Találatok a következő kifejezésre: 8 napja a menstruációm (80 db)

Miért késik 8 napot a menstruációm?

mikor meg kellett volna jönnie lázas lettem és hasmenésem volt amire lázcsillapítót, fájdalomcsillapítót szedtem meg a mai napig antibiotikumot. Már jól vagyok 2 Napja De Nem Jön Meg... A Párommal Meg Akkor Voltunk együtt mikor menstruáltam És Óvszerfel Védekeztünk (nem Szakadt Ki) Mitől Késhet? Terhes Lehetek? Egy Picit Érzem H Görcsölök De Csak Néha 1 - 2 Percre

Legjobb válasz: ha menstruáció alatt voltatok együtt, ráadásul óvszerrel, akk nem hinném, h terhes vagy. Az antibiotikum nagyon meg tudja borítani a hormonháztartást is, de a magad megnyugtatására menj el dokihoz.

ha menstruáció alatt voltatok együtt, ráadásul óvszerrel, akk nem hinném, h terhes vagy. Az antibiotikum nagyon meg tudja borítani a hormonháztartást is, de a magad megnyugtatására menj el dokihoz.
ha beteg vagy, attól is késhet, ill. attól is h ideges vagy nekem a rekord 13 nap volt, annyit késett, érettségi elött

A 7-8 napig tartó menstruáció normálisnak mondható?

23 éves vagyok. Általában 7-8 napig szokott tartani a menszeszem. Az első napokban még nem olyan erős majd a 3. 4. 5. napokban erős, és a 6. 7. 8. napban már nem olyan erős. Szokott görcsölni a hasam mellé, főleg mikor megjön, meg akkor mikor már múlik. Ez így normális? Illetve az lenne a kérdésem, hogy mindenhol azt lehet olvasni,hogy 3-5 nap a normális. De a 7-8 még annak mondható? Köszönöm

Legjobb válasz: 10 napig normális.

10 napig normális.
Ez mindenkinél változó, az ütemezése is teljesen rendben van, ami az intenzitást illeti, neked így alakult ki. Ha mindig 10 nap és rendszeres, akkor semmi gond, természetes.
Igen, ez teljesen normális. A szerencsésebbek elintézik 3-4 nap alatt.
igen, ez normális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Így azért sokkal megnyugtatóbb:)

A menstruációm utáni napokban védekezés után voltam a párommal, még 8 nap a nem vártig, de kb 1 hete intenzív mellfeszülés és nagyon erős fémes íz a számban. Lehetséges ilyenkor teherbe esni? örülnénk a babának.

Legjobb válasz: Lehetséges bizony, mégpedig jó eséllyel. Számoljunk egy kicsit. Tegyük fel, hogy a vér4zésed 7 napig tartott. utána a ciklusod 10. napján voltatok együtt. A sperma benned akár egy hétig is elél, de pár napig biztosan. A legtöbb nõ tüszõrepedése pedig a ciklusa 12-16. napja között van, azaz ekkor termékenyülhet meg. Tehát minden esélyed megvan egy kisbabára.

Lehetséges bizony, mégpedig jó eséllyel. Számoljunk egy kicsit. Tegyük fel, hogy a vér4zésed 7 napig tartott. utána a ciklusod 10. napján voltatok együtt. A sperma benned akár egy hétig is elél, de pár napig biztosan. A legtöbb nõ tüszõrepedése pedig a ciklusa 12-16. napja között van, azaz ekkor termékenyülhet meg. Tehát minden esélyed megvan egy kisbabára.
Lehetséges, bár nálam a tünetek nem ilyen gyorsan kezdõdtek...
A kérdező hozzászólása: Én írtam, köszi a kommenteket , javítok.Védekezés nélkül!!:-))
Minden lehetséges. Nekünk a menstruáció elõtt 2-3 nappal jött össze. Szorítok Neked, hogy összejöjjön(-:

Az lehet h 8 halvány pozitív teszt ellenére 3 nappal a menstruáció kimaradása után még terhességre utaló jelet sem látott az orvos?

a nem várt el?tt 2 nappal már lett egy hajszálvékony é halvány csíkom a teszten, aminek 3 napra rá lett vastagsága is. Halványnak még mindig halvány volt, de ott volt. Nem tudtam eldönteni és elborult aggyal csináltam 8at:) mindegyiken megjelent halvány. Elmentem dokihoz, mert arcüreggyuszim van, mondta hátha lát valamit. AZt mondta a teszt csak akkor pozi ha ugyanolyan er?s mint a kontroll csík, és h az UH-n nem lát semmit ami terhességre utalna, menjek vissza két hét múlva.

