Találatok a következő kifejezésre: 8-ra nem és (88 db)

Van olyan aki jan.8-ra nem várta és nem is jött meg neki?

Teszt? Tünetek?

Legjobb válasz: Szia, nem jött meg nekem 8-án és tegnap pozitív teszt lett:-)) Eddig semmi tüntetem nincsen..

Szia, nem jött meg nekem 8-án és tegnap pozitív teszt lett:-)) Eddig semmi tüntetem nincsen..
sajnos görbém nincs de január 4.-re nem vártam, nem is jött meg, és 9.-én pozitívat teszteltem elöször ovu teszttel majd másnap terhességivel. Én pl. onnan tudtam, hogy baba, hogy nem úgy görcsölt a méhem mint mensi elött, hanem néha begörcsölt aztán elmúlt. Már 1 héttel a nemvárt elött elkezdte, és kb 2 napja hagyta abba. Ezenkívül felerösödött a húgyúti fertözésem és elkezdtett iszonyatosan fájni. Krémes folyásom mai napig megvan, a höm 37, 2. Most 5 hetes vagyok. Kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön aki szeretne babát! Drukkolok!!:) 22/L
Kedves pozitívat tesztelõk: GRATULÁLOK! Boldog babavárást, de légyszi, ha van, tegyétek már fel nekünk a szép kis görbéteket!!!
Akkor részemrõl tárgytalan, pedig vettem volna én is belõle pár darabot:-( Azért köszi.
5ös érzékenységüt nalunk Szlovákiában lehet kapni, modrá správa a neve, dokik használják, de patikában is lehet kapni.
Bocsi, hogy csak így belekérdezek, de milyen az 5-ös érzékenységû teszt? Amúgy gratulálok, akiknek pozi lett, a többieknek pedig megy a drukk.
Voltatok mensi nem várt idõpontja elõtt is együtt? lehet, hogy eltolódott a pé-d és a teszt csak késõbb mutatja majd ki!
Nekem még mindig nem jött meg. Megcsináltam a 3. negatív tesztemet. 9. napja késik... Soha nem késett még ennyit... :(((((( Ki vagyok borulva...
sziasztok! nekem 9.-én kellett volna megjönnie, tegnap csináltam tesztet ami negatív lett és sajna most az elöbb meg is jött! pff...
4-én kellet volna de azóta sem. Hõm állandó 37.3 és volt egy negatív tesztem holnap újból tesztelek.
Én akkor tuti nem vagyok babás...
Nekem 9-én nem kellett volna megjönnie, nem is jött, aznap + teszt 5ös erõsségüvel, ma 3nappal utána 10-essel, ami nem annyira erõs pozi, de a csik határozottan ott van. Tünetek? nemvárt elõtt 2 nappal nem hasszurka, hanem határozottan a méhem fájt, aznap felfújódtak a melleim, mint egy lufi, keményre, nemvárt után pár napig mindjárt megjön érzés, de nem egész nap. Hõ beállt egy legmagasabb pontra, ott tartja magát.
Nekem semmi tünetem nincs. Amikor meg kellett volna jönnie, akkor görcsölt picit a hasam, és nagyon feszült a mellem. Azóta egyiket sem érzem.. Soha nem volt gyakori vizelési ingerem, barátnõmnek viszont minden menstruációjakor gyakori vizelési ingere van.
A kérdező hozzászólása: Én még nem teszteltem, még várok hátha megjönn. Van mindjárt megjönn érzés mellfeszülés és gyakori vizelési inger.
Én már teszteltem kétszer, mindkettõ negatív lett. Ez volt a múlt héten. Holnap veszek szerintem egy tesztet és meg is csinálom.
szia! Nekem is akkor kellett volna, eddig semmi jele, hogy megjönne. Állandó hasszurka volt, ma már nincs. A melleim érzékenyek. Tegnap este - lett a teszt. Elszállt minden reményem. Bár egy óra telt csak el az elõzõ vizeléstõl. De ez már csak ... TE? Mikor tesztelsz?
Nekem január 4-én kellett volna megjönnie, de semmi. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8b4c84cb2a4ce377110d79.. Gratulálok az elõttem lévõnek. Velem valami gond lehet... viszont dec 27-tõl mérem szájban úgy hogy az elõtte lévõ eredmény semmis...
szivesen felrakom a görbéimet.összehasonlitásképpen: nem babás: http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=2/userid.. nem babás: http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=3/userid.. és a hires babás: http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=7/userid.. a háromszögek jelzik a fájdalmat ovu körül, beágyazódáskor meg a méh fájdalmát.ami furcsa volt, hogy a nem babás görbéknél a maximum a 37, 2, sosem ment feljebb, babásnál pedig 37, 3-37, 4-re is felmászott a hormonok hatására.

