Találatok a következő kifejezésre: 8 napom még a (364 db)

Lehet, hogy baba? Már 8 napja késik! A folyásom nagyon sok olyan testápoló szerű! A cicim csak oldalt fáj ha hozzáérek! A hőm magas még mindig! Ég a gyomrom! Már teszteltem kb 5 napja! Egy halvány pozitív és 2 negatív lett!

Legjobb válasz: 8 nap késés az csak jelent valamit.Szerin.babát,ha még sosem késett ennyit a mensid.Tesztelj még 1-szer,ha negativ,akkor doki.Mert elvileg már biztosra kéne mutatnia a tesztnek.Remélem baba van a dologban.Sok sikert!!!!!

8 nap késés az csak jelent valamit.Szerin.babát, ha még sosem késett ennyit a mensid.Tesztelj még 1-szer, ha negativ, akkor doki.Mert elvileg már biztosra kéne mutatnia a tesztnek.Remélem baba van a dologban.Sok sikert!!!!!
SZia! Szerintem is tesztelj holnap reggel, esõ vizeletbõl!!Szorítok a babához! Írj mi lett az eredmény!!!
Dettó így vagyok én is (cici-hõ-gyomor), a mellbimbóm is érzékeny, és nekem 3 napja késik. Egy halvány+ és egy nega tesztem van. Szerintem is tesztelj újra, és szerintem már nem muszáj reggeli vizelet! Szerintem baba van, remélem nálam is! Írj ha teszteltél!! DRUKKOLOK!!!! Bár tuti baba!
A kérdező hozzászólása: Szia!Remélem baba van mindkettõnknél!Köszönöm!Én is szoritok nektek!Te még mit érzel?Mikor csináltad a teszteket?

8 napja késik a menszeszem! Ma teszteltem negatívat! Semmi jele h meg akrna jönni! Melleim kicsit fájnak! Sürübb, fehéres folyásom van pé óta! Nem szokott ilyen sokáig tartani! Lehetek terhes? Ha igen mért nem mutatta a teszt?

Legjobb válasz: Mikor csináltad a tesztet? Reggeli vizeletbõl? Szerintem 8 nap után már ki kellene mutatnia a tesztnek, ha baba van a dologban....De ha mégsem jön meg pár nap múlva tesztelj újra!

Mikor csináltad a tesztet? Reggeli vizeletbõl? Szerintem 8 nap után már ki kellene mutatnia a tesztnek, ha baba van a dologban....De ha mégsem jön meg pár nap múlva tesztelj újra!
Szia! Mivel teszteltél? Mert nekem a Gabriel teszt még mensi után 1 héttel sem mutatott semmit, pedig a baba már ott volt :-) A többi teszt is elég halvány volt, kb 10percig sasoltam, hogy lássak is valamit. Vagy menj el dokihoz, õ biztosabbat tud mondani! Sok sikert!
Szia!Én teljesen együtt érzek veled!Ugyan így vagyok csak nekem 12 napja késik!
A kérdező hozzászólása: hu, hát nemtudom a neevét a tesztenek!valaami számomra ismeretlen teszt!a dm-ben vettem!van még egy itthon pár nap mulva megcsinálom!aztán lesz ami lesz!
A kérdező hozzászólása: délután csináltam a tesztet!hétfõn csinálok még egyet!

Lehetek terhes? Szombaton együtt voltunk a párommal. Nem védekeztünk belém is élvezet, ez volt a ciklus 8. napán. (Még nemrég hagytam abba a fogamzásgátló szedését. ) Tegnap jelentkezett fehéres de mégis olyan áttetszős folyás.

Legjobb válasz: A ciklus 8. napján már van esély a teherbe esésre. Van egy jó ovus kalkulátor, itt meg tudod nézni melyik az az 5 nap a hónapban a menzeszed szerint, amikor a legnagyobb valószínûséggel eshetsz teherbe: http://www.euuzlet.hu/ovul/ovulcalc.html A folyás sok minden lehet, peteérés is, beágyazódás is, de nekem pl. minden együttlét után napokig folyásom van.

