Találatok a következő kifejezésre: 8 napom még a mensesig (9 db)

8 napja késik a mensesem, +terhes teszt, terhes tünetek ma az orvos ultrahangozott (meg se vizsgált) azt mondta nem vagyok terhes! Hogy lehet?

Legjobb válasz: Hülye volt az orvos! Keress másikat! Az én orvosom azonnal elküldött vérvételre + ultrahangos vizsgálattal is megállapította hogy terhes vagyok annak idején... 6 hónapos kicsi fiú anyukája...

Hülye volt az orvos! Keress másikat! Az én orvosom azonnal elküldött vérvételre + ultrahangos vizsgálattal is megállapította hogy terhes vagyok annak idején... 6 hónapos kicsi fiú anyukája...
Ehh. Pont most olvastam egy cikket, hogy a magyarországon dolgozó orvosok száma összvissz28ezer, ebbõl kb 4ezer doki 65 év feletti! hát nem kell csodálkozni ha ilyen hülyeségeket csinálnak mint a te dokid is. Nyugdíj korhatár körül már kissé kopottabb a tudás. persze nem mindenkire igaz és tisztelet a kivételnek. Az én dokim ilyet soha nem állítana mint a tied.
Az orvos dilis.Menj máshoz!
De legalább manuálisan megvizsgált? Mondjuk az nem mérvadó, anyámat is úgy nyomogatta meg a doki (volt már akkor UH) és azt írta a leletre, hogy "Korai terhesség vagy mensest megelõzõ állapot", hiszen tapintásra ugyanolyan, csak a méhszáj helyzete másmilyen. 8 napja késik, az az 5. hét, hüvelyi UH-n petezsák már lenne, amennyiben valóban úton a baba (és ha megnézte volna a doki). Én is azt tanácsolom, menj el 2 hét múlva és kérj hüvelyi ultrahangot (bár sok orvos elküldi a betegét azzal, hogy olyan nem is létezik, pedig VAN!).
hát nem normális semmiképp, menj másik dokihoz...ha 8 napja késik, akár egy hét mulva is mehetnél már..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megfogadom és 2 múlva másikhoz megyek! A papíromra ezt írta:Méhen kívüli terhességrõl felvilágosítva Mikor kérdeztem tõle, hogy az van-e, azt mondta nem! Meg ha továbbra sem jön meg (10 napot várjak!!)menjek vissza eü-i kaparásra!!!!Normális?
Szerintem vagy menj másik dokihoz, vagy várj amíg kb 2 hetet késik. mert ha akkor mész el akkor már szívhang is lesz. lehet hogy nem látott még semmit, de akkor is vissza kellett volna hívnia késõbbre!!! ha 8 napja késik akkor már vagy 5 hetes kb. ha késõbb volt peteérésed, akkor lehetséges hogy nem látta még a petezsákot, de attól kicsit jobban is csinálhatta volna a dolgát. Válts dokit!! De ráérsz csak akkor menni ha 2 hete késik!
bocs, nem láttam h uh volt...amugy lehet h nem látott semmit, de igy nem jelentheti ki h nem vagy terhes...vissza kéne hivia késöbbre...
Hát szerintem is menj másikhoz. Csináltál azóta tesztet? Végülis lehet a teszt is hibás de a doki biztosan nem egy alapos fajta mert legalább elküldhetett volna egy laborra, ez a minimum. Vagy miért nem azt mondja, hogy menj vissza 2 hét múlva kontrollra. Nehogy ilyen dokinál szülj!!
menj másik dokihoz...uh kellett volna, bár max petezsákot látna...vagy még azt se, 2 hét mulva menj ujra dokihoz, addigra szivhang is lesz..
Szerintem azért nem látott semmit mert nagyon az elején vagy!!!
Szerintem meg nagyon sok olyan orvos van (fõleg sztk-sok), akiktõl vissza kellene venni a doktori címet. Én is találkoztam hasonlóval, na el is menekültem tõle! Mindenképpen keress fel egy másik orvost, ugyanis rengeteg dolog állhat amögött, hogy nem jön meg. Drukkolok, hogy babás legyél!

Menses előtt 8 nappal petefészek és méh szurkálások jelenthetnek babát? Még 5 nap van a mensesig. De olyan furi ilyenkor már nagyon szokott fájni a cicim, most alig fáj. Néha rám jön a hányinger, émelygés.

