negatív tesztemet. 9. napja késik... Soha nem késett még ennyit... :(((((( Ki vagyok borulva...
sziasztok! nekem 9.-én kellett volna megjönnie, tegnap csináltam tesztet ami negatív lett és sajna most az elöbb meg is jött! pff...
4-én kellet volna de azóta sem. Hõm állandó 37.3 és volt egy negatív tesztem holnap újból tesztelek.
Én akkor tuti nem vagyok babás...
Nekem 9-én nem kellett volna megjönnie, nem is jött, aznap + teszt 5ös erõsségüvel, ma 3nappal utána 10-essel, ami nem annyira erõs pozi, de a csik határozottan ott van. Tünetek? nemvárt elõtt 2 nappal nem hasszurka, hanem határozottan a méhem fájt, aznap felfújódtak a melleim, mint egy lufi, keményre, nemvárt után pár napig mindjárt megjön érzés, de nem egész nap. Hõ beállt egy legmagasabb pontra, ott tartja magát.
Nekem semmi tünetem nincs. Amikor meg kellett volna jönnie, akkor görcsölt picit a hasam, és nagyon feszült a mellem. Azóta egyiket sem érzem.. Soha nem volt gyakori vizelési ingerem, barátnõmnek viszont minden menstruációjakor gyakori vizelési ingere van.
A kérdező hozzászólása: Én még nem teszteltem, még várok hátha megjönn. Van mindjárt megjönn érzés mellfeszülés és gyakori vizelési inger.
Én már teszteltem kétszer, mindkettõ negatív lett. Ez volt a múlt héten. Holnap veszek szerintem egy tesztet és meg is csinálom.
szia! Nekem is akkor kellett volna, eddig semmi jele, hogy megjönne. Állandó hasszurka volt, ma már nincs. A melleim érzékenyek. Tegnap este - lett a teszt. Elszállt minden reményem. Bár egy óra telt csak el az elõzõ vizeléstõl. De ez már csak ... TE? Mikor tesztelsz?
Nekem január 4-én kellett volna megjönnie, de semmi. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8b4c84cb2a4ce377110d79.. Gratulálok az elõttem lévõnek. Velem valami gond lehet... viszont dec 27-tõl mérem szájban úgy hogy az elõtte lévõ eredmény semmis...
szivesen felrakom a görbéimet.összehasonlitásképpen: nem babás: http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=2/userid.. nem babás: http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=3/userid.. és a hires babás: http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=7/userid.. a háromszögek jelzik a fájdalmat ovu körül, beágyazódáskor meg a méh fájdalmát.ami furcsa volt, hogy a nem babás görbéknél a maximum a 37, 2, sosem ment feljebb, babásnál pedig 37, 3-37, 4-re is felmászott a hormonok hatására.

8-ra nem vártam, és még nem is jött, a hőm 37, feszít a hasam, a teszt (ma reggel) negatív (Gabriel). Tünet is van. Nincs baba? Miért késik?

Nincs remény? El vagyok keseredve!

Legjobb válasz: Ne keseredj el! Nekem is 8-án kellett volna (nem) megjönnie, de csak ma reggelig késett!:-(( Remélem nálad baba van a dologban! Próbálj pár nap múlva újra tesztelni, hátha addig több hcg lesz a szervezetedben és végre 2 csíkosat tesztelhetsz! Sok sikert!

Ne keseredj el! Nekem is 8-án kellett volna (nem) megjönnie, de csak ma reggelig késett!:-(( Remélem nálad baba van a dologban! Próbálj pár nap múlva újra tesztelni, hátha addig több hcg lesz a szervezetedben és végre 2 csíkosat tesztelhetsz! Sok sikert!

8. hónapja nem érkezik meg a diákigazolványom (felsőoktatás)! Érdemes még várnom rá, vagy töröltessem az igénylést, kérjem vissza a pénzt, és adjam be újra, hátha úgy gyorsabban megy? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nálunk volt valami, hogy akik szeptember elõtt igényelték, azok még nem kapták meg, mert valami kavar volt a cégnél, aki csinálja. Kérdezd meg a tanulmányi osztályon!

