Találatok a következő kifejezésre: 8 napja a (1336 db)

A 8. napon a szokásos módon elkezdtem a gyógyszer szedését, 5 szemet bevettem, utána 4 nap kimaradt, mert nem vittem magammal, és eközben ismét megjött. Ez normális?

Legjobb válasz: Hát, hogy 4 napot kihagysz az nem normális. Az igen, hogy mivel ennyi napot kihagytál megjött. Most akkor ne is szedd tovább inkább. Várd meg azt az idõt amikor újra megjön és akkor kezd el szedni rendesen. Mint amikor legelõször kezdted. Ez a legjobb megoldás. Vagy menj el a dokihoz és mond el neki mit csináltál.

Hát, hogy 4 napot kihagysz az nem normális. Az igen, hogy mivel ennyi napot kihagytál megjött. Most akkor ne is szedd tovább inkább. Várd meg azt az idõt amikor újra megjön és akkor kezd el szedni rendesen. Mint amikor legelõször kezdted. Ez a legjobb megoldás. Vagy menj el a dokihoz és mond el neki mit csináltál.
Nem azért van berendszerezve a tabletta hogy össze visza szedje az illetõ. Persze hogy nem normális. Ha élsz szexuális életet védekezzetek mert nem véd a tabletta mert nem normálisan szeded. a másik pedig össze zavarod a saját hormon háztartásodat.

A menstruációm utáni napokban védekezés után voltam a párommal, még 8 nap a nem vártig, de kb 1 hete intenzív mellfeszülés és nagyon erős fémes íz a számban. Lehetséges ilyenkor teherbe esni? örülnénk a babának.

Legjobb válasz: Lehetséges bizony, mégpedig jó eséllyel. Számoljunk egy kicsit. Tegyük fel, hogy a vér4zésed 7 napig tartott. utána a ciklusod 10. napján voltatok együtt. A sperma benned akár egy hétig is elél, de pár napig biztosan. A legtöbb nõ tüszõrepedése pedig a ciklusa 12-16. napja között van, azaz ekkor termékenyülhet meg. Tehát minden esélyed megvan egy kisbabára.

Lehetséges bizony, mégpedig jó eséllyel. Számoljunk egy kicsit. Tegyük fel, hogy a vér4zésed 7 napig tartott. utána a ciklusod 10. napján voltatok együtt. A sperma benned akár egy hétig is elél, de pár napig biztosan. A legtöbb nõ tüszõrepedése pedig a ciklusa 12-16. napja között van, azaz ekkor termékenyülhet meg. Tehát minden esélyed megvan egy kisbabára.
Lehetséges, bár nálam a tünetek nem ilyen gyorsan kezdõdtek...
A kérdező hozzászólása: Én írtam, köszi a kommenteket , javítok.Védekezés nélkül!!:-))
Minden lehetséges. Nekünk a menstruáció elõtt 2-3 nappal jött össze. Szorítok Neked, hogy összejöjjön(-:

Tisztelt doktor úr! 31 éves vagyok és eddig mindig rendben volt a ciklusom, most 3 nappal hamarabb megjött és csak 2 napig tartott, az sem volt túl sok, aztán véget ért és azóta eltelt több mint 8 nap a menses óta és barna folyásom van, alhasi panasz, mel

