Találatok a következő kifejezésre: 8 honapos milyen helyre (2 db)

8 honapos kisfiammal milyen helyre tudnék menni pesten?

utazunk magyarorszàgra a szüleimhez 1 hétre a babämmal,és szeretném elvinnni olyasmi helyre ami kifejezetten kicsiknek van.akärmilyen jätszohàz vagy akär milyen program ami zenés,szabadban van,ahol vannak kis bodék vàsàrolni esetleg,és sok sok jàték és szorakoztato dolog kicsiknek!tudna valaki ilyet?jo lenne...julius elején megyünk

Legjobb válasz: Gyereksziget a hajógyári szigeten. 2008. május 31. és július 6. között hétvégenként 10-18h óráig. Mi voltunk kint többször. 8 hónapos babának nem tudomk mennyi "tennivaló" van kint de színes, látványos. Unalmasnak nem mondható. :))

Gyereksziget a hajógyári szigeten. 2008. május 31. és július 6. között hétvégenként 10-18h óráig. Mi voltunk kint többször. 8 hónapos babának nem tudomk mennyi "tennivaló" van kint de színes, látványos. Unalmasnak nem mondható. :) )

Milyen programot lehetne ma csinálni 8 hónapos babával zárt helyen? Ajánlanátok valamit? Esik az eső, ki nem lehet menni.

Legjobb válasz: Játszani. Mit akarsz vele tenni. egy 8 hósat leteszel a földre adsz a kezébe játékot és jobb esetbe (mint a lányom) játszik vele, ha nem akkor viszed körbe a lakásba és mutogatod neki a lakás minden részét. nálunk tegnap jött a nyuszi, kezébe adtuk a becsomagolt játékokat és tépte a paírt ezerrel.

Játszani. Mit akarsz vele tenni. egy 8 hósat leteszel a földre adsz a kezébe játékot és jobb esetbe (mint a lányom) játszik vele, ha nem akkor viszed körbe a lakásba és mutogatod neki a lakás minden részét. nálunk tegnap jött a nyuszi, kezébe adtuk a becsomagolt játékokat és tépte a paírt ezerrel.
ha már mászik menjetek játszóházba


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!