Legjobb válasz: Szia! Igen, jelenthetnek! Nekem is szurkált kb. onnantól a petefészkem és a méhem, na meg volt még más tünetem is. Az elõzõ két terhességemnél a mellbimbóm viszketett néhányszor és enyhe mensis görcsöm is volt. Ezeket is éreztem mostanában és az általad említett szurkálásokat. Nekem 2 nap van még a mensim idõpontjáig és ma halvány pizitívat teszteltem!!! :-)) A babát természetesen várjuk, most kezdtük próbálni a harmadikat!

Szia! Igen, jelenthetnek! Nekem is szurkált kb. onnantól a petefészkem és a méhem, na meg volt még más tünetem is. Az elõzõ két terhességemnél a mellbimbóm viszketett néhányszor és enyhe mensis görcsöm is volt. Ezeket is éreztem mostanában és az általad említett szurkálásokat. Nekem 2 nap van még a mensim idõpontjáig és ma halvány pizitívat teszteltem!!! :-)) A babát természetesen várjuk, most kezdtük próbálni a harmadikat!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok :) hát nem tudom baba miatt van-e, de nem szokott ilyen lenni.
Köszi! :-)) Azért két nap múlva újra tesztelek a nemvárt napján, úgy a biztos! Hát, ha nem szokott ilyen lenni neked, akkor lehetséges, hogy azért más mert baba lesz! :-) Szurkolok, hogy így legyen, és kívánom, hogy tesztelj pozitívat te is!! Egy 30 éves 2 gyerkõcös (3?) anyuka

8 napom van még a mensesig (ciklus. hu szerint), de 2 napja vizes folyásom van. Ez az elkövetkezendő menses jele?

Legjobb válasz: Szia! Èn ugy tudom,illetve most olvastam hogy ez annak a jele hogy meg fog jönni.Èn is babát szeretnék és most sokat olvasgatok a neten ebben a témában. A Babàt tervezök otthona nagyon jo oldal,ajánlom Neked! Kivánok minden jot!!

Szia! Èn ugy tudom, illetve most olvastam hogy ez annak a jele hogy meg fog jönni.Èn is babát szeretnék és most sokat olvasgatok a neten ebben a témában. A Babàt tervezök otthona nagyon jo oldal, ajánlom Neked! Kivánok minden jot!!
Én is a babatervezõn olvastam hogy a mensi elõjele. De nem 10 nappal elõtte jelentkezik, hanem két-három nappal a mensi elõtt. Szóval nem hiszem hogy annak a jele, egyszerûen csak van. Fertõzésre sem gondolnék amennyiben nincs szaga, és színe. Lehet hogy korábban fog megjönni, mint számítod? Vagy egyszerûen így alakult ez a ciklus. Én is észreveszek különbségeket a ciklusaim között.
Igen, lehet az is, elõfordul, vagy elkaptál valami könnyû fertõzést.
Szerintem is van úgy, minden különösebb ok nélkül mások a ciklusok. Ha rendszertelen is a menzeszed, akkor pláne. A ciklus.hu fórumain van ilyesmirõl is szó, olvass bele!
Elõfordulhat, hogy fertõzésed van, vagy csak egyszerûen most ilyen a ciklusod. Minden hónap lehet más és más.

8 nap múlva jönne meg a mensesem, de lefeküdtem a barátommal, és nagyon félek, hogy terhes vagyok. Ha már megjött, akkor biztos nem vagyok terhes? Ha nem jön meg, pontosan mennyit várjak? Mikor érdemes a tesztet megcsináltatni?

Legjobb válasz: szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!
Örülhetsz:) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ. :)
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó lenne már 2-éve várjuk a picurkát.
Gratulálok! Milyen tesztet csináltál? Én a múlt hónapban cb digivel teszteltem pozit, de 5 napra rá megjött...remélem TE szerencsés leszel!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm. X-epil a teszt.
nekem is kimutatta az x epil, ra 5napra megjott :( szoval, ha van szivhang, letelt a 3kritikus honap orulhetsz :)
Még próbáld nem beleélni magad, mert még elmehet. Bocsi a negativitásért, de nem jó, ha beleéled magad és akkor hatalmasat csalódsz, ha mégsem sikerült. Azért reméljük, hogy sikerült és szurkolunk :) Majd írd meg, hogy mi lesz!
Ha csinálsz megint tesztet, írd meg lécci!!!! Mármint az eredményt :) Hadd örüljünk mi is :D

Terhesség? május 8. -án jött meg a mensesem átlag 5 napig tartott kb a 15.16 napon éreztem mensi szerü görcsöket (gondolom ovuláció) 30-31 naposak a ciklusaim. Közvetlenül mensestől egészen idáig nem védekezünk a párommal

mensi el?tt 10 nappal vagyok és nyillalik a petefészkem és améhem is.halvány fehéres folyásom van és 5 napja többet eszek és pisilek is.ez lehet terhesség vagy inkább felfázás?

