Találatok a következő kifejezésre: 8 honapja szedem a (44 db)

8 hónapja szedem a fogamzásgátlót és mindig pontos volt a menszeszem. Viszont az utóbbinál csak 1 napig tartott mi lehet az oka?

Legjobb válasz: ez jó kérdés látod:)nem hiszed el de én is épp ezen rágodóm most én 11 hónapja szedem és utoljára 1 nap vtam beteg meg kicsit nagyon halványan 2. nap szal nemtom :(

ez jó kérdés látod:) nem hiszed el de én is épp ezen rágodóm most én 11 hónapja szedem és utoljára 1 nap vtam beteg meg kicsit nagyon halványan 2. nap szal nemtom :(
Huh az kemény. Nálam 5 napig tart de olyan kevés van hogy kb 2 napnak véreznék rendesen akkor lenne jó. Nem jött meg hamarabb??? még a szünetben van?? mert lehet holnap újra "megjön" :D de szerintem nincs gond. Ha nem vagy biztos akkor csinálj egy tesztet vagy várd meg a következõ menstruációdat. Illetve felkereshetsz egy nõgyógyász!
én attól félek mi van ha terhes avgyok m mondjuk én kihagytam egy hónapot szal igazából csak 10 hónap és 1 hónap szünet aztán most megint
A kérdező hozzászólása: nem normálisan megjött pénteken de szombaton már semmi ilyen még nem volt:(
Milyen színû volt??? amúgy csinálj egy tesztet. Gabriella az megbízható! De én a helyedben várnék 1 hónapot még. Nekem 5 napig barna folyásom volt erre az orvosom azt is menstruációnak kell venni nincs semmi baj várjam meg a következõ hónapot.

20 éves vagyok kb 8 hónapja szedem a Lindynette20-at, az érdekel, hogy kinek mlyen mellékhatásai vannak, és hogy azt ti hogyan kezeltétek?

Én azt vettem észe, hogy mostanában egyre idegesebb vagyok, ingerlékenyebb, esetleg ezzel valaki kezdett e már valamit... ? Előre is köszi

Legjobb válasz: szia! Én a 30.ast szedem, mert a 20-astól egy hónapig véreztem. Akkor írta a doki a 30-ast. A mellékhatások: mindentõl rám jön a sírás! Még egy rossz szótól is. Nagyon, nagyon kellemetlen. (eddig nem voltam sírós, nem is tudtam sírni igazából) A vérzés alatt, de fõleg elõtt hozzám sem lehet szólni, robbanok mindenért. Nehezen jövök lázba :), nehezen nedvesedek be, sokkal hosszabb az elõjáték, mint eddig, és vérzés alatt mindig nagyon fáj a fejem. A tabi elõtt semmi ilyen bajom nem volt...Ráadásul kiugrál a vérnyomásom 160-ig! már mondtam a páromnak a múltkor, hogy keressünk valami más megoldást, mert ez szörnyû...

szia! Én a 30.ast szedem, mert a 20-astól egy hónapig véreztem. Akkor írta a doki a 30-ast. A mellékhatások: mindentõl rám jön a sírás! Még egy rossz szótól is. Nagyon, nagyon kellemetlen. (eddig nem voltam sírós, nem is tudtam sírni igazából) A vérzés alatt, de fõleg elõtt hozzám sem lehet szólni, robbanok mindenért. Nehezen jövök lázba :) , nehezen nedvesedek be, sokkal hosszabb az elõjáték, mint eddig, és vérzés alatt mindig nagyon fáj a fejem. A tabi elõtt semmi ilyen bajom nem volt...Ráadásul kiugrál a vérnyomásom 160-ig! már mondtam a páromnak a múltkor, hogy keressünk valami más megoldást, mert ez szörnyû...

Kb 8 hónapja szedem a Belara nevű fogamzásgátlót! Eddig rendesen megjött 7 napon belül, ahogy kell! Most 10 napja nincs semmi! Lehetek terhes? Kellett volna folyt. a szedést?

