Találatok a következő kifejezésre: 8 hetesen napja (203 db)

Mennyit eszik 8 hetes tápszeres babád egy nap? Kakival hogy álltok? Ha baj van vele mi segített?

Az én kisfiam borzasztóan hasfájós és szorulásos, eddig ezeket próbáltuk: espumisan, infacol, édeskömény tea, kamilla tea, köményes tea, angol víz és ezek mellett természetesen tornáztatás, masszírozás. Nem váltak be.

Legjobb válasz: 8 hetes és ennyi mindent használtatok? Akkor valószínû, hogy egy dolgot nem használtál elég ideig, hogy hasson. Sajnos tápszeres babáknál elég gyakori a szorulás. Akár 5 napig sem kakilnak. Viszont ne várd meg az 5 napot, hanem 3 naponta hõmérõzd, hogy at se bántsa a pociját. Nekem is tápszeres volt és az is a most 8 hós kislányom, viszont soha nem volt hasfájós. Én arra gondoltam, hogy a tápszer fajtája lehet az oka. Kislányom Humana Ha Startot ivott 6 hós koráig, most pedig Humana Ha 2-t. Próbáljátok ki, kérd ki orvosotok tanácsát is.

8 hetes és ennyi mindent használtatok? Akkor valószínû, hogy egy dolgot nem használtál elég ideig, hogy hasson. Sajnos tápszeres babáknál elég gyakori a szorulás. Akár 5 napig sem kakilnak. Viszont ne várd meg az 5 napot, hanem 3 naponta hõmérõzd, hogy at se bántsa a pociját. Nekem is tápszeres volt és az is a most 8 hós kislányom, viszont soha nem volt hasfájós. Én arra gondoltam, hogy a tápszer fajtája lehet az oka. Kislányom Humana Ha Startot ivott 6 hós koráig, most pedig Humana Ha 2-t. Próbáljátok ki, kérd ki orvosotok tanácsát is.
Laevolac szirup, és hõmérõzés.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Szorulása már nincs amióta a Milupa Milumil HA-ról váltottunk a Milupa Komfortra, ami direkt hasfájós és szorulásos babáknak van, viszont még így is nagyon bántják a szelek és nagyon megkínlódik a kakival (ami egyébként elég híg). A gyerekorvos szerint 1 hétnél nem érdemes semmivel sem próbálkozni, ezért tudtunk ennyi mindent kipróbálni. Köszönöm a válaszaitokat.

8 hetes babám kb 2 hete 9-11-szer szopizik egy nap, pedig előtte már szépen beállt napi 7-8-ra. Miért?

A melegt?l lehet? Közben volt egy kis megfázása és egy 2 napos vidéki út, ezek viselték meg? Vagy most van a növekedési ugrása 6 hét helyett? (Nem hiszem, hogy a tejem kevés, mert két szopi között magától elindul!)Csak anyatejet kap, semmi mást. El?re is köszi

Legjobb válasz: A 6 hetes növekedési ugrás, csak egy átlag. Lehet olyan baba, akinél elõbb, vagy késõbb, vagy egyáltalán nem következik be ez az ugrás. A megfázás miatt lehet, hogy átmenetileg kevesebbet evett, és ezt pótolja most. De azért szerintem a növekedési ugrás miatt van. Ha ez némi vigaszt nyújt, nekem is voltak ilyen véget nem érõ, folyamatos szoptatásos napjaim. De mindennek vége van egyszer... Kitartás!!!

A 6 hetes növekedési ugrás, csak egy átlag. Lehet olyan baba, akinél elõbb, vagy késõbb, vagy egyáltalán nem következik be ez az ugrás. A megfázás miatt lehet, hogy átmenetileg kevesebbet evett, és ezt pótolja most. De azért szerintem a növekedési ugrás miatt van. Ha ez némi vigaszt nyújt, nekem is voltak ilyen véget nem érõ, folyamatos szoptatásos napjaim. De mindennek vége van egyszer... Kitartás!!!

Lehet 8 hetes terhes vagyok.2 hete nagyon erős szédülésem volt egész nap hánytam. Pár napig még szédültem aztán elmúlt. De a héten megint rosszul lettem. Ez terhesség miatt lehet?