A ciklus 8. napján már van esély a teherbe esésre. Van egy jó ovus kalkulátor, itt meg tudod nézni melyik az az 5 nap a hónapban a menzeszed szerint, amikor a legnagyobb valószínûséggel eshetsz teherbe: http://www.euuzlet.hu/ovul/ovulcalc.html A folyás sok minden lehet, peteérés is, beágyazódás is, de nekem pl. minden együttlét után napokig folyásom van.
akkor van rá esély
Igazából a ciklus bármelyik napján teherbe eshetsz. Szerintem a folyás a peteérést jelzi nekem hasonló szokott lenni.
Ez ugyanúgy lehet mensi is mint baba. Ha nem jön meg tesztelj és kiderül.

8. napja csinálom a diétát, változást még nem érzékelek, nem eszem sokat, de nem is vagyok éhes. A diéta mellett Herbária: Elhízás elleni teát iszom. Ez a tea segít, vagy felesleges?

A teát persze cukor és édesít?szer nélkül iszom.

Legjobb válasz: Nyugi!8 nap alatt nem lesz hatalmas változás! Ne csak diétázz, mozogj is!Ha nincs sok felesleged nem lehet 6k-okat fogyni. 1 hét alatt kb fél-1 kiló normális, úgy hogy ne is hízd vissza. Persze függ a súlyfeleslegtõl is, nekem pl. összesen 7 kiló feleslegem van, és eddig 3 hét alatt 2és fél kiló ment le. A teát ihatod szerintem, bár nem tudom a fogyást segíti-e.

Nyugi!8 nap alatt nem lesz hatalmas változás! Ne csak diétázz, mozogj is!Ha nincs sok felesleged nem lehet 6k-okat fogyni. 1 hét alatt kb fél-1 kiló normális, úgy hogy ne is hízd vissza. Persze függ a súlyfeleslegtõl is, nekem pl. összesen 7 kiló feleslegem van, és eddig 3 hét alatt 2és fél kiló ment le. A teát ihatod szerintem, bár nem tudom a fogyást segíti-e.
Én kb 6 hete csinálom már a diétát, és az elsõ két hétben ment le olyan 2-3kg(de ez csak víz...) most meg heti fél kg, és ez az ideális (bár függ a súlyfeleslegtõl, nekem 14 kg volt, most már csak 9:) ) kitartást! Én zöldteát iszom minden étkezés után egy pohárral. Diétát segíti, de önmagában nem sokat ér semmit szerintem. És persze mozogni is kell a diéta mellett, legalább kétnaponta.
ártani biztosan nem árt. viszont fura, h eddig nem fogytál, én az elsõ 2 hétben leadtam a feleslegem nagyját (6 kg).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat :-)! Én 20 éves vagyok, 161 cm és 72 kg. Kb 12 kg- tól szeretnék megszabadulni.

8 napja késik a nemvárt remélem bébi miatt? De a teszt ma reggel még nagatív volt, de abban a tudatban élek bébim lesz. Fájnak a melleim, duzzadnak. Milyen oka lehet, h. a teszt nem mutatja ki a bébit?

A ciklusom 2 hónapja javult meg 32-33 naposra, előtte 40-42 napos volt.1hónapja méhpempőt fogyasztunk párommal, az segíthetett?

Legjobb válasz: 8 nap késés után bármilyen tesztnem ki kellene mutatnia a terhességet! Lehet magas a prolaktinod, ugyan azok a tünetek mint terhességnél, csak negatív a teszt.