Legjobb válasz: Én kb 1 éve szedek belara-t és nekem is volt hogy kimaradt, illetve csak egy pici barnázás volt. Rá is van írva a tájékoztatóra, hogy ha egyszer-egyszer néha kimarad akkor az nem feltétlenül jelent bajt, csak csinálni kell egy terhességi tesztet. Igen, folytathattad volna a szedést és ha még egy kimaradt volna akkor kellett volna mindenképp abbahagyni, de most már mindegy. Csinálj egy terhességi tesztet, de ha rendesen szedted, nem hánytál és nem szedtél mellette más gyógyszert akkor nem valószínû hogy terhes vagy.

Én kb 1 éve szedek belara-t és nekem is volt hogy kimaradt, illetve csak egy pici barnázás volt. Rá is van írva a tájékoztatóra, hogy ha egyszer-egyszer néha kimarad akkor az nem feltétlenül jelent bajt, csak csinálni kell egy terhességi tesztet. Igen, folytathattad volna a szedést és ha még egy kimaradt volna akkor kellett volna mindenképp abbahagyni, de most már mindegy. Csinálj egy terhességi tesztet, de ha rendesen szedted, nem hánytál és nem szedtél mellette más gyógyszert akkor nem valószínû hogy terhes vagy.
1. Ha ennyi idõ után késik, az utalhat terhességre. Csinálj tesztet. 2. A tabit minden egyes esetben szedni kell rendesen tovább, ha elmúlt a mensid az elõírt bogyómentes napokon, ha nem. Ezek szerint te nem is szedted tovább. Így a fogamzásgátló hatásnak annyi. Kezdheted elölrõl az egészet.

Inszem.2lombik, closti. Kúrák.8 hónapja szedem a metformint, azóta 4x volt pé-m. Szedhetem a metet és a barátcserjét együtt? 16éve próbálkozunk. Pco-m van.

Legjobb válasz: Szerintem szedheted. De õszinte elismerésem a kitartásodhoz! Én is lombikra várok, bár mi "csak" 1,5 éve próbálkozunk, de már teljesen kivagyok. Remélem, hamarosan mindkettõnknek sikerül!!

Szerintem szedheted. De õszinte elismerésem a kitartásodhoz! Én is lombikra várok, bár mi "csak" 1, 5 éve próbálkozunk, de már teljesen kivagyok. Remélem, hamarosan mindkettõnknek sikerül!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!6éve nem voltam orvosnál mert belefáradtam, de most olvastam a metrõl és úgy tûnik használ.Soha nem mondták, hogy nem lehet gyerekem, ezért nem adom fel.36éves vagyok.Remélem neked sikerül!!!A lombikomnál csak 1 petét sikerült produkálni.

3.hónapja szedem a Bromocriptint magas prolaktin miatt. A mellemből még néha picit jön a folyadék de már nem mindig. Lehet hogy a ciklusom 7-8.napján volt egy pé.-m?

A hasam jobb oldalán alul éles fájdalmat éreztem f?leg amikor leültem.Ez kb.másfél napig tartott és elmult.Ha sikerült akkor együtt lennünk sikerülhet a baba?

Legjobb válasz: szia, lehet, én múlt hónapban haytam el már az egy-egy szopizást a babával mert 2.at szeretnénk és nekem is hamarabb volt peteérés, én is a 8. napon éreztem+tojásfeh. nyákom is akkor volt(és hamarabb is jött meg), csak mi még védekeztünk és a következõ hótól próbálkozunk, sok sikert

