Találatok a következő kifejezésre: 8 napja a menstruációm és (33 db)

Mitől van a közti vérzés? 8 napja múlt el a menstruációm és pecsételő vérzésem van. Ez kb 2 havonta van.

Legjobb válasz: Ha fogamzásgátlót szedsz, lehet nem megfelelõ a hormontartalma számodra. Ha nem, akkor is elõfordulhat enyhe hormonprobléma miatt, vagy pedig lehet a peteérés jele is, ha csak egy napig és nem nagy mennyiségben van. Méhszájseb is okozhat kisebb vérzést, azt is érdemes megnézetni, biztos rendben van-e. Orvosodnak legközelebb említsd meg mindenképpen, de nem kell megijedned tõle. Érdemes utánanézni milyen gyógyteákat ajánlanak menstruáció elõtt , és után, azok is helyretehetik gyógyszer nélkül a szervezetet. (pl. cickafark, palástfû)

Ha fogamzásgátlót szedsz, lehet nem megfelelõ a hormontartalma számodra. Ha nem, akkor is elõfordulhat enyhe hormonprobléma miatt, vagy pedig lehet a peteérés jele is, ha csak egy napig és nem nagy mennyiségben van. Méhszájseb is okozhat kisebb vérzést, azt is érdemes megnézetni, biztos rendben van-e. Orvosodnak legközelebb említsd meg mindenképpen, de nem kell megijedned tõle. Érdemes utánanézni milyen gyógyteákat ajánlanak menstruáció elõtt , és után, azok is helyretehetik gyógyszer nélkül a szervezetet. (pl. cickafark, palástfû)
Nekem is volt régebben két vérzés között pecsételõ. A C vitamin sokat segített. De egyébként több oka is lehet, szóval ha még C vitamin szedés mellett is fennáll hosszú távon, érdemes elmenni nõgyógyászhoz. Nekem elmúlt a C vitamintól, szóval nekem már erre nem volt szükségem. Azt is el tudom képzelni, hogy a stressztõl kialakulhat ilyen panasz.
mi köze a c vitaminnak a közti vérzéshez?
Nem tudom a pontos osszefuggest elmagyarazni. Nekem egy ismerosom javasolta anno a C vitamin szedeset, mert hogy ennek hianya ilyet kivalthat, es nekem segitett. Beszeltem orvossal, aki azt mondta, hogy akinel gyakori az ilyen kozti verzes, az nem normalis es akar a gyereknemzest is megneheziti. En szedtem a C vitamint, elmult ez a kozti pecsetelo verzes. Azota mar gyerekem is szuletett. 2-dik voltam

Szoptatás alatt egyből rendszeres lesz a menstruáció? Úgy értem, hogy egyszer már megjött, akkor innentől kezdve számíthatok rá úgy, mint régen? Most 8 hónapos a babám, és még napi 4 x szopizik.

Legjobb válasz: Nem, teljesen kiszámíthatatlan. Nekem egyszer 26 napra egyszer meg 32 napra jött meg. Úgyhogy csak tippelhetünk... :) De az biztos hogy megfog jönni! :)

Nem, teljesen kiszámíthatatlan. Nekem egyszer 26 napra egyszer meg 32 napra jött meg. Úgyhogy csak tippelhetünk... :) De az biztos hogy megfog jönni! :)

A menstruációm utáni napokban védekezés után voltam a párommal, még 8 nap a nem vártig, de kb 1 hete intenzív mellfeszülés és nagyon erős fémes íz a számban. Lehetséges ilyenkor teherbe esni? örülnénk a babának.

Legjobb válasz: Lehetséges bizony, mégpedig jó eséllyel. Számoljunk egy kicsit. Tegyük fel, hogy a vér4zésed 7 napig tartott. utána a ciklusod 10. napján voltatok együtt. A sperma benned akár egy hétig is elél, de pár napig biztosan. A legtöbb nõ tüszõrepedése pedig a ciklusa 12-16. napja között van, azaz ekkor termékenyülhet meg. Tehát minden esélyed megvan egy kisbabára.