8 nap késés után bármilyen tesztnem ki kellene mutatnia a terhességet! Lehet magas a prolaktinod, ugyan azok a tünetek mint terhességnél, csak negatív a teszt.
Oszinten remelem, hogy baba. De 8 nap utan, mar termelne annyi HCG hormont a szervezeted, hogy a teszt kimutassa. Ha csak, nem egy kesoi peteeresed volt, ami nagyon ritka! Sajnos a mellfeszules lehet mensi miatt is. Es ha szabalytalan a ciklusod akkor, meg foleg. Enyemek is szabalytalanok voltak, ugyanolyan mint a Tied. Nekem is "megjavult" 30 -31 napra megjott, aztan nem jott... 6 nap keses utan teszteltem pozitivat, ami erosebb volt mint a kontroll csik:) ! Remelm neked is sikerul! 11hkm
Lehet, hogy késõbb volt peteérésed, és azért negatív még a teszt...Én februárban teszteltem pozitívat, és nem félidõben volt peteérésem(mint máskor), hanem késõbb.Elõfordul az ilyen, és ez teljesen normális.És ha esetleg nálad is késõbb volt peteérés, akkor az azt jelenti, hogy a nem várt napja is kitolódik.Tehát lehet, hogy még nem is késik, vagy ha igen, akkor nem 8, hanem kevesebb napja csak.Én azt mondom, hogy még várj pár napot, és ha utána is negatív a teszt, de menzesz sehol, akkor menj el dokihoz.De kívánom, hogy baba legyen!Sok sikert!:)
Jah, és a késõi peteérés nem olyan ritka... :)
Szia! Ennyi késésnél ha még halvány csíkocska sincs, akkor valószínûleg nincs baba. Inkább csak hormonális probléma. Szerintem ne éld bele magad! :-(
8 nap után szerintem kellene már egy csíkocskának látszania, a mellfeszülés ugyanúgy utalhat mensesre is
8 napos késés után, már a teszt tuti kimutatná!!! Ne éld magad bele, nem vagy terhes!!! :(
A kérdező hozzászólása: Ma lenne a 10. nap, hogy késik, de enyhe parnázásom van csak a WC papíron látszik.Szóval biztos megjöhet?A bébinek annyi.Szomorú vagyok nagyon, és nemtudom, hogy hogyszámoljam mi a peteérést.
A kérdező hozzászólása: Ma van a 6.napja a menszeszemnek ma már csak pici pecsételés, remélem estére elmúlik az is.a munkatársamnak 2 gyereke van és mindkettõ úgy jött össze, hogy menszesz után 1-2.nappal próbálkoztak és sikerült is a bébi.Én is így akarom, és 2 naponta próbálkozni, hgy sikerüljön végre a bébi.

Lehetek még terhes? Nagyon aggódok! 8 napja késik a menstruációm, 35, 8 a hőmérsékletem és negatív lett ma reggeli teszt?

A kalkulátor szerint dec10.-én volt peteérésem. Nem voltam akkor fiúval csak 20.-án...24.-én kellett volna megjönnie..Lehetséges hogy akkoris volt peteérésem?Mennyi azaz hány nap késésnél normális még???

Legjobb válasz: Elvileg nem, de vannak extra esetek. Például egy kimondottan jó orgazmus kiválthat extra peteérést. És ha ez 20. án volt akkor azt még nem is mutathatja ki a teszt. mire beágyazodik... Szombat- vasárnap tájékán nézd meg, akkor egy érzékenyebb teszt már kimutatja. Ha tudsz akkor vegyél 10 es tesztet, de 20-asnál ne nagyobbat.

Elvileg nem, de vannak extra esetek. Például egy kimondottan jó orgazmus kiválthat extra peteérést. És ha ez 20. án volt akkor azt még nem is mutathatja ki a teszt. mire beágyazodik... Szombat- vasárnap tájékán nézd meg, akkor egy érzékenyebb teszt már kimutatja. Ha tudsz akkor vegyél 10 es tesztet, de 20-asnál ne nagyobbat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen...Azt molvastam hogy ha megtermékenyült a petesejt akkor tartósan 37 körül van a hõmérséklete a nõknek.Vagy ez se igaz mindenkire...Kicsit megnyugodtam hogy negatív a tesz is és a hõmérsékletem is alacsony...vasárnap reggel ha addig nem jön meg csinálok még egy tesztet aztán szerdán reggel mindenképp megyek a nõdokimhoz...Drukkoljatok hogy ne legyek terhes... Védekeztünk gumival de ha egy pici szakadás keletkezik rajta nem mindig veszi észre az ember nem 100%-os védelem az sem...Most nem vagyok olyan helyzetben hogy megtartsak egy babát és lelkibeteg lennék ha el kéne vetetnem egy életet...ÁÁÁÁÁÁ így kezdeni egy évet...Szerdán iratok fel gyógyszert az biztos...
ne aggodj, nincs baba! csak bejätszanak egy kicsit a hormonok igy ujevre. BUEK

8 napja késik a menzeszem, 3 negatív teszt után még mindig jelentkeznek a terhesség tunetei. Szerintetek van még esély babára?

