Találatok a következő kifejezésre: 8 nap jönne meg a (17 db)

8 nap múlva jönne meg a mensesem, de lefeküdtem a barátommal, és nagyon félek, hogy terhes vagyok. Ha már megjött, akkor biztos nem vagyok terhes? Ha nem jön meg, pontosan mennyit várjak? Mikor érdemes a tesztet megcsináltatni?

Legjobb válasz: szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

8 napja késik a menszeszem! Ma teszteltem negatívat! Semmi jele h meg akrna jönni! Melleim kicsit fájnak! Sürübb, fehéres folyásom van pé óta! Nem szokott ilyen sokáig tartani! Lehetek terhes? Ha igen mért nem mutatta a teszt?

Legjobb válasz: Mikor csináltad a tesztet? Reggeli vizeletbõl? Szerintem 8 nap után már ki kellene mutatnia a tesztnek, ha baba van a dologban....De ha mégsem jön meg pár nap múlva tesztelj újra!

Mikor csináltad a tesztet? Reggeli vizeletbõl? Szerintem 8 nap után már ki kellene mutatnia a tesztnek, ha baba van a dologban....De ha mégsem jön meg pár nap múlva tesztelj újra!
Szia! Mivel teszteltél? Mert nekem a Gabriel teszt még mensi után 1 héttel sem mutatott semmit, pedig a baba már ott volt :-) A többi teszt is elég halvány volt, kb 10percig sasoltam, hogy lássak is valamit. Vagy menj el dokihoz, õ biztosabbat tud mondani! Sok sikert!
Szia!Én teljesen együtt érzek veled!Ugyan így vagyok csak nekem 12 napja késik!
A kérdező hozzászólása: hu, hát nemtudom a neevét a tesztenek!valaami számomra ismeretlen teszt!a dm-ben vettem!van még egy itthon pár nap mulva megcsinálom!aztán lesz ami lesz!
A kérdező hozzászólása: délután csináltam a tesztet!hétfõn csinálok még egyet!
Ez ugyanúgy lehet mensi is mint baba. Ha nem jön meg tesztelj és kiderül.


Vasárnapra nem várom, ez a 3. nap, hogy barnázok, mára erősödött a barnázás, a hőm 5. napja 36, 8. Lehet ez még bab vagy megfog jönni? Részletek lent. Tanácsaitok!

2. hónapja iszom a cickafarkf?-palástf?tea kombinációt,2 hete iszom a mostodynon cseppet 2x30 csepp,túl vagyok 2 clostis hónapon,szedtem 1 évig elevitet,1,5 éve próbálkozunk,

Legjobb válasz: nem tudom nálad hogy lesz én csak a saját tapasztalatomat tudom neked leírni ebben a hónapban a beágyazódás környékén vérfoltot tapasztaltam majd enyhe barna maszatolást eelég sokáig eltartott majd mensi elõtt pár nappal abbahagyta és száraz napok következtek majd tegnap megjött és a pláne h nekem mindíg csak mensi elõtt szokott barnázás lenni szóval lehet h volt ott valaki de ezt már soha nem tudom meg hisz nem teszteltem szóval minden apró változás figyelmet igényel én is 2 hónapja iszom a palástfû kombinációt amitõl ezekszerint elmúlt a mensi elõtti barnázásom remélem te szerncsésebb leszel

nem tudom nálad hogy lesz én csak a saját tapasztalatomat tudom neked leírni ebben a hónapban a beágyazódás környékén vérfoltot tapasztaltam majd enyhe barna maszatolást eelég sokáig eltartott majd mensi elõtt pár nappal abbahagyta és száraz napok következtek majd tegnap megjött és a pláne h nekem mindíg csak mensi elõtt szokott barnázás lenni szóval lehet h volt ott valaki de ezt már soha nem tudom meg hisz nem teszteltem szóval minden apró változás figyelmet igényel én is 2 hónapja iszom a palástfû kombinációt amitõl ezekszerint elmúlt a mensi elõtti barnázásom remélem te szerncsésebb leszel
Nekem van mindkét oldalról példám. (Sajnos) Januárban babát vártam, 3 napig barna folyásom volt, majd elmúlt és pozitív lett a tesztem. De az a terhességem sajnos elhalt a 10. héten. Aztám most megint próbálkozunk, és megint így kezdõdött a dolog, most 4 napig barnáztam, a hõm is fenn volt 37-en, örültem. hogy akkor megint sikerült. De aztán a negyedik napon elkezdett esni a hõm, és meg is jött. :( Neked szorítok, majd írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Remélem sikerül, ha nem akkor feladom végleg, már nem tudok ennél többet tenni a siker érdekében.
Dehogy adod fel!:) ) Nem szabad ilyet mondani! inkább nézz a képernyõ jobb sarkában erre az édes kis babára itt a bannerben, amelyik a bio babaápolási termékeket reklámozza az édes kis pofikájával!:) ))) Hajrá!!!
Második vagyok. Ne add fel!!! Egyszer csak sikerülni fog. Én is mindig el vagyok keseredve, amikor megint megjön. Bár mi még nem ilyen régóta próbálkozunk, lehet, hogy azért vagyok még bizakodóbb. (Meg januárba egyszer ugye össze is jött) Aztá ha nekem is másfél év lenne a hátam mögött, biztos in is ezt mondanám. De én drukkolok nektek! Már közhely, de lehet hogy igaz, hogy majd akkor fog beköszönteni a gólya, amikor nem is gondolnád:)

Érdemes orvoshoz mennem? 8 napja késik, a teszt negatív, de semmi jele annak, hogy meg akarna jönni.

