Találatok a következő kifejezésre: 8 honapja eddig (30 db)

Közel 8 hónapja próbálkozunk párommal, de eddig még nem sikerült teherbe esni. A menszeszem elég rendszertelen. KB 32-40 nap közötti szokott lenni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: mi is már 8 hónapja próbálkozunk, ami nem egy nagy idõ még. Nekünk sem sikerült még semmi, de nem csüggedünk. Ti se tegyétek. Mi már voltunk a párommal spermaszámláláson, és ott minden tuti. Én nézem ovu teszttel a pé-met, és azzal is minden okés. Mérem a hõmet minden reggel, és próbálok egészségesen étkezni, valamin aloés termékeket használok. pl.: berry gél, royal jelly tabletta, és a teájuk. a ciklusod rendszertelenségével voltál már dokinál? Ajánlom az nén dokimat, írj privátot.

mi is már 8 hónapja próbálkozunk, ami nem egy nagy idõ még. Nekünk sem sikerült még semmi, de nem csüggedünk. Ti se tegyétek. Mi már voltunk a párommal spermaszámláláson, és ott minden tuti. Én nézem ovu teszttel a pé-met, és azzal is minden okés. Mérem a hõmet minden reggel, és próbálok egészségesen étkezni, valamin aloés termékeket használok. pl.: berry gél, royal jelly tabletta, és a teájuk. a ciklusod rendszertelenségével voltál már dokinál? Ajánlom az nén dokimat, írj privátot.
Próbáljatok együtt lenni amikor csak jólesik, de ne stresszeljetek rajta, és ne a babaprojekt legyen a fõ cél, hanem hogy szeretitek egymást.Szex utén ne szaladj mosakodni, emeld magasra a csípõd, vagy tedd fel a falra a lábad.Sikerülni fog, csak nyugodtan.Sok sikert!!
na mi is pont igy vagyunk. nekem is a ciklusaim 32-40 között ingadoznak. minden ok csak peteérés nemmindig van. de akkor neked sem mindig van. én várok mert ha lesz akkor lehet hogy pont sikerül. nemmegyek dokihoz, hiszem hogy igy is sikerül, csak több idõbe telik, mint annak akinek mindig van peteérése.
LH tesztet szoktál csinálni?
Szia!Az én vérzésem is rendszertelen, 15 hónapja próbálkozunk.A nõgyógyászom javasolta a meddõségi kivizsgálást, a rendszertelenség miatt.Ciklusaim hossza:33-39 nap.Rendeltem ma LH teszteket, azzal fogok próbálkozni.Hónapok óta homeopátiás készítményt szedek, eddig mindhiába.Kivizsgálásra nem akarok menni! Próbálj ne görcsölni rajta!Tudom nehéz, de most már én is ezt teszem.Sok sikert!!!!!!

8 hónapja nincs munkahelyem így a TB-t sem fizettem eddig. Ha ezek után lesz valahol meló akkor egy hónapig nem kapok fizetést a TB miatt vagy fokozatosan vonják le a fizuból?

Legjobb válasz: Kapni fogsz fizetést, nem fognak vonni, mert nem veszik észre minden esetben hogy "luk" volt a fedezetedben. Szóval az is lehet, hogy majd csak évek múlva bukik ki az egész.

Kapni fogsz fizetést, nem fognak vonni, mert nem veszik észre minden esetben hogy "luk" volt a fedezetedben. Szóval az is lehet, hogy majd csak évek múlva bukik ki az egész.
Nagy valószínûséggel azonnal észreveszik, hogy volt rendezetlen idõszakod. Elõször felszólítanak, hogy tisztázd azt az idõszakot. Ha nem tudsz akkorra jogosultságot igazolni, akkor azonnali hatállyal elõírják az adófolyószámládon és felszólítanak a rendezésére (1 összegben) Ha nem rendezed magadtól, akkor ha van bankszámlád, azt inkasszózzák. Ha nincs, akkor vonatják a munkáltatóval. Ha most nem veszik észre, akkor is van 5 év elévülési idõ, ami alatt bármikor elõvehetnek érte.
Miért nem fizetted?Muszáj!!Nekem sincs munkahelyem és magam után fizetem, mert én is nem fizettem 1 évig, de aztán kijött a csekk és a kamat is.Azt ajánlom minél elõbb rendezd a tartozásod.