8-ra nem vártam, és még nem is jött, a hőm 37, feszít a hasam, a teszt (ma reggel) negatív (Gabriel). Tünet is van. Nincs baba? Miért késik?

Nincs remény? El vagyok keseredve!

Legjobb válasz: Ne keseredj el! Nekem is 8-án kellett volna (nem) megjönnie, de csak ma reggelig késett!:-(( Remélem nálad baba van a dologban! Próbálj pár nap múlva újra tesztelni, hátha addig több hcg lesz a szervezetedben és végre 2 csíkosat tesztelhetsz! Sok sikert!

Ne keseredj el! Nekem is 8-án kellett volna (nem) megjönnie, de csak ma reggelig késett!:-(( Remélem nálad baba van a dologban! Próbálj pár nap múlva újra tesztelni, hátha addig több hcg lesz a szervezetedben és végre 2 csíkosat tesztelhetsz! Sok sikert!

Március 8-ra nem várom. Kb. egy hete szurkál a méhem, 2 napja néha belenyilall. A mellem egy hete érzékeny, fájdogálnak és másfél hete fél óránként pisilnem kell, de általában kevesebb mennyiséget. Lehet ez beágyazódás?

1 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését, mensi el?tt soha nem tapasztaltam ilyen tüneteket. Felfázás nincs, mert pár napja kaptam meg labor eredményem (vér+vizelet) és teljesen rendben van (más okból készült a laborvizsgálat).

Legjobb válasz: én is drukkolok,hogy az legyen amit szeretnél..anyagilag mi sem állunk fényesen,sõtt még a házunk is csak félkész és hárman vagyunk 1 szobában de ahogy írod,nem várhatjuk a csodát és nem lesz egyik napról a másikra annyi pénz,hogy gond mentes legyen az élet..

