Találatok a következő kifejezésre: 8 hetesen lehet látni (4 db)

Hány hetesen látszott első babánál, hogy terhes vagy.8 hetesen mintha már látnám, de lehet puffadás, és persze most nem merem behúzni a hasam mint eddig?

Legjobb válasz: Elsõ babánál 15 hetesen már nem jött rám a nadrágom, most már 8 hetesen is alig, de szerintem nagyrészt a puffadástól.

Elsõ babánál 15 hetesen már nem jött rám a nadrágom, most már 8 hetesen is alig, de szerintem nagyrészt a puffadástól.
16 hetesen
15 vagyok... Pontozzatok nyugodtan azért, mert leírtam, valamit.
elsõnél 16 hetesen... most 6 hetesen van akkora hasam ugy fel vagyok fujodva..a nacijaimat alig birom begombolni..( most 6 hetesen akkora a puffadástol. nem volt az elsõ terhességnél nagy pocak na most kiváncsi leszek mekkora lesz...
Utolsó vagyok. Amúgy én a régi ruháimat hordom, mert nem híztam sokat és rám jön minden, ami nyúlósabb. Ugyanazt a farmert hordom, mint régen, mert csípõ farmer és nem ér fel a hasamig. Nekem ezek a ruhák a kényelmesek, mert a kismama rucikat nem kedvelem, mert minden nacinak hasközépig érõ dereka van és jobb szeretem ha a naci nem a hasamon van, hanem alatta. De ez csak az én véleményem. :)
Nekem 15-16 hetesen már látszott. Elõtte is mondták, hogy nõtt már a pocim picit, de még addig nem volt terhes has formája annyira. :) 16. héttõl már terhes hasnak mondták idegenek is, de nem volt nagy és még most sem túl nagy. :) 34 hkm
9 hetes vagyok második baba, de már kiszurják. Olyan mintha 13 14 hetes lennék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Aki nem tudja nálam se látja még természetesen de én ugye figyelem... gondolom más is igy van ezzel. És a maásik, ahogy mondjátok, mostmár azért próbálom kerülni a szûk farmert, inkább szoknyát hordok, az alá befér minden
8 hetesen már kicsit látszott, és akkor kezdtem kismama szoknyákat, nadrágokat is hordani, mert minden más szorított. De akkor ikreket vártam, gyorsabban nõtt és nagyobb is lett a hasam, meg alapvetõen vékony alkat voltam... :)
12 hetesen már látszik. Egy része biztosan puffadás, de ilyenkor természetesen nem húzza be az ember, és nem szorítja szûk farmerbe :) Gratulálok! :)
Kb. 22 hetesen volt már mindenki számára egyértelmû, hogy babát várok. Persze elõtte is volt már pocakom, de az csak a férjemnek és nekem volt feltûnõ. 8 hetesen ez még csak puffadás.
16 hetesen kezdett latszani, de akkor is inkabb olyan volt mint ha hiztam volna egy kicsit hasra. ismeretlen nem mondta volna, hogy babat varok. 48 kg voltam akkor. igazi terhes pocakom a 22-23. hetre lett :) 33hkm
10 hetesen már látszott idegeneknek is. Hatalmas pocim is lett... :) 34 hkm
17 hetesen látszott.
pici púpocska, amit én és a párom észlelt csak a korábbi alakomhoz képest meztelenül már 6 hetesen. láthatóbbá a 11. hét környékén vált, de mivel az télen volt, a pulcsi és a kabát simán takarta és még korántsem volt annyira szembetûnõ, bár egyértelmûen terhespocak formája volt. "letagadhatatlan" nekem elég késõn, csak a 22. hét környékétõl volt.
16 hetesen már látszott valamicske hasam, de kb olyan volt, mintha egy két kilót felszedtem volna hasra. 20. hét után volt igazából egyértelmû a külvilágnak, hogy baba miatt nõ a hasam.
16-17 hét körül...addig semmi nem volt, nem hogy puffadás nem volt, de még inkább befele horpadtam a -5 kg-tól.....alig voltam 45 kg...:S
A kérdező hozzászólása: nem tudom ki pontozott le, sajnálom

8 hetes uh. -án mit lehet látni?

lehet már vmi alakot kivenni már ugy izgulok. sokkal nagyobb lesz a 6. hetes uh.-hoz képest ?