Mostanában nagyon rendszertelen a menstruációm. Az orvos azt mondta lehet hormonzavar. Ettől még teherbe eshetek? (8 hónapja poróbálkozunk de eddig semmi. ) nagyon félek nehogy meddő legyek!

Legjobb válasz: Szia! Ettõl még szerintem teherbe lehet esni, csak nem tudod, hogy mikor, mert így a peteérést sem tudod nyomon követni, az lehet bármikor, de ha folyamatosan együtt vagytok ez nem gond, csak lehet hogy hosszab idõ. Kolléganõmnek szintén rendszertelen volt a menstruációja és mégis terhes lett rögtön az elsõ próbálkozásra. Az egyik ismerõsömnek pedig már teljesen elmaradt a menstruációja 45 volt, azt hitte nem lehet gond, mégis terhes maradt, a terhesség után pedig helyreállt a mestruációja. Milyen érdekes látod, nekem rendszeres a menstruációm, van peteérésem és 6 hónapja próbálkozunk.Úgyhogy lehetsz terhes, de azért jobb ha helyreállítja a ciklusod az orvos.

Szia! Ettõl még szerintem teherbe lehet esni, csak nem tudod, hogy mikor, mert így a peteérést sem tudod nyomon követni, az lehet bármikor, de ha folyamatosan együtt vagytok ez nem gond, csak lehet hogy hosszab idõ. Kolléganõmnek szintén rendszertelen volt a menstruációja és mégis terhes lett rögtön az elsõ próbálkozásra. Az egyik ismerõsömnek pedig már teljesen elmaradt a menstruációja 45 volt, azt hitte nem lehet gond, mégis terhes maradt, a terhesség után pedig helyreállt a mestruációja. Milyen érdekes látod, nekem rendszeres a menstruációm, van peteérésem és 6 hónapja próbálkozunk.Úgyhogy lehetsz terhes, de azért jobb ha helyreállítja a ciklusod az orvos.

Gondot jelent, ha egy eddig normális ütemben hízó baba a 8. hónapjában nem hízott?

A kislányom örökmozgó, most próbálja a mászást, és ez sok energiát emészt fel. A tejem is most ment el, csak tápszert fogad el, semmilyen "normális" kaját sem akar megkóstolni. Esetleg erre a problémára van valamilyen ötletetek? Két hónapja napi minimum egyszer, de általában kétszer próbálom, esélytelenül. Már minden ízzel kisérleteztem, de semmi. Max egy mokkáskanál megy le, és van amikor azt is visszaöklöndözi. Már nem tudom mit csináljak, küzdök ellene de egyre türelmetlenebb vagyok. Ha valakinek volt ilyen gondja mindenképp írjon. El?re is köszi!

Legjobb válasz: Szia! Az én lányom is 8 hónapos, anyatejes. Õ is nagyon nehezen fogadta el a szilárd kaját, majdnem 1,5hónapig kínlódtunk. Aztán megkóstolta a mi fõzelékünket és az ízlett. Azóta is mindent ízesítek neki, tengeri sót használok, hagymát, fokhagymát, petrezselymet, majorannát..., így szinte mindent megeszik. Egy próbát megér. Ja, és a kanalára is haragudott, azt is lecseréltem.:-)

Szia! Az én lányom is 8 hónapos, anyatejes. Õ is nagyon nehezen fogadta el a szilárd kaját, majdnem 1, 5hónapig kínlódtunk. Aztán megkóstolta a mi fõzelékünket és az ízlett. Azóta is mindent ízesítek neki, tengeri sót használok, hagymát, fokhagymát, petrezselymet, majorannát..., így szinte mindent megeszik. Egy próbát megér. Ja, és a kanalára is haragudott, azt is lecseréltem.:-)

8 hónapja próbálkozunk baba ügyben, eddig sajnos sikertelenül.Ebben a hónapban máj. 10-én kellett volna megjönnie, és még ma sem érzem semmi jelét, hogy meg akarna. Lehet, hogy megtörtént a csoda?

A melleim fájnak és meg is n?ttek,a hasam néha görcsölget,de nem olyan mensi szer?en.