én is drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél..anyagilag mi sem állunk fényesen, sõtt még a házunk is csak félkész és hárman vagyunk 1 szobában de ahogy írod, nem várhatjuk a csodát és nem lesz egyik napról a másikra annyi pénz, hogy gond mentes legyen az élet..
Addig még van kb 11 hónap..
A kérdező hozzászólása: Szorítok nektek! :) Nekem annyira fáj a mellem, hogy nem nagyon tudok hason feküdni. Minden más tünet meg van még mindig, a mensi szerû érzés tegnap óta, de csak enyhén. Most rendeltem öt terhességi tesztet, jó lesz vagy most, vagy máskor, ha most mégis megjönne. A legérzékenyebbet vettem, szerinted mikor merjek egyet felhasználni?
hát szerintem a nem várt napjánál hamarabb nee..nagyot csalódhatsz!!tudom idegölõ a várakozás!!nekem gyengén fájogat a hasam és mégis olyan mintha a combomba is hatna..nah majd látjuk..holnap írok(KITARTÁÁÁS)
Utolsó vagyok! érdeklõdök, hogy érzed magad?
A kérdező hozzászólása: Tegnap, 1 héttel hamarabb, iszonyatos görcsökkel sajnos megjött... :( Te hogy érzed magad?
sajnálom!! nekem a hõm ami nagyon ingadozik és sztem nekem is menszi lesz..amúgy még ünnepek elõtt vettem tesztet és az negatív lett de lehet korai volt még..menszi még nekem nincs de jön az majd a napokban! De megírom..
A kérdező hozzászólása: Drukkolok, hogy mégis baba legyen a dologban! :)
Szia! Hogy érzed magad? én tegnap egész nap barnáztam de ma már semmi..a hõm leesett mára..tehát sztem esélytelen hónap..utolsó voltam
Szia! Nah nekem is a has szúrka meg van és néha olyan menszi érzés is van..a melleimbe csak nagyon néha nyilal..jjóó lenne ha baba lenne!!mi 9 éve várunk rá!!
A kérdező hozzászólása: Ma hogy érzed magad? Nekem a melleim nagyon fájnak, a méhem is szurkál, pisilek rendesen (pedig nem iszok többet a szokásosnál).
A kérdező hozzászólása: Elírtam: *Minden eddigi tünetem meg van
A kérdező hozzászólása: Minden eddigi tünetem meg vsn, napok óta felkelek éjjel a pisilés miatt. Ez elõzõ terhességemnél is jelen voltz, a nyilallás, szurkálás szintén. Nem tudom, gondolhatok-e babára, bár azt kétlem, hogy beképzelném magamnak. Érzem ezeket a tüneteket, s nem beképzelem. Ráadásul a tünetek megjelenése után kezdtem el babára gondolni, nem elõtte fantáziáltam, s utána produkáltam tüneteket. Anyagilag talán nem állunk a helyzet magaslatán, de ha az ember mindig arra vár, hogy minden tökéletes legyen, talán évtizedeket is várhatna - egyszóval örülnénk a babának. Remélem, neked is baba az oka annak, amit érzel, szorítok! :)
Szia! én is április 8-ra nem várom és tegnap óta szúrkál a hasam meg néha a derekam, talán még pisilni is többet járok(de bár én iszom a teákat és lehet azért)ma reggel volt egy kis barnázásom azóta semmi, és a hõm 36.9.. Te, hogy érzed magad?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom. Pontosan egy évvel ezelõtt estem teherbe, akkor március 3-án jött meg utoljára. Akkor szintén hasonló tüneteket éreztem, csak akkor szédelegtem-pisiltem, ez a kettõ dolog párosult. Sajnos spontán vetélés lett 2. hónapban. Ez a mostani hasonló, de nem tudom, lehetséges-e, hogy ismét megérezném...
Még korai, hogy babás tüneteket érezz magadon. Saját tapasztalatom, hogy minden tünetet felfedeztem magamon, ami a terhességre utalhat, de eddig mindig megjött. Próbáld nyugodtan megvárni a nemvárt napját és akkor tesztelhetsz, talán az már mutat is valamit. A rágörcsölés nem segíti a teherbeesést, próbáld elterelni a gondolataidat. Tudom nehéz várni és reménykedni, de mást nem tudok tanácsolni. Drukkolok Neked, hogy mihamarabb sikerüljön a baba!
Mivel április 8-ig van még egy hét, így csaknem kiárt, hogy bármi ilyesmit valóban érezzél. Ezek inkább képzelt tünetnek tûnnek nekem, de ne legyen igazam...
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, április. Hajnal van, csak a pisiléstõl nem tudtam aludni, ezért most írtam a kérdést. De ha már volt erõd kommentálni az elírásomat, véleményt is írhattál volna.
A kérdező hozzászólása: Ha most nem jött össze a baba, akkor se add fel! Én sem adom fel, ebben a hónapban mensi közepe óta kétnaponta vagyunk együtt, de van, hogy egy nap kétszer is. :) Fizukor veszek cickafark füvet és palástfüvet, valamint szedek vitamint. Én érzem, hogy hamarosan beköszönt a gólya! Te se add fel, próbálj meg ne görcsölni a dolgon! :)

Lehetséges ha elmegyek a jövöhéten dokihoz és ha terhes vagyok már látni fog valamit annak ellenére hogy van 2 negatív tesztem? (8-ra nem vártam és nem is jött, hő 37, 0 néha émelygés, enyhe derék/has fájás)

Legjobb válasz: Fölösleges elmenned....túl korai lenne még. Várj még pár napot, és tesztelj kb.pénteken. Akkor már egyértelmûen látni fogod a teszten, h mi a helyzet. Szerintem azutáni héten tervezd a dokit! Remélem babás vagy! Szorítok neked!

Fölösleges elmenned....túl korai lenne még. Várj még pár napot, és tesztelj kb.pénteken. Akkor már egyértelmûen látni fogod a teszten, h mi a helyzet. Szerintem azutáni héten tervezd a dokit! Remélem babás vagy! Szorítok neked!
hüvely ultrahangal már látja, minden valószínûsségel.szerintem menj el, akkor fogsz úgy is megnyugodni.

Most miért kezd lefelé kuszni a hom? Ez rossz jel febr.8 ra nem várom. Ja és szerintem totál rosszul huzta be az ovut!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/25bac57201e02d397b6065..