Legjobb válasz: ilyenkor kb a beágyazódási szakasz jön.. sztem várj és tesztelj majd nem várt körül vagy vegyél nagy érzékenységû tesztet ami már elõtte is kimutatja..

ilyenkor kb a beágyazódási szakasz jön.. sztem várj és tesztelj majd nem várt körül vagy vegyél nagy érzékenységû tesztet ami már elõtte is kimutatja..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.Nagyon szeretnénk már babát, de sajnos régebben Pcot állapitottak meg, hónap elején a nõgyógyászom azt mondta nyugodjak meg mert igy is simán teherbe eshetek, hát reménykedünk benne, hogy ez már sikerült is.
szia nekem 7dikén volt menszim én is hasonlokat érzek.

Lehetett beágyazódás? 30-31 naposak a ciklusaim. Május 8. -án jött meg a mensesem átlag 5 napi tartott.

15.16.napon észleltem tompa alhasi görcsöket és azóta is majdnem minden nap igy vagyok,néha a petefészkem is szurkál.4nap múlva(nem)kellene megjönni.tegnap pisilés végeztével wc papiron barnás nyálkás pöttyöt vettem észre.Ez lehetett beágyazódás vagy a menses közelettét jelezte?mert az el?tt nem volt ilyen.

Legjobb válasz: Ha soha elõtte nem barnáztál, akkor lehetett a beágyazódás miatt is. De tudod ez nem 100%. Majd ha nem jön meg és tesztelsz, akkor biztosabb képet kapsz.

Ha soha elõtte nem barnáztál, akkor lehetett a beágyazódás miatt is. De tudod ez nem 100%. Majd ha nem jön meg és tesztelsz, akkor biztosabb képet kapsz.
A kérdező hozzászólása: Remélem Baba lesz.
nekem egyszer baba volt meg egy csomószor nem.50-50 az esély!drukk neked!majd azért írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Rendben

Tisztelt Doktor úr! 50 éves leszek a nyáron, és most már jóval erősebb, fájdalmasabb és még a 4.napon is eltart a vérzésem, de pontosan jön meg 27-28 napra. Vastagabb méhnyálkahártyát diagnosztizáltak, menses után pár nappal 6-8 mm, de menstruáció előtt f

Tisztelt Doktor úr! 50 éves leszek a nyáron, és most már jóval erősebb, fájdalmasabb és még a 4.napon is eltart a vérzésem, de pontosan jön meg 27-28 napra. Vastagabb méhnyálkahártyát diagnosztizáltak, menses után pár nappal 6-8 mm, de menstruáció előtt felmegy 18 mm-re, és a vasam általában 10 vagy alatta van, ha nem szedem folyton a vastablettát, mert a gyomrom nem bírja. Szeretném megkérdezni, hogy mi a teendő ilyenkor, gyógyszer szedése, stb. Köszönöm válaszát: Ildikó

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vérzések nagyon erősek és vérszegénységhez is vezetnek, szóba jön egy méhtükrözés (hiszteroszkópia) végzése. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vérzések nagyon erősek és vérszegénységhez is vezetnek, szóba jön egy méhtükrözés (hiszteroszkópia) végzése. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 50 éves leszek a nyáron, és most már jóval erősebb, fájdalmasabb és még a 4.napon is eltart a vérzésem, de pontosan jön meg 27-28 napra. Vastagabb méhnyálkahártyát diagnosztizáltak, menses után pár nappal 6-8 mm, de menstruáció előtt f

Tisztelt Doktor úr! 50 éves leszek a nyáron, és most már jóval erősebb, fájdalmasabb és még a 4.napon is eltart a vérzésem, de pontosan jön meg 27-28 napra. Vastagabb méhnyálkahártyát diagnosztizáltak, menses után pár nappal 6-8 mm, de menstruáció előtt felmegy 18 mm-re, és a vasam általában 10 vagy alatta van, ha nem szedem folyton a vastablettát, mert a gyomrom nem bírja. Szeretném megkérdezni, hogy mi a teendő ilyenkor, gyógyszer szedése, stb. Köszönöm válaszát: Ildikó

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vérzések nagyon erősek és vérszegénységhez is vezetnek, szóba jön egy méhtükrözés (hiszteroszkópia) végzése. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vérzések nagyon erősek és vérszegénységhez is vezetnek, szóba jön egy méhtükrözés (hiszteroszkópia) végzése. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!