Nálunk volt valami, hogy akik szeptember elõtt igényelték, azok még nem kapták meg, mert valami kavar volt a cégnél, aki csinálja. Kérdezd meg a tanulmányi osztályon!
nahát, egy sorstárs :D nekem a TO-n nem mondtak semmit, úgyhogy felhívtam valami központi számot, és ott kiderült, hogy az egyetem pecsét nélkül küldte el az igénylésemet, és mire visszakerült lepecsételve a diákigazolványközpontba (nem tudok jobb szót :D), addigra leállították a diákok gyártását valami jogszabályváltozás miatt. Értsd január óta nem gyártanak diákot. A hab a tortán, hogy SENKI nem tudja, mikor gyártanak majd újra.. Szerintem a tiédet is elkeverhették, és azóta ülnek rajta...

Van egy 8 hónapos palotapincsim és nem eszi meg se a kutya tápot se a jutalomfalatkákat. Hogy szoktassam rá?

Első kutyámként sajnos elkényeztettem,ezen most próbálok segíteni.Próbálom tanítani de elég makacs természetű.Hogy tudnám rászoktatni hogy ne az emberi kajáért kuncsorogjon,hanem a kutyatápot egye meg? Már drágább olcsóbb táppal is próbálkoztam hátha nem ízlik neki,de egyszerűen nem eszi meg.Még a jutalom falatkát is kiköpte...így pedig nem tudom hogy tudnám tanítani,persze tudom hogy jutalom falatka nélkül is lehet de nekem ez tűnik a leg kézenfekvőbbnek.

Legjobb válasz: Hát nem lesz egyszerû... Ne adj neki emberi ételt, amikor ti esztek akkor hiába nyüszít, ne figyelj rá, rá se nézz, mintha ott se lenne. Elvileg 8 hónapos kutyát még napi 2x kell etetni, ezért jelölj ki 2 idõpontot amikor enni adsz neki. Csak tápot adj neki, rakd le elé, nézd, hogy eszik-e ha nem akkor vedd fel elõle. Meg fogja tanulni, hogy ha nem akar éhen maradni akkor ennie kell, méghozzá, tápot és akkor amikor te adod. Következetesnek kell lenni!

Hát nem lesz egyszerû... Ne adj neki emberi ételt, amikor ti esztek akkor hiába nyüszít, ne figyelj rá, rá se nézz, mintha ott se lenne. Elvileg 8 hónapos kutyát még napi 2x kell etetni, ezért jelölj ki 2 idõpontot amikor enni adsz neki. Csak tápot adj neki, rakd le elé, nézd, hogy eszik-e ha nem akkor vedd fel elõle. Meg fogja tanulni, hogy ha nem akar éhen maradni akkor ennie kell, méghozzá, tápot és akkor amikor te adod. Következetesnek kell lenni!
Agy neki HÁZI KOSZTOT!!!!!
Ha igazán szereti a kutyáját, márpedig szereti mert elkényeztette :) , akkor nem ad neki házi kosztot, mert az nem jó a kutyának, fõleg egy növésben lévõ kutyának!
A kérdező hozzászólása: Áhhh mindennél jobban szeretem:) Köszönöm válaszokat.Megpróbálom...csak meg tanulja:)
A kérdező hozzászólása: Tegnap óta nem adok neki kaját.Reggel leraktam elé a tápot, nem evett felvettem.Most megint...Szerintetek meddig fogja ezt csinálni? Rossz nézni ahogy kéregetne:S
kutyasuttogo.com
Mi történt azóta?

2 nap múlva nem kellene megjönni. A hőm 36, 9 (6 napon keresztül volt ennyi) reggel lement 36, 8-ra. Semmi nem fáj csak a mellem érzékenyebb, egy kicsit nagyobb és viszket, 1 napja sokat szédülök. Bizakodhatom még a babócában?

Lehet még reménykednem ha a h?m egy kicsit alacsonyabb.

Legjobb válasz: Szia! Ha a hõmérsékleted kezd leesni akkor sajnos meg fog jönni a mensid. Bár egyszer én is úgy jártam, hogy a hõm 36,8-ra lement aztán késni kezdett a mensi és a tesztem pozitiv lett.