Legjobb válasz: Mi az hogy lehet 8 hetes terhes vagy? Miért, nem tudod biztosan? Nem csináltál legalább tesztet, vagy nem voltál dokinál? A hányás lehet terhesség miatt a szédülést nem tudom.

Mi az hogy lehet 8 hetes terhes vagy? Miért, nem tudod biztosan? Nem csináltál legalább tesztet, vagy nem voltál dokinál? A hányás lehet terhesség miatt a szédülést nem tudom.
Mi az hogy lehet? Most vagy terhes vagy vagy sem. Teszt vagy valami?
Miért csak lehet????
tesztelj, es nodoki!! en 8 hetesen mar ketszer voltam nodokinal! elsore csak azt vizsgalta, hogy méhen beluli e a terhesség aztan a 8-9. heten mar tobbmindent meg ultrahangos képek is készultek mar akkor rakszuresen voltal? és 8. hét utan mar vedonohoz is el kene menni, mert a nogyogyasz, abba fog irni, es a korhaz is kerni fogja, anelkul nem kapsz tamogatast.
Csinálj tesztet!!! Ha most elmész dokihoz, õ is azzal kezd, de egyébként azt hiszem már kézzel is tapintani tudja! Menj el!

7-8 hetes baba mennyit eszik egy nap nálatok? Nekem állandóan éhes.

Legjobb válasz: mindig evett. Lehet fejlõdési ugrása van. És nem elég a tejcid neki. nekem is volt ilyen. addig 100-110-et evett. és hirtelen nem lett elég neki. 7 hetesen elkezdett 140-150-et enni napi 6-szor. Majd 10 hetesen 170-190 napi 5-ször. Amig nem állt rá erre a mennyiségre a cici tápszerrel pótóltam. És persze sokat fejtem meg a szokásos praktikák.

mindig evett. Lehet fejlõdési ugrása van. És nem elég a tejcid neki. nekem is volt ilyen. addig 100-110-et evett. és hirtelen nem lett elég neki. 7 hetesen elkezdett 140-150-et enni napi 6-szor. Majd 10 hetesen 170-190 napi 5-ször. Amig nem állt rá erre a mennyiségre a cici tápszerrel pótóltam. És persze sokat fejtem meg a szokásos praktikák.
A kérdező hozzászólása: Nálam csak reggel van nagyobb mennyiség, akkor jól lakik, talán még délelõtt elégedett, de azután a 100-110-nél még nyûgös és rágja a kezét, még alvás közben is szopó mozdulatokat végez, de alig akar aludni is. Ennél több egy alkalommal nem megy. :( Még nem adtam neki pótlást, de rengeteget küzdünk. Most vettünk Moremilket, hát remélem lesz tej
erre nekem azt mondta a védõnõ, hogy ha ilyen lesz alkalmazzam az összebújásos módszert.vagyis egész nap mellettem van a baba és annyiszor adok neki cicit amennyit akar, így lesz elegendõ mennyiség.ráadásul a baba közelsége is jót tesz a tejmennyiségnek. nekem hétfõn lesz 7hetes a babám, de hasonló tüneteket produkál, bár én nem mérem mennyit eszik

Hány ml eszik 8 hetes babátok? Hányszor eszik egy nap?

Legjobb válasz: Mi már lassan 10 hetesek vagyunk. 8 hetesen Kb. 500-600 között evett, de inkább 500-hoz volt közelebb, és 5-6 alkalommal csak!

Mi már lassan 10 hetesek vagyunk. 8 hetesen Kb. 500-600 között evett, de inkább 500-hoz volt közelebb, és 5-6 alkalommal csak!
8 hetesen a fiam napi 8x 60 mili anyatejet evett. Kb 3 óránként kérte.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló! Ez most komoly? 500-600 ml? Az én babám átlag 80 g eszik egyszerre.
Általában 8x szopizik, de van, hogy 7 vagy 9. Csak szúrópróbaszerûen mérem, hetente párszor, ami szerint van, hogy 150-et, míg máskor 30 ml-tz eszik, szóval tök fölösleges méregetnem... :)
Elsõ vagyok: Félre érthetõ voltam, bocsi. Összesen egy nap evett 500-600at. Volt, hogy 150et, volt, hogy 70et.