Már 8 napja késik a menzeszem, (utolsó márc. 28.) a ciklusom egyébként is rovidebb az átlagosnál (21-22 napos). Már 3 tesztet is csináltam (éppen ma 10-es érzékenységut) és mindegyik negatív lett. Ennek ellenére az osszes tobbi terhességre utaló tunet fent áll pár napja, de egyik sem erosen. Fáj a mellem és meg van duzzadva, de nem erosen, van émelygés, de nem vészes, van álmosság, de nem kibírhatatlan, stb. Tapasztalt már valamelyikotok ilyesmit? Lehet, hogy volt babó, de sajnos elment? :(

Legjobb válasz: Miböl gondolod,hogy elment?Ha elmenne nagyon vèreznèl,ès fàjna. Szerintem lehetsz terhes,de a teszt biztosra csak a 12-14 nap utàn mutatja ki.Szoritok,addig is türelem.Majd ird meg mi volt.

Miböl gondolod, hogy elment?Ha elmenne nagyon vèreznèl, ès fàjna. Szerintem lehetsz terhes, de a teszt biztosra csak a 12-14 nap utàn mutatja ki.Szoritok, addig is türelem.Majd ird meg mi volt.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a választ, rosszul fogalmaztam, arra gondoltam, hogy esetleg elhalt, vagy visszafejlodott a baba, vagy ilyesmi.. Mindenesetre holnap megyek nogyógyászhoz (lehet, hogy még korai), hátha lát valamit. :)
Tunetek vannak, negativ teszt.. esetleg mehen kivulire nem gyanakszol?
A kérdező hozzászólása: 3-as válaszolónak: Ez is eszembe jutott, részben ezért is megyek holnap dokihoz. Megírom, hogy mi lett a végeredmény..
A kérdező hozzászólása: Ma reggel elkezdtem vérezni, de számomra furcsa, mert a derekamba sugárzik a fájdalom, és folyamatosan szédülök. Eddig még soha sem kezdõdött így a menzeszem. Nõgyógyászaton azt mondták, hogy nem volt terhesség, de ha rosszabbul leszek, menjek be a kórházba. Hát ez van. :(
ha méhen kívüli terhesség lenne, akkor is pozitívnak kellene lennie a tesztnek
milyen vizsgálatot végeztek?

Érdemes orvoshoz mennem? 8 napja késik, a teszt negatív, de semmi jele annak, hogy meg akarna jönni.

Folyásom vagy krémes vagy teljesen száraz. A melleim fájnak és néha a hasam is szurkál. El?re köszönöm a váaszokat!

Legjobb válasz: Nekem a mensi kimaradása után már pozitív volt a teszt. Szerintem babád lesz.Várj pár napot majd még egy teszt.

Nekem a mensi kimaradása után már pozitív volt a teszt. Szerintem babád lesz.Várj pár napot majd még egy teszt.
Ez igazából bármi lehet. Nekem menszi elõtt is ezek voltak a tüneteim (mellem fájt, folyás vagy volt vagy nem, hasszurka), így nehéz megállapítani, hogy ez épp terhességi, vagy menszesz elõtti tünet. Az is lehet, hogy késõbb volt ovulációd, és ezért késik, és a napokban megjön. Nekem volt, hogy 40 napra jött meg, kicsit eltolódott az ovulációm.
Én a helyedben elmennék a dokihoz.Ez a késés már elég sok, és a tesztnek már ki kellett volna mutatnia.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!