Találatok a következő kifejezésre: 8 nap jönne (26 db)

8 nap múlva jönne meg a mensesem, de lefeküdtem a barátommal, és nagyon félek, hogy terhes vagyok. Ha már megjött, akkor biztos nem vagyok terhes? Ha nem jön meg, pontosan mennyit várjak? Mikor érdemes a tesztet megcsináltatni?

Legjobb válasz: szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

8 napja késik a menszeszem! Ma teszteltem negatívat! Semmi jele h meg akrna jönni! Melleim kicsit fájnak! Sürübb, fehéres folyásom van pé óta! Nem szokott ilyen sokáig tartani! Lehetek terhes? Ha igen mért nem mutatta a teszt?

Legjobb válasz: Mikor csináltad a tesztet? Reggeli vizeletbõl? Szerintem 8 nap után már ki kellene mutatnia a tesztnek, ha baba van a dologban....De ha mégsem jön meg pár nap múlva tesztelj újra!

Mikor csináltad a tesztet? Reggeli vizeletbõl? Szerintem 8 nap után már ki kellene mutatnia a tesztnek, ha baba van a dologban....De ha mégsem jön meg pár nap múlva tesztelj újra!
Szia! Mivel teszteltél? Mert nekem a Gabriel teszt még mensi után 1 héttel sem mutatott semmit, pedig a baba már ott volt :-) A többi teszt is elég halvány volt, kb 10percig sasoltam, hogy lássak is valamit. Vagy menj el dokihoz, õ biztosabbat tud mondani! Sok sikert!
Szia!Én teljesen együtt érzek veled!Ugyan így vagyok csak nekem 12 napja késik!
A kérdező hozzászólása: hu, hát nemtudom a neevét a tesztenek!valaami számomra ismeretlen teszt!a dm-ben vettem!van még egy itthon pár nap mulva megcsinálom!aztán lesz ami lesz!
A kérdező hozzászólása: délután csináltam a tesztet!hétfõn csinálok még egyet!
Ez ugyanúgy lehet mensi is mint baba. Ha nem jön meg tesztelj és kiderül.


Érdemes orvoshoz mennem? 8 napja késik, a teszt negatív, de semmi jele annak, hogy meg akarna jönni.

Folyásom vagy krémes vagy teljesen száraz. A melleim fájnak és néha a hasam is szurkál. El?re köszönöm a váaszokat!

Legjobb válasz: Nekem a mensi kimaradása után már pozitív volt a teszt. Szerintem babád lesz.Várj pár napot majd még egy teszt.

Nekem a mensi kimaradása után már pozitív volt a teszt. Szerintem babád lesz.Várj pár napot majd még egy teszt.
Ez igazából bármi lehet. Nekem menszi elõtt is ezek voltak a tüneteim (mellem fájt, folyás vagy volt vagy nem, hasszurka), így nehéz megállapítani, hogy ez épp terhességi, vagy menszesz elõtti tünet. Az is lehet, hogy késõbb volt ovulációd, és ezért késik, és a napokban megjön. Nekem volt, hogy 40 napra jött meg, kicsit eltolódott az ovulációm.
Én a helyedben elmennék a dokihoz.Ez a késés már elég sok, és a tesztnek már ki kellett volna mutatnia.

Lehetett a 8. napon peteérés? Mert akkor ma kéne jönnie a mensinek, de teljesen száraz vagyok? És bárhogy nézem ma már 14 napja magas a hőm?

Tudom kérdeztem, de kérdezem máshogy, hátha így kicsit érthet?bb amit szeretnék.

Legjobb válasz: Ma hányszor teszed még föl ezt a kérdést???