6-8 hetes babátok hányszor szopizik egy nap? Egyszerre mennyit eszik (esetleg ha méritek)? Két szopizás kezdete közt hány óra telik el? Mekkora súlyú a babátok? Éjszakával hogy álltok?

Legjobb válasz: 8-10 alkalommal szopizik nem mérjük 1-3 óra telik el, attól függ, mennyit evett elõtte tegnap mérték, 5460g, 3450g-al született éjszaka egyszer kel, 1 és 3 óra között, eszik, aztán alszik tovább (max fél óra) szombaton lesz 8 hetes

8-10 alkalommal szopizik nem mérjük 1-3 óra telik el, attól függ, mennyit evett elõtte tegnap mérték, 5460g, 3450g-al született éjszaka egyszer kel, 1 és 3 óra között, eszik, aztán alszik tovább (max fél óra) szombaton lesz 8 hetes
Szia!Ma 2 hónapos a lányom!Nem mérem mennyit eszik!Csak anyatejes!3 óránként eszik!Éjszaka is!:(((Bár mostanába elõfordult, hogy este 10 körül leteszem és csak fél 3-kor kel , utána meg fél 7-kor!3630grammal született, 3190-nel jöttünk haza(sokat esett vissza), most 5660gramm!
Szia! Nekem ma 8hetes a kislányom és múlthéten volt vasárnap 5020g és 3140-el született. Csak néha mérem és akkor van úgy hogy 120g-ot is megeszik. általába 2-3óránként eszikvagy többször. Éjjelente éjfél és kettõ között szokott felkelni meg 4és 6óra között aztán 8óra körül , de akkor már én is kelek. Nálatok mi a helyzet?
A fiam a lefejt tejemet kapja üvegbõl, igény szerint etetem. 8 hetes korában kb 3 óránként kérte nappal, és 4 óránként éjszaka, átlagosan 80 milit evett meg egyszerre. 3000-rel született, 8 hetesen 5210 gr volt.
A kérdező hozzászólása: Napközben 3-4 óránként eszik, átlag 120g-ot(én mindig mérem. Van hogy extrém sokat betermel, mint pl most is 170-et 10 perc alatt.:( Ettõl meg fáj a poci is. Éjjel 1x ébred 1-2 körül.utána a következõ reggel 5-6 körül van. Így naponta 6x eszik. (ez 1 hete van így csak) Most leszünk 7 hetesek, és 4200g, 2520grammal született.
nekem 6 hetes a lányom pontosan betartja a 3 óránkénti evést.éjjel is:(eszik este 11, 1 éa 4kor.70-130gr között eszik, mindig mérem.3530al született 3170el jöttünk haza.most 4200 gr
Mi most voltunk 2 hónaposak, 4200-al született most 6150.120 körül evett úgy 6 hetes koráig utána maga emelte az adagját, mostmár simán megeszik 180-at vagy többet.Sajnos tápszert is kap de abból is kb annyit eszik mintha szopizna.De egyébként van, hogy 90-el is jól lakik, attól függ mennyit evett elõzõ kajcsinál és, hogy mennyi idõ tellik el a kettõ között.

8 hetes terhes vagyok egész nap vagy émelygek vagy nincs étvágyam, ez normális meddig mehet így? Erőltessem az evést akkor is ha visszajön?

Már napok óta alig eszek. Nem vagyok vékony, normál alkatom van.