szia, lehet, én múlt hónapban haytam el már az egy-egy szopizást a babával mert 2.at szeretnénk és nekem is hamarabb volt peteérés, én is a 8. napon éreztem+tojásfeh. nyákom is akkor volt(és hamarabb is jött meg), csak mi még védekeztünk és a következõ hótól próbálkozunk, sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszi lehet hogy tényleg az volt.Volt tojásfehérjeszerû nyákom is.Tavaly májusban volt egy vetélésem és azóta nem éreztem ilyet.Lehet hogy tényleg kezdenek helyreállni a hormonok.Sajnos a kontroll eredményem még nincs meg.
Sok sikert és biztos jó lesz az eredmény! elsõ válaszoló voltam(én is csodálkoztam hogy ilyen hamar van, a nyák után huzzatok bele mert nálunk az elsõ baba így fogant:) )
Nem lehetsz hogyha bogyit szedsz!
neeeem...azért szeded a tabit
Tökéletes használat mellett a kombinált fogamzásgátló tablettának 0.3% hibalehetõsége van egy év alatt. Teljesen mindegy, hogy a sperma mennyi ideig marad benned, nem tesz-vesz az a pár óra, és egyébként is a zuhanyzás marhára nem mossa ki szegényeket, nem tudom hogy képzelted. Nyugodj meg és élvezd a szex utáni nyugodt órákat a barátoddal az ágyban, vagy ahol épp rátok jött.
tabletta mellett is lehetsz terhes, de ennek elég kicsi az esélye. szóval ha esetleg beüt a krach, azaz terhes leszel, az nem azért lesz mert nem tudtál rögtön utána lezuhanyozni. ha már egyszer bejutottak a barátod spermái, akkor azokat vízzel nem fogod legyilkolni. szóval nyugi! szerintem is csak élvezd, hogy együtt vagytok!
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy ha mondjuk csak pár órával késõbb, vagy másnap tudok csak lezuhanyozni, és a spermái bennem maradnak, akkor lehetek terhes? Teherbe eshetek?
nem lehet baj!
ez kicsit durrva kijelentés de ha nem tudsz lezuhanyozni akkor nyomd ki magadbol...de nem lehet akkor sem baj ha nem...

Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül 8 hónapja szedek Jangee 20 fogamzásgátló tablettát. A jelenlegi levélen még 7 tabletta hátra lenne, de pecsételő vérzés jelentkezett, ami többször felerősödött. Az előző megvonásos 7 napban eltoltam a ciklus kezdőnapját, így

Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül 8 hónapja szedek Jangee 20 fogamzásgátló tablettát. A jelenlegi levélen még 7 tabletta hátra lenne, de pecsételő vérzés jelentkezett, ami többször felerősödött. Az előző megvonásos 7 napban eltoltam a ciklus kezdőnapját, így csak 6 napos lett a szünet. Az első kérdésem, hogy ez a vérzés lehet-e a tologatástól? A második, hogy a következő hónapban kell-e kiegészítő védekezést használnom? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A köztivérzés több ok miatt lehet, így akár attól is, hogy nem teljesen az előírt módon szedte a gyógyszert. Ennek megfelelően javaslom a kiegészítő védekezést ebben a ciklusban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A köztivérzés több ok miatt lehet, így akár attól is, hogy nem teljesen az előírt módon szedte a gyógyszert. Ennek megfelelően javaslom a kiegészítő védekezést ebben a ciklusban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Harmadik hónapja szedem a Premens tablettát. A klasszikus tüneteim valóban csökkentek, viszont a menstruációt megelőző 8 napig elhúzódó pecsételés nem javul. Mivel gyermeket szeretnénk, jobban odafigyelek – úgy tűnik a 11. nap környéké