Legjobb válasz: Ez az egyik: http://www.labor24.hu/info.aspx?sp=5, itt 3000 forint volt. Érdemes odaszólni és idõpontot kérni, de ha nem kérsz, akkor is fogadnak. És Nyírõ Gyula Kórház: http://kórházak.hu/nyiro-gyula-korhaz/laboratorium.html, itt 3600 forint volt a vizsgálat. Csak itt külön mondani kell, hogy nem beutalóra jöttél, csak nézzék meg a HCG-t. Mindkét vizsgálat pár óra alatt kész volt. Csak reggel menj mindenképp.

Ez az egyik: http://www.labor24.hu/info.aspx?sp=5, itt 3000 forint volt. Érdemes odaszólni és idõpontot kérni, de ha nem kérsz, akkor is fogadnak. És Nyírõ Gyula Kórház: http://kórházak.hu/nyiro-gyula-korhaz/laboratorium.html, itt 3600 forint volt a vizsgálat. Csak itt külön mondani kell, hogy nem beutalóra jöttél, csak nézzék meg a HCG-t. Mindkét vizsgálat pár óra alatt kész volt. Csak reggel menj mindenképp.
Elég korán nézet meg, 2 hét múlva már tuti lehet látni :) Szerintem pár nap elteltével csinálj egy tesztet de csak reggeli vizeletbõl, annak már erõsebbnek kell lennie. 25hkm
Nem igaz, ha ennyi halvány pozitív volt, szerintem tuti terhes vagy, persze, csak halkan jegyzem ezt meg még. Ha tudni akarod biztosra, én sem bírtam ki egyébként a sok halvány pozitív mellett, szóval ajánlani tudom a labort. Elmész, leadod a vért HCG-re és pár óra múlva kész az eredmény. Ha érdekel, írok pár labort, ahova tudom, hogy nem kell beutaló.
A kérdező hozzászólása: Igen, az nagyon jó lenne. Akkor légyszi írj ha tudsz.
Elképzelhetõ, hogy még nem látta, szerintem is ott kell lennie a babának, ha ennyi pozitív teszt van:) ) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Én is remélem hogy ott az a baba:)
Szia! A vérzésemnek hétfõn kellett volna megjönnie, szerdán mentem dokihoz. Nem látott terhességet, csak megvastagodott nyálkahártyát. 1 hét múlva kontroll, amikor is ott volt a petezsák, 2 hét múlva pedig már 8, 9 mm-es embrió szívhanggal. Tehát: ne aggódj, 2 hét múlva már Te is látni fogod a babát.

Tolódhat e a menstruáció váltakozása és a peteérés időpontja, ha nekem az átlagos 5 napos menstruáció helyett évek óta 8 napig tart a menzeszem?

Egy általános menstruáció 28 naponként váltakozik, és 5 nap az időtartama. Viszont nekem már évek óta minden menstruációm 8 napos. Megszeretném kérdezni, hogy ebből kifolyólag azzal a +3 nappal, ami fennmarad lehetséges, hogy tolódik a peteérés időpontja, tehát 14. nap helyett 17. napon lenne a peteérésem... És még tolódik e a 28 napos ciklus 31 naposra? Nekem még egyszer sem jött meg rá 28 napra a menstruációm, szóval ezért lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Honnan számolod a 28 napot? Mert a mensi elsõ napja a ciklusod elsö napja! Egyáltalán nem kötelezõ 5 naposnak kell lennie sok nõnek 3 nap pl nekem is! Vérzése online naptárban és akkor automatikusan írja hány napos volt a ciklusod!

Honnan számolod a 28 napot? Mert a mensi elsõ napja a ciklusod elsö napja! Egyáltalán nem kötelezõ 5 naposnak kell lennie sok nõnek 3 nap pl nekem is! Vérzése online naptárban és akkor automatikusan írja hány napos volt a ciklusod!
A vérzés nem feltétlenül 5 napos, ez tök egyéni. Vkinek 3, vkinek 8. A ciklus hossza is változó. A 28 csak egy átlag, vkinek 21, vkinek meg 35 napos. Egyikkel sincsen gond. Az ovuláció meg ált. a következõ vérzés elõtt 14 nappal van.
Ez teljesen egyéni, hogy kinek hány napos a vérzése, nekem is 7-8 napig tart. Az ovuláció idõpontját nem a vérzés hossza határozza meg. A lényeg az, hogy a két menstruáció között eltelt idõ között nagyjából a közepén. A két menzesz közötti idõt meg úgy számoljuk, hogy menstruáció elsõ napjától a következõ menstruáció elsõ napja között hány nap telik el. Ha a két vérzés között 30 nap telik el akkor a 15. vagy 16. nap tájékán van az ovuláció normális esetben. 35 napos ciklus még normális, ez fölött érdemes nõgyógyászhoz menni vele.

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nekem 26 napos a ciklusom és a menstruációm 6 napig tart. A menstruációm után 2 nappal voltam együtt a párommal, ami a ciklusom 8. napja, lehetséges-e a terhesség létrejötte?

Legjobb válasz: Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.

Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.
mi a menstruáció utolsó napjában voltunk együtt és a teszt negatív lett....megvan az esélye de rettentõ kicsi.