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a dokim anno, hogy ha szedem a terhesvitamint és iszom eleget, akkor nem nagy dráma, ha a kaját kihányom. De azért egyél, amit tudsz, nem tart sokáig ez az állapot. Van, akinek 12 hetesen elmúlik, de olyan is van, akinek akkor, amikor a baba megmozdul.... Nekem 13 hétig tartott, éjjel-nappal émelyegtem, majd egyszercsak mintha elfújták volna. Onnantól élveztem a terhességet az utolsó napig. Fáradékony sem voltam, kirobbanó formámat hoztam. :) Boldog babavárást! 4 hós kisfiú anyukája

Nekem azt mondta a dokim anno, hogy ha szedem a terhesvitamint és iszom eleget, akkor nem nagy dráma, ha a kaját kihányom. De azért egyél, amit tudsz, nem tart sokáig ez az állapot. Van, akinek 12 hetesen elmúlik, de olyan is van, akinek akkor, amikor a baba megmozdul.... Nekem 13 hétig tartott, éjjel-nappal émelyegtem, majd egyszercsak mintha elfújták volna. Onnantól élveztem a terhességet az utolsó napig. Fáradékony sem voltam, kirobbanó formámat hoztam. :) Boldog babavárást! 4 hós kisfiú anyukája
Én a 16. hétig szenvedtem kóros étvágytalanságtól, kb csak almát és barackot ettem és sok vizet ittam, szedtem a terhesvitamint. Nagyon rossz volt, próbáltam magamba erõszakolni legalább minden ételbõl pár falatot, 4 kg-ot fogytam. A doki szerint a baba egészséges, hiszen õ a te károdra úgyis megkap mindent. Nemsokára szülni fogok. :) NEked is csak azt tudom tanácsolni, hogy viseld el és igyál sokat (tej, tea, gyümölcslé, víz...), el fog múlni :) 36 hetes km
Sziasztok! Én 9 hetes vagyok, hasonló tünetekkel és már 6 hete. Sajnos én éhes vagyok és nem tudok mit enni, mert mindentõl hányingerem van. A nõdokim szerint lassan be kellene feküdjek infúziókra. Kitartást Neked is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor túl lehet élni ezek szerint :) Hát pont ez az hogy én is infúziótól félek, próbálom magamba erõltetni legalább a vizet vagy teát.

8 hetesen 3 napja szoulásom van és puffadok . Lenne valami ellenszer? A kamillatea nem jött be.

Legjobb válasz: Hat igen ez nagy gond. Nekem soha nem volt ilyen bajom, de amiota terhes lettem en is sokat szenvedtem emiatt.Azt mondjak, hogy sok rostot kell enni meg sok vizet inni, amit en amugy is tettem, de megis nehez volt a szekleteles. Ugyanitt olvastam, hogy sok kismaminak az Activia segitett, amit valahol en olyan reklamszovegnek ereztem, de hidd el kibrobaltam es bejott. Minden nap meg kell enni egy Aktiviat, en a natur valtozatat reszesitem elonyben, nem azt az agyoncukrozott gyumolcsoset. Ha tul savanyunak tunik tgyel bele egy kanal lekvart.Hidd el segit, 2 nap mulva teljesen normalis szekleted lessz. Azon kivul mozogj minnel tobbet. Boldog babavarast! 19 hetes kismami

Hat igen ez nagy gond. Nekem soha nem volt ilyen bajom, de amiota terhes lettem en is sokat szenvedtem emiatt.Azt mondjak, hogy sok rostot kell enni meg sok vizet inni, amit en amugy is tettem, de megis nehez volt a szekleteles. Ugyanitt olvastam, hogy sok kismaminak az Activia segitett, amit valahol en olyan reklamszovegnek ereztem, de hidd el kibrobaltam es bejott. Minden nap meg kell enni egy Aktiviat, en a natur valtozatat reszesitem elonyben, nem azt az agyoncukrozott gyumolcsoset. Ha tul savanyunak tunik tgyel bele egy kanal lekvart.Hidd el segit, 2 nap mulva teljesen normalis szekleted lessz. Azon kivul mozogj minnel tobbet. Boldog babavarast! 19 hetes kismami
Nekem az öszibarackbefött és a Tamarin lekvár jött be!!!A lekvárt gyógynövényboltban tudod megvenni...Este ettem az egyikböl és nekem másnap reggel már volt székletem!A beföttek amúgy is nagyon egészségesek ilyenkor.A puffadásra Espumisan gyöngyöt/gyógyszertár/szedek.Nagyon jó!!Gratulálok neked!! Vigyázz magatokra!!!
Szia. Nekem a meleg kakaó és a paradicsomlé vált be. 30 hetes kismami
Nekem jó volt a körte lé, de a 100%-osat ittam.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm sok jó válasz , apránként kipróbálom és az egyik csak bejön . Télleg köszönöm és ti is vigyázzatok magatokra!
Én reggel megeszek egy banánt, majd iszok rá egy gyenge kávét rögtön.Egy óra múlva már sikerem van tõle.A kettõ együtt érdekesen hat a belekre.:)
Nekem az jött be, hogy betöltöttem a 12. hetet.:) Komolyan, a puffadást, mintha elvágták volna, tény, hogy szorulásom nem volt.