Legjobb válasz: Nagyon jol hangzik :) En a helyedben lerongyolnak az elso patikaba, vennek egy Clearblue Plust, es pisilnek :D

Nagyon jol hangzik :) En a helyedben lerongyolnak az elso patikaba, vennek egy Clearblue Plust, es pisilnek :D
Csinálj egy tesztet, és minket se hagyj bizonytalanságban! Írj! De szeritnem TUTI BABA!
A bizonytalannál nincs rosszabb, mert hiszen stresszeled magad, hogy mégsem, vagy mégis... Szóval szerintem nyugodtan tesztelj!
Bizti baba van a dologban!En mikor nem tudtam hogy babat varok szedultem es cigiundorom kezdett lenni..ne is beszelve a kaverol!En is csak azt tudom mondani menj vegyel tesztet(es terhesvitamint :-)
csinálj tesztet megéri. nincs annál jobb érzés mikor 2 csikos lesz. megértelek hogy félsz tesztete csinálni de hát az sem jo ha kétségek között vagy
igen
Szia! Szerintem is minden jel babára utal! Nekem három napos késéssel már a Lilly terhességi teszt is kimutatta a babát reggeli vizeletbõl! A Clearblue meg már a mensi elõtt egy nappal pozitív volt! Én 5 hetes vagyok és nekem is érzékenyebb szeretkezéskor ott lent és néha kicsit kellemetlen is! Szerintem ne félj tesztelni, mert minden jel arra utal, hogy nem csak bebeszéled magadnak, hanem valóban babát vársz!!! Nagyon szorítok és szerintem itt mindenki! :) ) Úgyhogy írj ám, ha tudsz valamit! :)
A cigiundor a legárulkodóbb jel! Úgyhogy tesztelj, és ne félj! 2 terhesség pedig egész különbözõ lehet, persze! Drukk! Majd írj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek a válaszokat. Ezért szeretem ezt az oldalt, mert itt mindenki próbál segíteni a másiknak is, nem csak magával van elfoglalava mint máshol. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm.
szerintem már nem csak bebeszéled magadnak. nekem anno 4 napot késett. semmilyen tünetem nem volt, csak annyi, hogy azt éreztem hogy megjön de nem jött meg. csináltam és pozitív lett. biztos neked is az lesz. Figyelj. biztos félsz az eredménytõl, de ha terhes vagy, akkor meg ez az idegeskedés, feszültség nem jó sem neked, sem a babádnak. A tüneteid tényleg arra utalnak, hogy babád van. Nagyon szorítok neked. újra én a 38. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: És ha megint csak bedumálom magamnak , mert annyira szeretnénk már Õt? Én már komolyan félek tesztelni... :( Már van egy 3 éves kisfiunk, de nem tudom mihez viszonyítani a tüneteket, mert Nála, mikor terhes lettem is megvolt és nem volt SEMMI tünetem. Különbözhet ennyire 2 esetleges terhesség? Az számít valamit, ha együtt vagyok a Párommal sokkal jobban érzékeny vagyok "lent" és néha picit kellemetlen is a közösülés?
Ne aggódj, ez már a baba miatt lesz! Már nagyon sokat késik, és olyan tüneteket produkálsz, hogy csak terhes lehetsz. Irány a patika!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok... :) Sajnos most nem tudok lemenni, és még nem is szeretnék, mert félek, hogy megint csalódok és lehet, hogy azt nem bírnám ki. Amit még elfelejtettem írni, hogy dohányzom sajnos, de attól is rosszul vagyok.Ez is lehet jel?
szerintem is szaladj egy tesztért és csináld meg!!! hajrá és szurkolok nagyon neked!!! de írd meg ám az eredményt. menjél és írj :) sok sikert. 38 hetes kismama
Szerintem biztos! Rohanj a gyógyszertárba egy tesztért, de el ne ess! Drukkolok!
Na mi a helyzet, teszteltél már?
ha ma van az ovus napod, nem hinném, hogy terhes vagy és azért hánysz, de ha esetleg nem jönne meg, akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Köszi.nem tudom én sem de furcsa azota is rosszullét van rajtam.

Kb.8 hónap alatt ő többször mondta, hogy akkor itt a vége, én viszont csak egyszer és akkor tényleg vége lett. Miért is húztuk eddig?