Folyásom vagy krémes vagy teljesen száraz. A melleim fájnak és néha a hasam is szurkál. El?re köszönöm a váaszokat!

Legjobb válasz: Nekem a mensi kimaradása után már pozitív volt a teszt. Szerintem babád lesz.Várj pár napot majd még egy teszt.

Nekem a mensi kimaradása után már pozitív volt a teszt. Szerintem babád lesz.Várj pár napot majd még egy teszt.
Ez igazából bármi lehet. Nekem menszi elõtt is ezek voltak a tüneteim (mellem fájt, folyás vagy volt vagy nem, hasszurka), így nehéz megállapítani, hogy ez épp terhességi, vagy menszesz elõtti tünet. Az is lehet, hogy késõbb volt ovulációd, és ezért késik, és a napokban megjön. Nekem volt, hogy 40 napra jött meg, kicsit eltolódott az ovulációm.
Én a helyedben elmennék a dokihoz.Ez a késés már elég sok, és a tesztnek már ki kellett volna mutatnia.
Szia! Görbéd???
Nem írtad mennyi az alaphõd, mert ha mondjuk 36.3, akkor a 36.6-tal lehetsz babás, egyébként ez azért elég alacsony. Két hét késésnél tesztelj újra, és ha negatív lesz, akkor is mindenképp menj el dokihoz, mert a 2 hét késés nem normális. (Mivel hõmérõzöl, ezért feltételezem, hogy a késést a peteérésed alapján számoltad.) Persze nagyon ritkán elõfordul az is, hogy valaki 6 hetesen negatívat tesztel, és csak a doki székében tudja meg, hogy babás. Ja, és mindenképpen reggel tesztelj!
Nincs szándékomban elkeseríteni téged, de 8 nap késés után már legalább egy nagyon halvány csíknak kellett volna lennie. Szerintem holnap reggeli vizeletbõl próbálj tesztelni, és kívánom hogy ne nekem legyen igazam:)

Mi lehet ez? 8 napja késik, rettentően fáj a mellem, azt hittem meg fog jönni de semmi. Teszt negatív.

SEmmilyen antibiotikumot nem szedtem, nem voltam beteg...stressztől késhet ennyit? 1 hete még nagyon fájt a hasam, most már az sem...se folt semm jele.

Legjobb válasz: A stressz az biztos,hogy befolyásolja,de nekem elõbb megjön ha streszelek.Szerintem menj el minél hamarabb nõgyógyászhoz.

A stressz az biztos, hogy befolyásolja, de nekem elõbb megjön ha streszelek.Szerintem menj el minél hamarabb nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, nekem is hamarabb megjön a stressztõl általában...most még a forró fürdõ sem segít.

A 8 hetes terhes vagyok, érezhetek olyat a mensi környékén lévő napokon mintha meg akarna jönni?

Legjobb válasz: Persze, mert a szervezet még "emlékszik" arra, hogy most kéne megjönnie. Teljesen normális ez, ne aggódj!

Persze, mert a szervezet még "emlékszik" arra, hogy most kéne megjönnie. Teljesen normális ez, ne aggódj!
Szia. Igen ez normális.
most vagyok a 10. hétben és pont ez volt velem 2 hete , még véreztem is kicsit, de felhívtam a védõnõt és azt mondta, biztos pont most jönne meg, de ha esetleg darabos vagy sûrû, menjek ambulanciára, addig nem kell aggódni. Annyit hogy most ne ülj vízbe, inkább tegyél a kádba ülõkét és úgy fürödj, hogy a feneked ne érje a kád vizét.Nekem azt mondták kád szélén ülve mosdjak, de vettem egy müanyag ülõt és bevált.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, most már megnyugodtam.
ezek a mindjárt megjön érzések akár a 9hónap alatt mindig jelentkezhetnek ha komolyabb görcsöd nincs és nem vérzel monden rendben 29hetes kismama, boldog babavárást

Rendszertelen a mensim (28 nap, 33 nap) mikor hogy. Már meg kellett volna jönnie, de nem jött (hála istennek). a hőm november 1-óta 361 és 35, 8 között mozog. Tegnap 36, 4 ma 36, 3 volt. Lehetek terhes?

a vérnyomásom lalcsony(93/53 83).sokszor van hogy nagyon éhes leszek.nincs mellfeszülés sem hányinger.

Legjobb válasz: A 36,3-4 elég alacsony. Persze a 35,8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

A 36, 3-4 elég alacsony. Persze a 35, 8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!