8 hetes terhesen ma nem hallottak szívhangot, a méretek is kicsik. Azt mondták, várjak 5 napot, és menjek újra. De mire? Nem lesz ebből baj?

Legjobb válasz: Ne idegeld ki magad! Ez a legfontosabb!!! Mi kezdetben hetente(!) jártunk ultrahangra és sosem mondta az orvos, hogy miért. (8 hetesen vették észre, hogy ott van a drága. Amugy akkor is mentünk el orvoshoz elõször) Engem az megnyugtatott, bár semmit se láttam belõle. az elsõ 2 hónap maga volt a pokol, hánytam, szédültem, 1-2 óráig fel se bírtam kelni az ágyból. Majdnem összeestem, olyan gyenge voltam. És, most itt van. Bíztam benne, õ maradni akart. :))

Ne idegeld ki magad! Ez a legfontosabb!!! Mi kezdetben hetente(!) jártunk ultrahangra és sosem mondta az orvos, hogy miért. (8 hetesen vették észre, hogy ott van a drága. Amugy akkor is mentünk el orvoshoz elõször) Engem az megnyugtatott, bár semmit se láttam belõle. az elsõ 2 hónap maga volt a pokol, hánytam, szédültem, 1-2 óráig fel se bírtam kelni az ágyból. Majdnem összeestem, olyan gyenge voltam. És, most itt van. Bíztam benne, õ maradni akart. :) )
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Ma volt uh, holnap reggel 7-kor mennem kell a mûtétre.Ez van.Én éreztem, hogy ennek már vége.Remélem, senkinek nincs gond, aki túl van ilyenen.Vigyázzatok magatokra, és mindenkinek kívánom, hogy soha többé ne kelljen ezt átélni!!!!
nagyon sajnálom:(
Sok erõt kívánok Neked:(
Szia! :( Nagyon sajnálom én is! :( Nekem is volt missed ab-om, és 4 hónap múlva megfogant utána a kislányom. Írjál majd, ha túl vagy rajta! Talán tudunk is segíteni egy kicsit, hogy túllegyél rajta Te is!
A kérdező hozzászólása: Túl vagyok a mûtéten...10 percig tartott, nem fáj a hasam, csak gyengén vérezgetek.Remélem, ezután sem lesz baj.Ma 3 ilyen beavatkozás volt a kórházban...szomorú.Azt mondta a doki, hogy mostanában gyakran elõfordul.Köszönöm nektek a bíztatást!!!!
Szia. A tegnapi 14:35-ös vagyok. Sajnos ez nagyon gyakran elõforduló baj, nemcsak mostanában. Anyukámmal, keresztanyámmal, és szinte az összes barátnõmmel megtörtént, persze velem is egyszer. :( De nekem a dokim pld. azt mondta, hogy missed ab után (két-három hónap várakozási idõ letelte után) sokkal könnyebb teherbe esni, mert a szervezet (méh) még "emlékszik" a feladatára, hogy nemrég még terhes volt... valami iylesmit magyarázott. De jól magyarázott, én magamévá tettem ezt az elméletet, és a 2. próbálkozásra újra terhes lettem. Kívánok mielõbbi regenerálódást testileg (de fõleg lelkileg), és újra eljön a várva várt állapot meglátod! :)
Hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Testileg teljesen oké, se görcs, se vérzés már tegnap óta.Lelkileg is alakulok, de ma megint lelombozódtam.Lementem a boltba, és szörnyû hírt hallottam.20 hetes kismama, minden oké, már mozog a baba.Aztán egyszercsak nincs szívhang, megállt a baba szíve...Borzasztó!!!!
Sajnos ez így van (lesz is még egy darabig). Nálunk meg beteg baba fog születni a baráti körben nemsokára (szívbeteg), de már nem lehetett elvetetni :( Súlyos a baj, de mostmár meg kell szülni. Annyira rossz dolgok ezek. Örülök, hogy alakulgatsz, rendbe fogsz jönni, vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: Este még egy rossz hírt hallottam:egyik távoli rokonunk 3 hónapos, és ikreket várt.Tegnap elvetélt...Mi a fene van most????Mi ez a sok vetélés???