Legjobb válasz: Hát a peteérést valóban totál rosszul húzta be , mert szerintem a 12-13. ciklusnapon volt peteérésed.

Hát a peteérést valóban totál rosszul húzta be , mert szerintem a 12-13. ciklusnapon volt peteérésed.
Ez nálam is hasonló volt. Menszi elõtt egy héttel két napra leesett a hõm, most megint megy felfele. Nézd meg a holnapi hõdet, lehet, neked is visszamegy! Nekem az a furi, hogy jó, oké, hogy menszi elõtt leesik, de nem 1 héttel!
A kérdező hozzászólása: Te mikorra nem vàrod?
A naptár módszer szerint szerdára, amúgy ha a hõmet és a testi tüneteket nézem, akkor inkább csütörtökre/péntekre.

Vettem egy nokia lumia 610 es telenor függö telefont és windows phone 7.5 van rajta hogy tudnám frissíteni ezt 7.8 ra? Mert a zune nem jelzi ki hogy lenne! Várom a megoldásokat!

Legjobb válasz: Hú,hát én már le is cseréltem a 710-emet,820-ra,de Január 30.-án megjött rá a 7.8.Minden WP7-re megjött,még a HD7-re is.(2010-es)Talán kapcsold ki a mobilnetet,wifit,volt akinél ez miatt nem jelzett a Zune.Ha így sem okés,akkor net megszakítás.Amikor elkezdi keresni,akkor húzd ki a netet,majd dugd vissza.Ezeket teszteld,majd írd meg sikerült e.Három/négy lépcsõbe kell jönnie a frissítésnek,tehát ne húzd ki ha kész az elsõ.Hagyd hogy keressen.Elméletileg ennek mûködnie kell,láttam már 610-est 7.8-ra frissítve.

Hú, hát én már le is cseréltem a 710-emet, 820-ra, de Január 30.-án megjött rá a 7.8.Minden WP7-re megjött, még a HD7-re is.(2010-es)Talán kapcsold ki a mobilnetet, wifit, volt akinél ez miatt nem jelzett a Zune.Ha így sem okés, akkor net megszakítás.Amikor elkezdi keresni, akkor húzd ki a netet, majd dugd vissza.Ezeket teszteld, majd írd meg sikerült e.Három/négy lépcsõbe kell jönnie a frissítésnek, tehát ne húzd ki ha kész az elsõ.Hagyd hogy keressen.Elméletileg ennek mûködnie kell, láttam már 610-est 7.8-ra frissítve.
A kérdező hozzászólása: hát ez sem sikerül nekem :(

Van egy 8 hónapos palotapincsim és nem eszi meg se a kutya tápot se a jutalomfalatkákat. Hogy szoktassam rá?

Első kutyámként sajnos elkényeztettem,ezen most próbálok segíteni.Próbálom tanítani de elég makacs természetű.Hogy tudnám rászoktatni hogy ne az emberi kajáért kuncsorogjon,hanem a kutyatápot egye meg? Már drágább olcsóbb táppal is próbálkoztam hátha nem ízlik neki,de egyszerűen nem eszi meg.Még a jutalom falatkát is kiköpte...így pedig nem tudom hogy tudnám tanítani,persze tudom hogy jutalom falatka nélkül is lehet de nekem ez tűnik a leg kézenfekvőbbnek.

Legjobb válasz: Hát nem lesz egyszerû... Ne adj neki emberi ételt, amikor ti esztek akkor hiába nyüszít, ne figyelj rá, rá se nézz, mintha ott se lenne. Elvileg 8 hónapos kutyát még napi 2x kell etetni, ezért jelölj ki 2 idõpontot amikor enni adsz neki. Csak tápot adj neki, rakd le elé, nézd, hogy eszik-e ha nem akkor vedd fel elõle. Meg fogja tanulni, hogy ha nem akar éhen maradni akkor ennie kell, méghozzá, tápot és akkor amikor te adod. Következetesnek kell lenni!