Legjobb válasz: Én 6 és 9 hetesen voltam és a baba sokkal nagyobb lett az alatt a 3 hét alatt. Persze ilyenkor is még nagyon-nagyon pici, de az ultrahangon már sokkal többet lát a doki, mint 6 hetesen. 6 hetesen én még csak egy pöttyöt láttam, de 9 hetesen már volt láb- és kézkezdeménye, hatalmas fejecskéje és jól kivehetõ pocakja. Élmény volt. :)

Én 6 és 9 hetesen voltam és a baba sokkal nagyobb lett az alatt a 3 hét alatt. Persze ilyenkor is még nagyon-nagyon pici, de az ultrahangon már sokkal többet lát a doki, mint 6 hetesen. 6 hetesen én még csak egy pöttyöt láttam, de 9 hetesen már volt láb- és kézkezdeménye, hatalmas fejecskéje és jól kivehetõ pocakja. Élmény volt. :)
Szerintem még csak a petezsákot látni, benne pici kis foltocskával. Bár lehet, hogy tévedek. Az én 7 hetes uh-mon ez volt látható.
8 hetes uh-n az én picurim ülõmagassága már 15, 4 mm volt, szépen kivehetõ a szívhang, a vérkeringés is látszott, és voltam olyan szerencsés a modern uh gépnek köszönhetõen hogy meg is hallgathattam a szíve dobogását. Igen, nagyobb lesz, naponta 1 mm-t nõnek ebben a korban úgy tudom.
A kérdező hozzászólása: :) jajj de jó :) köszönöm hogy írtatok :)
A kérdező hozzászólása: ja és gratulálok mindenkinek a babájához . :)
8 hetesen az enyémnek is már 15mm volt az ülõmagassága és szépen dobogott a szivecskéje.

8 hetesen mit lehet látni az ultrahangon, ha csak egy sokkal nagyobb fekete folt volt, mint 6 hetesen és azt mondták vannak életjelek az elég?

Legjobb válasz: Sokkal többet nem mondhatnak, mivel ilyenkor még nem sok minden látszik. De nyugodj meg, ha gond lenne azt biztosan mondták volna! Nekem se mondtak sokat, többnyire a doki papírjaiból informálódtam...

Sokkal többet nem mondhatnak, mivel ilyenkor még nem sok minden látszik. De nyugodj meg, ha gond lenne azt biztosan mondták volna! Nekem se mondtak sokat, többnyire a doki papírjaiból informálódtam...
Ha biztosan 8 hetes a terhesség, a hüvelyi UH-n meg lehet mérni az embriót, akinek az ülõmagassága ( CRL ) ekkor 12-14 mm, és biztosan látható a szívmûködése is a babának, ki is szokták hangosítani, általában a leendõ édesanya ekkor hallja elõször a pici szívhangjait.
Ilyen korán még nem hallgatunk szívhangot... Amúgy a szívmûködés már jóval korábban látszik.Megnéztem a 7 hetes magzatot vizsgálat közben, és elég egyértelmûen dobogott a szíve.Szó szerit ezt írták a leletre: "Szívmûködés látható." Ha neked is ez van, akkor nyugodj meg, és menj a védõnõhöz, mert valószínûleg hozzá is kaptál egy papírt, ha babát vársz, és vegyen gondozásba.
Igen, teljesen elég. Azt jelenti, kismama vagy és csodás kisbabád lesz majd :)

Kb.8 hetesen már lehet látni a pocakot?

arátnőm elég vékony állandóan éhes,a hasa már elég nagy,a menszesze megjött most is megvan neki de azt modta hogy kevesebb a vérzése.Egyéb tünetei nincsenek.Nem kívánt terhesség

Legjobb válasz: am a hasa már kb. 3 hete ilyen nagy,ha megnyomja a hasát akkor fáj is neki