Lehetséges bizony, mégpedig jó eséllyel. Számoljunk egy kicsit. Tegyük fel, hogy a vér4zésed 7 napig tartott. utána a ciklusod 10. napján voltatok együtt. A sperma benned akár egy hétig is elél, de pár napig biztosan. A legtöbb nõ tüszõrepedése pedig a ciklusa 12-16. napja között van, azaz ekkor termékenyülhet meg. Tehát minden esélyed megvan egy kisbabára.
Lehetséges, bár nálam a tünetek nem ilyen gyorsan kezdõdtek...
A kérdező hozzászólása: Én írtam, köszi a kommenteket , javítok.Védekezés nélkül!!:-))
Minden lehetséges. Nekünk a menstruáció elõtt 2-3 nappal jött össze. Szorítok Neked, hogy összejöjjön(-:

Lehetek-e terhes, ha 8 napja véget ért a menstruációm, és 2 napja hóközi vérzést észlelek?

A párommal minden nap többször próbálkozunk a babával.

Legjobb válasz: Annyira bírom hogy kúlturáltá teszik a kérdést, és ha beszól valaki, még az lesz a hülye... :)

Annyira bírom hogy kúlturáltá teszik a kérdést, és ha beszól valaki, még az lesz a hülye... :)
Ennyi ésszel szerintem ne vállalj gyereket. Ha megjött a vérzésed, nem vagy terhes. Ha naponta szeretkeztek többször, akkor meg csak rontjátok az esélyeket... Ha valami csoda folytán terhes lennél és közben véreznél, akkor ott baj van.
2-es, vérzéssel is lehet terhes valaki, sõt lehet méhen kívüli terhes is!!! Sõt, ha vérzel, és mégis pozitív a teszt, nagy a valószínûsége egy méhen kívülinek. Mindenképp menj dokihoz!
Teszt vagy orvos? A távolbalátók elég sok pénzért dolgoznak, szóval ha tényleg tudni akarod, elõbb utalj nekem, aztán majd jól belenézek a méhedbe és megmondom....
Igen!
Szerintem sem vagy terhes. De csináltál tesztet valamikor?
szia elõfordulhat hogy menstruálsz még egyszer akkor is ha terhes vagy csak ritkán fordul elõ. Ha tutira akarsz menni csinálj egy tesztet.

8 napja késik a menstruációm és hólyaghurut gyulladásom van. Lehetek terhes?

A késés után 2 nappal vettem tesztet de negatív lett. Doki nem zárta ki a terhességet.

Legjobb válasz: ha lemegy a gyulladás szerintem utánna vegyél még egy tesztet ha az is negatív akkor nincs gond

ha lemegy a gyulladás szerintem utánna vegyél még egy tesztet ha az is negatív akkor nincs gond
Elméletileg lehet, mert a fogantatás a menszeszt megelõzõ 14. nap körül lehetséges, a kérdés az, hogy akkor megvolt e már a gyulladásod. Szerintem a hólyaghurut gyulladásnak és a terhességnek nincs köze egymáshoz, bár ebben nem vagyok biztos. Szerintem vegyél megint egy tesztet, mert a késés utáni 2. napon még simán mutathat valótlan eredményt.
Szia! Szerintem ha súlyos a hólyaghurut gyulladás, akkor késik a menstruáció, mert a múlt hónapba én is így voltam. De biztos, ami biztos vegyél még egy tesztet ha elmúlik a gyulladás.
Nem hiszem, hogy a két dolognak koze lenne egymáshoz a legbiztosabb az ha elmész a nogyógyászodhoz aki biztosan választ tud adni a kérdésedre..sok sikert..

Tolódhat e a menstruáció váltakozása és a peteérés időpontja, ha nekem az átlagos 5 napos menstruáció helyett évek óta 8 napig tart a menzeszem?

Egy általános menstruáció 28 naponként váltakozik, és 5 nap az időtartama. Viszont nekem már évek óta minden menstruációm 8 napos. Megszeretném kérdezni, hogy ebből kifolyólag azzal a +3 nappal, ami fennmarad lehetséges, hogy tolódik a peteérés időpontja, tehát 14. nap helyett 17. napon lenne a peteérésem... És még tolódik e a 28 napos ciklus 31 naposra? Nekem még egyszer sem jött meg rá 28 napra a menstruációm, szóval ezért lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Honnan számolod a 28 napot? Mert a mensi elsõ napja a ciklusod elsö napja! Egyáltalán nem kötelezõ 5 naposnak kell lennie sok nõnek 3 nap pl nekem is! Vérzése online naptárban és akkor automatikusan írja hány napos volt a ciklusod!