Ma hányszor teszed még föl ezt a kérdést???
A kérdező hozzászólása: Eddig kétszer tettem fel, egyszer 0 válasz. A másodiknál pedig 2 válasz, hogy nem nyílik meg a görbém. Én úgy vagyok ezen az oldalon, ha tudok segítek. És van más is aki százszor felteszi ugyanazt azért, mert lehet pont akkor nézi meg olyan ember aki tud is hozzá valamit mondani. Elnézést kérek akkor Tõled, de ha nem tetszik akkor miután elolvasod akkor nyomj a vissza gombra és hagyd a fenébe. De nem kéne ilyeneket ideírni. Itt sokan reménykednek. Nem kívánom Neked, de hidd el az ember mindenbe kapaszkodik ha már évek múltán lombik elõtt, több mûtét után(mert problémája van), gyógyszerek, injekciók távlatában végre valami mást érez. Neked jó babavárást.
Szia! Ha 14 napja magas a hõd, akkor tesztelj! Az a biztos- magas hõ pedig mindenkinél minimum gyanús. Ha nem jön meg ma, amikorra várod, akkor holnap reggeli elsõ pisibõl hajrá! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
szia! Teljesen igazad van hogy felteszed többször a kérdésed! Megértelek! Én is jártam igy! Olyan sokan tettek fel ostobábbnál ostobább kérdéseket hogy az én kérdésem pár óra alatt átkerült a másik oldalra, és az egy két válasz között semmi értelmes nem volt! Kérdésedre válaszolva: Megnéztem és szerintem reménykedhetsz, mert szép magasan van a hõd még mindig, az elõzõ hónaphoz képest szupiiii!!!! drukkolok Neked! Szerintem holnap tesztezz egyet, biztos mutatna valami jót a teszt! Remélem pozitívat tesztelsz! :) (rossz tapasztalatom: nekem is volt egy hónapom amikor biztosra vettem hogy babás vagyok, mert nagyon szép volt a görbém és késett is már 2 napja, 3. nap megjött és kiderült szpihésen produkáltam a magas hõt a tünetekkel együtt!, Kívánom hogy nálad ne igy legyen! Majd megírod az eredményt? vagy hogy mi történt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Igazából 2 napja teszteltem medilabbal és az szellemcsíkos lett.:( Nekem ez a teszt mindig olyan volt és sajna még babám sehol. Tényleg most reménykedem nagyon, hisz mensi tüneteim minimálisak, de terhes tünetek is vannak. Persze megírom bárhogy is lesz. Neked drukkolok, ha még nincs babó, ha már van akkor nagyon gratulálok, de mindenképp jó egészséget.
Szia. Teljesen igazad van, nem értem miért válaszolnak ilyen módon egy kérdésre, persze, hogy az ember mindenbe kapaszkodik! Nem lenne muszáj válaszolni senkinek, legalábbis aki nem tud normális hangnemben! Szerintem is nagyon szépen alakul a görbéd a korábbihoz képest! Tesztelj holnap reggel! De mindenképp másfajtával! Remélem babó lesz! Nagyon drukkolok! Mi még csak fél éve próbálkozunk, de nagyon elkeseredtem minden hónapban! Bele se merek gondolni mit érezhetsz Te! Minden jót!
Szia! Görbéd???
Nem írtad mennyi az alaphõd, mert ha mondjuk 36.3, akkor a 36.6-tal lehetsz babás, egyébként ez azért elég alacsony. Két hét késésnél tesztelj újra, és ha negatív lesz, akkor is mindenképp menj el dokihoz, mert a 2 hét késés nem normális. (Mivel hõmérõzöl, ezért feltételezem, hogy a késést a peteérésed alapján számoltad.) Persze nagyon ritkán elõfordul az is, hogy valaki 6 hetesen negatívat tesztel, és csak a doki székében tudja meg, hogy babás. Ja, és mindenképpen reggel tesztelj!
Nincs szándékomban elkeseríteni téged, de 8 nap késés után már legalább egy nagyon halvány csíknak kellett volna lennie. Szerintem holnap reggeli vizeletbõl próbálj tesztelni, és kívánom hogy ne nekem legyen igazam:)

Mi lehet ez? 8 napja késik, rettentően fáj a mellem, azt hittem meg fog jönni de semmi. Teszt negatív.

SEmmilyen antibiotikumot nem szedtem, nem voltam beteg...stressztől késhet ennyit? 1 hete még nagyon fájt a hasam, most már az sem...se folt semm jele.

