Találatok a következő kifejezésre: 8-kor szoktam de (5 db)

Nagyon minimális az esélye.Ezentúl szedd reggelente.
Nem hinném.A lényeg, hogy ne haladd meg a 12 órát a gyógyszer bevételével, mert akkor nem leszel védett.Este vedd be rendesen a következõ szemet, és lehetõleg ne felejtsd el bevenni ezentúl :)

8-kor szoktam fürdetni, de most, 10-kor is alszik még a babám 6-óra óta. Ha felkel-mert már ébredezik, fürdessem meg még ilyenkor, vagy már ne?

Arra gondoltam, hogy ha szopi után visszaalszik, akkor nem fürdetem meg, ha nem alszik majd vissza, akkor megfürdetem.

Legjobb válasz: Szerintem egyszer kihagyhatod!

Szerintem egyszer kihagyhatod!

Ha a fogamzásgátlót mindig este 7-8 körül szoktam bevenni, de ma reggel fél9kor, akkor az ugyanúgy hat, ugye?

Legjobb válasz: Tájékoztató elõvesz, benne lévõ dolgok elolvas, és megtud, hogy mennyi ideig nem probléma, ha késõbb veszed be.

Tájékoztató elõvesz, benne lévõ dolgok elolvas, és megtud, hogy mennyi ideig nem probléma, ha késõbb veszed be.
Szerinted ez több, mint 12 óra, vagy sem? Ha több, akkor nem biztos, hogy hat, ha kevesebb, akkor ugyanúgy hat. Nehogy már 8 órától másnap reggel 8-ig ne tudd kiszámolni, hány óra telt el...
hat persze, de figyelj rá, hogy ne felejtsd el máskor!
Olvasd el a tájékoztatót, ha már nincs meg, a neten is biztos, hogy megtalálod. Én olyat szedtem, ahol attól függött, hogy mi a teendõ a 12 óránál hosszabb idõre kimaradt gyógyszernél, hogy az elsõ, második, vagy harmadik héten maradt-e ki? De valószínûleg ez is gyógyszer függõ.

Vendégségben korán kell kelnem? Én 10-11 körül szoktam felkelni, ha nincs suli, de rokonomék 7-8-kor és engem is mindig felkeltenek. Nem a vendéghez kell alkalmazkodni?

Legjobb válasz: hát ez egy érdekes kérdés...ezen szoktam énis gondolkozni de ha 10kor kelsz az szerintem még egyáltalán nincsen késõn de hát õk vannak otthon ezért inkább neked kell alkalmazkodni.. de ettõl függetlenül azért nekik se kellene felkelteniük..bár attól függ hol alszol ha különszobába akkor teljesen mindegy szerintem mikor kelsz fel kivéve ha dolguk van aznapra..de kérd meg õket hogy ne keltsenek fel ha nem muszály:p(tudom hogy pontos j:D)

hát ez egy érdekes kérdés...ezen szoktam énis gondolkozni de ha 10kor kelsz az szerintem még egyáltalán nincsen késõn de hát õk vannak otthon ezért inkább neked kell alkalmazkodni.. de ettõl függetlenül azért nekik se kellene felkelteniük..bár attól függ hol alszol ha különszobába akkor teljesen mindegy szerintem mikor kelsz fel kivéve ha dolguk van aznapra..de kérd meg õket hogy ne keltsenek fel ha nem muszály:p(tudom hogy pontos j:D)
ha tudod, hogy pontos j akkor miért nem úgy írod? Nos, ez jó kérdés.Ha belegondolsz, biztos alkalmazkodnak hozzád a rokonok, csak nem az alvás témában.Szóval olyan ételt csinálnak amit te is szeretsz stb. Aki 7-8-kor kel, az nem fog tudni 10-ig ágyba lenni vagy lehet h dolguk van.Viszont Te aki a suli miatt szoktál korán kelni nem nagy gond, ha 8-kor fel kell kelned.(szerintem legalábbis nem kéne annak lennie)
hozzánk szokott olyan vendég jönni aki 9-10ig alszik, mi pedig már 6-7 órakor fönt vagyunk.... ha álmos had aludjon :D
Amikor nálunk vendégek vannak, õk már 7-kor nyüzsgenek, én meg olyan 10 körül kelek fel... De engem hagynak aludni. Ha mi vagyunk náluk, akkor is én kelek utoljára:D Szerintem ez nem baj...
Nem megyek vendégségbe, pont ezek miatt.
A vendégségben a vendégnek kell igazodnia a vendéglátóhoz! mekkora egy lusta lehetsz!10-11ig csak aludni, elég nagy szégyen!!!

Hogyan csinaljam a spenotot, a 8 honapos babamnak? Magunknak tejjel szoktam, de ugye neki nem szabad tejet 1 eves koraig!

Legjobb válasz: Natúr joghurtot elvileg már ehet, abból tegyél bele egy keveset!

Natúr joghurtot elvileg már ehet, abból tegyél bele egy keveset!
lehet anyatejjel, és van aki tápszerrel csinálja, esetleg babatejjel.Én ugyanugy készitettem mint máskor magunknak és abból kapott, kevesebb spenót több krumplival, ízlett neki és nem lett baja attól a minimális tejtõl, ami amúgy is forralt állapotba került mire a tányérjába raktam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szepen!
Én így szoktam: kicsi krumplit, egy gerezd fokhagymát pici vízben megfõzök, hozzáadom a kb. két nagy evõkanálnyi spenótot, szintén két nagy evõkanál natúr joghurtot, sót, és összeturmixolom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!