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Hogy vagytok?Remélem, mindenki jobban van.Én túljutottam rajta.Várom a 6 hetes kontrollt, remélem, minden rendben lesz!
Ok, várjuk a fejleményeket, és NAGYON-NAGYON SZORÍTUNK Nektek!!!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a vígasztalást, nagyon aranyosak vagytok.Szerintem, még jönni fogok addig, mindenképp megírom, hogy mi volt.
:( Jaj de sajnálom... :( Nálam a 6 hetesen nem hallották, és kicsi is volt a mérete. Aztán egy hét múlva sem, és 8 hetesen sem. A mérete nem nõtt, a petezsák viszont ellapult. Nálam missed ab lett a vége. 8 hetesen már bõven kell(ene) szívhangnak lennie. Biztos hogy 8 hetes?
Attól is függ, milyen az uh minõsége, ki csinálja. Ha béna a gép és az orvos, akkor talán azért (nem hallotta vagy nem találta a pulzáló szivet?) Egyébként ezen kívül semmit nem mondtak? A másik verzió is sajnos benne van a pakliban, de remélem csak a gép volt vacak...
2. vagyok. Én elmennék egy másik utrahangoshoz is.... ha ki bírod várni az 5 napot, ok... de tudom, hogy ilyenkor nagyon nehéz ez. Elsõ babád?
A kérdező hozzászólása: Második baba.Két doki is megnézett, a rendelõben is és a kórházban is.Az elsõ már küldött volna a kaparásra, de a második nem engedte, mivel se vérzés, se görcs.Azt mondta, várjunk még.
nem akarlak elkeseríteni de 8 hetesen kellene már szívhangnak lennie. és ha azt mondták a méretei is kicsik lehet elveszíted. de próba szerencse. azért ne éld bele magad sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Én már felkészültem a legrosszabbra...
2. vagyok, meg a 4. megint. Nálam kb. a 9. héten került sor a mûtétre, és 6 hetesen állapították meg, hogy nincs szívhang és kicsi is... Méga mûtét elõtt is megnézték uh-val a biztonság kedvéért, de sajnos nem. Nálam sem volt se görcs, se vérzés, a mûtét elõtt fél órával kezdtem el picit vérezni, már a kórházban.
A kérdező hozzászólása: Hogy zajlott le a mûtét?És utána milyen volt?Persze a lelki oldalát sejtem...de pihenni kellett utána)Nem volt gond?Köszönöm, és ne haragudj, hogy kérdésekkel bombázlak...
Szia Én tegnap voltam 7 hetes. Elsõ uh-on 2 hete még csak petezsák volt, semmi életjelenség. Tegnapra hivott vissza, és ugyanakkora petezsák volt, semmi mást nem látott. Azt mondta valószínû nem fejlõdött tovább, de másnap ránéz a kórházi uh-al. Én már a legrosszabbra készültem, éhgyomorra mentem, hogy akkor utána mûtét.. Oda sem néztem a monitorra, de felém fordította, és ott volt, vert a szíve. :) Szorítok neked!!
Szia! Én a helyedben azért még nem adnám fel teljesen. Nálam 7 hetesen volt elõször szívhang, 6 hetesen a doki még a terhességben sem volt biztos. A mai napig a baba 1, 5 héttel kisebb, mint a számított kora. Ennyi volt az össz probléma. És a szép az volt, hogy pénteken még nem volt szívhang, keddre azonban megjött! :) Ilyenkor minden egyes nap sokat számít, nemhogy majd egy hét! Kitartás, és sok erõt kívánok Neked! 27 hetes kismama
17:01-es vagyok. Várjunk még pár napot, várjuk ki azt az 5 napot, hátha nem lesz szükséged arra, hogy zajlik egy ilyen mûtét? :) Jó? Én is reménykedem és nagyon drukkolok Neked!! Ha mégis kell, akkor válaszolok elõtte erre a kérdésedre, ne stresszelj. (amúgy nem volt egy nagy ügy testileg... délben csinálták, 6-kor már otthon voltam este).
szerintem a sok stresz a hajtás a mai világban ami ezeket okozza