Legjobb válasz: A stressz az biztos,hogy befolyásolja,de nekem elõbb megjön ha streszelek.Szerintem menj el minél hamarabb nõgyógyászhoz.

A stressz az biztos, hogy befolyásolja, de nekem elõbb megjön ha streszelek.Szerintem menj el minél hamarabb nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, nekem is hamarabb megjön a stressztõl általában...most még a forró fürdõ sem segít.

Még csak 8 nap múlva nem kellene megjönnie, és máris úgy érzem mitha holnap jönne. Mi lehet az oka? Ilyet illetve ilyenkor még nem éreztem. Rossz jel?

Legjobb válasz: nem hinném, hogy rossz jel lenne. Ha kimarad tesztelj, semmi bajod nincsen max. pocaklakód lesz:)

nem hinném, hogy rossz jel lenne. Ha kimarad tesztelj, semmi bajod nincsen max. pocaklakód lesz:)
Nem rossz jel, semmi baj nincs.Ez lehet alapból is, vagy lehet tényleg bújkál benned valaki:-)
A kérdező hozzászólása: Jaj csak mindig hülyeségekre gondolok esetleg méhenkívüli vagy valami ilyesmi, tudom , tudom pozitív gondolkdás!!!:-)))
Én is így vagyok, csak nekem baromi alacsom a hõm...és minden nap ugyan annyi:(((-...36, 3:((( De még reménykedem, hátha így is lehet valaki babás, mondjuk én:) Drukkolok neked

Rendszertelen a mensim (28 nap, 33 nap) mikor hogy. Már meg kellett volna jönnie, de nem jött (hála istennek). a hőm november 1-óta 361 és 35, 8 között mozog. Tegnap 36, 4 ma 36, 3 volt. Lehetek terhes?

a vérnyomásom lalcsony(93/53 83).sokszor van hogy nagyon éhes leszek.nincs mellfeszülés sem hányinger.

Legjobb válasz: A 36,3-4 elég alacsony. Persze a 35,8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

A 36, 3-4 elég alacsony. Persze a 35, 8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

Már 8-9 napja késik, eddig semmi jel nem volt arra hogy meg akarna jönni. Sőt arra voltak kis jelek, hogy esetleg terhes lehetek. Ez lehet még baba? Vagy már tuti nem?

(kicsit érzékeny a mellem)De ma kb. 1,5 órája kétszer belenyilalt a fájdalom,a hasam aljába.Szinte csak egy pillanatig tartott,de félek hogy ez esetleg menzesz el?jele lehet.

Legjobb válasz: hátha 8-9 napja késik miért nem tesztelsz? vagy negatív lett? mert nem irtad. Ennyibõl sajna nem lehet megállapítani a terhességet.

hátha 8-9 napja késik miért nem tesztelsz? vagy negatív lett? mert nem irtad. Ennyibõl sajna nem lehet megállapítani a terhességet.
tesztet csináltál már?
A kérdező hozzászólása: HÁt ismét negatív a teszte.Sajna mehetek kivizsgálásra. :(
A kérdező hozzászólása: Múlt hét kedden csináltam reggeli vizeletbõl, az - lett.Csüt-ön voltam rákszûrésen ott a doki azt modta vérbõ a méhem, de még nem lehet megállapítani a terhességet, de lehet az is.Azt mondta 1 hét múlva teszteljek.Nem bírtam és péntek du. csináltam 1 tesztet, de az is - lett.
na de kedd van! azóta lehet pozítiv lenne nem? csinálj még egyet. doki mit mondott? vissza kell majd menni nem?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta ha negatív akkor vissza kell mennem, és ad beutalót, 1 teljes hormon vizsgálatra. 2 éve volt hormon zavarom, azóta volt egy vetélésem, és szültem is.Félek, hogy megint hormon zavar lehet.
A kérdező hozzászólása: De lehet holnap reggel tesztelek egyett.Már két napja meg vettem a tesztet, csak nem mertem megcsinálni.Reggeli elsõ az ha mondjuk 4-5 körül felkelek, de ált. még vissza szoktam feküdni 7-8ig és inkább akkor?
Sajnálom! Kitartást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!