Hát nem lesz egyszerû... Ne adj neki emberi ételt, amikor ti esztek akkor hiába nyüszít, ne figyelj rá, rá se nézz, mintha ott se lenne. Elvileg 8 hónapos kutyát még napi 2x kell etetni, ezért jelölj ki 2 idõpontot amikor enni adsz neki. Csak tápot adj neki, rakd le elé, nézd, hogy eszik-e ha nem akkor vedd fel elõle. Meg fogja tanulni, hogy ha nem akar éhen maradni akkor ennie kell, méghozzá, tápot és akkor amikor te adod. Következetesnek kell lenni!
Agy neki HÁZI KOSZTOT!!!!!
Ha igazán szereti a kutyáját, márpedig szereti mert elkényeztette :) , akkor nem ad neki házi kosztot, mert az nem jó a kutyának, fõleg egy növésben lévõ kutyának!
A kérdező hozzászólása: Áhhh mindennél jobban szeretem:) Köszönöm válaszokat.Megpróbálom...csak meg tanulja:)
A kérdező hozzászólása: Tegnap óta nem adok neki kaját.Reggel leraktam elé a tápot, nem evett felvettem.Most megint...Szerintetek meddig fogja ezt csinálni? Rossz nézni ahogy kéregetne:S
kutyasuttogo.com
Mi történt azóta?

2 nap múlva nem kellene megjönni. A hőm 36, 9 (6 napon keresztül volt ennyi) reggel lement 36, 8-ra. Semmi nem fáj csak a mellem érzékenyebb, egy kicsit nagyobb és viszket, 1 napja sokat szédülök. Bizakodhatom még a babócában?

Lehet még reménykednem ha a h?m egy kicsit alacsonyabb.

Legjobb válasz: Szia! Ha a hõmérsékleted kezd leesni akkor sajnos meg fog jönni a mensid. Bár egyszer én is úgy jártam, hogy a hõm 36,8-ra lement aztán késni kezdett a mensi és a tesztem pozitiv lett.

Szia! Ha a hõmérsékleted kezd leesni akkor sajnos meg fog jönni a mensid. Bár egyszer én is úgy jártam, hogy a hõm 36, 8-ra lement aztán késni kezdett a mensi és a tesztem pozitiv lett.
Várdd meg azt a 2 napot, ha aztáûn sem jön meg, akkor még reménykedhetsz, de ne add fel, ha most nem sikerülne.
A kérdező hozzászólása: biztos hogy el fogok keseredni, mert Closti tablettát szedtem
Szia! Sajna elõttem íróknak valszín igaza van, ha a hõd kezd leesni, akkor meg fog jönni.Bár ne úgy legyen!!!A tablettától lehetnek mellfeszüléses tüneteid!Ne szomorodj el, sikerülni fog, én 29 hónapja várok 3 vetélés után!!!Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Ma reggel 1 nappal a mensi elõtt a hõm 37, 05-re ment fel.

Mit tegyek? Félek egyedül bemenni az orvoshoz, csak úgy vagyok képes bemenni ha valaki elkisér de csak anyukám van viszont ő dolgozik és nem ér rá. Elsősorban azért is mert a 8 kerületben van és ugye tudjuk az milyen hely

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy mennyi idõs vagy, meg azt sem, hogy lány vagy vagy fiú, bár a soraid lányra utalnak. Mellesleg azt sem tudom, hogy miért veszélyes a 8. ker, fényes nappal, az orvoshoz menet. Kísérõnek meg megtenné egy barát, vagy egy barátnõ is. Bemenni a dokihoz úgysem engednék, de a biztonságban éreznéd magad. Különben milyen panasszal szeretnél a dokihoz fordulni? Írd le, hátha tud itt valaki segíteni

Nem írtad, hogy mennyi idõs vagy, meg azt sem, hogy lány vagy vagy fiú, bár a soraid lányra utalnak. Mellesleg azt sem tudom, hogy miért veszélyes a 8. ker, fényes nappal, az orvoshoz menet. Kísérõnek meg megtenné egy barát, vagy egy barátnõ is. Bemenni a dokihoz úgysem engednék, de a biztonságban éreznéd magad. Különben milyen panasszal szeretnél a dokihoz fordulni? Írd le, hátha tud itt valaki segíteni
A kérdező hozzászólása: kényszerbetegség meg pszichózist mondtak , am fiú vagyok 20 éves
Értem, tehát a betegséged miatt félsz. Egyébként otthon mivel foglalod el magadat. Dolgozol, vagy tanulsz még? Vagy ki sem mozdulsz semerre sem? Más rokonod, barátod nincsen? Jut eszembe: ki mondta, hogy ezek a betegségeid vannak, és kezelést kapsz e rá? Vigyáz rád valaki, vagy erre nincs is szükséged?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!