Ha jól emlékszem az első alkalom kb. 3 hónap után volt, este beszéltünk, úgy volt, hogy jön hozzánk másnap reggel 9-kor. Majd mondtam neki, hogy dolgom lenne inkább jöjjön 10-re. Megsértődött, hogy ha nem akarom, hogy menjen akkor inkább mondjam meg. Õ nem alar zavarni, minek vagy vele, legyen inkább vége. Ezután kb. 2 hónappal ugyanez szinte, este mondta, hogy nagyon fáradt szeretné már jól kialudni magát, szóval ha másnap taliznánk ne menjünk semerre csak pihizzünk otthon. Erre 'volt bátorságom' mondani neki, hogy akkor inkábbmaradjon otthon, pihenje ki magát, talizunk máskor. (Mert bicajjal járt hozzánk kb. 60 km) megint ugyanaz, h én nem akarom látni.. 1 hónappal ezután szintèn úgy volt, h jön. Neten játszottunk, én nyertem sokat majd mondtam, h már nincs kedvem, játszunk máskor. Erre válasz 'jó nekem meg nincs kedvem beszèlgetni tovább" és akkor ott ült skypeon meg se szólalt vagy ki is nyomta szó nèlkül a hívást. Mikor nagy nehezen felvette, ideges voltam, nem szoktam csúnyán beszélni de kicsúszott a számon h 'mi a fsz bajod van?'. Erre fel van háborodva, h én hogy beszélek, vele így nem beszélhetek, akkor itt vége. Ezután 1 héttel úgy volt h este skypeon beszélünk, de este felhívtam h másfél órára el kell majd mennem, de utána leszek meg előtte mèg tudunk beszélni. Közölte, h ha most elmegyek akkor ennek itt a vége. Így mentem el.. Ahogy végeztem felhívtam h rohanok haza, leszek skypeon. Mondta minek, hát ennyi volt. Aztán gyűltek bennem a dolgok, hazugságok derültek ki, részéről kifogások, h miért nem jön be talizni, nem éreztem h szeretne és kinondtam h akkor ennyi. Szerettem, nem értem mi történt, hogy lehet h ennyi volt? Tudom, h én szakítottam végül de túl könnyen elfogadta én sosem hagytam ennyiben amikor ő ilyen fent említett hülyeségek miatt szakított volna. Vagy erre várt?

Legjobb válasz: Sokszor nem is sejtjük h kivel vagyunk együtt,csak utólag mutatja ki vki a foga fehérjét... Nekem is mondták már h semmi pénzért nem hagynának magamra, de az eredmény mindig más lett es rájöttem h hosszú idõn át mennyire félre lehet valakit ismerni...

Sokszor nem is sejtjük h kivel vagyunk együtt, csak utólag mutatja ki vki a foga fehérjét... Nekem is mondták már h semmi pénzért nem hagynának magamra, de az eredmény mindig más lett es rájöttem h hosszú idõn át mennyire félre lehet valakit ismerni...
A kérdező hozzászólása: Ha tényleg szeretett volna akkor nem törõdött volna bele a szakításba, nem?
voltam ugyanilyen gyerekes sráccal másfél éven át. utólag hálát adok az égnek, hogy elváltak útjaink. mint egy hisztis liba. örülj te is, majd találsz normálisat.

Segítség! Symicia szedtem eddig 8 hónapja, de most a gyógyszertárban csak jangee volt! Beszedtem az első levéllel, de a szünetben nem jelentkezett vérzés! Lehetséges a terhesség?

Szerelem,szex,fogamzásgátlás,jangee

Legjobb válasz: Elvileg ugyanaz, vagy legalábbis majdnem ugyanaz a hatóanyag, helyettesítõje. Csinálj tesztet, de nem valószínû.

Elvileg ugyanaz, vagy legalábbis majdnem ugyanaz a hatóanyag, helyettesítõje. Csinálj tesztet, de nem valószínû.
Mivel egyik fogamzásgátló módszer sem 100%-os, így elõfordulhat terhesség. De ha normálisan szedted, nem valószínû. Csinálj tesztet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

A barátommal 8 hónapja járunk. Eddig tökéletes volt a kapcsolatunk, zökkenőmentes. De most minden a feje tetejére állt. Mitévő legyek?