Humana banános tápszert eszi 8 hetes babám, széklete nagyon nehezen van, egész nap sirdogál is ezmiatt. Nektek melyik vált be ez helyett?

Kamillateát is egész nap kap,van,hogy keverem a tápszerhez is...

Legjobb válasz: a humana tápszerrel semmi gond, de miért eszik banánosat 8 hetesen??? mi is azt ettük, mármint a humanat, de HA-t elég sokáig. teából adhatsz neki mecsek teát, vagy édesköményt is. az, hogy melyik a legjobb tápszer, azt a baba tudja eldönteni, hogy melyiktõl nem fáj a pocija, és van kaka rendesen. ha annyira sokat bukik, akkor nézesd meg dokival, szerintem

a humana tápszerrel semmi gond, de miért eszik banánosat 8 hetesen??? mi is azt ettük, mármint a humanat, de HA-t elég sokáig. teából adhatsz neki mecsek teát, vagy édesköményt is. az, hogy melyik a legjobb tápszer, azt a baba tudja eldönteni, hogy melyiktõl nem fáj a pocija, és van kaka rendesen. ha annyira sokat bukik, akkor nézesd meg dokival, szerintem
Szia!Korábban tettem fel egy kérdést emiatt, babám is Humana-t kap, a Baby Fit 1-est.Ezt is kaphatják a babák már újszülött koruktól, tehát ez nem lenne gond. Mióta adod neki ezt a típust?Nem lehet, hogy még nem szokta meg a kis pocija?! Nálunk is eltelt 1-2 hét, míg jobb lett a helyzet.Dokinénink azt tanácsolta, hogy csak 2 hétnél több ideje tartó kemény kaki esetében szóljak...nem tudom, említetted már az orvosnak? A kamillatea mellett kipróbálhatnád a Hipp-es Gyermekteát (ez a neve) amiben van a kamillán kívül édeskömény, ánizs, citromfû is.Édeskés az íze, valamennyi cukrot is tartalmaz-sajnos- de tényleg használ. Mindenképpen beszélj a dokival!
én is úgy tudom, ezt a fajtát 4 hónapos kortól eheti a Nutrilon Ar nevû antireflux tápszert viszont már eheti õ is, de az orvost kérdezd meg
Humana Ha1. Miért adsz neki banánosat? Adj neki olyan teát, amiben édeskömény és ánizs van. Ha pedig sokat bukik, mutasd meg az orvosnak.
A kérdező hozzászólása: Azért eszik banánosat, mert a HA-stól sokat bukott.Ez a banános sûrûbb, viszont a kakinak nem tesz jót.
nem tesz jót, mert a banán hasfogó, meg a baba csak 8 hetes... akkor váltsatok tápszert! beba, nutrilon kísérletezz, de hagyd az ízesítetteket még egy jó darabig elsõ vagyok, egy végig tápszeres baba anyukája
Az én babám Hipp 1-est eszik, recept nélkül veszem 2800 ft a tescoban, nekünk ez nagyon bevált, sûrû, szereti a babám, s mikor szopik sokat bukik, de ezután soha. Széklete naponta 1-2 x van, de könnyen, nem kell erõlködnie. Egy próbát lehet megérne!
Mi a Hipp tápszerrel kezdtünk de az én babám is sokat sírt, így váltottunk a BEBA H.A.1-re és ez bevált. Ezt csak a gyerekorvos írja fel, mivel hipoallergén tápszer.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!