Találatok a következő kifejezésre: 8 napom még a mensesig ciklus (3 db)

8 napom van még a mensesig (ciklus. hu szerint), de 2 napja vizes folyásom van. Ez az elkövetkezendő menses jele?

Legjobb válasz: Szia! Èn ugy tudom,illetve most olvastam hogy ez annak a jele hogy meg fog jönni.Èn is babát szeretnék és most sokat olvasgatok a neten ebben a témában. A Babàt tervezök otthona nagyon jo oldal,ajánlom Neked! Kivánok minden jot!!

Szia! Èn ugy tudom, illetve most olvastam hogy ez annak a jele hogy meg fog jönni.Èn is babát szeretnék és most sokat olvasgatok a neten ebben a témában. A Babàt tervezök otthona nagyon jo oldal, ajánlom Neked! Kivánok minden jot!!
Én is a babatervezõn olvastam hogy a mensi elõjele. De nem 10 nappal elõtte jelentkezik, hanem két-három nappal a mensi elõtt. Szóval nem hiszem hogy annak a jele, egyszerûen csak van. Fertõzésre sem gondolnék amennyiben nincs szaga, és színe. Lehet hogy korábban fog megjönni, mint számítod? Vagy egyszerûen így alakult ez a ciklus. Én is észreveszek különbségeket a ciklusaim között.
Igen, lehet az is, elõfordul, vagy elkaptál valami könnyû fertõzést.
Szerintem is van úgy, minden különösebb ok nélkül mások a ciklusok. Ha rendszertelen is a menzeszed, akkor pláne. A ciklus.hu fórumain van ilyesmirõl is szó, olvass bele!
Elõfordulhat, hogy fertõzésed van, vagy csak egyszerûen most ilyen a ciklusod. Minden hónap lehet más és más.

Terhesség? május 8. -án jött meg a mensesem átlag 5 napig tartott kb a 15.16 napon éreztem mensi szerü görcsöket (gondolom ovuláció) 30-31 naposak a ciklusaim. Közvetlenül mensestől egészen idáig nem védekezünk a párommal

mensi el?tt 10 nappal vagyok és nyillalik a petefészkem és améhem is.halvány fehéres folyásom van és 5 napja többet eszek és pisilek is.ez lehet terhesség vagy inkább felfázás?

Legjobb válasz: ilyenkor kb a beágyazódási szakasz jön.. sztem várj és tesztelj majd nem várt körül vagy vegyél nagy érzékenységû tesztet ami már elõtte is kimutatja..

ilyenkor kb a beágyazódási szakasz jön.. sztem várj és tesztelj majd nem várt körül vagy vegyél nagy érzékenységû tesztet ami már elõtte is kimutatja..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.Nagyon szeretnénk már babát, de sajnos régebben Pcot állapitottak meg, hónap elején a nõgyógyászom azt mondta nyugodjak meg mert igy is simán teherbe eshetek, hát reménykedünk benne, hogy ez már sikerült is.
szia nekem 7dikén volt menszim én is hasonlokat érzek.

Lehetett beágyazódás? 30-31 naposak a ciklusaim. Május 8. -án jött meg a mensesem átlag 5 napi tartott.

15.16.napon észleltem tompa alhasi görcsöket és azóta is majdnem minden nap igy vagyok,néha a petefészkem is szurkál.4nap múlva(nem)kellene megjönni.tegnap pisilés végeztével wc papiron barnás nyálkás pöttyöt vettem észre.Ez lehetett beágyazódás vagy a menses közelettét jelezte?mert az el?tt nem volt ilyen.

Legjobb válasz: Ha soha elõtte nem barnáztál, akkor lehetett a beágyazódás miatt is. De tudod ez nem 100%. Majd ha nem jön meg és tesztelsz, akkor biztosabb képet kapsz.

Ha soha elõtte nem barnáztál, akkor lehetett a beágyazódás miatt is. De tudod ez nem 100%. Majd ha nem jön meg és tesztelsz, akkor biztosabb képet kapsz.
A kérdező hozzászólása: Remélem Baba lesz.
nekem egyszer baba volt meg egy csomószor nem.50-50 az esély!drukk neked!majd azért írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Rendben


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!