Veszekszünk és néha úgy érzem mi nem illünk össze és semmi keresnivalónk sincs egymás mellett. De legbelül tudom, hogy ? a legjobb akit kívánhatnék. Hogyan "hódítsam" vissza?? Valami titkos trükk?? mindennél többet jelent nekem mégis úgy érzem, megunt.

Legjobb válasz: Ha megunt, akkor nyilván nem õ a tökéletes, sõt mi több, nemis a legjobb, amit kívánhatnál. Valószínû egyébként, hogy ilyen hosszú idõ után ilyen gyorsan azért omlik a rendszer, mert másik fél is van a dologban. Így meg aztán pláne gáz a sztori... persze minderrõl neked kellene meggyõzõdnöd. Ja, igen... és ha netán igazam lenne, akkor ne azon sopánkodj, hogy elveszíted, hanem dobd ki minnél hamarabb... Legalább a büszkeséged megmarad azon felül, hogy tudod aztis: majdnem megvolt a tökéletes; ennél csak jobb jöhet.

Ha megunt, akkor nyilván nem õ a tökéletes, sõt mi több, nemis a legjobb, amit kívánhatnál. Valószínû egyébként, hogy ilyen hosszú idõ után ilyen gyorsan azért omlik a rendszer, mert másik fél is van a dologban. Így meg aztán pláne gáz a sztori... persze minderrõl neked kellene meggyõzõdnöd. Ja, igen... és ha netán igazam lenne, akkor ne azon sopánkodj, hogy elveszíted, hanem dobd ki minnél hamarabb... Legalább a büszkeséged megmarad azon felül, hogy tudod aztis: majdnem megvolt a tökéletes; ennél csak jobb jöhet.
Nagyjából egyet értek az elõttem szólóval. Ha kezd tönkre menni ennyi idõ után a kapcsolatotok, akkor tényleg gáz van...nem õ lesz a nagy Õ, hanem majd valaki más, aki jobb lesz, mint a mostani barátod. Mellesleg szerintem is valaki más van a háttérben, járj utána.

Nem tudom már mit tegyek. A babám 8 hónapos, eddig aludt éjszaka, de most 2 hónapja rémálommá váltak az éjszakák. Ha sokat eszik ha kevesebbet mindig felébred. Van már 2 foga, jön fent is neki. Valakinek valami jó ötlete? Mit tegyek másként?

Legjobb válasz: Chamomilla vulgaris 15 ch napi többször, evés elõtt vagy után min fél óra mulva, ne is igyon addig semmit, mert nem hat. Viburcol mehet éjjelre, de legyél kitartó, egy nap alatt azért nem hat! Lehet négy napig is próbálni. A kis bogyókat (5 db) kiskanál vizben feloldod, majd fekve beadod,hogy ne köpje ki.

Chamomilla vulgaris 15 ch napi többször, evés elõtt vagy után min fél óra mulva, ne is igyon addig semmit, mert nem hat. Viburcol mehet éjjelre, de legyél kitartó, egy nap alatt azért nem hat! Lehet négy napig is próbálni. A kis bogyókat (5 db) kiskanál vizben feloldod, majd fekve beadod, hogy ne köpje ki.
Kitartás, segiteni fog, a bogyókat napi négyszer is adhatod az elején, aztán elég lesz utána egyszer délután, este meg a kup!
Használsz homeopátiás szereket? Ismered õket? Nálunk pár nap alatt segitett!!!
A kérdező hozzászólása: Van viburcol, de este adtam neki, de nam segitett.Azt csak este kell adni?Több nap mulva használ?
A kérdező hozzászólása: Olyan fáradt vagyok, hogy már helyesen sem tudok irni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Ezekhez nem tud hozzászokni a szervezete ugye?Hisz homeopátiás.Hány napig adjam neki?
Elvileg nem szokik hozzá, a tapasztalatom szerint sem. Én 3 hétig a bogyeszt folyamatosan adtam, kupot nem. De õ nappal nyûglõdött, éjjel aludt. A kup jó éjjelre, de adhatod csak a bogyót is, mint én. Aztán elmult a probléma , nem adtam többet, tehát nem szokott hozzá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!