Tisztelt Doktor Úr! Harmadik hónapja szedem a Premens tablettát. A klasszikus tüneteim valóban csökkentek, viszont a menstruációt megelőző 8 napig elhúzódó pecsételés nem javul. Mivel gyermeket szeretnénk, jobban odafigyelek – úgy tűnik a 11. nap környékén van peteérésem. A ciklusom 29 napos. A néhány hónappal ezelőtti ultrahangos vizsgálat szervi problémát nem jelzett. Egyéb panaszom nincs. 36 éves vagyok. Három orvosnál jártam a problémámmal az elmúlt egy évben. De nem sokkal lettem okosabb. Mi lehet e pecsételés hátterében? Ez összefügghet azzal, hogy nem sikerül a baba? Lehet-e ez egy viszonylag egyszerű sárgatest elégtelenség következménye? Nagyon félek egy komolyabb betegség kialakulásától is. (Tudom, hogy ehhez vizsgálat kell, május közepére kaptam Önnél időpontot, nagyon bízom abban, hogy meglesz a megoldás, ugyanakkor nagyon ijedt is vagyok.) Köszönöm, ha néhány sorban válaszol. Üdvözlettel, Andrea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Semmi esetre se gondoljon komoly elváltozásra! Az esetek jelentős részében hormonális egyensúlyzavar áll a háttérben, amely rendezhető. Kérem, hogy a konzultációra minden eddigi leletét hozza magával. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Semmi esetre se gondoljon komoly elváltozásra! Az esetek jelentős részében hormonális egyensúlyzavar áll a háttérben, amely rendezhető. Kérem, hogy a konzultációra minden eddigi leletét hozza magával. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül 8 hónapja szedek Jangee 20 fogamzásgátló tablettát. A jelenlegi levélen még 7 tabletta hátra lenne, de pecsételő vérzés jelentkezett, ami többször felerősödött. Az előző megvonásos 7 napban eltoltam a ciklus kezdőnapját, így

Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül 8 hónapja szedek Jangee 20 fogamzásgátló tablettát. A jelenlegi levélen még 7 tabletta hátra lenne, de pecsételő vérzés jelentkezett, ami többször felerősödött. Az előző megvonásos 7 napban eltoltam a ciklus kezdőnapját, így csak 6 napos lett a szünet. Az első kérdésem, hogy ez a vérzés lehet-e a tologatástól? A második, hogy a következő hónapban kell-e kiegészítő védekezést használnom? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A köztivérzés több ok miatt lehet, így akár attól is, hogy nem teljesen az előírt módon szedte a gyógyszert. Ennek megfelelően javaslom a kiegészítő védekezést ebben a ciklusban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A köztivérzés több ok miatt lehet, így akár attól is, hogy nem teljesen az előírt módon szedte a gyógyszert. Ennek megfelelően javaslom a kiegészítő védekezést ebben a ciklusban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Harmadik hónapja szedem a Premens tablettát. A klasszikus tüneteim valóban csökkentek, viszont a menstruációt megelőző 8 napig elhúzódó pecsételés nem javul. Mivel gyermeket szeretnénk, jobban odafigyelek – úgy tűnik a 11. nap környéké

Tisztelt Doktor Úr! Harmadik hónapja szedem a Premens tablettát. A klasszikus tüneteim valóban csökkentek, viszont a menstruációt megelőző 8 napig elhúzódó pecsételés nem javul. Mivel gyermeket szeretnénk, jobban odafigyelek – úgy tűnik a 11. nap környékén van peteérésem. A ciklusom 29 napos. A néhány hónappal ezelőtti ultrahangos vizsgálat szervi problémát nem jelzett. Egyéb panaszom nincs. 36 éves vagyok. Három orvosnál jártam a problémámmal az elmúlt egy évben. De nem sokkal lettem okosabb. Mi lehet e pecsételés hátterében? Ez összefügghet azzal, hogy nem sikerül a baba? Lehet-e ez egy viszonylag egyszerű sárgatest elégtelenség következménye? Nagyon félek egy komolyabb betegség kialakulásától is. (Tudom, hogy ehhez vizsgálat kell, május közepére kaptam Önnél időpontot, nagyon bízom abban, hogy meglesz a megoldás, ugyanakkor nagyon ijedt is vagyok.) Köszönöm, ha néhány sorban válaszol. Üdvözlettel, Andrea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Semmi esetre se gondoljon komoly elváltozásra! Az esetek jelentős részében hormonális egyensúlyzavar áll a háttérben, amely rendezhető. Kérem, hogy a konzultációra minden eddigi leletét hozza magával. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Semmi esetre se gondoljon komoly elváltozásra! Az esetek jelentős részében hormonális egyensúlyzavar áll a háttérben, amely rendezhető. Kérem, hogy a konzultációra minden eddigi leletét hozza magával. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!