Szia! Ha a hõmérsékleted kezd leesni akkor sajnos meg fog jönni a mensid. Bár egyszer én is úgy jártam, hogy a hõm 36, 8-ra lement aztán késni kezdett a mensi és a tesztem pozitiv lett.
Várdd meg azt a 2 napot, ha aztáûn sem jön meg, akkor még reménykedhetsz, de ne add fel, ha most nem sikerülne.
A kérdező hozzászólása: biztos hogy el fogok keseredni, mert Closti tablettát szedtem
Szia! Sajna elõttem íróknak valszín igaza van, ha a hõd kezd leesni, akkor meg fog jönni.Bár ne úgy legyen!!!A tablettától lehetnek mellfeszüléses tüneteid!Ne szomorodj el, sikerülni fog, én 29 hónapja várok 3 vetélés után!!!Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Ma reggel 1 nappal a mensi elõtt a hõm 37, 05-re ment fel.
Szerintem keress fel egy dokit. Uh-val megnéznek és kiderül, hogy mi is a helyzet valójában.
A kérdező hozzászólása: El fogok menni, csak ugye várni elég rossz....
Nemtudod :/ torolj a xbox hardvererol jatekokat.
A kérdező hozzászólása: köszi de nekem össz vissz 4 gigám van
RGH-s vagy eredeti??

Nem provokatív kérdés! Mi volt a jó az MSZP 8 éve alatt? És, ha kaptak 8 évet rá, miért nem volt még mindig rendben az ország? (bö v. lent. )

Tudom,hogy nehéz lesz kibírni,de most CSAK MSZP pártiakat véleményére vagyok kíváncsi.Nem érdekelnek most olyan kommentek,hogy "semmi" meg egyéb megjegyzések. Tehát,ha az MSZP olyan jól kormányzott volna miért volt Magyarország gazdaságilag ugyanolyan gyenge?A válságra nem lehet egy az egyben ráfogni,hiszen előtte se voltunk sehol.+érdekes más országoknak sikerült kijönni (vagy esetleg jobban megoldani a feladatot,mint nekünk). Tehát CSAK Mszp szavazók:Miért volt olyan jó az MSZP 8 éve?