Honnan számolod a 28 napot? Mert a mensi elsõ napja a ciklusod elsö napja! Egyáltalán nem kötelezõ 5 naposnak kell lennie sok nõnek 3 nap pl nekem is! Vérzése online naptárban és akkor automatikusan írja hány napos volt a ciklusod!
A vérzés nem feltétlenül 5 napos, ez tök egyéni. Vkinek 3, vkinek 8. A ciklus hossza is változó. A 28 csak egy átlag, vkinek 21, vkinek meg 35 napos. Egyikkel sincsen gond. Az ovuláció meg ált. a következõ vérzés elõtt 14 nappal van.
Ez teljesen egyéni, hogy kinek hány napos a vérzése, nekem is 7-8 napig tart. Az ovuláció idõpontját nem a vérzés hossza határozza meg. A lényeg az, hogy a két menstruáció között eltelt idõ között nagyjából a közepén. A két menzesz közötti idõt meg úgy számoljuk, hogy menstruáció elsõ napjától a következõ menstruáció elsõ napja között hány nap telik el. Ha a két vérzés között 30 nap telik el akkor a 15. vagy 16. nap tájékán van az ovuláció normális esetben. 35 napos ciklus még normális, ez fölött érdemes nõgyógyászhoz menni vele.

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nekem 26 napos a ciklusom és a menstruációm 6 napig tart. A menstruációm után 2 nappal voltam együtt a párommal, ami a ciklusom 8. napja, lehetséges-e a terhesség létrejötte?

Legjobb válasz: Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.

Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.
mi a menstruáció utolsó napjában voltunk együtt és a teszt negatív lett....megvan az esélye de rettentõ kicsi.

A Barátommal tegnap szex közbe kiszakadt az óvszer. ő nem élvezett el és azt mondja elég messze volt még tőle illetve a menstruáciom 8 napja jött meg szoval olyan 3 napja mult el. Kell félnem? Lehetek Terhes?

Legjobb válasz: szia elvileg lehetsz, ert az elövéáladékban akkor is lehetnek spermák ha még messze állt az elélvezéstöl, de mivel 8 napja volt a vérzésed, s ha álltalában norm a ciklusod akkor még koari lett volna a peteérés.. az a 14 nap körül van. sztem várd meg hogy meg jön e, és ha nem, tesztelj. van esélye a babának, de kicsi sztem.

szia elvileg lehetsz, ert az elövéáladékban akkor is lehetnek spermák ha még messze állt az elélvezéstöl, de mivel 8 napja volt a vérzésed, s ha álltalában norm a ciklusod akkor még koari lett volna a peteérés.. az a 14 nap körül van. sztem várd meg hogy meg jön e, és ha nem, tesztelj. van esélye a babának, de kicsi sztem.
Lehetsz.
Így még Jézus se születhetne meg. Nyugi.
én is jártam már így. Nem lettem terhes.
Lehetsz terhes, még ha kicsi is az esélye.

Üdvözlöm! szeretném megtudni, hogy mi okozhatja a menstruáció késését, ha nem vagyok állapotos? 43 éves vagyok, és eddig 28 naponta volt menstruációm, most 8 napja nincs még, de rossz a közérzetem, és vannak gyenge alhasi fájdalmaim, de a nőgyógyászom nem

Üdvözlöm! szeretném megtudni, hogy mi okozhatja a menstruáció késését, ha nem vagyok állapotos? 43 éves vagyok, és eddig 28 naponta volt menstruációm, most 8 napja nincs még, de rossz a közérzetem, és vannak gyenge alhasi fájdalmaim, de a nőgyógyászom nem talált semmi problémát. 4 hónapja gyulladásba van a térdem, térdegyenesítő műtétemre várok, de a candidatesztem negatív. Gyakran előjön húgyúti fertőzésem, pedig végig csináltuk a párterápiát, és óvszerrel védekezünk. Kérem tanácsát, hol keresendő a probléma gyökere?Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A menstruáció késését többféle probléma okozhatja, akár egy ártalmatlanabb sresszhelyzet, vagy fertőzés is. Ennél többet így, sajnos én sem tudok mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A menstruáció késését többféle probléma okozhatja, akár egy ártalmatlanabb sresszhelyzet, vagy fertőzés is. Ennél többet így, sajnos én sem tudok mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!