A kérdező hozzászólása: am a hasa már kb. 3 hete ilyen nagy, ha megnyomja a hasát akkor fáj is neki
A kérdező hozzászólása: a héten fog tesztet csinálni
Szerintem is csinálj tesztet.Aztán majd a doki megmondja, hogy minden rendben van-e. Más is lehet, nem csak terhesség.
Számomra ez fura, nekem meg sem fordult a fejemben, hogy terhes vagyok, amikor menstruáltam, fõleg, ha már a 2. hónapja is megjött. Ha meg nõtt a hasam, akkor arra gondoltam, hogy kicsit diétáznom kellene, mert híztam, nem egybõl állapotosnak gondoltam magam.
HA nem gond megcáfolnám az elõzõket, a nõvéremnek minden hónapban rendszeresen megjött, hasa nem látszott, mert elég nagy darab volt... Aztán kiderült, hogy 7 hónapos terhes. Mára már 7 éves kislánya van!!!! A pocak növekedésre pedig annyit mondanék, hogy a 11. héten járok, azért vettem anno annak idején tesztet, mert furán nagy lett a hasam, az otthoniak akik ritkábban láttak is megmondták, hogy nõl a hasam elég durván... Kb. 6-7. hétnél voltam akkor. és látszott. 54 kiló voltam, majdnem csont és bõr, modell alkat inkább igy mondanám. Most 61 kiló vagyok, a combim hízott egy kicsit, de a pocim elég nagy. :)
Elõfordulhat, hogy végig "menstruál" a nõ a terhesség alatt, ami nagyon nagyon ritka, DE ez nem menstruáció, mert nem tarthat 5-6 napig és nem vérezhetsz a megszokott módon és mennyiségben, mert akkor nem lehetnél terhes sem, mivel a menstruációkor leválik a méh nyálkahártyája, tehát ha meg is fogant a gyerek, akkor õ is távozik a vérrel együtt.
A kérdező hozzászólása: írtam hogy barátnõm úgy tapasztalta hogy kevesebbet vérzik
Ó, ne parázzátok már túl... Kismamaként és orvosként pedig õszintén sajnálom, de nem tudom elhinni, hogy valaki csak 7 hónaposan veszi észre a terhességét.
Én meg azt nem, hogy normálisan menstruált. :)
hát lehet hihetetlen de igaz. Pajzsmirigy beteg, elméletileg nem lehetett volna babája, 130 kilós volt, amikor kiderült, hogy terhes!
Ugyan már... Menstruál... Klinikai ritkaság mindenféle hittel-tévhittel szemben, hogy valakinél terhesen pszeudomenstruáció jelentkezik. A hasa 8 hetesen a terhességtõl aligha nõ meg "elég nagyra"... Esetleg ha tesztet csinálnátok, ha ennyire aggódtok, akkor az még informatív is lenne...
Ha meg is jött neki és a teszt is negatív lenne ennyi idõ után, akkor kizárt, hogy terhes lenne. Lehet a hasa a stressz miatt van felpuffadva, amiért azon izgul, hogy terhes-e vagy nem.
A hasa milyen neki? Kemény vagy puha? És hol nagyobb neki lent vagy a köldöke körül?
Ha megjött a menstruációja, akkor szerintem nem valószínû, hogy terhes és 8 hetesen még egyébként sem nagyon látszik semmi, fõleg elsõ babánál.Ha mégis aggódtok, akkor legjobb, ha csinál egy terhességi tesztet!
Mibõl gondoljátok, hogy terhes? Lehet, hogy csak fel van puffadva valamitõl. Csináltatok már tesztet?
A kérdező hozzászólása: az egész hasa gömbölyû, kicsit puha
de csináltatok már tesztet??
És össze tudjátok fogni a hasat? Gyûrõdik, amikor mondjuk farmerba van és leül? Mert ha igen, akkor ez nem terhesség miatti has.
A kérdező hozzászólása: még nem jövõhéten megy el a dokihoz, a tesztet meg a héten fog venni
A kérdező hozzászólása: szerintem nem terhes a többi ismerõs modják annyira hogy az mert nagy a hasa, azért gondoljuk mert kb. 2 hónappal ezelõtt védekezés nélkûl voltak egyûtt
Csinált tesztet?
De akkor se mond, hogy 3 napnál tovább tartós erõs menstruációja volt! Egy kis vérezgetés lehet, de az nem menstruáció.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!