Az baj ha a menstruációm 8 napig tart? 7-8. napon már csak barna.

Legjobb válasz: Nem baj.Akkor van baj,ha 10 napnál tovább tart.

Nem baj.Akkor van baj, ha 10 napnál tovább tart.
Nem.
Nem, ez egyáltalán nem baj. Teljesen normális.
10 napig normális.

8 napja késik a menstruációm, mitől?

arátommal utoljára április 2án voltam együtt, akkor is éppen a menstruációm végén voltam, és védekeztünk is óvszerrel, amellyel minden rendben volt és ki is vette mielőtt elment,és utána le is ellenőriztük, Azóta volt peteérésem is kb április 15 körül, de mégsem jött meg.1 hete nagyon ideges vagyok emiatt, ez miatt késhet ennyit, ha eddig mindig kb 28-30napra megjött? Március végén erős fájdalomcsillapítót szedtem 5 napig egy fogműtét után (Dolgit), ez befolyásolhatja a ciklusom? Vagy csak az idegeskedés?

Legjobb válasz: http://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/11671/menstruacio.. http://www.menstruacio.hu/menstru%C3%A1ci%C3%B3-k%C3%A9s%C3%.. http://www.csaladivilag.hu/cikkek/csaladtervezes/a-menstruac.. http://bioszallito.hu/Pregnasens_terhessegi_teszt-termek-1871

Szerintem az erõs fájdalomcsillapító tuti, hogy befolyásolja! Ha rendben volt minden az óvszerrel, nem lehetsz terhes, csinálj egy tesztet, abból minden kiderül! én nekem a sok stressztõl 2és fél hetet késett, azt hittem megõrülök!)Próbálj megnyugodni!:)
A kérdező hozzászólása: Szerencsére már megoldódott a probléma, 9 nap késéssel megjött. :) Hogy a hasizom gyakorlatoknak köszönhetõen, nem tudom, mert már mindent bevetettem :D
Na látod, mondtam, hogy minden rendben lesz! :) Igen, a hasizom gyakorlat az hasznos! Örülök neki, hogy minden okés! :)
A kérdező hozzászólása: Neked is használt a hasizom gyakorlat? Tudsz még más ilyen praktikákat is?:)
Igen, én is hasazni szoktam, eddig bejött, meg sokat biciklizek, ha ilyen sokat késik, akkor futni is szoktam és elõbb-utóbb megjön!:)

Mikor van peteérésem? Úgy tudom, hogy a menstruáció utolsó napjától számítottan a 9. naptól 8-10 napon keresztül. Ez igaz?

Legjobb válasz: Nem! Ki mondott ilyen butaságot neked? A menstruáció elsõ napjától számított kb. (!) 14. nap környékén 2-3 napig. Persze ez akkor igaz, ha a ciklusaid rendszeresek és szabályosan 28 naponta vannak! De ez sem 100%! De ha veszel egy ovulációs mikroszkópot a gyógyszertárban, akkor pontosan meg tudod majd állapítani.

Nem! Ki mondott ilyen butaságot neked? A menstruáció elsõ napjától számított kb. (!) 14. nap környékén 2-3 napig. Persze ez akkor igaz, ha a ciklusaid rendszeresek és szabályosan 28 naponta vannak! De ez sem 100%! De ha veszel egy ovulációs mikroszkópot a gyógyszertárban, akkor pontosan meg tudod majd állapítani.
A peteérés a mensi elsõ napja -14nap!!! Pl ha 30napos ciklusaid vannak akkor30-14=16 akkor a 16.napon volt. Ha 32 akkor 32-bõl vonsz ki 14-et (peteérés +14 nap =mensi elsõ napja)

A Barátommal tegnap szex közbe kiszakadt az óvszer. ő nem élvezett el és azt mondja elég messze volt még tőle illetve a menstruáciom 8 napja jött meg szoval olyan 3 napja mult el. Kell félnem? Lehetek Terhes?

Legjobb válasz: szia elvileg lehetsz, ert az elövéáladékban akkor is lehetnek spermák ha még messze állt az elélvezéstöl, de mivel 8 napja volt a vérzésed, s ha álltalában norm a ciklusod akkor még koari lett volna a peteérés.. az a 14 nap körül van. sztem várd meg hogy meg jön e, és ha nem, tesztelj. van esélye a babának, de kicsi sztem.

szia elvileg lehetsz, ert az elövéáladékban akkor is lehetnek spermák ha még messze állt az elélvezéstöl, de mivel 8 napja volt a vérzésed, s ha álltalában norm a ciklusod akkor még koari lett volna a peteérés.. az a 14 nap körül van. sztem várd meg hogy meg jön e, és ha nem, tesztelj. van esélye a babának, de kicsi sztem.
Lehetsz.
Így még Jézus se születhetne meg. Nyugi.
én is jártam már így. Nem lettem terhes.
Lehetsz terhes, még ha kicsi is az esélye.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!