Tisztelt doktor úr! 31 éves vagyok és eddig mindig rendben volt a ciklusom, most 3 nappal hamarabb megjött és csak 2 napig tartott, az sem volt túl sok, aztán véget ért és azóta eltelt több mint 8 nap a menses óta és barna folyásom van, alhasi panasz, mellfeszülés. Csináltam egy tesztet azon a második csik nagyon halovány volt rá egy napra megint azon pedig semmi nem látszott. Kedves doktor úr, ön szerint mi lehet a gond a leírtak alapján. Előre is köszönöm válaszát. Üdvözlettel Erika.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos pusztán a tünetek alapján nem tudok választ adni erre a kérdésre. Javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos pusztán a tünetek alapján nem tudok választ adni erre a kérdésre. Javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Linkelj egy görbét, úgy könnyebb segíteni.
Igen lehet. En a 4-ik napon estem teherbe! Onnan tudom, mert parom kulfoldon dolgozott es csak akkor 1-szer voltunk egyutt ahogy hazalatogatott 1 napra! Rendszeres volt mindig a ciklusom.
A kérdező hozzászólása: Menzesz alatt nem mértem, a ciklus 5.napján 36, 5, a 6.napon36, 4, a7.napon 36, 3, utána pedig emelkedés:36, 5 majd 36, 6, 36, 6, 36, 7, ma reggel 36, 8.A ciklus elejétõl ittam a cickafarkteát is a 10.napig, azóta palástfü-teázok.
Tankönyv szerint a 12. napon várható a peteérés. De 25 éves kor alatt lehet "kósza" peteérés más idõpontban is. K.
nagyon kicsi az esélye hogy mensi után egy nappal megfoganj.még akkor is ha rövidek a cíklusaid.

Yasminelle-t szedek 8 napja, a ciklusom 1. napja óta. Viszont hibát vétettem, nem tudom mit csináljak?

Eléggé hülyén ábrázolták a nyilakat, hogy melyik héten melyik sort kell bevenni és 3 tabletta után, úgy tünik rosszul folytattam, a 3. hétr?l szedtem be már a másik 3 tablettát. Jelölés nincs arra hogy melyik héten melyiket kell bevennem, nem tudom van-e jelent?sége, hogy elrontottam? És mit kéne tennem?

Legjobb válasz: gondolom nem 10 éves vagy, ha pedig már ennél több akkor lehetne annyi logikád ha már fogamzásgátlót szedni tudsz, hogy megnézed a tájékoztatót és rájöhetsz hogy minden gyógyszerben ugyanaz a hatóanyag, még a saját fogamzásgátlódat sem ismered. annyira bosszantó hogy másoktól várod el hogy begépeljék neked a teljesen egyértelmû választ hogy tök mindegy melyik nap melyiket veszed be mert minden szem ugyanaz, ahelyett hogy kinyitnád a tájékoztatót és használnád a fejecskédet!

gondolom nem 10 éves vagy, ha pedig már ennél több akkor lehetne annyi logikád ha már fogamzásgátlót szedni tudsz, hogy megnézed a tájékoztatót és rájöhetsz hogy minden gyógyszerben ugyanaz a hatóanyag, még a saját fogamzásgátlódat sem ismered. annyira bosszantó hogy másoktól várod el hogy begépeljék neked a teljesen egyértelmû választ hogy tök mindegy melyik nap melyiket veszed be mert minden szem ugyanaz, ahelyett hogy kinyitnád a tájékoztatót és használnád a fejecskédet!
mivel minden tabletta ugyanolyan, így nincs jelentõsége! Az csak azért van, hogy jobban tudjad követni! De amúgy nem akarok paraszt lenni, de hogy lehet elvéteni?:D Pl.: ha szerdán kezded el, akkor nem sorba mész? tehát mindenkép az eslõ sorból kell elindulni utána meg sorban haladni:D szóval egy kicsit fura, hogy hogy vétetted el:D Szóval a lényeg az, hogy mindennap kb azonos idõben vedd be a gyógyszert!
második vagyok, igen tudom hogy 3 sor tabletta van én is ezt szedem de ha megnézed a két oldalát akkor ellentétes irányba megy a nyíl vagyis te az egyik oldalt nézed és aszerint szeded hogy követni bírd. a gyógyszerek amiknél lényeges hogy melyik szemet mikor veszed be, azok nem napokra vannak bontva mivel nem tudhatják hogy neked a hét melyik napján fog megjönni, így mikor fogod kezdeni a levél gyógyszert, hanem számozva vannak!
jónagy barom vagyXD szerinted van jelentõsége? bevannak napra programozva a kis bogyók? TÖK MIND1 HOGY MEIKET ÉS MIKOR VESZED BE csak minden nap 1 et lehetõleg 1 idõben az ami rajta van az csak megkönnyíti a dolgodat hogy nyomonkövethesd -.-
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, bár picit udvariasabbra számítottam, de segítettél..
A kérdező hozzászólása: és nem napra hanem mondjuk hétre "programozva". de mind1, tudom hogy barom voltam.