Legjobb válasz: lehetett lopni a napot

lehetett lopni a napot
Semmi provokatív nincs a kérdésben ha valóban a válaszra vagy kíváncsi. Ami jó volt, hogy demokrácia volt. Szavazhattunk a vizitdíjról, eldönthettük, kire bízzuk a nyugdíjunkat, nem lopták el teljesen nyíltan a tulajdonunkat. Jó volt még, hogy volt egy erõs ellenzék, nem lehetett tejhatalmat kiépíteni, nem mászott bele a politika az életünkbe, nem voltunk Európa feketebáránya, nem voltunk sereghajtók, voltak rendes rádióadók, nemcsak vallási+kormány, a gazdaságban verseny volt, nem volt cenzúra, nem voltak "rendkívül pozitív" termelési mutatók a hírekben, nem volt ennyi szegény, nem volt ennyi gazdag, nem voltak ennyire gazdagok, nem volt ennyi és ilyen buta demagógia... meddig soroljam még.. Sok szr is volt, de voltak jó dolgok.
Az MSZP 8 éve alatt: - vonzó volt az ország a befektetõk számára, akik új munkahelyeket teremtettek - sokkal több autópályát építettek - nem lopták el 3 millió ember magánnyugdíj megtakarításait - nem írtak új alkotmányt, és nem módosították hetente - nem szólt a közmédia reggeltõl-estig a kormánypárt egekbe magasztalásáról - nem nyúlták le a polgárokat sunyi és indirekt úton a bankokon és szolgáltatókon keresztül - nem menekült el több százezer fiatal az országból külföldre - nem írták át a választási szabályokat a saját maguk számára kedvezõ módon ....
De bizony egy erõsen provokatív kérdés. Elmondom miért. Ez ma a kóruslemez, más a piacon nem is kapható. Aki ezt megveszi, csak ezen a nyelven ért, ezen a nyelven pedig a probléma nem ismertethetõ. A nyolc évre egy allegóriával válaszolok. Ülj egy kajakba és evezz végig a Dunán lefelé. Aztán próbáld felfelé alacsony vízállásnál. Majd próbálkozz felfelé magas vízállásnál. Rögtön érted a különbséget. Azt mondanám, közepesnél jelentõsen magasabb vízállásnál egy rossz kajakkal, összevissza evezõ négyesnek kellett volna a Margit hídtól az Árpád hídig érnie 1 óra alatt, fõsodorban. Ne zavarjon, hogy a látszólag összeszokott kenusok sem értek a fõsodorban lefelé el 3 év alatt az egyik hídtól a másikig. Sõt, mintha hátrafelé húznának, szemmel láthatóan úgy jobban megy.
Hat lehet, hogy nem jottunk ki a valsagbol, de nem nyomtak bele meg jobban, mint most..
Nem kellett a mocsok Orbán fejét nézni. Bajnai megmutatta mi lesz a sorsa! http://hvg.hu/itthon/20130929_Dopeman_Orban_fejet_a_magasba_..
Igaz, hogy hanyatlásba vitték az országot, de azért pozitívum, hogy nem omlott össze teljesen, 2007-tõl már elkezdték kezelni a válságot.
fidesz hibája volt! lett volna még 4 évük már azóta német béreket fizetnének ... 2002ben még így kampányoltak a szocik! 2010ben már senki se hitte volna el... elgondolkodtató, hogy milyen mélyre vitték az országot ...
ha kölcsönbõl is de haradt elõre az ország. most meg orrba szájba veszik fel a kölcsönöket meg ott a kétharmad mégis minden egyre leprább.
Elõttük a fidesz már elherdált és elprivatizált mindent. Nem védeni akarom az MSZPt, de orbánék jelképes egy forintokért osztogatták a gyárakat külföldieknek. Lásd: Cereol Nem lenne jobb a helyzet, ha ezeket a gyárakat a magyar emberek közt osztják szét???

Letöltöttem az avast vírusirtót windows 8-ra és regisztráltam azt írja hogy még 365 napig nem kell regisztrálnom de ez nem azt jelenti hogy fizetõsre regisztráltam úgye? Mert amúgy ingyen letöltésre mentem rá.

Legjobb válasz: az ingyenes(amit letöltöttél és regisztráltál) 365 napig frissül ingyenesen. Utána újból regisztráltatnod kell, természetesen újból ingyenesen! és így tovább... évente regizni kell, ha úgy vesszük, "ennyibe kerül".

az ingyenes(amit letöltöttél és regisztráltál) 365 napig frissül ingyenesen. Utána újból regisztráltatnod kell, természetesen újból ingyenesen! és így tovább... évente regizni kell, ha úgy vesszük, "ennyibe kerül".
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
am az ilyeneknél vagy bankkártyaszámot vagy vmi hasonlót pl paypal ilyen átutalásos cuccok vannak tehát ha nem adtál meg semmi ilyet és telefonszámot sem akkor tuti hogy ingyenes...:)

Szerintetek hogyan mondjam el egy fiúnak hogy tetszik? Már 1. ótta bele vagyok zúgva és már 7. -es vagyok õ meg 8. -o. Ha nem mondom meg akkor sose jön rá, meg már nagyon tetzik nekem. Szerintetek? 14/L

Legjobb válasz: upppff elõször is rossz a kategória de betudjuk a szerelemnek, meg vannak a nõi fortélyok hogy mit kell tenni errõl kérdezd meg anyukádat (nem lesz ciki, én is kérdeztem apámat hogy kell csajozni, ellenpéldának jó is volt :D)

upppff elõször is rossz a kategória de betudjuk a szerelemnek, meg vannak a nõi fortélyok hogy mit kell tenni errõl kérdezd meg anyukádat (nem lesz ciki, én is kérdeztem apámat hogy kell csajozni, ellenpéldának jó is volt :D)
"Feri. Asszem teccösz!"
A kérdező hozzászólása: Köszi 1. commentelõ :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!