Van még 8 napom a mensiig de az alhasa annyira megvvn puffadva mintha 2 hónapos terhes lennék, mi lehet ez?

Legjobb válasz: a 20. napon vagy, lehet beágyazodás, de lehet a melegtöl puffadsz vagy esetleg ebben a bolond idöben elöbb jön meg.. nem lehet tudni, nekem edig rendszeres volt, de ebben a höségben elöbb jön már 3 honapja 23 napra.. puffadok én is.. 32

a 20. napon vagy, lehet beágyazodás, de lehet a melegtöl puffadsz vagy esetleg ebben a bolond idöben elöbb jön meg.. nem lehet tudni, nekem edig rendszeres volt, de ebben a höségben elöbb jön már 3 honapja 23 napra.. puffadok én is.. 32
ha van 8 napod a mensiig nem valószínû, hogy a baba okozza... ettõl még lehet, hogy ott van, vagy lesz, de mostanában még csak a beágyazódás felé tart és akkora mint a pont a mondat végén...
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom, rmeélem van bab, de megörülök ettöl a puffaadástol, és a drekam is fáj:(
Én is pont így vagyok, 8 nap van még, óriási a hasam.És ma volt rózsaszínû folyásom, ami eddig még nem volt..Remélem jót jelet:-)Neked van a haspuffadáson kívül más tünet?
A kérdező hozzászólása: émelygés, fárdtság nagyo meg sokat járok pisilni

Miligest tablettát kezdtem el szedni, most vagyok túl az első 21-es dobozon. Ha a hét gyógyszermentes nap alatt nem jelentkezett vérzés, akkor is kezdjem el szedni a 8. napon a gyógyszert?

Legjobb válasz: ezt miért nem orvostól kérdezed? :) egyébként szerintem igen. az elsõ 3 hónapban elõfordulhat ilyen vérzéskimaradás meg ilyesmi. ha 2 hónapig nem jelentkezik vérzés, akkor szerintem menj vissza dokihoz.

ezt miért nem orvostól kérdezed? :) egyébként szerintem igen. az elsõ 3 hónapban elõfordulhat ilyen vérzéskimaradás meg ilyesmi. ha 2 hónapig nem jelentkezik vérzés, akkor szerintem menj vissza dokihoz.
szia!lehet mielõtt kivették a mandulád be volt gyulladva!nekem is kivették!

Miért késik 8 napot a menstruációm?

mikor meg kellett volna jönnie lázas lettem és hasmenésem volt amire lázcsillapítót, fájdalomcsillapítót szedtem meg a mai napig antibiotikumot. Már jól vagyok 2 Napja De Nem Jön Meg... A Párommal Meg Akkor Voltunk együtt mikor menstruáltam És Óvszerfel Védekeztünk (nem Szakadt Ki) Mitől Késhet? Terhes Lehetek? Egy Picit Érzem H Görcsölök De Csak Néha 1 - 2 Percre

Legjobb válasz: ha menstruáció alatt voltatok együtt, ráadásul óvszerrel, akk nem hinném, h terhes vagy. Az antibiotikum nagyon meg tudja borítani a hormonháztartást is, de a magad megnyugtatására menj el dokihoz.

ha menstruáció alatt voltatok együtt, ráadásul óvszerrel, akk nem hinném, h terhes vagy. Az antibiotikum nagyon meg tudja borítani a hormonháztartást is, de a magad megnyugtatására menj el dokihoz.
ha beteg vagy, attól is késhet, ill. attól is h ideges vagy nekem a rekord 13 nap volt, annyit késett, érettségi elött

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!